|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
13.3.2008 10:29:17   
mama11
Srečanje danes - punce ne bit hude, ampak midve bova danes zatajili. Cepljenje je naredilo svoje, tako da smo včeraj zvečer imeli pošteno dozo neutolažljivega joka dokler ni prijela svečka, potem smo se pa celo noč dojili po eno uro na dve uri. Sem čisto polomljena, pikica pa zdajle še spi in je niti pod razno ne grem budit. Tako ali tako vas ne moreva več ujeti, ker imam uro vožnje do KR.

Rozika, samo da so bile na koncu dobre novice user posted image . Lepo se rihtajte naprej, pa upam, da najdeš kakšno dobro varianto za tople kraje.

Vanja, ma kaj bi zamerila, nič ne zamerim. Jaz takoj po dojenju ne načrpam NIČ. Eno uro po dojenju pa tako kot sem rekla - črpam le na eni in ne grem čez 60 ml, ker ne vem, kdaj bo naslednjič hotela jesti, hranim pa vedno (razen včasih ponoči) na obeh straneh. Mi je pa črpanje mučno, ker me potem skelijo bradavice, dojka pa je še skoraj pol ure potem vroča na otip. Če ne bi planirala sobotnega večernega izleta, se gotovo ne bi lotila črpanja. Hvala za info glede količine. V zmrzovalniku imam sedaj okoli 150 ml; bom do sobote še 1x črpala, potem bo pa končno mimo.

Ne vem, katera je že spraševala, koliko časa je načrpano mleko uporabno, če se ga hrani na 20 stopinjah - točno ne vem, ampak meni je na navodilih pri črpalki pisalo, da v hladilniku 24 ur, v zmrzovalniku pa do 3 mesece.

Dajica user posted image user posted image user posted image . Upam, da bomo kmalu sledili.

Mamuška - vsaki kdaj popustijo ventili, sploh če gre za otrokovo varnost.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
13.3.2008 10:29:55   
naraščaj
Hoj,

sam na hitr se javim, ker mi je lih zaspala pa mam kup cot za zlikat (hladno). Smo kr dobr, čeprav je še vedno čez dan mal sitna, sam ni primerjave s prejšnim tednom.
Se zvečer kaj oglasim, ko vas preberem za nazaj

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

PUNCE ZGODILO SE JE NEMOGOČE user posted image user posted image user posted image  DOBILA SVA DATUM ZA MAGNETNO RESONCO user posted image user posted image user posted image  FULLLLL SEM VESELA:

user posted image
super, sam, da si zrihtala.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
13.3.2008 10:31:23   
martita
Dan,

jaz sem danes spet čist povožena. To nočno spanje nam ne gre pa pika. Na 2-3 ure se zbujamo in jemo. Se mi zdi, da komaj utegnem zaspat, že je na vrsti druga runda! Sem ji zdej dva dni poskusila dati malo redkega rižolinota, pa ni nič zaleglo. Sploh ga noče sprejet. Včeraj je prav jokala, ko sem ji ga v usta zlivala, zato sem se odločla, da bo GH še malo počakala, pa čeprav bom na ta račun slabo spala še kak mesec.

Te stoli/vreče....meni so tudi super. Zanima me, tiste ki jih že imate, a mate vreče navadne velikosti ali tiste manjše, kao otroške? Jaz bom šla kar sem pogledat.
http://www.jabooz.com/modeli/bull01.html

Vidim, da ste tud ve že v lovu za marelami. Jaz tudi že iščem kaj pametnega. A ima ktera izkušnje s PP?

Nič, grem jaz malo stanovanje pospravit, ker dobim jutri obiske, danes pa laufam popoldne v LJ, sva s sodelavko zmenjeni za vozičkanje po Tivoliju. Zdej bom kar mal več v LJ, ko je tak sonček. Bo padel kak Rožnik ali pa se bom samo martinčkala po promenadi. Lahko kdaj organiziramo kak pohod! user posted image

Fajn bodte in lep dan!

Aha...lepo se imejte v Kranju!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
13.3.2008 10:33:15   
BrinaS
Debeluška bravouser posted image user posted image user posted image . Za kdaj pa je naročen?

Mama11, tudi pri nas poteka crpanje nekako tako kot pri tebi. Ce le ni treba se temu izogibam.

Lepo se imejte na srečanju

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
13.3.2008 10:38:48   
mama11
Super Debeluška, sem ful vesela.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
13.3.2008 10:46:09   
TANTRA
Danes je pa res en lep sončen dan...Pa tudi toplo je....
Punce lepo se imejte na srečanju v Kranju...enkrat pa celo jaz lahko pridem, saj iz Mengša ni daleč...

Moj pediater pa je rekel, da naj jaz kožico na lulčku čist pri miru pustim...Itak se je čez ne da povleč ampak je rekel pediater, da se bo tudi to uredilo.
Drugač pa smo drugo cepljenje prestali bolj kot prvo po zaslugi nasvetov prijateljice, da sem mu na mesto vboda dajala vatko prepojeno z fiziološko raztopino. Očitno res pomaga, saj je bil mnogo manj razdražljiv in jokcav.
Se je pa danes zbudil ob 1, 4 in že ob 6....Ob 4 je bil čist buden in je tolk grulil, da sva ga vzela k seb v posteljo...Ob 6 pa je moj kihnil, pa se je zdramil in je spet pela joška...
No, jaz si še nič ne črpam, saj še nisva prišla do kašic ali česa drugega. Zaenkrat mu hrana po žlički ni všeč...Ne vem kako bo to šlo....

Lepo se danes mejte, jaz pa grem zdajle malce pospravit potem pa greva z Lukcem ven....

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
13.3.2008 10:47:55   
TANTRA
Jaz sem voziček Pliko 3 kupila preko Bolhe, zraven dežnik, prevleko in marelo, vse skupaj 130 eur. Moram reči, da sem z nakupom zadovoljna...
Dobim pa do ene prijateljice še čist navaden voziček marela....tist bo pa za polet...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
13.3.2008 10:58:39   
BrinaS
Tanayya29, zelo zoprne tele viroze. Samo da sta vidva ok. Mi smo fasal trebusno virozo z bruhanjem in driskanjem en dan en za drugim med mojo nosečnostjo. Upam da ni rota virus, pa da se tvoji čimprej pozdravijo

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
13.3.2008 12:11:51   
anit28
Evo, končno mi je uspelo prebrat za 2dni nazaj. Mali spi v vozičku zunaj pred hišo.
Včeraj pa vam je že Tannaya povedala, da sva se dobili na 2urnem sprehodu. Našemu pa ni nucal, ker ni od 14h pa do 19ih nič spal. Vmes sem šla jaz z mamico na sprehod in R. mu ga ni uspelo vspavat pol se je pa baje še tok dru, da ge je sestrica slišala v zgoren štuk. A mislete, da se me je že tok navadu, da ne bom mogla več nikamor samauser posted image .
Martita se ti pridružujem pri takem nočnem spanju oz. nespanju. Moj gre ob 21ih spat, po tem ko popije 200ml dodatka pa vsaj še eno mojo dojko, če že ne obe in se potem zbudi ob 24ih in poje obe pol pa spet oib 3h pa spet vse poje pa spet ob 5ih, al pa 6ih pa spet ob 8ih. To traja en teden pribčižno, prej pa je bil kar priden in se je zbudil le enkrat. Je pa res, da ne poje čez dan veliko, pa sploh nevem kako naj ga prisilim da bi več pojedel, ker se začne kr obračat proč.
Evo zej se je pa zbudu.
Mejte se fajn na srečenju danes.
Slikce bom upam tekom dneva na blogu objava.
lp

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
13.3.2008 12:15:47   
rozika12
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, prišli izvidi: nima borelioze, nima mononukleoze, nima ma kaj vem kaj vse so tam mi naštevali. Nima, nima, nima, yeaaaaaaaaaaaaah.

Ne vedo kaj je imela. Še enkrat mora dati kri, še ena koktrola.

O bog, kako sem vesela. Moja mama ima prav: če se tebi zdi, da je otrok boljši, se ne sekiraj. V naših časih smo tudi hodili ko zombiji naokrog (izpuščaji, vročina .....), pa noben ni vedel kaj ima. Pa je vse OK.

1. HVALA za besede, misli in sprejem. Vsem pošilja Rozika svoje najljubše rožice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mhhhhh kako dehteče so, a ne? user posted image

2. Tanaya29, če te kaj potolaži: pri nas je bila tudi huda kriza, a Neža je TRKAM in jaz, seveda, OK.

3. Neža pri 3 ni bila iz varnostnih razlogov, ker je bila Zala bolna, cepljena. Torej v petek dobi šele prvo dozo. Mašina, 24.4. na VN bo 4 mesece stara. Šiba cajt.

4. Ker smo med mlajšimi novemberkami, še nismo nič dodali. Bomo videli, kako se bo izkazala Neža. To čisto po filingu delam. Najstarejša je bila hitri paparica. Pri 4'5 je okusila prst banane. Užitek. Mlajša pa en mesec pozneje. Ji ni dišalo nič drugega kot moja ziza. Tale najmlajša, pa še ne vem kakšna bo.

4. Športni voziček: ogrodje Peg perego, pa športni del. Še nisem do te stopnje prispela. Kasneje pa vsekakor najbolj prav pride marela. Jaz imam še starega mecedesa (Plicomatic). Če me nič ne piči, bo kar obstal.

5. Sem pa razveselila imen: Scuba, Vanja, Sonchek, Ajtak,  Tantra, Tanaya, ...... joj veliko vas je.

Še enkrat hvala ženske.user posted image

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
13.3.2008 12:18:22   
rozika12
Pa seveda LEPO SE IMEJTE NA SREČANJU.

Mene pa ne bo: user posted image user posted image user posted image  (se spomnite otroških letuser posted image )

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
13.3.2008 13:25:35   
mojval
Zdravo!
Mene pa nekaj zanima. Danes je prispel katalog od Pikapolonice in je notri stol Jupiter od Brevi-ja..... Pa me zanima, če ga katera ima in kakšne so izkušnje z njim????  Ali svetujete kaj drugega in boljšega????
Hvala in lep pozdrav.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
13.3.2008 14:02:24   
barika
dober dan
danes  sma bila zunaj 3  ure, potem je pa začel tečkat

ooooooooooooooo Velika britanija, končno si se javilauser posted image ,jaz imam ti vrečo doma, brez tistega varovala... mi jo je mami zašila pa ful ni aktualno ti pri nas

mamuška, ti dam čist prav!!!

Rozikauser posted image user posted image user posted image user posted image  za hči

debeluška, superca!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede cepljenja, jaz sem maemu devala alkoholne obhladke, pa je bilo super

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
13.3.2008 15:48:52   
zirafa76
PUNCE, POZDRAV//user posted image user posted image

Grozne novice morem delit z vami....
Oba oceta,od mojga in moj sta ful hudo zbolela oz.bolana..Od mojga je v bolnici,kjer mu se delajo teste,ker je imel lzjo obliko mozganske kapi pred kratkim, zdaj pa ne more hodit..kar naenkrat ni mogel stopit vec in se mu obeta invalidski vozicek..to je najlazja oblikauser posted image
Moj oce pa oz.ocim,pa sem danes zvedla,da so mu odkrili hudo zastupitev krvi,blizu je odpovedi ledvic,ima okvarjeno srcno sklopko in zelo slab srcni utrip ter na eni strani telesa se je zacela kpicit tekocina,zato ga more brat redno merit...Poleg tega se mu obeta operacija hrbtenice in invalidska,ce bo to vse prezivel, ker ima nevarnost srnega infarkta vsak dan..user posted image

A SI LAHKO MISLITE????user posted image user posted image
Jaz res vec ne vem, kaj sva naredila svetu, da se nama to dogaja,po smrti Sofije,zdaj se to....Pa toliko o letu 2008

Sedaj seveda odpadejo vse aktivnosti,bomo vidli kaj in kako,upam samo,da bo Izabela zdrava,ker imamo spet kontrolo krvi....

JOJ,MI GRE KAR NA JOKuser posted image user posted image

Drzte mal pesti....prosim...

Nemrak..zaenkrat ti ne znam povedat,kdaj pridem..upam, da razumesuser posted image

papa zaenkrat

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
13.3.2008 16:06:02   
Laubica
jaz sem danes spet čist povožena. To nočno spanje nam ne gre pa pika. Na 2-3 ure se zbujamo in jemo. Se mi zdi, da komaj utegnem zaspat, že je na vrsti druga runda! Sem ji zdej dva dni poskusila dati malo redkega rižolinota, pa ni nič zaleglo.
MARTITA-Sestre podajmo si rokeuser posted image naš pa je rižolino od Alnature mešan z Novalacom,samo pol še zizo in vseeno ne spi več kot 2-3 ureuser posted image

Debeluška bravo user posted image user posted image user posted image
Mejte se fajn na srečenju danes.
Rozika  za hči user posted image user posted image user posted image
ŽIRAFA-ful mi je hudo zate-ker preživljaš take šoke,upam da se bo kaj popravilo na boljeuser posted image

Punce za nazaj vas nič nisem brala -tak da se opravičujem če keri nisem kaj odgovorila-ker ste v takem turo šusu da vas sploh ne dohajam večuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
13.3.2008 16:07:18   
GB
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj Zirafa nevem kaj naj ti recem razen tega, da mi je zelo hudo za oceta in tasta . BOm drzala pesti,da bo vse ok ti in tvoja druzinica se pa drzite po najboljsi moci .

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
13.3.2008 16:09:59   
GB
user posted image

evo se eden angelcek,da vas bo vse cuval . Drzi se zifara

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
13.3.2008 16:13:46   
Laubica
Še to lasje mi tudi ful odpadajo -pa še mali me cota tak da zvezde vidimuser posted image
Mleka si pa nič ne črpam in ga niti ne mislim,ker pri prvem tudi nisem tega delala pa je vse bilo ok
Dudo-vzame ko je kriza drugač pa si rokice not tlači
DAJICA-čestitke Kaji za spanje-mi pa še zgleda niso na vrstiuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
13.3.2008 18:07:28   
Kimi6
Žirafa bom stiskala pesti, da bosta oba čim prej zdravauser posted image user posted image user posted image
ti se pa drži, ker te tudi user posted image  potrebuje.user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
13.3.2008 18:18:27   
scubadiver
joj draga Žirafa kako mi je hudo za vas user posted image user posted image . Se vam pa res kar skupaj drži. Bomo stiskali pesti za očeta in tasta.
Naj ti povem, da je mojo mami pred 15 leti zadela huda možganska kap. Tri mesece je bila na intenzivni negi, vsak dan smo se bali ali bo preživela ali ne. Ko je prišla iz bolnije je bila nepokretna, ni govorila, eno roko je imela popolnoma hromo, eno stran obraza popolnoma hromo.. Pa je po enoletni terapiji popolnoma okrevala, hodila, govorila, premikala roko, obraz. Samo ko se je zasmejala se je en kotiček ust malce manj premaknil kot drugi. Ampak to smo opazili samo domači. Res se je čisto popravilo.
Upam da se bo tudi tvoj tast tako pobral. Seveda pa upam tudi za tvojega očka. user posted image
Drži se!!! Res mi je hudo user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
13.3.2008 18:19:29   
murencek
Zirafa, ne vem, kaj najnapišem. Se pridružujem:
"Žirafa bom stiskala pesti, da bosta oba čim prej zdravauser posted image user posted image user posted image
ti se pa drži, ker te tudi user posted image  potrebuje.user posted image "

Moj miš maš Staš; 1.10.2007, 44cm, 2040g

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
13.3.2008 18:22:45   
Oranža
Dan

Srečanje uspelouser posted image user posted image user posted image  kot vedno....slikale se pa nismo, ker smo tolk čvekaleuser posted image user posted image user posted image user posted image ...itak smo ble pa same take - že videne - razen Soni k nas je pršla pa sam pozdravit, saj ji pri 2 škratkih ne uspe bit glih v mirovanjuuser posted image user posted image , tko da Soni lepo te/vas je blo videtuser posted image . No mi2 sva pol ko sva se najedla šla se spet mal potepat....na sprehod pa tko....zdej se je pa na veliko posračkal....bom mogla kr zluftatuser posted image user posted image . Včeri sva bala ceplenja za rota pa so rekli da bo najbrž več kakal ampak včeraj ni nič in evo zdele mislim da je nadoknadu za včerej danes in jutriuser posted image user posted image .
Žirafa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za celo tvojo družino pa še user posted image user posted image user posted image za tasta in očima. Drži se, me smo s tabouser posted image .
A Scuba pa Gruška se še nista nč javile....mogoče pa še zdej nakupujeta tam po Qlandijiuser posted image user posted image user posted image
Nč šibam tamalga previt pa mal jest, pol bo pa tolk že banja pa to....
Se tipkamo....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
13.3.2008 18:40:20   
scubadiver
Vanja a je moj post neviden mogoče? user posted image

Ja, luštno je blo. Same čveke na kupu. Z gruško sva se šele zunaj spomnili - oz. gruška se je spomnila - da se nismo slikale, tko da sva hitro slikali najini princeski pred qulandijo, da bosta desca verjela da sva bli res tam user posted image
Soni ful lepo te je bilo spoznati. Res lepo da si nas prišla pozdravit s svojima zakladkoma user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
13.3.2008 18:48:31   
Oranža
Scuba sm ga šele pol vidla, si me prehitelauser posted image ....sm pa mogla tamalga kr skopat, ker je bil hudooo pokakan user posted image user posted image user posted image ......tko da sva že zrihtana, zdej bi pa on kr jedu....ga bom poskusla kšne pol urce še animirast pol pa za jest, pa spat.
No slikce pa prilimajta prosim.
kasneje.....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
13.3.2008 19:12:57   
tintin
Hoj punce, ja res, pozabile smo se slikat - smo preveč čvekale. Sicer pa je bilo res ful luštno, ma res je tako, kot bi vas vse poznala že 100 let...user posted image Tako, da še ponovimo, ne? Če bo kaj topleje kmalu, lahko tudi zunaj. Vsekakor sva midva opravla še šoping, saj sem Vasji nabavila vetrovko (Vanja, dobro da jo ima tvoj Timon, drugač je ne bi kupilauser posted image ) Midva z mladičem sva tudi skenslala atijevo kosilo (oz. na srečo je moj klical da pride malo kasneje) in sva se še malo sprehajala, da se je vsaj naspal...
Zdaj je pa tudi že mrknil, saj ni od treh nič spal....aja kakal pa tudi ni že 3 dni! Pomoje bo jutri spet pol kopalice posrane...user posted image

LP vsem!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?