mamuška
|
Pr najboljš volji vas ne dohajam in še nisem uspela vsega za nazaj prebrat. ampak za vmes: kašice delam in bom delala s svojim mlekom, itak se še vedno bolj ali manj redno molzem Zej sem se že navadla, edino traja to pr men u tri čoške do pamtiveka Lasje - so začel tud men ven it. Mislm, pr men jim pa res ni treba, itak ni nobene gužve gor na glav Teža - naš pšanc ma nek okol 6.600-6.700. Sej tud druzga ne dela, k je. Njegov ta sredn ime je je JEDU Zdejle, pri 5 mes poje tolk, k je tavelk pojedu pr enmu letu z najetim cirkusom, ki mu je afne guncal, da je on pozabil, da je. Zdej smo že na ornk južni: dons je jedu krompirček (vseeno ni alergičen, hvala Bogu!!!)in špinačo z mojim mlekom in za grah telečjih jetrc nastrganih not. POLIZAL!!! Ker se pa po dobri južni spodobi desert, je čez pomlatil še eno kofetovo šalčko borovnic z jabolkom. Zvečer pa en krožnik koruznega podmeta. Če bo sreča mila, bo do polnoči mir, pol 150 ml mleka in do 5h mir. Ob petih pa zizanje. pa ob sedmih spet. Pa ob devetih spet. Pol pa do južne mir. Tko je zdej to pri nas Duda - vse vzame, ko ejkriza, pol pa vse ven pljune. Vedno manj je duda-odvisnik, so roke boljše Ciza - kar mamo, mamo. Bomokar s te m živel. Debeluška, upam, da čimprej in čimbolje porihtaš svoje. Drugače me je danes kap, ker mi je ta velik ušel z biciklom po cesti in to taki, kje rvozijo ta težki kamioni. Ne bom v detajle, da sem 10 min prej povedala v ta tretjo, da mi ne sme uhajat naprej, da ne morem z vozičkom laufat ob njem in blablabla V glavenm, jaz, zagrizen zagovornik netepežkanja, sem ga n asredi ceste opremila s dvema čez rit in to takima, da mi zapestje boli. Včasih se res sprašujem, če nisem totalno pogrnila iz vzgoje lastne mularije Do doma je moral za kazen peš in bicikel za ušes peljat, tulil je celo pot, doma se je pol pravičil on meni, jazsem se tudi njemu, ker sem ga treščila, moralnega mačka imam pa še zdaj. Ampak še vedno mi je ljubši cel in užaljen, kot razpeštan po cesti! Še zdaj me strese! Grem spat, sem danes za en drek sogovornica