|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
12.3.2008 22:25:38   
scubadiver
Kimi6 vidim da si online. Pejdi spat glede na to, da si ponavadi prva zjutraj user posted image

VB tale vreča je pa res super. Moj brat ima podobno, ampak je brez teh pasov za pripet. Lana je uživala 100 na uro v njej. Je pa zgledala takole:

user posted image

Punce jaz grem smrčat k Lani, da ji ne bo dolgčas. Lepe sanje vsem

user posted image

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 12.3.2008 22:28:05 >

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
12.3.2008 23:01:32   
mamuška
Pr najboljš volji vas ne dohajam in še nisem uspela vsega za nazaj prebrat.user posted image ampak za vmes:

kašice delam in bom delala s svojim mlekom, itak se še vedno bolj ali manj redno molzemuser posted image user posted image Zej sem se že navadla, edino traja to pr men u tri čoške do pamtivekauser posted image user posted image user posted image

Lasje - so začel tud men ven it. Mislm, pr men jim pa res ni treba, itak ni nobene gužve gor na glavuser posted image user posted image

Teža - naš pšanc ma nek okol 6.600-6.700. Sej tud druzga ne dela, k je. Njegov ta sredn ime je je JEDUuser posted image user posted image user posted image Zdejle, pri 5 mes poje tolk, k je tavelk pojedu pr enmu letu z najetim cirkusom, ki mu je afne guncal, da je on pozabil, da je. Zdej smo že na ornk južni: dons je jedu krompirček (vseeno ni alergičen, hvala Bogu!!!)in špinačo z mojim mlekom in za grah telečjih jetrc nastrganih not. POLIZAL!!! Ker se pa po dobri južni spodobi desert, je čez pomlatil še eno kofetovo šalčko borovnic z jabolkom. Zvečer pa en krožnik koruznega podmeta. Če bo sreča mila, bo do polnoči mir, pol 150 ml mleka in do 5h mir. Ob petih pa zizanje. pa ob sedmih spet. Pa ob devetih spet. Pol pa do južne mir. Tko je zdej to pri nasuser posted image user posted image

Duda - vse vzame, ko ejkriza, pol pa vse ven pljune. Vedno manj je duda-odvisnik, so roke boljšeuser posted image user posted image user posted image

Ciza - kar mamo, mamo. Bomokar s te m živel.

Debeluška, upam, da čimprej in čimbolje porihtaš svoje.

Drugače me je danes kap, ker mi je ta velik ušel z biciklom po cesti in to taki, kje rvozijo ta težki kamioni.  Ne bom v detajle, da sem 10 min prej povedala v ta tretjo, da mi ne sme uhajat naprej, da ne morem z vozičkom laufat ob njem in blablabla user posted image V glavenm, jaz, zagrizen zagovornik netepežkanja, sem ga n asredi ceste opremila s dvema čez rit in to takima, da mi zapestje boli. user posted image user posted image user posted image user posted image Včasih se res sprašujem, če nisem totalno pogrnila iz vzgoje lastne mularijeuser posted image user posted image user posted image Do doma je moral za kazen peš in bicikel za ušes peljat, tulil je celo pot, doma se je pol pravičil on meni, jazsem se tudi njemu, ker sem ga treščila, moralnega mačka imam pa še zdaj. Ampak še vedno mi je ljubši cel in užaljen, kot razpeštan po cesti! Še zdaj me strese!

Grem spat, sem danes za en drek sogovornicauser posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
13.3.2008 6:49:55   
Kimi6
Dobro jutro,

no sem spet ta prva, evo kavicauser posted image user posted image  ma kaj ena ni nobena, kar dve.

jaz sem spet vsa zalimana, kaj naj naredim, da bo spal vsaj do ene pol sedmih, sem ga dala že kasnej spat pa je bila ista pesemuser posted image

scuba ja dostkrat poškilim še malo čez dan in zvečer, da vas lahko vsaj dohajam, zjutraj imam itak monologeuser posted image

dons imam pa pospravljalno veselico, se je za jutri napovedala ena sodelavka, mi imamo pa bombo.
Tiste, ki živite v hiši, kako vam znese vse pospravt in skuhat in sedaj spomladi, ko se bo začelo še odzunaj, meni je to ugankauser posted image

včeraj zvečer sem mu dala pa, mislim da je prva mlečna kašica od Novalaca (ne vem kaj piše na škatli), sem mislila danes bomo pa celo noč prespali, pa se je zbudil še prej kot ponavadi user posted image .

Nič mu je že dolgčas, se še kaj oglasim.....

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
13.3.2008 7:54:26   
soni
Tudi mi imamo takšno vrečo in na njej prav uživata.

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
13.3.2008 8:01:03   
soni
user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 13.3.2008 9:32:22 >

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
13.3.2008 8:14:49   
ajtak
Dobro jutro vsem!
A kavo ste ze? Se ne? Ja kaj pa cakate?
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Drugače me je danes kap, ker mi je ta velik ušel z biciklom po cesti in to taki, kje rvozijo ta težki kamioni.  Ne bom v detajle, da sem 10 min prej povedala v ta tretjo, da mi ne sme uhajat naprej, da ne morem z vozičkom laufat ob njem in blablabla user posted image V glavenm, jaz, zagrizen zagovornik netepežkanja, sem ga n asredi ceste opremila s dvema čez rit in to takima, da mi zapestje boli. user posted image user posted image user posted image user posted image Včasih se res sprašujem, če nisem totalno pogrnila iz vzgoje lastne mularijeuser posted image user posted image user posted image Do doma je moral za kazen peš in bicikel za ušes peljat, tulil je celo pot, doma se je pol pravičil on meni, jazsem se tudi njemu, ker sem ga treščila, moralnega mačka imam pa še zdaj. Ampak še vedno mi je ljubši cel in užaljen, kot razpeštan po cesti! Še zdaj me strese!

tule se ti pa draga mamuska kar pridruzim v podporo, da te ne bo prevec vest pekla. Tocn tak ko si rekla!!!
Pa tud jaz nisem zagovornica tepezkanja, sam tule ti dam cist prav.

A mate povsod taaaak lep soncek? Upam, da ne bo spet tko pasje pihal k vceri ko sem komi vojzek gonlauser posted image .

Nic, se grem oblect...

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
13.3.2008 8:26:25   
Dajica
Jutro!
Sam tolk sporocam, da naju s Kajo ne bo danes v Kranj, ker moramo res full na hitro podstresje spraznit (imamo pa ceeeeeloooooo goro vsega nametanga), ker pridejo drug teden ze delavci. Pa se 2 strani moram prebrat tukaj, ste spet naklofale.

Lepo se mejte

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
13.3.2008 8:27:41   
Dajica
Se to sem pozabla se pohvalt, da je nasa Kaja danes prvic prespala celo noc, zaspala je okoli 22ih (neki jo je matralo, se je zbujala, jokcala..) in spala do 7.30 brez nocnih podojev!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
13.3.2008 8:28:40   
potepinka
Jutro

Hvala za kavico sem jo potrebna ker ga je Mark tako sračkal ponoč kot že dolgo ne.Zasapl je ob 19 ker je popoldan bil prava tečka in ni nič spal,posledično ga je zmankal ob 19 spi do 23 hoče na vsak način jesti ne zaspi do 1h,potem zaspi do 4.30 in spet jest in zaspi do 6h in konec, no zdaj pa spet spi.

mamuška-tudi jaz te podpiram,res nisem privrženec tepeške ampak včasih je pa bolje tako da si otrok zapovne,tak je meni tudi naredila hči nikoli je nisva tepla v 11 leth če je dobila 3X po riti,samo ko je pa šla na cesto sem jo pa fliknila čez rit,pa tega ni nikoli več naredila
kimi6-tudi jaz težko pridem zraven pri pospravilu,zato izkoristim soboto ko sta mož in hči doma,ponavadi mi še hči pomaga
No pri nas je tudi sonček včeraj me je skor odneslo

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
13.3.2008 8:36:09   
scubadiver
Dobro jutro,

kimi hvala za kavico user posted image . Sej včeraj sem te samo hecala ko sem te podila spat, glede na to da vem, da si vedno prva pokonc user posted image .

Lana se je danes zbudila ob 6h zaradi lakote, zdej pa ona še spi, jaz sem se pa tok zbudila ko je šel moj v službo, da nisem mogla več zaspat nazaj. Sem se pa prejle polila s ful vročo kavo po stegnu in trebuhu. GRRR. Mam zdej rdeč pa če si pritisnem mal čutim. Upam da ne bo kaj hujšega.

Dajica ful škoda da vaju ne bo v Kranj. Sem se veselila da vaju s Kajo spoznam. BRavo Kaja za prespano noč user posted image user posted image

Mamuška ti čist verjamem kako si se ustrašila. Veš sej tale udarca tebe bolj bolita kot njega. In čist prav si povedala, boljš užaljen in cel kot pa razpaštan. Sej on si verjetno še ne predstavlja kako nevarna je cesta.

Martita mi je žal da ne boš hodila z nami na plavanje. Upam, da bosta res prišli na kakšno kavico po plavanju, da se vsaj malo vidimo

Ajtak v Lj. je tudi krasen sonček, če piha al ne pa še ne vem ker nisem bla zunaj user posted image

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 13.3.2008 8:38:28 >

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
13.3.2008 8:38:19   
rozika12
Živjo punce.

Najprej vas pozdravim.
Mi smo imeli težave s starejšo hčerko. Je bila na infekcijski. Sum meningokok. Nam se je vse podrlo. Groza. Na srečo so bili izvidi negativni, a še sedaj ne vedo, kaj je z njo bilo. Zdaj je dobra. Čakam še na ene izvide.
No ja, kakorkoli, vam povem, da se mi je vse na glavo postavilo, kljub temu, da je bila diagnoza napačna. Obup. Bila je kar huda izkušnja. Za vse.

Ni mi bilo ne do pisanja, ne nič. Zdaj pa je OK. včasih se vprašam, zakaj ..., ah, nič. Kar blebečem.

Neža je vse super prestala. Mleka mi malo zmanjkalo, pa sem spet na ful dojila in vse je spet dobro.

Želim si za prvomajske počitnice z družino v tople kraje. Prav potrebnni smo sonca in slanega morja. Rabim.
Pa ne vem kako je kaj z varnostjo - zdravstveno - in podobno. Kakšen Egipt al pa Kanarske. Kaj mislite? Imate izkušnje? Kanarka, kateri del otoka je manj vetroven?

Zdaj vas pa še vse preberem. Imamo že prave navihančkeuser posted image .

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
13.3.2008 8:40:16   
scubadiver
OOOOOOO Rozika tebe sem pa prav pogrešala user posted image user posted image  Držim pestke za hčerko da bo ostala zdrava in da bo vse ok.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
13.3.2008 8:46:00   
potepinka
No pa še naš smeško

user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 13.3.2008 9:34:14 >

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
13.3.2008 9:17:26   
Nana Liza
Rozika - si kar predstavljam kaj si prestajala. Mi smo imeli konec januarja tudi ta veliko na infekcijski 1 teden in v prvi polovici tedna tudi niso vedeli kaj ji je. Sumili so na eno hudo bolezen in mi je bilo tudi user posted image , ker nisem mogla biti z njo.

VB - naš že zdaj noče bit v takem stolčku. Bi moral imeti kaj za početi. Mi imamo tudi vrečo, kot Scuba, pa noče biti preveč gor. Jest mu včekrat kar navežem vrv z igračkami čez igralno podlogo, da se igra in menjam igračke, da se ne naveliča. Pa obožuje šumeče balone. user posted image

Mamuška - včasih tudi najnežnejše matere izgubijo na momente živce. Nismo vsi roboti. Meni so že danes enkrat popustili. user posted image

A bo danes kaj pihalo?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4614
13.3.2008 9:17:58   
nicolina
Dobro jutro,
hvala zakavico Kimi. user posted image
No, Tin se je tud že ob 6 zbudil in se je skor eno uro pogovarjal sam s sabo user posted image , jaz sem še malo podremala. Pol je bil pa taka tečka, da je prej komaj zaspal. Ja valjda, če se tolk hitro zbudi, pa še ponoči sva se 2x hranla. joj, joj, kdaj bo prespal celo noč?

Dajica, user posted image user posted image  za Kajo, pridna punca.
Mamuška,  se pa popolnoma strinjam s tabo, čeprav jaz tud nisem zagovornik čez rit, ampak včasih bolje to, kot da se mu kaj zgodi na cesti.
Potepinka, luškan Mark user posted image .
Rozika, pozdravljena, upam da bo s starejšo hčerkico vse ok, ti se le pridruži nam čvekicam, ko boš imela čas. user posted image

Pr nas je že lep sonček, upam da ne bo pihalo tako kot je včeraj. Pa še sestrica pride z nečakom na obisk in nam bo mal hiteje minilo. user posted image
Lepo se mejte danes v Qlandiji in ne pozabite se slikat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4615
13.3.2008 9:19:35   
sonchek
jutroooo
..kimi hvala za kavico..si pa res bol pri tazgodnimi...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija

user posted image

vb..ful je lep, sam ne vem kok je to kej priporočljivo zaradi hrbtenice..mislim da se je kr treba mal pozanimat...
..drgač je pa res fulll hud...user posted image

Kaja..user posted image user posted image user posted image  bravo za prespano nočko..dajica, je to luštno kaj...??

Rozika..lepo da si spet tukaj..in sam da je vse ok s hčero...verjamem, da ti ni do ničesar, če imaš otroka bolanega..držite se...

Mark...res je en velik smeško...še dobr da majo naši otroci ušeca...če en bi jim šla usta okol in okol..user posted image

grem..lep dan in upam da danes ne bo vetra..papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
13.3.2008 9:20:56   
BrinaS
Jutro,

Rozika, super da je s starejšo hčerko zdaj vse ok in da bodo izvidi, ki jih še čakate tudiuser posted image
In lepo, da si boste šli spočit v tople kraje.

Debeluška, uspešen pregled jutri z Emmouser posted image  Sem se spomnila, kaj je naredila moja sodelovka, ker nikakor ni uspela dobiti hitrega pregleda pri revmatologu. Smo jo vsi samo gledali. Vzela je sluzbeno stampiljko NUJNO in jo pritisnila na napotnico in sla osebno do bolnice in dobila datum čez en teden!?user posted image

Lulček, tudi nam je P na prvem pregledu rekla, da moramo po vsakem kopanju (ker je najlažje takrat, ko je kožica zmehčana) potegniti kožico samo toliko kolikor gre in mislim, da pred 1 letom je sla lepo čez glavico. In tudi sedaj, ko je malo pred 3 rd mu gre lepo čez in ni nobenih težav, pa še navajen je. Ima pa ravno danes moj 5 letni nečak operacijo, ker ima zaraščeno kožicouser posted image

Lasje, izpadanje se je začelo, a še ne v šopih. To še čakam. Skoraj vsak dan, če se le spomnim, pojem eno vitaminsko tabletko Unicap, pa se kr prepričam, da pomagauser posted image

Scuba, pa se dobro da te je muc cakal pred vrati, če je navajen samo na stanovanjeuser posted image

Ninocka, upam da se mu bo kašelj umiril. Kar se pa teže tiče, pa  dokler so user posted image  živahni, razigrani in nasploh videti zadovoljni, mislim da ni panike. Sej smo tudi odrasli različni.

Mamuška, samo da se je dobro končalo in da bo to šola v naprej. user posted image Moralnega mačka pa je najtežje odgnatuser posted image  Mi se nismo odprli kolesarske sezone, pa se ze zdaj bojim, pa čeprav ima še pomožna koleščka.

Spet sončen dan. Mi smo si včeraj kupili letne karte za živalski vrt in prav vesela sem.

lep dan...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
13.3.2008 9:25:25   
BrinaS
Nicolina, tudi mi smo v pricakovanju prespane noci. Tina se tudi hrani 1x do 2x na noc. Pa sej bouser posted image  enkrat...

Kaja bravouser posted image , pa je še eni uspelo.

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
13.3.2008 9:49:29   
DEBELUŠKA30
Rozika dobrodošla nazaj, sam da je zdaj vse uredu user posted image user posted image user posted image !

BrinaS, tale tvoja sodelavka je pa pametna punca, veš da bom jest isto naredla če do ponedeljka nič ne zrihtam! Hvala za nasvet user posted image user posted image user posted image !

Zdaj se grem pa mal pripravit, pa na srečanje v Qulandijo, upam, da me ne bo moj klical, da naj pridem ponj in ga peljem ponovno v dežurno user posted image !

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
13.3.2008 10:00:18   
scubadiver
Midve z Lano sva zrihtani, še nahranim jo in prišibava v Kranj user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
13.3.2008 10:01:19   
Oranža
Dan,

sam na hitrco....Dajica naš Timon je pa zdej tolk žalostenuser posted image user posted image ...se bomo pa za drug teden kej v lj zmenle...do takrat boste pa podstreho že pospravli kajneuser posted image .
Rozika uf, sam da je vse ok....dobrodošla nazaj.
VB hud tale stolček!!
Hvala pikapikica za čestitke pa ko boš v kr kar povej pa se zmenmouser posted image .
Sonchek tud jst mam torbo od nivee, sm zadovoljna, sam to mi je zoprno k je na voziček ne morem obest.
Tannaya upam da dobro črpašuser posted image user posted image user posted image
nnnč grem še mal ga nafutrat pol pa zrihtat pa v Qlandijo.
Čav....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
13.3.2008 10:08:25   
Tanayya29
Pozdrav!
Nasa cela druzina bruha in driska,razen mene in taja.Taj pa noce jest,pa sem bila full zaskrbljena,pa sem klicala pediatra v idriji in povedala situacijo,pa je rekla takoj pokazat,sva se sla pokazat in je zaenkrat cisto zdrav.Je rekla,da pride obdobje,ko lahko zavraca in, da bo za jedu.
Je pa dobro razpolozen.Lacen ze ni,ce ne bi jedu.
Me pa skrbi.
Rozika,samo da je vse ok.
Pozdrav iz pobruhane dezele...moj brat je full bogi....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
13.3.2008 10:10:42   
Oranža
o Tanayya upam da ne fašpete kak rota virus!!!!
Punce glede na to da je sonček bi ble lohk v unem kafiču k je zunej.....Kaj pravte?

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
13.3.2008 10:18:30   
Tanayya29
rota virus!!!!

jah,tega me je strah.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
13.3.2008 10:21:21   
DEBELUŠKA30
PUNCE ZGODILO SE JE NEMOGOČE user posted image user posted image user posted image  DOBILA SVA DATUM ZA MAGNETNO RESONCO user posted image user posted image user posted image  FULLLLL SEM VESELA:

user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?