|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
12.3.2008 14:16:26   
murencek
Pozdravljene!
TANTRA, a ni do 5. leta prepovedano kožico vleči nazaj? Tko sm prebrala v knjigi, pa tudi pediatrinja tega ne dela. Vedno le pogleda, če je vse v redu na lulčku, modih in na ritki.

Pr men nč novga. Občasno vas preberem.

Aja, jst bom pa še cca 2t polno dojila, k je Staš nedonošenček. Že 2t jem riževo čokolado, zdej pa par dni jem jabolka, pa solato. In Staša tko napenja, d morm mal skenslat spet.
LP

Moj miš maš Staš; 1.10.2007, 44cm, 2040g

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
12.3.2008 14:23:57   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Ajtak... a pa ti veš, da če daš sam novo registrsko tablco gor, TO ŠE NE POMEN DA JE AVTO REGISTRIRAN!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image , a res ne?? Kva nej pa zdej?

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
12.3.2008 14:51:14   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Sem bla dons zmenjena v Mercatorju in sem lih zaradi zgoraj napisanega razloga odpovedala, tko da me jutri ne bo tudi v Qlandijo (sej ne, da se je kera name spomnla ). to pa zato k je itak samoumevno da si povabljenauser posted image . Če ne se pa drug teden v Lj vidmouser posted image

barika, men tile babylegsi zgledajo ful lustni, sam mi res ni jasno zakaj bi jih otrok mel??? OK, puncke mogoce se, za h kiklci kot gamase, ampak fantki??? Ne vem...Tud men všeč, pa tud ne vem zakaj bi mu jih kuplauser posted image

manca, nasa duda se imeuje ziza by mummy TM (nimamo dude)user posted image user posted image user posted image user posted image Mi tud mamo tole firmouser posted image user posted image user posted image user posted image , ful fajn nč ni treba prekuhavatuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

ojojuser posted image user posted image user posted image user posted image ...boga jooly...
jaz imam itak full las,pa si jih bom mal odvrgla for fri...

Pobiram prostovoljne prispevke za novo lasuljo user posted image .  Res ne vem kje je kle pravica. Sašo Peče se pa lohk norca dela iz svojih las user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Jooly glej dons si stestirala Qlandijo, pa vem da ti je blo všeč, sem vidla da ti je blo, tko da dej prid no.....aja btw mi2 z Jooly sva se dons tko fajn nenapovedano srečale v Qlandijiuser posted image .

Aja Jooly, a kr brez mene si šla user posted image user posted image user posted image

Ej mačka, veš de mam dobr razlog da sem šla sama user posted image  Ne, nisem bla zmenjena z Bradačem, ampak s sodelavko in svojim šefom user posted image

Scuba... če bi bil štromar tko fejst kt poštar, bi pa šlo, a?? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Gruska hruska in joolyka bolika- vedve sta prov zleht! moj avto je tehnicno ispraven in ze na novo registriran!!!

Ajtak... a pa ti veš, da če daš sam novo registrsko tablco gor, TO ŠE NE POMEN DA JE AVTO REGISTRIRAN!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dol padla od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
12.3.2008 15:01:24   
barika
¨BR DAN!!
Skuba, mater babnca no, začni zaklepat, kaj če ti Lano ukradejouser posted image user posted image sej veš, da maš čudne sosedeuser posted image

babylegsi...lahko so kot rokavice, pa ker je mojmu sinu kr naprej vroče, mu dam tisto gor, pa ne rabi hlač (lahko bedre lufta), danes sem jih naročila

se mi dans ne da kej preveč tipkat

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
12.3.2008 15:02:59   
barika
user posted image user posted image user posted image user posted image http://www.radiofantasy.com/novice/index.php?novica=43088 to se pa dogaja v celjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
12.3.2008 16:43:44   
tintin
Hojla, midva sva bila danes na kontrolnem UZ kolkov, vse okej....
Jaz sem si privoščla en mini šoping zase, mal za dušo. Sem si nabavla ene hlače in eno majčko....user posted image Vasja pa zdejle spi, je bil siten ko user posted image ...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
12.3.2008 17:26:04   
scubadiver

Scuba... če bi bil štromar tko fejst kt poštar, bi pa šlo, a?? user posted image

Jah to bi bla pa druga zgodba seveda user posted image  Sam je bil en star zanemarjen desc, zato sem ga pa nakurla k psa in se pritožila. Sem se pa enkrat pritožila tud na pošto ker sem dobila v nabiralnik listek za priporočeno pošto kljub temu da sem bila doma in da me sluh še ne zapušča.
Sem klicala na pošto in najprej vprašala kater poštar je bil (imamo dva) a je bil ta mlad in fejst al je bil starejši. In je una preverila in rekla da ni bil tamlad in potem sem dala pritožbo. Nad tamladim se seveda ne bi pritoževala ker je res ultra fejst in ful simpatičen user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: barika

¨BR DAN!!
Skuba, mater babnca no, začni zaklepat, kaj če ti Lano ukradejouser posted image user posted image sej veš, da maš čudne sosedeuser posted image

Lane nimam v veži tko da mi je ne morjo ukrast, sem se pa začela zaklepat tud čez dan ker očitno je res polno norcev na svetu ki kr uletavajo v tuja stanovanja user posted image

Sva se pa cel dan potepali po mestu, pa pri nas v službi sva bli, pa potem smo šli s sodelavci na pivo.. Prav luštno sva se imeli. Zdele je bla pa Lana tko utrujena da je komaj pojedla in spi kot ubita. Bogica user posted image . Kaj je pa tko firbčna da če nisva doma ni šans da bi zaspala da ja ne bi kaj zamudila. Baba user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
12.3.2008 17:33:27   
scubadiver
Tintin super za UZ kolkov in za šoping user posted image

Srečanje Kranj: midve prideva

Debeluška ampak a takih stvari tud če ga tkole boli ne delajo urgentno? TO se mi zdi kar čudno da ni prej na vrsti. Super pa da si za Emmo dobila tako kmalu datum. Vsaj nekaj. Bomo držale pesti v petek!! Sem pa danes končno uspela kupiti Rižolino, tko da ji ga bom začela dodajat. A ti daš zdej kr v vsak obrok? Kolk pa dodaš?

Babylegs: naj bi blo tud za fantke, za takrat ko se že plazijo, da si ne odrgnejo vsega... Jaz bom verjetno kakšne naročila za našo princesko.

Ninocka bogi Ruben. a pa za take malčke nič ne obstaja proti kašlju? Se mi prav smili user posted image  Škoda da te jutri ne bo.

Lasje: tud jaz si še dvakrat umijem lase in bom plešasta. Pa še tko se mi mastijo kot pred nosečnostjo. Bi si mogla prat vsak dan če bi hotla met lepe. Sam kaj k jih pa potem kr v šopih iz banje pobiram, tko da si jih probam prat malo manj pogosto kot bi blo treba. Upam da lahko zato vseeno pridem jutri na srečanje, pa čeprav z mastnimi lasmi? user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
12.3.2008 17:34:06   
Tanayya29
tintin a v porodnisnci sta bla?To ni fer!!!Kasneje so rodila pa prej si blauser posted image user posted image ,mi2 imava sele 25.marca.Takrat pa se lahko kaj dobive,kaj pravis?si blizu P. doma?
Moja sodelavka je rodila puncko Luckouser posted image user posted image user posted image .No,rodila je ze v petek,vendar potem pa ni do vceraj nobenmu sporocila kako in kaj,in so bli vsi v vrtcu full v skrbeh,zakaj se ne javlja,po telefonu pa nocjo nc povedat.Njej se pa ni dalo javt na teluser posted image user posted image .No,men je to mal smesn.....jaz sem Scubi se iz porodne smse posiljala.Sto ljudi sto cudi,ane?

Taj in Urban sta se odlicno ujela na sprehodu,z Anit28 sva se fajn pogovorleuser posted image user posted image user posted image .Super je blo.Anit je slikala,jaz pa nimam slikic.
Potepinka moz le sincka pogresauser posted image user posted image ,mene nc kejuser posted image user posted image .
Quinny speedi a mate tiste,ki ga mate un varovalni lok?Jaz ga morem narocit,a ga majo na Soncku?
Taj pa full neki strajka s hranjenjem,noce glih velik jestuser posted image user posted image ,to pomeni,da bo ponoc aktiven,verjetno.
Manca a si za Majo imela beloderm v belogazi ?Koza mislim?

Nic sibam pospravit!!!!!

lep dan!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
12.3.2008 17:35:58   
Tanayya29
Debeluska Za EMMO IN MOZAuser posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
12.3.2008 17:39:29   
scubadiver
Tanayya jaz imam un lok za speedy-ja sem ga naročila pri Sončku. Baje da ga imajo. Sem zasledila na forumu kak teden nazaj. Tko da upam da je še. kako se obnese pa še ne vem, ker še nismo sestavili športnega dela.
Jaz sem se tud v porodni afnala z mobitelom, dokler nisem babice spravila ob živce in mi ga je zaplenila in pospravila v predal
Po porodu pa ful ljudi ni dobilo SMS-a in ste ble potem tudi ve tko pozno obveščene. Še dobr da je takrat ena moja prijateljica prišla povedat k novebrkam.

Neposredna povezava do sporočila: 4561
12.3.2008 17:40:30   
nemrak
user posted image user posted image ,
barika, jaz sem to v živo videla, ko sem šla iz vrtca na plesne. Pa sploh ni bilo hecno user posted image , ker sem mu komaj pobegnila, da mi ni začel tolčt po avtu.

Smo bili pa drugič cepljeni in to brez joka.user posted image
Ima pa pri malo manj kot 5m 7150g

Neposredna povezava do sporočila: 4562
12.3.2008 18:46:20   
tintin
Tannaya - ja bila sva v porodnišniciuser posted image 25.3. se lahko dobiva ja, sicer mava takrat cepljenje, ampak bi najbrž šlo ja....če ne bo preveč tečen:)
Scuba- valda pridi z mastnimi lasmi, imam vsaj izgovor, da si jih tudi jaz ne operem;)

LP vsem, šibam dojit in uspaaaavatuser posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
12.3.2008 18:47:58   
Tanayya29
Scuba sem vidla da imajo lok,sem se registrirala pa vse,ampak seveda naroct pa ne znamuser posted image user posted image plis help mi.......
Anit28 mojga Taja je fajn zmatral sprehod in spi ze eno uro in to domauser posted image user posted image .
Nemrakuser posted image user posted image user posted image za cepljenje,moj se prvic ni bil cepljen......

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
12.3.2008 19:13:38   
scubadiver

Scuba sem vidla da imajo lok,sem se registrirala pa vse,ampak seveda naroct pa ne znamuser posted image user posted image plis help mi.......

Izbereš artikel, klikneš tam na nakupovalni voziček in ti odpre obrazec za nakup kjer izpolneš podatke in potrdiš..

Neposredna povezava do sporočila: 4565
12.3.2008 19:24:36   
gruška
Oj, sam na hitr se javim, mi je tole padl v oči.... :

IZVIRNO SPOROČILO: murencek

Pozdravljene!
TANTRA, a ni do 5. leta prepovedano kožico vleči nazaj? Tko sm prebrala v knjigi, pa tudi pediatrinja tega ne dela. Vedno le pogleda, če je vse v redu na lulčku, modih in na ritki.

Ko je bila patronažna prvič pri nas, ko sem rodila Tevža, mi je naročila, da moram obvezno!!! vsakič, ko Tevža kopam, potegnit kožico čez lulija in umit, da se ne nabira umazanija spodaj in, da se ne zaraste preveč, potem morajo pa fantke obrezovat.... na vsakem pregledu pri pediatru je P. pogledala, kako je s kožico, če gre dovolj čez in pri dveh letih in pol nama je dala napotnico za urologa, ki je kožico "na silo" potegnil čez in rekel, da je luli uredu in, da ne bo treba operirat in da morava še vedno obvezno pri vsakem tuširanju potegnit kožico čez in fino umit... in še vedno tako delamo (zdaj je že dovolj velik, da si sam umije).....

Se oglasim kasneje ....
Scuba, ti se pa zaklen.... user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
12.3.2008 19:33:14   
gruška
Še to: Sonchek, moja prijateljica ima tak voziček in je ful zadovoljna.... tud men je všeč, čeprav za marelo sploh ni pocen....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
12.3.2008 19:37:33   
tintin
Aja, danes sem Vasjo stehtala v porodnišnici, mimogrede:) na sebi je imel bodi, majčko, zg. trenirke in tetra plenico, kar po tehtanju na kuhinjski tehtnici znese 311g. No, na tehtnici v porodnišnici je pokazalo cca. 8100g, če odštejemo 311, to znese okoli 7700-7800g. Velik je pa že itak okoli 70 cm.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
12.3.2008 19:39:13   
zirafa76
pozdrav..user posted image

Sem danes imela pizama day..cel dan, je dezevalo,pa smo bili lenobni,razen Izabele,pa se ta je mrknila sedaj....

SCUBA..boljse da ne zves,zakaj sem brez izpita..mi je fulll nerodno 1x neumnost in seveda mene dobijo,nikol prej..ampak takrat pa..user posted image user posted image user posted image ,sem ze cist pozabla vozit res...user posted image Ampak upam, da bo slo tokrat...

Ampak grem v Sl.Gradec,ker se mi je Celje ful zameru..tip me je na izpitni nadrl,kaj si mislim,ce sem noseca,da lahko kar tako prestavim rok,ker sem bila v bolnici in na kontrolah v Ljuser posted image in pol se me pelje nekam,kjer je moj instruktor rekel, da se v njegovi karieri niso nikol nobenga....kr neki....user posted image user posted image mah..no comment...Celje je itak znano po tem, da so cudni na izpitni...

Kakorkoli...

Debeluska....
tud moje leto 2008 ni nic kaj prida zaenkrat,ampak se mi zdi,da se vse zgodi z razlogom in po dolocenem casu se bo to tudi izkazal,do takrat pa je le se ena obvoznica vec na poti zivljenjauser posted image Ampak tudi za nas bo posijalo sonce,sicer pa ze imamo enega,nase user posted image user posted image Koliko ljudi bi zamenjalo z nami,samo da bi imeli te soncke...Zato vedno,ko mi je hudo,pogledam Izabelo in ko se mi nasmeje,je zivljenje spet popolno in ga je vredno zivet....user posted image user posted image

Jaz sem danes brskala po teh kasicah..mah, nic mi ni jasno..A jih katera dela sama,te rizeve, kako pa je z jabolko??Jaz sem ji danes dala pol zlicke surove..ful je cmokala,pa berem pol,da naj bo kuhanauser posted image ???To je prava znanost no...

Se vedno pa nisem sigurna ali zaceti ali ne,ker mleko se imam,se mi pa zdi, da ji ni vec dovolj, ceprav pridobiva na tezi,pol verjetno je, ampak glede da je malo anemicna, se mi zdi, da bi lahko zacela jest tu pa tam kaj....user posted image Mamuska,kaksen nasvet od RR pediatrinje???

nic,se grem malo brat

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

Neposredna povezava do sporočila: 4569
12.3.2008 20:21:28   
Tanayya29
aha scuba hvalauser posted image .
Moj pa nc kej noce jest cel dan,poje mi po 50 ml,kr neki...mal sumim zobke....
a pol tut kj protestirajo pr hrani al kako?

meni so tudi narocili tako kot gruski za kozo na lulckuuser posted image ,jaz mu full umivam.

zirafa kdaj pa mas izpit?

moj Taj spet poslusa kitaro in krili...hmmm mogoce je bil pa jimi hendrix vcasihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 12.3.2008 20:26:18 >

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
12.3.2008 20:28:09   
Tanayya29
aja glede kasic jst pojma nimam,jaz sem mu kupla vzadnc eno hippovo se je kr tresu zravn tok mu je blo vsec...no seveda,sedaj se pa sprasujem zakva mleka noceuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4571
12.3.2008 20:30:14   
Tanayya29
user posted image user posted image user posted image user posted image pr mojmu soncku ne vidm kosarice...pa dobr a je to visja znanost al kva????
sj pr nekermanu pa znam naroctuser posted image ...

spet imam sama s sabo dialoguser posted image .Sj vem otroke dajete spat,ampak moj kitaro poslusauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4572
12.3.2008 20:33:14   
scubadiver
Tanayya en tak majhen rumen nakupovalni voziček je user posted image  na desni strani od slikce

Neposredna povezava do sporočila: 4573
12.3.2008 20:33:19   
Tanayya29
Scuba sem najdla kosaricouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4574
12.3.2008 20:33:20   
gruška

moj Taj spet poslusa kitaro in krili...hmmm mogoce je bil pa jimi hendrix vcasihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.... al pa še bo kot on .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

U glavnem, sva imeli danes cepljenje, je uredu prenesla, velika je 62cm, težka pa "samo" 6130g ... se je od prejšnjega mesca zredila samo dobrih 300 g... Ampak je rekel, da v povprečju od rojstva je pa uredu in da zaenkrat ne bo kompliciral, pa bomo naslednjič vidl user posted image ....... Ne vem kaj je z našimi novembrčki ... al majo preveč g al pa premal user posted image ............

Ninočka ... upam, da bo z Rubnom vse o.k. .... a veš zakaj te ni na seznamu za jutri? Zato ker se nisi pofočkala..... Nam je Tintin naročila, da se vse ki pridemo pofočkamo .... ampak škoda ker vaju ne bo .... se dobimo drug teden v Lj., o.k.?

Zdaj pa samo še pogledam Vanjina navodila še enkrat, da se ne bom jutri zgubila .... se vidimo ....

Nočko!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?