ninocka
|
Men je paponoci bubi tako kasljal, da je se bruhal pol. Prej je prsla tasca na obisk, je mali zaspal in se zdej spi. Sej zdej se bno pa zbudu, ko sem to napisala Sem bla dons zmenjena v Mercatorju in sem lih zaradi zgoraj napisanega razloga odpovedala, tko da me jutri ne bo tudi v Qlandijo (sej ne, da se je kera name spomnla ). Ajtak, WB a ves, men una TKT sploh ni bla vsec, da jo mal posinfam vrtiljak mamo od Fiser price une medvedke (zdej vidim, da ga ma tud Scuba). GA je mel Evan tolk casa, dokler se ni zacel butat v njega, ko je v posjtlci vstajal, pol smo ga pa uimaknili. Zdej ga ma Ruben, Evan ma pa uno zvezdico. Prej smo mel pa zvezdico za na potovanja oz. za na dopust, ker vrtiljaka pa res ne bi s sabo prenasala barika, men tile babylegsi zgledajo ful lustni, sam mi res ni jasno zakaj bi jih otrok mel??? OK, puncke mogoce se, za h kiklci kot gamase, ampak fantki??? Ne vem... debeluska, upam da bo vse OK z Emmico Kaj pa ce bi za moza probla se kaksno AU (Celovec, Graz?) Pa mal vprasi, kako je tud z napotnicami tam, ker baje (ampak poudarjam baje), zdej ko smo v EU naj biblo naceloma vseeno kam gres delat kaksne pregled (se enkrat poudarjam baje) nanaliza, ful dobra lucka. Jst bi mela pa spidermana, SE bom jst tud pogledala, pa sem vidla da os v ful barvah...verjetno ne pri nas. Ah, bom kr mojmu link poslala, pa naj se to prvlece na falconu dam dajica, men se je zdel isti kot na 3d slikci, ko se je rodil. Zdej se je pa ze spremenil... manca, nasa duda se imeuje ziza by mummy TM (nimamo dude) IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: ninocka PA dons sem se mojga zacela ful pogresat, sej vem, da je ze 1/2 mimo, mapak mi ni se nic napisu, pol sem pa mal zalostna... Če pa revež po trgovinah leta, k si mu tak spisek dala ... Sam res, bi mogu ze po DHLu dam poslat, ker drugac nebo na letalo vse slo zirafa, glede kilaze - fora je v tem, ker ni lacen - sem mu parkrat dala flasko in se je skor zadavu s tistim mlekom, sam ven ga je pluval. Ne vem, mogoce pa nimam kvalitetno mleko, lahko da ni polnomastno in ma samo 1.5 mascobe (ceprav glede na to da skoz jem piskote bi mogu met 10) krtek: ko bos enkrat v stacunu mi poglej kolk pride, pa ti sporocim pol naprej kaj in kako, PLS, THX kakanje: tud do 3x na dan/vsak dan moja bajskika: sem sla brat, joj eni so pa res velki, nas je pol res tak drobizek...no, vsaj dolg je jooly, HB se ena, ki si ne zeli lih crpat mleka za kasice Aja, pa vidim, da martita tud ni lih neka blazna navdusenka kimi za izpit scuba, ja halooo, ti si pa tud cudna? kako ti ni jasno, da v LASTNEM Stanovanu ne smes met odklenjenih vrat? ja, mislim, no??? Jst bi tipa ubila, koji idiot? A k njemu tud kr uletavjo ljudje not, al kaj? da si se pritozila mamuska, jst bi pa tsiti sosedi odnesla sedez nazaj in rekla, da ta ni vas. Da je vas mel cele pasove in sponko in ce ti lahko pravega vrne. Jst tud vedno pazim na tuje stvari, pa ce se kaj zgodi se ful sekiram in se opravicim in probam nekako nadomestit. Mi je pa pri oblekcah jasno, da vse ne pridejo enkao lepe nazaj, vsakmu se zgodi kaksen flek, ki ne gre tud z ultra nevem kaksnimi venishi ven. Zdej pa sibam po Evana v vrtec, pa mogoce ga peljem na krozkota (to je un brezplacni bus, ki vozi po BTCju), k se tolk rad z busi vozi. Aja fotkic je pa tale: http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=145&modelid=16347 modre barve