|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
11.3.2008 21:01:35   
jana26
Upam da mi tokrat uspe novo stran odpret in da ne bo samo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 476
11.3.2008 21:02:08   
jana26
user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 477
11.3.2008 21:03:18   
petarda
Pa na PC jima moram večkrat zavrtet video od Crazy frog

user posted image user posted image user posted image  v kaj takega pa se sploh ne bom spuščala, ker pol se lahko poslovim od RR user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 478
11.3.2008 21:04:42   
jana26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Nekaj časa nazaj je J vedno želel pesem o ribi Jaz pa nobene ne poznam.

smo tudi že imeli user posted image user posted image user posted image user posted image  Toni je pa ribo ujel, glej kako se smeje... kak mesec nazaj smo jo vrteli do hrvaškega Zagorja in nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa ne po naši želji! user posted image user posted image user posted image

Drgač pa ne vem...še za kako o ribiuser posted image

Mogoče si je pa točno to želel user posted image

Jo grem takoj poiskat user posted image

< Sporočilo je popravil jana26 -- 11.3.2008 21:13:02 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 479
11.3.2008 21:14:03   
petarda
Jo grem takoj poiskat

Ej, pust fanta naj spi..ga boš jutri vprašala! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 480
11.3.2008 21:14:35   
nincy
Katere pesmice vaši otroci najraje prepevajo?

Pri nas trenutno aktualno: Lisička je prav zvita zver; Kuža pazi; Ringaraja; Mi se mamo radi. Se pa zdaj učimo Zima, zima bela.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 481
11.3.2008 22:10:53   
NinaŠ
Čeer!

Pesmice user posted image ne vem, kup jih je, ki jih rada prepeva(ta). Vendar ne kakih radijskih hitov, ker radio zelo malo poslušamo (le v avtu, pa še tam je na nizko jakost), ampak otroške in narodne pesmi. Trenutno so mogoče najbolj "in" Le sekaj, sekaj smrečico, Kekčeva pesem in Pika Nogavička aja, pa Deset indijančkov.

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 482
11.3.2008 22:25:24   
petarda
Le sekaj, sekaj smrečico, Kekčeva pesem in Pika Nogavička aja, pa Deset indijančkov.

prva neznana...zadnja tudi...a je to na verzijo deset majhnih slončkov....user posted image user posted image user posted image ....no, moram pri tem povedat, da so pesmice iz paštetkine zbirke zakon in jih moramo ful velikrat peti oz. recitirati zjutraj, ko se rihtamo za v vrtec....saj paše mi ne...ampak nimam izbire...pol pa v eni roki maskaro, v drugi krtačo, pred ogledalom, pa pojem na ves glas...deset majhnih slončkov, se je pozibavalo....user posted image user posted image user posted image user posted image  pol, me pa itak pesem spremlja še cel dan v službi user posted image user posted image user posted image  No, pa tista o dimnikarčku mu je tudi všeč...

Za gumbek se primi, glej dimnikar gre...srečo prinaša...da mel boš kar dve! ....mu jo moram vsaj 10-krat ponoviti, on se vedno za gumbek prime in vedno znova mu je zanimivo...danes pa zaradi tega ni hotel imeti v vrtec žametnih hlač, ki so brez gumbka user posted image user posted image user posted image user posted image ...se mi je itak mudilo 100/h, pol sem ga morala pa še preoblačit....ah..kje so že tisti cajti, ko sva z bubi ugotavljale, da fantki niso tako izbirčni pri oblačenju? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 483
11.3.2008 22:27:45   
petarda
Grem pot tuš, pa v posteljo, drgač bo noč spet prekratka...jutri pa gremo gledat Sapramiško user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 484
11.3.2008 22:33:47   
NinaŠ
kje so že tisti cajti, ko sva z bubi ugotavljale, da fantki niso tako izbirčni pri oblačenju?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja deset indijančkov je "na foro" slončkov user posted image Pismo, mene pa velikokrat jezi, ker ne znam melodije user posted image , čeprav mi je npr. text poznan. Pa nobene note ne pomagajo user posted image , ker pojma nimam kako se poje po notah user posted image . Pol se pa kar eno melodijo izmislim user posted image in upam, da maladva ne koncertirata v vrtcu  user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 11.3.2008 22:34:27 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 485
11.3.2008 22:39:41   
petarda
Pol se pa kar eno melodijo izmislim in upam, da maladva ne koncertirata v vrtcu

ti kar upaj user posted image user posted image user posted image user posted image ....no, saj pri meni je isto...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 486
12.3.2008 7:32:03   
jana26
user posted image  sem skuhala.  A vas od nikoderuser posted image

Bom pa sama spila, samo pasalo bi malo čveka ob kavi user posted image

< Sporočilo je popravil jana26 -- 12.3.2008 7:44:57 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 487
12.3.2008 7:37:01   
*bubi*
ah..kje so že tisti cajti, ko sva z bubi ugotavljale, da fantki niso tako izbirčni pri oblačenju?

Kako to misliš....kje so....... Pri nas je še vedno enako user posted image

Sicer pa pesmice..... pri nas trenutno 10 prstkov. Sem si jo morala pofotkat v vrtcu, ker je res ne znam, bubi pa tak lepo pokaže vse zraven. Seveda jo sam pove, jaz mu včasih naprej pomagam. Trenutno vsak večer bereva Ciciban-Cicifuj, jo tudi že skoraj zna. Drugače pa še kake zimske iz vrtca začne deklamirat, trenutno pa pač različne o človeškem telesu user posted image
Pa s poimenovanjem prstkov se skoz ubada.

Aja, dobro jutro! Pri nas je veliko boljše, danes popoldan imava kontrolo. Verjetno bom kar do konca tedna doma, saj sem si včeraj prinesla 120 maturitetnih pol za popravit, mi ne bo nič dolgčas.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 488
12.3.2008 7:43:04   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: jana26

user posted image  sem skukuhala.  A vas od nikoderuser posted image

Bom pa sama spila, samo pasalo bi malo čveka ob kavi user posted image

Hvala, Jana. Z veseljem, ampak nimam časa zraven čvekat  user posted image  Najprej se moram iz pižame spravit, potem pa z bubijem Levjega kralja gledat. Ja, to je zdaj pri nas ful aktualno, ampak gleda kar v angleščini. Tak da mu moram malo razložit, sploh tiste grozne prizore. Saj je hrvaška sinhronizacija na DVDju, ampak smo vseeno ubrali kar ang. verzijo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 489
12.3.2008 7:52:16   
jana26
Naša dva pa rada gledata sedaj Disnijeve risanke predvsem Bambi in je  tudi v ang. verziji, so jima pa zelo všeč figure in J ves čas ponavlja, da so narisane user posted image .

Ali vašim že dajete žvečilne?
Jaz sem kak teden nazaj dala J in je lepo žvečil, medtem ko je A takoj pojedel dol user posted image . No, po parih poskusih sedaj oba lepo žvečita in tudi vržeta žvečko v koš, ko jima ni več do žvečenja user posted image . Sedaj se že učimo delati balone user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 490
12.3.2008 9:14:21   
amy26
Sedaj se že učimo delati balone

Jana, ste pa hitri z balončkiuser posted image  jaz še nisem dala A žvežilke pa je verjetno še ne bom nekaj cajta, ker bi jo verjetno kar pojedel tako kot zobno pastouser posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 491
12.3.2008 9:14:54   
petarda

Neuser posted image

Drgač pa dobro jutrouser posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 492
12.3.2008 10:26:58   
NinaŠ

Ja. Samo da bi se spravili balone delat pa še nisem pomislila user posted image

Drugač pa dober dan user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 493
12.3.2008 12:34:01   
petarda
Danes je pa 3 leta odkar me je moj user posted image  vprašal, če bi bila njegova žena user posted image ... user posted image user posted image user posted image  

Čez slaba dva tedna, pa sva potem zvedela, da bova imela tudi bebiko user posted image user posted image user posted image .....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 494
12.3.2008 12:36:48   
petarda
Danes je pa 3 leta odkar me je moj vprašal, če bi bila njegova žena

...in mu je še danes žal! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 495
12.3.2008 12:37:12   
petarda
3500 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 496
12.3.2008 14:20:47   
jana26
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Sedaj se že učimo delati balone

Jana, ste pa hitri z balončkiuser posted image   

Saj ne da jih že znata naredit, vendar mi ves čas govorita mami balona, balona in me gledata v usta. Mami še meni balona .... in jima kažem kako se naredi, pa jima seveda še ne bo uspelo user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 497
12.3.2008 14:22:25   
jana26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Danes je pa 3 leta odkar me je moj vprašal, če bi bila njegova žena

...in mu je še danes žal! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in mu bo vsak dan bolj user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 498
12.3.2008 15:51:38   
Urša
Jaz žvečilnega še nisem dala niti Niki...mislim, da nič ne zamujamo. user posted image user posted image user posted image  Meni se zdijo to čisto nepotrebne in nevarne stvari.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 499
12.3.2008 15:53:26   
Urša
...in mu je še danes žal!

user posted image user posted image user posted image

Mi2 imava pa v petek obletnico in sva že zorganizirala varstvo za cel vikend, tako da se greva malo raznežit v Logarsko.user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?