|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
12.3.2008 9:15:14   
Tanayya29
Jutro!

Aveste da moj tamal spi se od enajstih....
Scuba ja groza

oh ucke so se odprle od Taja,pa ravno sedajuser posted image user posted image user posted image user posted image ,moramo jest potem bom komentirala...

P.s...moram vam povedat,da vas zelo pogresam,ko nisem tle v internetni civilizacijiuser posted image .

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
12.3.2008 9:25:08   
ajtak
Jojojoj, vam je spet dogajalo vceri...

Gruska hruska in joolyka bolika- vedve sta prov zleht! moj avto je tehnicno ispraven in ze na novo registriran!!!

Tannaya, res je! Se mi zdi, da se z TKT ni hotla nobena pogovarjat pa sem nazaj zamenjala... no sej zdej ni dost boljs user posted image user posted image

Scuba, cist prov si nardila da si ga prjavla! kaj pa ce nebi sla pogledat? Bogi vas muc!

a dons ste spet sam na kavi? Pa veste da to ni dobr za zelodec?user posted image

Evo, bo mama ajtak neki zrihtala...

user posted image

< Sporočilo je popravil ajtak -- 12.3.2008 9:26:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 4527
12.3.2008 9:40:41   
BrinaS
Jutro punce,

hvala KIMI6 za kavo in bravo za izpituser posted image user posted image user posted image

Debeluška, joj skoda za Izolo. Kaj si uspela kje drugje? Vem da je hudo, ker ga boli, ker sem bila jaz lani z mozen na istem. Zacelo se je s tem, da si ni mogel nogavic obut in sem se mu smejala, ker nisem verjela, da je to moznouser posted image . Tako je bilo 14 dni, potem je bil en teden na inekcijah in nato se en teden na ortopediji. Ima pa eno bulico na disku na enem ledvenem vretencu. K sreci je po 2m izvenelo in samo trkam lahko, da je sedaj dobro. Res pa je, da od takrat zelo pazi kako dviguje. Kako pa si uspela z napotnico od Emme? Drzim pestiuser posted image

Vanja, z zamudo vse najboljse in veliko veselja s svojimi fantiuser posted image user posted image  Vidim da si dobila se dva za rojstni danuser posted image

Scubadiver, grozno nevljudno. Upam, da si kaj dosegla s klicem.

Gruška, se vam pridruzim v LJ

Se ze lepo kaze soncek

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
12.3.2008 9:48:48   
Dajica
Dobro jutro!

Kimi-cestitke za super opravljen izpit!!!user posted image

Kaja se je danes prvic zbudila ob 6ih zjutraj. Sem full razmisljala, a sem jo ponoci kej dojila ali je to prvic? In ugotovim, a je to prvic. Tko da je skoraj celo noc prespala. user posted image Potem pa je potegnila se do 8.30. Sem jo podojila, previla, umila, dala kapljice, nesla v dnevno sobo na igralni center in je po parih minutah zaspala. Zgleda, da je prekmalu vstala in ji se manjka. user posted image
In zdej imam cas, da grem se jaz pojest. ajtak-bom kar s tvojega kroznika kaj izbrala.

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
12.3.2008 10:04:51   
TANTRA
Živjo punce,

sem začela brat, brat....tolk ste naklofale v enem dnevu ....pa se oglasi Luka, jaz pa kar berem....in zdaj ugotovim, da je kar nazaj zaspal...user posted image
Včeraj sva bila na 2 cepljenju...Junak ni potožil nobene solzice, razen ko mu je na lulčku kožo vlekel.... Velik je 64 in tehta 6100 g .... Je pa od včeraj nekam razdražljiv, se kar nekaj jokca....Isto je bilo po prvem cepljenju...

Drugače ima pa Luka tudi ful rad dudo Mam, sva jo dobila pri eni reviji...sicer ima Aventove ampak Mam je pa za potolažit zakon.
Včeraj sem mu dala malo marelične kaše....se je ful pačil...Očitno mi še dolgo ne bomo jedli...
Kar se las tiče, je čisto normalno, da začnejo 4 mesec izpadati...Ampak saj bo kmalu bolje..
Punce, se strinjam z vami, da je Lukec na prvem mestu...Saj pridno dirkava z vozičkom, včasih tud mal v hrib....no, zdaj bi jaz malo še v fitnes pobegnila, da grem malo od doma....ker tudi paše za spočit možgančke....
Upam, da bom do poletja na svojih 50 kg... user posted image Sem pa od poroda shujšala 6 kg, pa nič več....Še 10 pa jih moram....saj kr ne morem verjet, da sem taka bajsa...

Da vam povem kako jaz gledam na to težo...Si predstavljam odvečno težo kot ful mastno meso pri mesarju....Pol pa mi miselno mal pomaga, da začnem migat....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak, res komi čakam na moje lepe modrčke pa majčke.... user posted image

Mi pa nimamo nič zvezdice ali pa vrtiljaka....Malo ga nosimo na rokcah, pol se pa k njemu uležem na moji postelji in ko fajn zaspi ga preložim v posteljco... Ponoč se pa samo mal oglasi ko je lačen ampak kar spi....
Bi  mu pa nekaj kupila za na voziček, ko se bo začel vozit v bolj sedečem položaju...
No, a kera ve za kakšnga revmatologa?
Drugač pa pozdravček, kimi čestitke za izpit, debeluška teb pa veliko potrpežljivosti z možkom, ko je tako bogi...
Nemrak ti pa imaš pravi princeski....user posted image user posted image
Grem čistit regrat, ki sem ga včeraj na brzake nabrala, pol pa greva z Lukcem spet mal ven....pol pa kuhat....
Aha, tiste ki dojite ali že kaj grešite pri hrani...Pravijo, da naj bi zdaj začeli tud kaj takšnega, da se navadi....
Pri meni je očitno še ful občutljiv, saj še vedno ful napenja, če kaj novega pojem, npr. dunajc,  pa malo fižola, pa grah....
Jaz bi tako repo jedla, pa se je ne upam...

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
12.3.2008 10:19:42   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS

Scubadiver, grozno nevljudno. Upam, da si kaj dosegla s klicem.

Mah dosegla nisem nič, sem si pa olajšala kar me je žrlo že od petka. Je šefica rekla da bo govorila z njim... meni se je pa opravičila v imenu Elektra. Sej nimam nič od tega ampak vseeno, mogoče se bo tip mal zamislil. user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
12.3.2008 10:35:40   
sonchek
jutro,jutro...

..takšen sonček je pri nas, da hitro nekaj napišem in letimo ven...user posted image user posted image user posted image

pri nas ni nič pretresljivo novega, vsak dan se kaj dogaja..naša se je začela že pošteno na glas smejat...sam ji očitno more bit res nekaj smešno..in potem se začnem jaz smejati njej in me ful čudno pogleda..hahahaaa..bog ve kaj si misli user posted image

Martita...bravo za cepljenje..upam da tudi mi s tako lahkoto prestanemo drugič, no čeprav tudi prvič ni bilo prov hudo...

mi imamo pa v soboto fešto..in so priprave že v polnem teku....

tako lep dan vsem želim..
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 4532
12.3.2008 10:36:54   
sonchek
Aja še to..tudi meni so začeli full izpadati lasje...pa se ne spomnim da bi kej zasledila, če kaj pomaga... a kakšni vitamini manjkajo ali zakaj izpadajo?

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
12.3.2008 10:40:26   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: TANTRA

Včeraj sva bila na 2 cepljenju...Junak ni potožil nobene solzice, razen ko mu je na lulčku kožo vlekel.... Velik je 64 in tehta 6100 g .... Je pa od včeraj nekam razdražljiv, se kar nekaj jokca....Isto je bilo po prvem cepljenju...

a se ne dela to sele po 1 letu??

Scuba, a je ta sefica Bajzel Oset Tatjana?? js sem bila v njenem stanovanju podnajemnica, v MB ko sem studirala user posted image .

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
12.3.2008 10:44:47   
scubadiver
Ajtak točno z njo sem govorila user posted image . Je bila ful prijazna. In mi povedala da me čist razume kako sem besna ker ima ona psa in ve kako bi bila jezna če bi ji ga nekdo spustil ven in bla bla bla..

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
12.3.2008 10:48:52   
TANTRA
Mojmu pediater vedno lulčka pogleda, kolk ma kaj kožico veliko....Pa mu jo zmeram tako potegne, da ima še dva dni čist rdečega...se mi kar smili....
Sicer ta prvič je mal manjkalo pa bi dohtarja na velko polulal....se mu je umaknil in je v velikem loku lulal na tla....Tolk o majhni luknci...user posted image user posted image user posted image

Sonček???? Pri nas pa oblačno...user posted image

Kakšne stajce boste kupovale, če???

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
12.3.2008 10:55:54   
sonchek

Kakšne stajce boste kupovale, če???

..mi smo jo že uno k je bila v Leclercu v akciji- leseno...

a ne scuba user posted image ? a jo mate že sestavljeno?

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
12.3.2008 10:58:28   
scubadiver
Sonchek ne nismo je še sestavili, čeprav razmišljam da bi jo počasi kr sestavili. Vi ste jo že?

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
12.3.2008 11:17:46   
DEBELUŠKA30
Ne, še nič novega glede magnetne resonance user posted image , najbližji datum, ki sva ga dobila na Ptuju je sredina maja, sam njega tko boli user posted image , da ne vem če bo šlo?! Danes gre k svoji zdravnici, je rekla da bo ona probala kaj zrihtat, čeprav je kot "nadležna megla" od katere ni nič user posted image , res ne pretiravam!
Tko da če katera še ve za kje bi se dalo prej priti na vrsto (za magnetno resonanco), lepo prosim.

In ena dobra novica, za mojo Emmo sem dobila datum in sicer ta petek ob 13 uri user posted image user posted image user posted image !
Sam naj bo še vse v reduuser posted image user posted image user posted image !

Punce, men se zdi leto 2008 res za en KUR*C user posted image ! Z vseh strani same slabe novice, pa še pri nas se skoz nekaj dogaja user posted image ?!

Neposredna povezava do sporočila: 4539
12.3.2008 11:24:43   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Sonchek ne nismo je še sestavili, čeprav razmišljam da bi jo počasi kr sestavili. Vi ste jo že?

ne nismo jo še..ampak podobno razmišljamo...

Punce..kakšena se vam pa zdi tale marela:
user posted image
pa link do nje
http://zaotroke.enakupi.com/Sportni-otroski-vozicek-trikolesnik-1525b-pr-16817.html

meni full fajn zgleda? a jo mogoče katera ima?

< Sporočilo je popravil sonchek -- 12.3.2008 11:25:12 >

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 4540
12.3.2008 11:26:01   
Tanayya29
No,sedaj mam 5 minut casa.Moj brat Taju igra na kitaro,mali pa full krili zravenuser posted image ,ocitno mu je vsec.....Sem vprasala brata,a mu je vsec...pa mi odvrne BRAT,MU JE JA,LE V MOLU MU NI,ups crkeuser posted image user posted image .
Scuba ma si prav naredila ves!Kaj se pa gre decs neumn.....user posted image user posted image user posted image Pa macka ti je usla!!
Martita Ninocka,mate vsaj P. ki ne mori zaradi teze.Moja je full natancna,in tisti mesec,ko se je zredil za samo 400g,je bil cel user posted image user posted image ,no sicer rekla ni nic kj tko,ampak od takrat hodiva na 14 dni gor,pomoje samo zaradi teze,in se vsakih 14 dni zredi za tocno 300 ali 350 g,in sedaj je zadovoljena,al kva pa vem kva nouser posted image user posted image user posted image .Sej drugace je fajn P.,ampak eni so tko po reglcih!
Debeluska kako moz?Magnetna resonanca,kaj pa v Rozni dolini,si poiskusila?Od moje sodelavke moz je bil tam najprej navrsti.
Kimi6user posted image user posted image user posted image .
Anit28
in jaz greva danes na sprehodek,se fulll veselim,sej ce katera zeli,se lahko pridruzi,ni problem,smo pa v Idriji.
Tantra vidim,da obiskujes Bioenergetika,tudi jaz.Kako si zadovoljna s svojim?Moj je res super!!!!
Lasje, sem bila prejle pod tusem,in sem umila se glavouser posted image user posted image user posted image ,zalost.Res imam veliko las,ampak sedaj me pa malo skrbi.Mi jih ni treba vec likat,vsaj nekaj.
BrinaS super,da se spoznamo,se veselim.
Ajtak me veseli,da mas spet star nickuser posted image user posted image .
mene pa ste se ze navadile,ane?

Moj brat in tamal se kr uzivata ob kitari.Moj moz pa full pogresa sina,in nama full tecnari naj prideva.

Aha  Ninocka bravo Harry Poteruser posted image user posted image user posted image .Jst berem pa kar Ucbenik zivljenja*kojc*,sem ga ze stokrat prebrala,pa me vedno znova navdusiuser posted image user posted image user posted image .

Lep dan vam zelim!!!user posted image user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Neposredna povezava do sporočila: 4541
12.3.2008 11:29:21   
sonchek
Debeluška..tukaj ti pa nič ne morem pomagat..
..upam da vsaj fajn zrihtate in da bo leto vedno boljše!!!
user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
12.3.2008 11:32:53   
DEBELUŠKA30
Aja punce vsem še enkrat hvala:

user posted image

naslednjič si lahko damo novo ime: ZLATA DEKLETAuser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
12.3.2008 11:37:28   
potepinka
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Dan

Meni je patronažna rekla da vsak dan naj 10X potegnem na rahlo kožico kolker gre pa malo naj kreme (hladilne)gor dam obvezno pa to naredim pri kopanju.
Vsem ki ste praznovali čestitke

No tudi meni lasi zelo odpadajo tak da se grem v nedeljo kar bolj kratko strižt
Tanaya-potem pa hitro domov če vaju možek pogreša   user posted image user posted image user posted image  hec

a se ne dela to sele po 1 letu??

Scuba, a je ta sefica Bajzel Oset Tatjana?? js sem bila v njenem stanovanju podnajemnica, v MB ko sem studirala user posted image .

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
12.3.2008 11:50:10   
TANTRA
Jaz sem pa v album dala slikice od mojega lubija Lukca

Kaj je bila kaka akcija v Leclercu za stajce??? Je še??? Meni je všeč od Neckermana lesena....

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
12.3.2008 12:04:15   
sonchek
Tantra..ne ta akcija je bila že kr nekaj časa nazaj..je bilo veliko stvari za otročke po ugodnih cenah...ŽAL...user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
12.3.2008 12:28:04   
Oranža

Dan punčare,

Mi2 sva od P., sva se cepila, mal pojokcala, zdej se pa že doma cartava....dons se bova še več kot ponavadi, ha ha, če je to sploh možnouser posted image user posted image user posted image . Težki smo 6020 g in veliki 61 cm in sva bila pohvaljena, da je to za 3 mesece superuser posted image .
Kimi hvala za kavico....jo dans še nisem , niti zajtrka - Ajtak hvala_ ker je moj žabec spal do 9h, in to od 22.00 zvečer, pol sva pa mogla hitr pojest pa se zrihtat ker sva mela ob 10.20 že pregled!!
Kimi super za izpituser posted image user posted image user posted image .
Debeluška upam da bo z Emmo vse ok in da dobiš datum za moža, žal pa nikogar ne poznamuser posted image
Scuba tole pa niso heci....dej se rajš zaklen....pa dobr si mu podkurla, čeprav po moje se ga prjel ne bo....teslo je vedno teslo....
Vici ha ha ha ha....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A jutr pol drži babe, se dobimo v Qlandiji......?
no zdej pa greva mal papcat....
aja še enkrat hvala vsem za čestitke....super ste.....user posted image user posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
12.3.2008 12:38:08   
nicolina
Ojla,
mi smo se že potepali, smo bli v trgovini in na kavici. user posted image  Je bil pa Tin tolk priden, skos je opazoval okoli sebe, nič ni tečnaril. user posted image
Bomo vidli, kako bo z našim sprehodom danes, ker je pr nas ful začelo pihat, da te odnese. user posted image

Scuba, to je pa groza, kaj si pa misli, jaz bi jih fajn nakurla. user posted image
No, boste mal povedle, kako je s temi lesenimi stajicami.

Men tud lasje odpadajo user posted image , pa še to se mi je zadnjič zgodilo, da mi je ful slabo barva primla, še dobro da imam črne lase, pa ni tolk pogruntat.user posted image   A mislite, da je to tud kaj povezano s hormoni?

Tanayya, al ti je Taj iz vozička padu iz presenečenja al veselja, ko si svojga bivšega vidla? user posted image  Hecam se. Jaz bi svojga bivšega rada vidla samo zaradi tega, da vidi kaj je zamudu user posted image user posted image , pa da bi se mal považla kako imam  lepega sinčka.user posted image  Lepo se mejta danes z Anit28.user posted image

Debeluška, upam, da čimprej kaj zrihtaš za moža. Sem včeraj vprašala mami, ki je bla pred dvemi leti na MS in je rekla, da je bla najhitreje na vrsti v Celju.
Držim pestke za Emmo v petek. Veš, ni nujno da bo leto 2008 slabo, ne smeš tako razmišlat, sploh ti, ki se mi zdiš optimistična, vesela ženska, čeprav te osebno ne poznam ( upam, da te bom kmaluuser posted image )  user posted image user posted image user posted image

Alarm, se še kaj oglasim...

< Sporočilo je popravil nicolina -- 12.3.2008 12:39:02 >

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
12.3.2008 13:58:00   
ninocka
Men je paponoci bubi tako kasljal, da je se bruhal pol. Prej je prsla tasca na obisk, je mali zaspal in se zdej spi. Sej zdej se bno pa zbudu, ko sem to napisala 
Sem bla dons zmenjena v Mercatorju in sem lih zaradi zgoraj napisanega razloga odpovedala, tko da me jutri ne bo tudi v Qlandijo (sej ne, da se je kera name spomnla ).

Ajtak, WB a ves, men una TKT sploh ni bla vsec, da jo mal posinfam
vrtiljak mamo od Fiser price une medvedke (zdej vidim, da ga ma tud Scuba). GA je mel Evan tolk casa, dokler se ni zacel butat v njega, ko je v posjtlci vstajal, pol smo ga pa uimaknili. Zdej ga ma Ruben, Evan ma pa uno zvezdico. Prej smo mel pa zvezdico za na potovanja oz. za na dopust, ker vrtiljaka pa res ne bi s sabo prenasala
barika, men tile babylegsi zgledajo ful lustni, sam mi res ni jasno zakaj bi jih otrok mel??? OK, puncke mogoce se, za h kiklci kot gamase, ampak fantki??? Ne vem...
debeluska, upam da bo vse OK z Emmico Kaj pa ce bi za moza probla se kaksno AU (Celovec, Graz?) Pa mal vprasi, kako je tud z napotnicami tam, ker baje (ampak poudarjam baje), zdej ko smo v EU naj biblo naceloma vseeno kam gres delat kaksne pregled (se enkrat poudarjam baje)
nanaliza, ful dobra lucka. Jst bi mela pa spidermana, SE bom jst tud pogledala, pa sem vidla da os v ful barvah...verjetno ne pri nas. Ah, bom kr mojmu link poslala, pa naj se to prvlece na falconu dam
dajica, men se je zdel isti kot na 3d slikci, ko se je rodil. Zdej se je pa ze spremenil...
manca, nasa duda se imeuje ziza by mummy TM (nimamo dude)

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

PA dons sem se mojga zacela ful pogresat, sej vem, da je ze 1/2 mimo, mapak mi ni se nic napisu, pol sem pa mal zalostna...

Če pa revež po trgovinah leta, k si mu tak spisek dala ...

Sam res, bi mogu ze po DHLu dam poslat, ker drugac nebo na letalo vse slo

zirafa, glede kilaze - fora je v tem, ker ni lacen - sem mu parkrat dala flasko in se je skor zadavu s tistim mlekom, sam ven ga je pluval. Ne vem, mogoce pa nimam kvalitetno mleko, lahko da ni polnomastno in ma samo 1.5 mascobe (ceprav glede na to da skoz jem piskote bi mogu met 10)
krtek: ko bos enkrat v stacunu mi poglej kolk pride, pa ti sporocim pol naprej kaj in kako, PLS,  THX
kakanje: tud do 3x na dan/vsak dan
moja bajskika: sem sla brat, joj eni so pa res velki, nas je pol res tak drobizek...no, vsaj dolg je

jooly, HB se ena, ki si ne zeli lih crpat mleka za kasice Aja, pa vidim, da martita tud ni lih neka blazna navdusenka
kimi za izpit
scuba, ja halooo, ti si pa tud cudna? kako ti ni jasno, da v LASTNEM Stanovanu ne smes met odklenjenih vrat? ja, mislim, no??? Jst bi tipa ubila, koji idiot? A k njemu tud kr uletavjo ljudje not, al kaj? da si se pritozila
mamuska, jst bi pa tsiti sosedi odnesla sedez nazaj in rekla, da ta ni vas. Da je vas mel cele pasove in sponko in ce ti lahko pravega vrne. Jst tud vedno pazim na tuje stvari, pa ce se kaj zgodi se ful sekiram in se opravicim in probam nekako nadomestit. Mi je pa pri oblekcah jasno, da vse ne pridejo enkao lepe nazaj, vsakmu se zgodi kaksen flek, ki ne gre tud z ultra nevem kaksnimi venishi ven.

Zdej pa sibam po Evana v vrtec, pa mogoce ga peljem na krozkota (to je un brezplacni bus, ki vozi po BTCju), k se tolk rad z busi vozi.

Aja fotkic je pa tale:
http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=145&modelid=16347
modre barve

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
12.3.2008 14:09:19   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

ojojuser posted image user posted image user posted image user posted image ...boga jooly...
jaz imam itak full las,pa si jih bom mal odvrgla for fri...

Pobiram prostovoljne prispevke za novo lasuljo user posted image .  Res ne vem kje je kle pravica. Sašo Peče se pa lohk norca dela iz svojih las user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Jooly glej dons si stestirala Qlandijo, pa vem da ti je blo všeč, sem vidla da ti je blo, tko da dej prid no.....aja btw mi2 z Jooly sva se dons tko fajn nenapovedano srečale v Qlandijiuser posted image .

Aja Jooly, a kr brez mene si šla user posted image user posted image user posted image

Ej mačka, veš de mam dobr razlog da sem šla sama user posted image  Ne, nisem bla zmenjena z Bradačem, ampak s sodelavko in svojim šefom user posted image

Scuba... če bi bil štromar tko fejst kt poštar, bi pa šlo, a?? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Gruska hruska in joolyka bolika- vedve sta prov zleht! moj avto je tehnicno ispraven in ze na novo registriran!!!

Ajtak... a pa ti veš, da če daš sam novo registrsko tablco gor, TO ŠE NE POMEN DA JE AVTO REGISTRIRAN!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?