zirafa76
|
pozdrav.. Sem danes imela pizama day..cel dan, je dezevalo,pa smo bili lenobni,razen Izabele,pa se ta je mrknila sedaj.... SCUBA..boljse da ne zves,zakaj sem brez izpita..mi je fulll nerodno 1x neumnost in seveda mene dobijo,nikol prej..ampak takrat pa.. ,sem ze cist pozabla vozit res... Ampak upam, da bo slo tokrat... Ampak grem v Sl.Gradec,ker se mi je Celje ful zameru..tip me je na izpitni nadrl,kaj si mislim,ce sem noseca,da lahko kar tako prestavim rok,ker sem bila v bolnici in na kontrolah v Lj in pol se me pelje nekam,kjer je moj instruktor rekel, da se v njegovi karieri niso nikol nobenga....kr neki.... mah..no comment...Celje je itak znano po tem, da so cudni na izpitni... Kakorkoli... Debeluska.... tud moje leto 2008 ni nic kaj prida zaenkrat,ampak se mi zdi,da se vse zgodi z razlogom in po dolocenem casu se bo to tudi izkazal,do takrat pa je le se ena obvoznica vec na poti zivljenja Ampak tudi za nas bo posijalo sonce,sicer pa ze imamo enega,nase Koliko ljudi bi zamenjalo z nami,samo da bi imeli te soncke...Zato vedno,ko mi je hudo,pogledam Izabelo in ko se mi nasmeje,je zivljenje spet popolno in ga je vredno zivet.... Jaz sem danes brskala po teh kasicah..mah, nic mi ni jasno..A jih katera dela sama,te rizeve, kako pa je z jabolko??Jaz sem ji danes dala pol zlicke surove..ful je cmokala,pa berem pol,da naj bo kuhana ???To je prava znanost no... Se vedno pa nisem sigurna ali zaceti ali ne,ker mleko se imam,se mi pa zdi, da ji ni vec dovolj, ceprav pridobiva na tezi,pol verjetno je, ampak glede da je malo anemicna, se mi zdi, da bi lahko zacela jest tu pa tam kaj.... Mamuska,kaksen nasvet od RR pediatrinje??? nic,se grem malo brat