|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
11.3.2008 8:23:10   
petarda
Jutrouser posted image

Hvala za kavicouser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 451
11.3.2008 8:26:49   
ada2
samo na hitro dobro jutro, grem zdaj enega dojenčka gledat, pa njegovo mamico masirat, potem pa verjetno še na eno masažo, tak da je pestrouser posted image

pa fejst mi držite pesti ta teden. nekaj krasnega se mi obeta, pa rabim še malo srečeuser posted image , več o tem pa drugič....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 452
11.3.2008 8:27:52   
NinaŠ
pa fejst mi držite pesti ta teden. nekaj krasnega se mi obeta, pa rabim še malo sreče , več o tem pa drugič....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 453
11.3.2008 8:31:10   
ŽELJA2
Jutro.

Hvala za user posted image .

Ada zate user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje malo dete spi. Andraž pa je že v vrtcu. In dec v službi. Tko, da je kava popolna.user posted image

Se še kaj oglasim.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 454
11.3.2008 8:43:46   
jana26
Dobro jutro še od mene

Kavo sem spila in se že lotila ustvarjanja user posted image .
Imela sem narejene iz gipsa okvirčke in sedaj sem le s servitno teh. nalepila lep motiv gor in še počakam, da se posuši potem pa prilepim na steno, pa da vidim kaj bo ratalo. Pa včeraj sem kupila kalup - motiv pirhi in sem tudi že vlitke naredila in tako bomo popoldan, ko smo sami doma malo farbali.

Se še oglasim sedaj me pa L kliče ...

< Sporočilo je popravil jana26 -- 11.3.2008 8:44:59 >

(odgovor članu ŽELJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 455
11.3.2008 12:50:43   
*bubi*
Dan!

Nič kaj lep, še vreme se je zjokalo. Midva sva na bolniški, je kar kriza z dihanjem in me je res strah, da bo bubi spet v bolnici pristal user posted image  Jaz sem čisto adijo, celo noč se je zbujal v joku. Najboljše, da grem zdaj hitro k njemu spat, bo dupli efekt - jaz se bom naspala in bubi bo potegnil, ko bo videl, da sem pri njem user posted image

Ada, tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 456
11.3.2008 13:43:53   
NinaŠ
Bubi user posted image user posted image user posted image  da bo vse OK

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 457
11.3.2008 14:29:54   
amy26
pa fejst mi držite pesti ta teden. nekaj krasnega se mi obeta, pa rabim še malo sreče

Ada držim pesti, pa veliko sreče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za bubija

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 458
11.3.2008 14:39:05   
amy26
Sem imela glih obisk, je bila moja sošolka iz osnovne šole s svojima otročkoma, 3 leta in 7mesecev, Ela se je lepo vklopila in se njima igrala, jaz sem pa lahko v miru spila kavico z mlekomuser posted image  

ja končujeva dojenje, nazadnje sem jo podojila v nedeljo, in zaenkrat nama gre kar ok, mal je kriza ponoči vendar takrat ji dam par žličk čaja ali pa kompot in se kar zadovolji, no zaspi nazaj ne takoj vendar tudi prej ni vsaj ne vedno.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 459
11.3.2008 18:53:02   
jana26

ja končujeva dojenje, nazadnje sem jo podojila v nedeljo,

Pri nas najverjetneje tudi user posted image , sploh mi noče zagrabit, da bi jedel, nato si stisnem in mu dam po flaški, pa se ravno tako full brani in sploh ne poje veliko 50 - 60 ml pa še to traja celo večnost. Na kar sem mu ponudila še dodatek in je pojedel kar 90 ml. Danes sem mu ga dala že 3-krat vmes probala podojit, vendar nama sploh ne steče oz. se upira in kriči user posted image  user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 460
11.3.2008 18:54:28   
jana26
Bubi user posted image user posted image user posted image   

ja tega se tudi jaz pri mojih fantih najbolj bojim user posted image

< Sporočilo je popravil jana26 -- 11.3.2008 18:55:36 >

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 461
11.3.2008 20:10:16   
petarda
Za bubija user posted image user posted image user posted image ...upam, da bo kmalu boljeuser posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 11.3.2008 20:12:34 >

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 462
11.3.2008 20:12:08   
petarda
pa fejst mi držite pesti ta teden. nekaj krasnega se mi obeta, pa rabim še malo sreče , več o tem pa drugič....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 463
11.3.2008 20:15:38   
petarda
sploh mi noče zagrabit, da bi jedel, nato si stisnem in mu dam po flaški, pa se ravno tako full brani in sploh ne poje veliko 50 - 60 ml pa še to traja celo večnost. Na kar sem mu ponudila še dodatek in je pojedel kar 90 ml. Danes sem mu ga dala že 3-krat vmes probala podojit, vendar nama sploh ne steče oz. se upira in kriči

Luka, pačuser posted image ....ne se nič sekirat, vem kako ti je user posted image user posted image  Bodi vesela, da ti vsaj dodatka ne zavračauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 464
11.3.2008 20:27:18   
jana26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Luka, pačuser posted image ....ne se nič sekirat, vem kako ti je user posted image user posted image  Bodi vesela, da ti vsaj dodatka ne zavračauser posted image

Pa veš da večkrat pomislim na to user posted image

Petarda včeraj sem bila v centru mesta, doma pozabila mobi in sem se odločila, da vseeno skočim še mimo tvoje poslovalnice in te pozdravim, povabim na user posted image , pa  zagledam nekaj m pred mano dva moška, ki s pladnjem polnim kav letita v vašo poslovalnico user posted image  in sem se nato odločila da te raje ne motim. Pa mroda drugič, ko bom imela mobi pri roki user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 465
11.3.2008 20:28:29   
jana26
user posted image

< Sporočilo je popravil jana26 -- 11.3.2008 20:29:07 >

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 466
11.3.2008 20:32:43   
petarda
Katere pesmice vaši otroci najraje prepevajo? Mi imamo zeeeloooo širok izboruser posted image , predvsem zelo zvrstno različenuser posted image ...in jezikovnouser posted image user posted image ...evo začel je z Ladjica po morju plava, pol je bila nekaj časa IN od Čukov - Mi gremo pa na morjeuser posted image , no še zdaj je ta zelo priljubljena...pol pa La bomba od King Africauser posted image user posted image user posted image , potem od Joleta - Nemoj vikat na mene...(če je to pravi naslov)...je bil čist zmešan nanjo (mami in oči pa tudiuser posted image ) in smo jo skoz morali v avtu vrtet..., no pa Liza je miss Pariza,  potem A zdaj pa pojdem po dekle...tja daleč pod Gorjanceuser posted image user posted image user posted image ...ok še vse lepo in fajn....in zdaj je začel z Wernerjem user posted image user posted image user posted image  Ne gane me, ne gane me...srce je kakor kamen...Je imel Werner pred kratkim nastop v bližini in so na radiu vrteli reklamo in je takoj pobral....no pa od Saške smo že tudi prepevali Luna na pijana pleše...zdaj pa Ne grem na kolena... zanimivo, kako gre otrokom najraje v uho, tisto za kar bi starši najraje videli, da bi preslišaliuser posted image user posted image ....No...zdaj sem dala od Mojce v radio v avto, da bo vsaj nekaj normalnih otroških pesmic vedeluser posted image ...in zdaj je hit Naš dojenček... pa še par bi se jih našlo iz tega CD-jauser posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 467
11.3.2008 20:34:41   
petarda

user posted image

Pa zakaj to delate??? Mene potem zmeraj firbec matra kaj zanimivega je pisalo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 11.3.2008 20:37:23 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 468
11.3.2008 20:36:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: jana26

Pa veš da večkrat pomislim na to user posted image

Petarda včeraj sem bila v centru mesta, doma pozabila mobi in sem se odločila, da vseeno skočim še mimo tvoje poslovalnice in te pozdravim, povabim na user posted image , pa  zagledam nekaj m pred mano dva moška, ki s pladnjem polnim kav letita v vašo poslovalnico user posted image  in sem se nato odločila da te raje ne motim. Pa mroda drugič, ko bom imela mobi pri roki user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...eno je bil moj šef, drugo pa moj sodelavec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....enkrat na leto nam prinesejo kavo, pa glih takrat ti naideš! user posted image user posted image user posted image user posted image  Drugič pa le pridi..je pa fajn, če pokličeš prej, ja, da si znam zorganizirat. user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 469
11.3.2008 20:51:46   
amy26
Katere pesmice vaši otroci najraje prepevajo?

nobeneuser posted image  saj nič ne znauser posted image  prvo se mora naučiti razločno govoriti pol bo pa sposoben tudi kaj zapeti, ker namreč Aleks še vedno ni bogve kakšen govorec. 
obvlada precej besed, pove kak stavek to je pa tudi vse

Jana, te čisto razumem, sem bila na istem oz. je bilo pri Eli tudi večkrat tako da ni hotela se normalno dojiti tako da sem se res matrala da je kaj pojedla, oz. sem jo dojila takrat ko je bila ful zaspana oz. sem jo pustila da je zaspala pol sem jo pa dvignila in jo v spanju podojila.
Takšna obdobja nedojenja so trajala tudi po 3 tedne ali več, tako da sem se res matrala da je kaj pojedla, saj flašo je skos zavračala dodatek pa sploh saj je alergična na KM no takrat tega nismo imeli dokazano.

pa kot je že rekla petarda dobro da ti ne zavrača dodatka in pa seveda flaše tako kot naša Ela, tako da tekočino kar dobi dobi izključno po žlički

< Sporočilo je popravil amy26 -- 11.3.2008 20:52:37 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 470
11.3.2008 20:53:15   
jana26

user posted image

Pa zakaj to delate??? Mene potem zmeraj firbec matra kaj zanimivega je pisalo user posted image user posted image user posted image

Če te full firbc matra ti bom povedala, drgač si pa svoje misl user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 471
11.3.2008 20:55:06   
amy26
Pa zakaj to delate??? Mene potem zmeraj firbec matra kaj zanimivega je pisalo

si pa firbecuser posted image user posted image user posted image

jaz večkrat popravim sporočilo predvsem zaradi pravopisnih napak, tipkam hitro pol pa večkrat kje kakšno črko spustim, zato popravim.

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 472
11.3.2008 20:58:30   
jana26

Katere pesmice vaši otroci najraje prepevajo?

Pri nas je bolj otroški repertuar:

Zima, zima bela
Ringa raja (dve varianti)
Mi se mamo radi
.
.
.

Ponavadi samo narekujeta, katero naj jima zapojem. Nekaj časa nazaj je J vedno želel pesem o ribiuser posted image  Jaz pa nobene ne poznam.

Pa na PC jima moram večkrat zavrtet video od Crazy frog

< Sporočilo je popravil jana26 -- 11.3.2008 21:00:03 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 473
11.3.2008 20:58:55   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Pa zakaj to delate??? Mene potem zmeraj firbec matra kaj zanimivega je pisalo

si pa firbecuser posted image user posted image user posted image

jaz večkrat popravim sporočilo predvsem zaradi pravopisnih napak, tipkam hitro pol pa večkrat kje kakšno črko spustim, zato popravim.

saj to jaz tudi...sam to ni isto user posted image  Če je vse zbrisano, pol pa en tak user posted image  smajli nemsto teksta...pol pomeni, da je nekaj fuuuul zanimivega pisalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 474
11.3.2008 21:01:22   
petarda
Nekaj časa nazaj je J vedno želel pesem o ribi Jaz pa nobene ne poznam.

smo tudi že imeli user posted image user posted image user posted image user posted image  Toni je pa ribo ujel, glej kako se smeje... kak mesec nazaj smo jo vrteli do hrvaškega Zagorja in nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa ne po naši želji! user posted image user posted image user posted image

Drgač pa ne vem...še za kako o ribiuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?