Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 8:23:10
|
|
|
|
petarda
|
Jutro Hvala za kavico
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 8:26:49
|
|
|
|
ada2
|
samo na hitro dobro jutro, grem zdaj enega dojenčka gledat, pa njegovo mamico masirat, potem pa verjetno še na eno masažo, tak da je pestro pa fejst mi držite pesti ta teden. nekaj krasnega se mi obeta, pa rabim še malo sreče , več o tem pa drugič....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 8:27:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
pa fejst mi držite pesti ta teden. nekaj krasnega se mi obeta, pa rabim še malo sreče , več o tem pa drugič....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 8:31:10
|
|
|
|
ŽELJA2
|
Jutro. Hvala za . Ada zate Moje malo dete spi. Andraž pa je že v vrtcu. In dec v službi. Tko, da je kava popolna. Se še kaj oglasim.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 8:43:46
|
|
|
|
jana26
|
Dobro jutro še od mene Kavo sem spila in se že lotila ustvarjanja . Imela sem narejene iz gipsa okvirčke in sedaj sem le s servitno teh. nalepila lep motiv gor in še počakam, da se posuši potem pa prilepim na steno, pa da vidim kaj bo ratalo. Pa včeraj sem kupila kalup - motiv pirhi in sem tudi že vlitke naredila in tako bomo popoldan, ko smo sami doma malo farbali. Se še oglasim sedaj me pa L kliče ...
< Sporočilo je popravil jana26 -- 11.3.2008 8:44:59 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 12:50:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Dan! Nič kaj lep, še vreme se je zjokalo. Midva sva na bolniški, je kar kriza z dihanjem in me je res strah, da bo bubi spet v bolnici pristal Jaz sem čisto adijo, celo noč se je zbujal v joku. Najboljše, da grem zdaj hitro k njemu spat, bo dupli efekt - jaz se bom naspala in bubi bo potegnil, ko bo videl, da sem pri njem Ada, tebi pa
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 13:43:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Bubi da bo vse OK
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 14:29:54
|
|
|
|
amy26
|
pa fejst mi držite pesti ta teden. nekaj krasnega se mi obeta, pa rabim še malo sreče Ada držim pesti, pa veliko sreče za bubija
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 14:39:05
|
|
|
|
amy26
|
Sem imela glih obisk, je bila moja sošolka iz osnovne šole s svojima otročkoma, 3 leta in 7mesecev, Ela se je lepo vklopila in se njima igrala, jaz sem pa lahko v miru spila kavico z mlekom ja končujeva dojenje, nazadnje sem jo podojila v nedeljo, in zaenkrat nama gre kar ok, mal je kriza ponoči vendar takrat ji dam par žličk čaja ali pa kompot in se kar zadovolji, no zaspi nazaj ne takoj vendar tudi prej ni vsaj ne vedno.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 18:53:02
|
|
|
|
jana26
|
ja končujeva dojenje, nazadnje sem jo podojila v nedeljo, Pri nas najverjetneje tudi , sploh mi noče zagrabit, da bi jedel, nato si stisnem in mu dam po flaški, pa se ravno tako full brani in sploh ne poje veliko 50 - 60 ml pa še to traja celo večnost. Na kar sem mu ponudila še dodatek in je pojedel kar 90 ml. Danes sem mu ga dala že 3-krat vmes probala podojit, vendar nama sploh ne steče oz. se upira in kriči .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 18:54:28
|
|
|
|
jana26
|
Bubi ja tega se tudi jaz pri mojih fantih najbolj bojim
< Sporočilo je popravil jana26 -- 11.3.2008 18:55:36 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 20:10:16
|
|
|
|
petarda
|
Za bubija ...upam, da bo kmalu bolje
< Sporočilo je popravil petarda -- 11.3.2008 20:12:34 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 20:12:08
|
|
|
|
petarda
|
pa fejst mi držite pesti ta teden. nekaj krasnega se mi obeta, pa rabim še malo sreče , več o tem pa drugič....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 20:15:38
|
|
|
|
petarda
|
sploh mi noče zagrabit, da bi jedel, nato si stisnem in mu dam po flaški, pa se ravno tako full brani in sploh ne poje veliko 50 - 60 ml pa še to traja celo večnost. Na kar sem mu ponudila še dodatek in je pojedel kar 90 ml. Danes sem mu ga dala že 3-krat vmes probala podojit, vendar nama sploh ne steče oz. se upira in kriči Luka, pač ....ne se nič sekirat, vem kako ti je Bodi vesela, da ti vsaj dodatka ne zavrača
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 20:27:18
|
|
|
|
jana26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Luka, pač ....ne se nič sekirat, vem kako ti je Bodi vesela, da ti vsaj dodatka ne zavrača Pa veš da večkrat pomislim na to Petarda včeraj sem bila v centru mesta, doma pozabila mobi in sem se odločila, da vseeno skočim še mimo tvoje poslovalnice in te pozdravim, povabim na , pa zagledam nekaj m pred mano dva moška, ki s pladnjem polnim kav letita v vašo poslovalnico in sem se nato odločila da te raje ne motim. Pa mroda drugič, ko bom imela mobi pri roki
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 20:28:29
|
|
|
|
jana26
|
< Sporočilo je popravil jana26 -- 11.3.2008 20:29:07 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 20:32:43
|
|
|
|
petarda
|
Katere pesmice vaši otroci najraje prepevajo? Mi imamo zeeeloooo širok izbor , predvsem zelo zvrstno različen ...in jezikovno ...evo začel je z Ladjica po morju plava, pol je bila nekaj časa IN od Čukov - Mi gremo pa na morje , no še zdaj je ta zelo priljubljena...pol pa La bomba od King Africa , potem od Joleta - Nemoj vikat na mene...(če je to pravi naslov)...je bil čist zmešan nanjo (mami in oči pa tudi ) in smo jo skoz morali v avtu vrtet..., no pa Liza je miss Pariza, potem A zdaj pa pojdem po dekle...tja daleč pod Gorjance ...ok še vse lepo in fajn....in zdaj je začel z Wernerjem Ne gane me, ne gane me...srce je kakor kamen...Je imel Werner pred kratkim nastop v bližini in so na radiu vrteli reklamo in je takoj pobral....no pa od Saške smo že tudi prepevali Luna na pijana pleše...zdaj pa Ne grem na kolena... zanimivo, kako gre otrokom najraje v uho, tisto za kar bi starši najraje videli, da bi preslišali ....No...zdaj sem dala od Mojce v radio v avto, da bo vsaj nekaj normalnih otroških pesmic vedel ...in zdaj je hit Naš dojenček... pa še par bi se jih našlo iz tega CD-ja ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 20:34:41
|
|
|
|
petarda
|
< Sporočilo je popravil jana26 -- 11.3.2008 20:29:07 > Pa zakaj to delate??? Mene potem zmeraj firbec matra kaj zanimivega je pisalo
< Sporočilo je popravil petarda -- 11.3.2008 20:37:23 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 20:36:40
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana26 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Luka, pač ....ne se nič sekirat, vem kako ti je Bodi vesela, da ti vsaj dodatka ne zavrača Pa veš da večkrat pomislim na to Petarda včeraj sem bila v centru mesta, doma pozabila mobi in sem se odločila, da vseeno skočim še mimo tvoje poslovalnice in te pozdravim, povabim na , pa zagledam nekaj m pred mano dva moška, ki s pladnjem polnim kav letita v vašo poslovalnico in sem se nato odločila da te raje ne motim. Pa mroda drugič, ko bom imela mobi pri roki ...eno je bil moj šef, drugo pa moj sodelavec ....enkrat na leto nam prinesejo kavo, pa glih takrat ti naideš! Drugič pa le pridi..je pa fajn, če pokličeš prej, ja, da si znam zorganizirat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 20:51:46
|
|
|
|
amy26
|
Katere pesmice vaši otroci najraje prepevajo? nobene saj nič ne zna prvo se mora naučiti razločno govoriti pol bo pa sposoben tudi kaj zapeti, ker namreč Aleks še vedno ni bogve kakšen govorec. obvlada precej besed, pove kak stavek to je pa tudi vse Jana, te čisto razumem, sem bila na istem oz. je bilo pri Eli tudi večkrat tako da ni hotela se normalno dojiti tako da sem se res matrala da je kaj pojedla, oz. sem jo dojila takrat ko je bila ful zaspana oz. sem jo pustila da je zaspala pol sem jo pa dvignila in jo v spanju podojila. Takšna obdobja nedojenja so trajala tudi po 3 tedne ali več, tako da sem se res matrala da je kaj pojedla, saj flašo je skos zavračala dodatek pa sploh saj je alergična na KM no takrat tega nismo imeli dokazano. pa kot je že rekla petarda dobro da ti ne zavrača dodatka in pa seveda flaše tako kot naša Ela, tako da tekočino kar dobi dobi izključno po žlički
< Sporočilo je popravil amy26 -- 11.3.2008 20:52:37 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 20:53:15
|
|
|
|
jana26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda < Sporočilo je popravil jana26 -- 11.3.2008 20:29:07 > Pa zakaj to delate??? Mene potem zmeraj firbec matra kaj zanimivega je pisalo Če te full firbc matra ti bom povedala, drgač si pa svoje misl
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 20:55:06
|
|
|
|
amy26
|
Pa zakaj to delate??? Mene potem zmeraj firbec matra kaj zanimivega je pisalo si pa firbec jaz večkrat popravim sporočilo predvsem zaradi pravopisnih napak, tipkam hitro pol pa večkrat kje kakšno črko spustim, zato popravim.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 20:58:30
|
|
|
|
jana26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Katere pesmice vaši otroci najraje prepevajo? Pri nas je bolj otroški repertuar: Zima, zima bela Ringa raja (dve varianti) Mi se mamo radi . . . Ponavadi samo narekujeta, katero naj jima zapojem. Nekaj časa nazaj je J vedno želel pesem o ribi Jaz pa nobene ne poznam. Pa na PC jima moram večkrat zavrtet video od Crazy frog
< Sporočilo je popravil jana26 -- 11.3.2008 21:00:03 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 20:58:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 Pa zakaj to delate??? Mene potem zmeraj firbec matra kaj zanimivega je pisalo si pa firbec jaz večkrat popravim sporočilo predvsem zaradi pravopisnih napak, tipkam hitro pol pa večkrat kje kakšno črko spustim, zato popravim. saj to jaz tudi...sam to ni isto Če je vse zbrisano, pol pa en tak smajli nemsto teksta...pol pomeni, da je nekaj fuuuul zanimivega pisalo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 21:01:22
|
|
|
|
petarda
|
Nekaj časa nazaj je J vedno želel pesem o ribi Jaz pa nobene ne poznam. smo tudi že imeli Toni je pa ribo ujel, glej kako se smeje... kak mesec nazaj smo jo vrteli do hrvaškega Zagorja in nazaj ...pa ne po naši želji! Drgač pa ne vem...še za kako o ribi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično voščiloZbirajte trenutke, ne stvari!
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?