|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
12.3.2008 20:34:58   
zirafa76
vozicki....zakon so mi Maclaren,Jeep,Esprituser posted image user posted image Ampak mislim, da ta prvi...http://www.maclarenbaby.com/global/index.php?option=com_content&task=view&id=105&Itemid=497

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
12.3.2008 20:36:16   
Tanayya29
sem narocilauser posted image user posted image user posted image ....hvala!
Gruska jst mam tut filing ker ta moja P. tok komplicira glede teze,pa tamal nc noce jest,da bo spet komplicirala,k ga vaga na 14 dni in ce ni 300 g gor ji se bolj sivi lasje ratajo.....

pa dobr kej nj ce noce jestuser posted image .

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
12.3.2008 20:36:37   
zirafa76
http://www.maclarenbaby.com/global/index.php?option=com_content&task=view&id=105&Itemid=497

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
12.3.2008 20:37:05   
Tanayya29
Nočko!!!!

a gres ze spat gruska?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
12.3.2008 20:44:47   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Nočko!!!!

a gres ze spat gruska?user posted image user posted image user posted image

Pod tuš grem, pa v postlo... mal sm skurjena, ker bolj malo spim zadnje čase user posted image  ....... pa ne zarad Taje, ampak zarad RR user posted image  ...... pa dons sva bli od 9ih zjutraj do 18ih skoz zunaj na sprehodih... vmes sva se 3x prišli podojit in previt domov.... je pa tok pihal in sem gurala voziček proti vetru, da mi tud na fitness ni treba 2 dni ... tko da, ja, počas grem v mižule, da bom jutri spočita za kofičvek v Kranju user posted image  .... Nočko!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

Neposredna povezava do sporočila: 4580
12.3.2008 20:46:25   
barika
Žirafa, a so v Bratislavi tudi Mclarni tak dragi kot pri nas???

Tanayya, a ti si s svojimskregana al kaj, da si skoz v Idriji (sorty ko vprašam, sam mi je ful čudno touser posted image )

mene pa hrbtenica boli ko user posted image user posted image , pa še dplomo grem mal pisat

tamali, nama je pa skor v bani zaspal (je bil v hybernate stanju, ko sma ga pa dala na trebuh, je pa turbo vžgal (jaz pa potem coto, ker je bila poplava v kopalniciuser posted image user posted image user posted image ) sam men se to tak fajn zdi, ko ful brca pa šprica vodo iz bane ven), zdej pa spi

Neposredna povezava do sporočila: 4581
12.3.2008 20:47:23   
gruška
Vidim Debeluška, da si "gor" .... sem te klicala 2x, kaj je opravu mož? Čakam uno teto, da me pokliče ... Ajd ....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
12.3.2008 20:54:08   
zirafa76
BARIKA..mal manj kot 300 eur,natancno 270 euruser posted image kaj pa v SLO???

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
12.3.2008 21:00:52   
manca
Tanayya: na kremi imam napisano: olivno olje 10%, belobaza 90%

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
12.3.2008 21:02:44   
mama11
Prvo cepljenje je mimo in to brez stoka, user posted image  user posted image . Potem sem ji pa v (sicer ful topli) čakalnici oblekla kapo, je bila pa vojna. Pa vedi. Veliki smo 63 cm, vagamo 6.200, obseg glave 41,5. Skratka vse super.

Ilije po moje je 80 ml kar precej. Moraš vedeti, da ti nobena črpalka ne more izsesati toliko mleka kot ga lahko otrok. Jaz tudi ful ne maram črpanja, ker me po njem bolijo bradavice. Nikoli nisem načrpala več kot 60 ml, ampak tudi nikoli nisem upala črpati do konca, ker nikoli nisem 100 %, kdaj bo naslednjič hotela jesti. Črpam zelo redko, tokrat pa moram pripraviti obrok, ker bova verjetno s koncerta pozna. Tako si vsak dan črpam od 40-60 ml, vsakič potem zamrznem in bom v soboto zvečer dala ven, da se odtaja. Ker pa črpanja ne maram, ugibam, koliko moram pripraviti za en obrok za skoraj 4 mesece staro user posted image ?

Dajica  - podobno, kot je rekla Scuba. Takoj po rojstvu si je bila zelo podobna kot na 3D UZ, sedaj pa vedno manj.

Manca - dudo imamo Nukovo iz lateksa. Na začetku je bila silikonska Aventova. Obe OK, ostalih pa nismo testirali. Za potolažit so zakon, delujejo hitreje kot ujčkanje.

Ninocka - glede teže se ne pusti sekirati; meni je bila to poleg krčev najtežja starševska preizkušnja, ko sem pustila, da mi serjejo po glavi, čeprav je bila user posted image  zadovoljen in zdrav otrok. Povprečja skrivajo marsikaj - statistika pa je ful shit, kar kot ekonomistka vem. Pri teh naših malih pikcih lahko veliko razliko naredi že, če se ti malo pred vaganjem konkretno pokaka. Aja, povprečen dojenček naj bi pri 5. mesecih podvojil porodno težo. Glede na dosedanje pridobivanje teže je Tamara gotovo ne bo, saj je bila rojena precej težka. Pa se ne sekiram; važno, da je zdrava, da pridobiva na teži (hočem reči, da ne izgublja) in da je dobrovoljček.

MojVal - dobrodošla.

Izpadanje las - meni že tri mesece izpadajo na polno in se že pozna. Razmišljam, da bi šla k zdravniku, ampak kaj mi pa bo - dodatke k prehrani že jemljem (železo, magnezij, vitamin B)... Žirafa, a si Revalid dobila v Bratislavi ali v Sloveniji?

Martita - če zares želiš več mleka, je najenostavnejši recept pogostejše pristavljanje - več kot user posted image  poje, več se ga dela. Pomagaš si lahko tudi s črpanjem, ampak je bolj mučno, tudi za psiho. Otrok pa ne bo pojedel več kot želi.

Kimi6 user posted image  za izpit.

Tantra - jaz repo jem že ves čas, cvetačo in brokoli tudi; kislega zelja še ne, fižola in graha tudi še ne; sem že poskusila jedi s čebulo, zadnjič sem ob zrezku še gorčico, včeraj pa tudi regratovo solato (s kisom), pa ni bilo nič hudega. Prdi kot vojak, ampak to je tudi že v porodnišnici (sem klicala sestro, ker me je tako skrbelo, ko se je prvič konkretno sprdela user posted image ).

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
12.3.2008 21:06:45   
Tanayya29
barika ne ne nisva skregana,samo cel teden dela popoldan,pa sm prisla mal,no res pa je,da drugace nisem veliko v idriji,zdj ko sem na porodniski pa lahko izkoristim kaksen tedencek.user posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
12.3.2008 21:09:33   
barika
Tanayya, a pol pa taaakk povejuser posted image , sem mislala, da je kej hujšegauser posted image

Žirafa, techno classic so iz 300 znižani na 150€, drugač so pa cene približno enkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4587
12.3.2008 21:10:28   
Tanayya29
manca ja potem imava isto.
A za alergologa si ze dobila datum?

Neposredna povezava do sporočila: 4588
12.3.2008 21:12:33   
Oranža
Čer
se sam na hitrco pofočkam, jutr pol drži, ob 11h v Qlandiji.
Debeluška  a prideš?Pa Jooly?
Ja Gruška glej da se jih na pamet naučišuser posted image user posted image . Drugač pa me lohk pokličeš. Če bo lepo vreme bi lohk ble tud zunej al kako?
Tanayya jst bom tud naročila tale obroč, ampak ju3. Dejte mi povedat punce, kaj pa torbe? A jo katera ima?
Nč zdej pa grem še mal pred tv pol pa v mižule.
V glavnem če ne prej se vidimo in tipkamo ju3.
Nočko

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
12.3.2008 21:19:18   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Ilije po moje je 80 ml kar precej. Moraš vedeti, da ti nobena črpalka ne more izsesati toliko mleka kot ga lahko otrok. Jaz tudi ful ne maram črpanja, ker me po njem bolijo bradavice. Nikoli nisem načrpala več kot 60 ml, ampak tudi nikoli nisem upala črpati do konca, ker nikoli nisem 100 %, kdaj bo naslednjič hotela jesti. Črpam zelo redko, tokrat pa moram pripraviti obrok, ker bova verjetno s koncerta pozna. Tako si vsak dan črpam od 40-60 ml, vsakič potem zamrznem in bom v soboto zvečer dala ven, da se odtaja. Ker pa črpanja ne maram, ugibam, koliko moram pripraviti za en obrok za skoraj 4 mesece staro user posted image ?

Ah tole pa morm pokomentirat pa ne zameri prosim, ampak se ne strinjam, jst sm si 1 mesec nazaj iz ene načrpala 120 ml....po moje je najboljš da si greš črpat potem ko ti en obrok poje, ker otrok ti nikol ne izprazni dojke, pa boš vidla da se kar neki načrpa. Drugač pa mislim da tam od 150-180 ml bi moglo zadostovat za en obrok. Pa res mi ni jasno o čem ve to govorite ko da je ful težko, črpanje namreč, jst sem to mela tik tak.....ne vem no al sem pa jst orto čudnauser posted image Ni pa prijetno, to pa priznam, ampak hudo pa tud ne. Se pa spomnim da mi je pri taprvem tole črpanje delalo večje preglavice in tud na psiho mi je sekal hudo. Zdej pa ne. Ne vem no. Zdej si pa itak ne črpam več, ker ni potrebe za to. Zakaj si pa ostale še črpate, če smem vprašatuser posted image

No zdej pa res lahko noč pa še 1x brez zamere. To je pač samo moja izkušnja
čau

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
12.3.2008 21:23:36   
Tanayya29
vanja jaz crpam samo se moza,naj mi da denaruser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
12.3.2008 21:24:24   
sonchek
večerrrr....
Tintin in ostale..madona mate že vse korenjake in korenjakinje..me je že kr mal zaskrbel, k je naša mela (šele) 5200 pri treh mesecih...pa kaj bo naša manekenka user posted image user posted image user posted image
..pa men nihče ni nikoli rekel da bi imela premalo...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Še to: Sonchek, moja prijateljica ima tak voziček in je ful zadovoljna.... tud men je všeč, čeprav za marelo sploh ni pocen....

..ne ni pocen zato pa sprašujem..pa še full mi je všeč..imajo ga pa zdej v pikapolonici za 100 evrov..tko da morm ga it pogledat..pa kok se kaj sestavi, pa kok je težak...k res bomo rabili marelo...user posted image

Žirafa a ta mclaren pa nima varovalnega loka..ga morš met skoz prvezanga...ahh to mi ni preveč všeč...

Aja..sej moj ga tud nima-NI VEČ VŠEČ...smrk šmrk...
no ja gremo naprej v izvidnico za marelami...

Črpanje..jaz tudi črpam sam takrat ko je fulll kriza, k mam tampirani bombi namesto ziz..to je ponavadi zgodaj zjutraj in takrat z lahkoto iz ene načrpam 100 ml..pa ne črpam do konca..
Mene pa zanima, kok je rok uporabe zmrznjenega mleka na -20 stopinjah, a katera ve???

vanja.v..torbo imamo mi rukzak od Niveje in sem fulll zadovoljna z znjim..tele quinny-eve zadeve se mi zdijo fulll drage...

no zdej pa grem mal pred tv...
papa in nočko!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
12.3.2008 21:24:27   
pikapikica
hojla čvekice... joj sploh ne vem, kje naj začnem brat.... user posted image  saj bojo za novembrke svoj forum naredil user posted image ... zdaj pa ne vem, če sem prav prebrala...

Vanja ... user posted image   vse najboljše...!!! upam, da sem prav ujela...

Tintin... kako magistrska...?!
Debeluška... kaj to berem glede tvojega dragega ... V MB je tudi grozna čakalna doba to vem, ker je moj user posted image  enkrat mogel it, pa je bilo uf... lahko pa vprašam, če hočeš... javi!!!

sicer pa samo, da vas pozdravim... pa ne da se v Kranju dobite user posted image ... jomene jaz pa ne morem prit, ker me 2 tedna tja sigurno ne bo... user posted image ... ampak ko grem v Kranj se pa javim, da vse nadoknadimo vsaj z Gorenjkami, če so za... user posted image ... upam user posted image user posted image

Pri nas vse po starem... uživamo na veliko... časa za RR je bolj malo, ker se s tamicenima toliko dogaja... ampak bodo še trenutki... Klara raste... borim pa se, da v ustih ostane duda in ne prst user posted image .. zaenkrat mama zmaguje... user posted image ... največja atrakcija pa ji je njena sestrica... ona ji poje, pleše, bere knjigice... in mala jo dobesedno požira z učkami... in smeji se ji na veliko... najbolj zabavno pa ji je postiljanje ta velikih pojstelj... ko vržem v zrak kovter in potem zapiha, ko pade na pojsteljo... in ta veter ji dela veliko veselje...

Je pa ob 6ih zvečer tako utrujena, da jo komaj se držim pokonci vsaj do pol sedmih, da potem zaspi... res pa je, da čez dan bolj malo spi (če ni v vozičku!!)...

sedaj pa bežim...
lepo se imejte in upam, da ne bo dežja jutri user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 4593
12.3.2008 21:24:28   
manca
Tanayya29:ja, datum za alergologa imava pa 14. aprila. Bi ga morale imeti že v začetku marca, pa so butli na Jesenicah nekaj jamrali ko sem klicala, da ne vedo kako bi se odločili glede naše Maje, potem sem pa domov dobila pošto, da smo naročeni šele aprila. Ne vem, zakaj potem obljubljajo, da bi pregled moral biti v začetku marca.
A ti moraš svojega tudi peljati k alergologu? Sumijo, da je alergičen samo na mleko ali kaj? Ker če me spomin ne vara, si napisala, da si mu potem nazaj začela dajati mleko in da ni bilo težav. Ker jaz sem pa po nasvetu pediatrinje probala 29.2. pojest en jogurt navadni, pa se je potem pojavilo par pikic. Huje je bilo potem par dni kasneje, ko sem pri tašči na sadni kupi jedla rastlinsko smetano in probala malo jedilne čokolade...sem pogledala potem na etiketo, pa je pisalo, da lahko vsebuje sledi mleka. Sem bla potem tečna, pa sem rekla, da zdaj bom pa skos samo še etikete brala. Jajc si niti probat ne upam. Bom raje počakala, da vidim, kaj mi bodo pametnjakoviči na Jesenicah rekli.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
12.3.2008 21:24:48   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

vanja jaz crpam samo se moza,naj mi da denaruser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 4595
12.3.2008 21:37:27   
zirafa76
mama11..v Bratislavi jih prodajajo brez recepta,tako da mislim, tudi pri nas, ker so Svicarski izdelekuser posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
12.3.2008 21:48:23   
zirafa76
Sonchek
ne,precke res nima, ker ima ta 5 tockovni pas in je ful varen,mislim, da najbolj,pa ful lahek ter zapres ga v 5 sekundah..tak so prikazaluser posted image Mi je pa ze od nekdaj vsec..Imam Quinnija Buzza z varovalno precko,bi pa marelo se vseeno imela no....user posted image Ker ta precka na Quinniju ima na strani gumbek,na katerega pristisnes,kar pa mislim, da lahko tudi enkrat otrok,ima pa seveda se pasove,za vsak slucaj

Izabela se je zbudila in se pogovarja na veliko z oddejo...user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
12.3.2008 22:01:38   
GB
Dobr vecer vsem skupaj . Evo ,da se mal oglasim in vas pozdravim. V bistvu vas berem vsak dan ,ampak nimam kaj pametnega za napisat tko da potem ostanem samo pri branju.  Imam eno zanimivo slikico za vas pa bi vas prosila za mnenje kaj si mislite o tem "stolcku" in se to ,da se to lahko uporablja nekje do 10 leta starosti oz. do 30 kg . Sedaj sem v dilemi ali ga kupiti ali ne . No toliko za sedaj od mene. Lep vecer ali pa lahko noc

user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
12.3.2008 22:09:03   
potepinka
VB-FUL DOBER JAZ BI GA TAKOJ IMELA KAKŠNA PA JE CENA?IN JE SE DA DOBIT??

ups velike črke

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
12.3.2008 22:18:51   
GB
Potepinka ta zadeva kosta 75 funtov - nekje okoli 100 evrov , nasla sem pa to  na angleski spletni strani kjer majo cuda stvari - babyworld shop .

user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?