rozika12
|
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, prišli izvidi: nima borelioze, nima mononukleoze, nima ma kaj vem kaj vse so tam mi naštevali. Nima, nima, nima, yeaaaaaaaaaaaaah. Ne vedo kaj je imela. Še enkrat mora dati kri, še ena koktrola. O bog, kako sem vesela. Moja mama ima prav: če se tebi zdi, da je otrok boljši, se ne sekiraj. V naših časih smo tudi hodili ko zombiji naokrog (izpuščaji, vročina .....), pa noben ni vedel kaj ima. Pa je vse OK. 1. HVALA za besede, misli in sprejem. Vsem pošilja Rozika svoje najljubše rožice , mhhhhh kako dehteče so, a ne? 2. Tanaya29, če te kaj potolaži: pri nas je bila tudi huda kriza, a Neža je TRKAM in jaz, seveda, OK. 3. Neža pri 3 ni bila iz varnostnih razlogov, ker je bila Zala bolna, cepljena. Torej v petek dobi šele prvo dozo. Mašina, 24.4. na VN bo 4 mesece stara. Šiba cajt. 4. Ker smo med mlajšimi novemberkami, še nismo nič dodali. Bomo videli, kako se bo izkazala Neža. To čisto po filingu delam. Najstarejša je bila hitri paparica. Pri 4'5 je okusila prst banane. Užitek. Mlajša pa en mesec pozneje. Ji ni dišalo nič drugega kot moja ziza. Tale najmlajša, pa še ne vem kakšna bo. 4. Športni voziček: ogrodje Peg perego, pa športni del. Še nisem do te stopnje prispela. Kasneje pa vsekakor najbolj prav pride marela. Jaz imam še starega mecedesa (Plicomatic). Če me nič ne piči, bo kar obstal. 5. Sem pa razveselila imen: Scuba, Vanja, Sonchek, Ajtak, Tantra, Tanaya, ...... joj veliko vas je. Še enkrat hvala ženske.
|