|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
11.3.2008 23:08:02   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Jooly glej dons si stestirala Qlandijo, pa vem da ti je blo všeč, sem vidla da ti je blo, tko da dej prid no.....aja btw mi2 z Jooly sva se dons tko fajn nenapovedano srečale v Qlandijiuser posted image .

Aja Jooly, a kr brez mene si šla user posted image user posted image user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
11.3.2008 23:08:13   
Tanayya29
ojojuser posted image user posted image user posted image user posted image ...boga jooly...
jaz imam itak full las,pa si jih bom mal odvrgla for fri...

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
11.3.2008 23:10:49   
Dajica
No, je koncna zaspala. Pa pridem s pod tusa, je pa se moj usel v posteljo spat. Sej je bil priden danes, je mel frej dan, pa je doma nekaj kopal, tko da se je fejst zmatral. Ja kaj cem, grem se jaz v mizule.

Lahko nocko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
11.3.2008 23:10:57   
zirafa76
jaz pa sem ravno sla gledat Sofijin video iz bolnice..pa ne morem vecuser posted image user posted image user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
11.3.2008 23:12:09   
zirafa76
grem pred tv....

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
11.3.2008 23:14:21   
Tanayya29
vanja ma v idriji dogaja vesuser posted image user posted image user posted image ,pa nimam casa...
v nedeljo sem sla z vozickom na gric,ja idrija je znana po psihjatricni...uglavnem,kok majo lep park notr,sm z veseljem malo posedela notri,seveda je moj desc pokomentiral naj kar gor ostanemuser posted image user posted image .
je pa ena zena brala biblijo,pa se je pol ustavla pred vozickom pa ene letnice govorila,pa nisem vedla kaj bi ji nazaj odgovorilauser posted image user posted image ,sm pa potem odsla...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4506
11.3.2008 23:15:05   
nicolina
Čer,
vidim, da se spet dogaja. user posted image  
Tanayya, pozdravljena, ja te res pogrešamo... user posted image

Mi uporabljamo Nuk-ove dude, sem mu zadnjič kupla od Nuby (BTW eno sem zažgala,ko smo tle gor čvekale user posted image ), mislim,da tako kot to Scuba, pa je ni hotel takoj zagrabit, zdej jo pa že...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
11.3.2008 23:17:26   
gruška
A vam povem en vic?

Zakaj se črnogorc ne pelje po avtocesti iz Ljubljane v Celje? Ker je vmes počivališče LOPATA ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
11.3.2008 23:21:10   
Tanayya29
sta bila dva ljudozerca v trgovini,pa je sincek ljudozerec odgriznil prst..eni teti...pa ga je mami ljudozerka kregala...pa je rekla teta...ah,se zgodi,otroci....pa odvrne mami ljudozerka...en prst tuki,en prst tam,potem pa vecerjal ne bo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
11.3.2008 23:25:20   
gruška
Babica nasloni svoj bicikel na steno pred trgovino, in to tocno tam, kjer pise: "Ne naslanjaj koles ob steno!"
Policaj zagleda krsitev:

"Ja, mamca, kaj ne vidite, da tu pise, da ne smete naslanjati koles ob steno!"
"Ah, gospod policaj, na te napise pa jaz nic vec ne dam!  Zadnjic je na nasi drvarnici pisalo,  
 ku*c te gleda, pa sem vsa drva premetala in ga nikjer ni bilo"
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4510
11.3.2008 23:25:55   
ninocka
Vanja vse najboljse!!!!!

Men moj se zmeri ni nic napisal...
Giraffica,a mislis, da je ze ob 6ih popoldne v Hootersu? Pa sej ni sel josk gledat, pa ne zdej, ko mam jst take bohotne in brstece user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugac pa lahko tud iz mojih las sestrikamo pulover user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 4511
11.3.2008 23:26:22   
Tanayya29
gruskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boga mamca....

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
11.3.2008 23:30:21   
Tanayya29
no ,pa grem spat.Taj ze smrci v postli...

Nockoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image .

P.s.Danes sem srecala mojega bivsega fanta,madona mi je skor Taj z vozicka zletuuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4513
11.3.2008 23:36:01   
gruška
No,  pomlad prihaja in je tale nagajiva pesmica kot narocena ...  

Spet  prisel je tisti pomladni dan,
ko treba dat bo zimske gate stran,  
si treba bo nadeti tangice
in lepe pisane rozaste spangice.
A  kaj se cudo cudno tu godi,
tangice premajhne so za stevilke tri!  
Le kako se je to zgodilo,
da telesce se je tako poredilo?
Je  bilo predolgo zimsko spanje,
zdaj pa je porazno tole stanje.
Nic  ne pomaga jok in stok,
treba bo v nov naskok!
Zdaj sta na vrsti  regrat in solata,
da bo spet manjsa zadnja plata,
pa treba stopit  bo na planine,
da lepse bodo te obline.
Saj zdaj je konec dolge  zime,
fantje ze cedijo sline,
zato le pazi draga punca,
da se  speh okrog ne gunca...

IN TAKO SEM ODGOVORILA  ....

Pri meni se vseskozi  gunca,
tud' kmet ma rajs debel'ga junca,
airbag je tud'  priporocljiv,
ce hoces biti manj ranljiv.
In pa: vem��a suhe  babe
so prepogosto volje slabe,
nataknjene in neprijazne
in  mlahave kot vrece prazne.
Poskusi sam in videl bos,
kako lahko gre  vse na noz,
ce moras dan za dnevom biti
sestradan in z vrvico v  riti.

Neposredna povezava do sporočila: 4514
11.3.2008 23:44:26   
gruška
Ajd, še en vic, pol grem pa pod tuš, pa spat...

Pride črnc v Ljubljano v okviru študentske izmenjave in po nekaj mesecih
postane fu*otožen. Gre nekega večera ven žurat kjer spozna eno
Ljubljančanko pa hitro zapustita lokal. Sprehajata se v Tivoliju, se
usedeta na klopco, se pogovarjata, nakar črnc kot strela z jasnega reče
punci: "Oh, ti si mi tolk dobra, daj greva sexat...!"
Pa reče punca: "Ja saj bi res sexala, sam s tabo glih ne, vi črnci, imate
tako dolge, se bojim, je preveč zame..."
Pa jo prepričuje: "Ja kje si pa to slišala, to so pa res same govorice....
Daj no, tako sem že potreben..."
Pa punca malo popusti in reče: "Ja lahko, ampak samo v usta..."
Črnc pa razočarano: "Eh, to pa lahko tudi sam..."
user posted image

NOČKO!!!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
11.3.2008 23:49:01   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

P.s.Danes sem srecala mojega bivsega fanta,madona mi je skor Taj z vozicka zletuuser posted image .

no, no tanayya user posted image user posted image user posted image user posted image tale prjava je bla se boljsa kot un ljudozerski vic

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 4516
12.3.2008 0:04:08   
zirafa76

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

no, no tanayya user posted image user posted image user posted image user posted image tale prjava je bla se boljsa kot un ljudozerski vic

hahahah...ko bi se se to men zgodil...ampak iz same zlobi bi ga hotla srecat....user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
12.3.2008 0:05:32   
zirafa76
LAHKO NOCCCuser posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
12.3.2008 0:09:04   
zirafa76
se prej..

NINOCKA ..za Hooters ni nikol prepozno...user posted image user posted image

Jaz lahko Izabeli skvackam celo zimsko kolekcijo za naslednje leto..user posted image .za vsak ko se dotaknem glave,odleti sopuser posted image

zdaj pa res....user posted image user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
12.3.2008 0:18:32   
ninocka
Jej, ni bil v hootersu user posted image user posted image user posted image
mij e zdej odgovoru in mi je kupu fotoaparat, ampak modrega, ker baje gre tale moj k tople zmeljice user posted image
zdej grem pa lohk spat....

aja, tanayya in zirafa, sem se spomnla, jst sem delala enkrat z enim fantom (prek studenta se), k je ful rad podjebaval tupe zneske. IN je razlagal, da je mel eno ful glupo kolegico, k jo je cist na vsako foro nategnu. Dve najboljsi sta bli:
1. da je bil svetovni prvak v hitrostnem kleklanju in da je zmagal v fotofinishu (SP je bil v Idriji)
2. da je delal na ladji, in sicer je ukrivljal banane, ker ko so zelene so ravne in da  jih mi dobimo prave oblik, jih morjo na ladji krivit

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
12.3.2008 0:30:05   
martita
Evo, še en raport od mene po dolgem času. Vsega mi seveda ne bo uspelo pokomentirat, ker absolutno preveč čvekate!!user posted image

Danes smo bili pri P na pregledu in drugem cepljenju. Maja se je držala kot prava junakinja user posted image in špikanje prestala brez enega vriska (v primerjavi s prejšnjič, ko se je drla še v avtu, ko smo odhajale). Sva bila prav ponosna nanjo. Tudi reakcije ni bilo nobene. Smo šle pol direkt v mojo službo na obisk in je čebljala sto na uro.

No, naše nove mere so 64 cm in 6100 g. V mesecu in pol se je zredila le enih 450 g, vendar je P rekla, da je kljub temu ne more obravnavat kot suhice, saj je prav lepo zalita. Dojiva se na 2 uri (da včasih tud na 1,5 ure sem raje kar zamolčala user posted image ), za kar P meni, da je za njeno starost absolutno prepogosto.  Mah...poje kolker poje, jaz je silit ne morem. Ko ni več lačna, neha cuzat in to je to. Sej čez dan mi ni problem, ponoči pa. Še vedno se zbujamo na 2-3 ure. P mi je predlagala, naj začnem s kakšno kašico ali dodatkom, da vidimo, če bo kaj bolje spala. In danes smo šli v akcijo. Pripravili smo kamero, fotoaparat in eno ful redko kašico ter poskusili. Ni glih skakala od navdušenja, bruhala pa tudi ni. Je blo pa videt, da skoraj ni vedela, kaj naj počne s tisto brozgo v ustih.user posted image   Pojedla je sam ene 20-30 ml, ampak za začetek je ok. Bomo vidli, če bomo kaj bolje spali! Sicer bi pa rada z uvajanjem GH počakala čim dlje. Mogoče ji bom zdej parkrat dala zavečer malo redke kašice, hkrati pa bom začela pit ta čaj za dojenje...mogoče pa mi rata povečat proizvodnjo.user posted image

Kašice bi jaz z veseljem pripravljala z mojim mlekom, a me je tega črpanja prav strah. V bistvu mi nikoli še ni uspelo, da bi si kaj načrpala. Pa tudi boli me. user posted image Na zadnje sem imela tako razbolele bradevice, da je še podojit nisem mogla. Danes sem ji pripravila kašico z adaptiranim melkom, sam meni to tako smrdi. A majo vsa ta mleka tak čuden vonj??

Pred časom ste se pogovarjale o AD3 kapljicah. Mislim, da sva medve kar rekorderki...naša doza je 10 kaplic na dan. Sem danes prašala P če nadaljujeva s tako dozo, pa je rekla, da ja.

Spanje čez dan se pri nas prakticira samo na sprehodu. Drgač ništa. Mogoči ji kdaj rata zaspat po dojenju za kake 10 min...pod pogojem, da je ne dam iz rok.user posted image Sicer pa naša Maja zahteva too much pozornosti. Skozi ji mora nekaj dogajat. Ni dovolj, da me opazuje, kako kaj delam. Gledat jo moram v oči in se posvečat samo njej. Včasih se mi zvečer že kar trga, ker ne morem niti na wc, da ne bi protestirala. user posted image Zvečer se tej želji po pozornosti pridruži še malo utrujenosti in je mera polna. Upam, da se bo s časom malo unesla, ta moja tečnobica.

Mi smo Majo slikali na 3D UZ v enem 32. tednu in moram rečt, da ko se je rodila, se mi je zdelo, kot da sem jo že nekje vidla user posted image . Ista!

Kaj še?
Aha...plavanje. Gruška, jaz bom moje mesto odstopila kaki drugi mamici. Sem dobila mesto v Atlantisu ob 16. uri, tako da bo lahko z Majo hodil oči plavat, ker si to resnično želi. Poleg tega bi bilo ob 11h za naju še vedno prezgodaj, saj se naš ritem spanja ni bistveno spremenil. Uspelo nam je, da sedaj zaspimo okrog 22.30, zjutraj pa jo potegne tam do 11. ure ali še kaj več. Res mi ni, da bi jo zbujala par ur prej , jo zrihtala in direk v vodo z njo. Se vam bova pa z veseljem pridružili na kaki kavici po plavanju. Takrat bo Maja zagotovo že pokonci. user posted image Enako velja za srečanje v LJ.

Debeluška, upam, da zrihtate to magnetno resonanco čimprej. Tako je naše javno zdravstvo.user posted image

Dovolj bo za danes....grem tudi jaz spat.

Nočko.user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
12.3.2008 6:13:27   
Kimi6
Dobro jutro,

evo sem pristavila kavico

user posted image

Punce jaz sem pa naredila izpit in to z 9, sem ful vesela jupiiiiii!!!!

Upam, da bo danes lep sončen dan, da bova lahko cel dan zunaj, napovedujejo do 15 stopinj.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
12.3.2008 8:20:21   
zirafa76
no,DOBRO JUTROuser posted image user posted image ,
nic kaj dobrega na njem,dezuje ko hudic,user posted image ,mal zirafica paje ful v akciji,ampak sedaj gleda risanke,se pogovarja z TV in je ful pridna...user posted image user posted image

NINOCKA...tale tvoj prijatelj....user posted image ,ma mu je kera nasedla???Kak idiot....user posted image Kak foto si si narocila???

MARTITA...jaz sem enkrat celo skatlo mleka stran vrgla, ker mi je ful smrdel,se zdaj mislim, da je bi pokvarjenuser posted image ,ker je pa tak po ribah smrdel,da me je skor kap...sicer pa imajo cuden vonj,ja...user posted image

KIMI6 user posted image user posted image user posted image

A vete,da mene se vedno caka izpit za avto,ker sem pred letom in pol ostala brez vozniske..user posted image user posted image

nic,grem pojest zajtrk

papa

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
12.3.2008 8:22:23   
zirafa76
sem opazila,da mi pozira crke in da ful grdo pisem..kot govorim,v narecju,stajerskem..se opravicujemuser posted image user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
12.3.2008 8:38:01   
scubadiver
Kimi hvala za odlično kavico user posted image . Čestitke za izpit! Bravo!!!
Lana je spet prespala noč. Sem se ob sedmih zbudila in prav pogledala v posteljico če je še živa. Je spala potem še do pol osmih. Res je pridna.
Ste me pa prav nasmejale z vici. Face ste user posted image

Žirafa kaj pa je blo da si izgubila izpit? user posted image

Upam, da se bo danes naredil sonček. Sem obljubila da prideva k našim v službo.

Vam pa nisem povedala kaj se je meni zgodilo v petek. Sedim na kavču z lano v naročju. Slišim da nekdo potrka. Ampak ker je Lana spala je šlo bolj počasi. V tistem ko sem jo odlagala slišim da so se odprla in zaprla vrata . Sem mislila da je pač nekdo potrkal pri sosedu in so mu odprli. NO pa vseeno vstanem in grem pogledat. Odprem naša vhodna vrata in pred vrati moj maček ki ga ne spuščamo ven. Meni ful čudno kaj je zdej to. Stopim ven, poberem mačka, nakar pride en tip in me ful grdo vpraša če imamo števec za elektirko noter. Nakar mi kapne, da je tip potrkal, odpru vrata - maček mu je pobegnil in je mirno zaprl vrata nazaj kot da ni bilo nič. Men se je pa utrgalo. Sem ga tko nadrla da je blo joj. Soseda se je potem prav krohotala nad vsem. Sam men je blo pa res too much. Pa točno se vidi da je vhod v privat stanovanje, da ni neka skupna veža al pa kaj takega.  Aja in za piko na i, namesto da bi se opravičil za vse skupaj, je on mene nadru zakaj nimam zaklenjeno. A ni to moj problem a mam zaklenjeno al ne? Mi je prav žal, da nimam namesto mačka kakšnega hudega psa ki bi mu odgriznil jajca user posted image
Sem zdele klicala na Elektro in se pritožila šefici popisovalcev števcev. Še vedno kr piham od besa.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?