|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
3.3.2008 22:11:47   
spelka12
tuuukiiii sem. 2 špelki se že grejeta pri mamici. test je 16.3.
mijavček sej sem vedela da bo tvoja kalvarija poplačana. Še jest bi šla v bolnico, če bi pomagal.
lejla nosečka a ti si pa že srček svoje pikice videla. šmrk, šmrk, kako lepo.
lara pa ti? kako si kaj? Kdaj boš spet nosečka?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 376
4.3.2008 12:00:32   
mbd0411
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kje ste kaj?????????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nikjer nobene......!!!!!!!!!!!!!! Že nekaj dni nič z vami!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
A pometate in nimate časa???? Še malo pa grem sneg kidat...

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 377
4.3.2008 14:55:50   
monikap
Spelka tvoji pikici se pa naj le lepo grejeta pod tvojim srčkom 16 pa na testu močni črtici.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 378
4.3.2008 16:08:46   
spelka12
savinjka pa so res vse nekam odšle a ne. Lare ni, lejle ni, sapi ni.......user posted image  Lejla se mi občasno javi na mobitel, pa še to že 2 dni ni odpisala. Me že mal skrbi. Lara je pa sploh izginila. Pomoje dela otroke, da ji ne bo treba drugič v postopekuser posted image .
monikap ooo hvala lepa. Pa ti? Kdaj spet začenjaš?

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 379
4.3.2008 17:16:31   
mbd0411
Špelka tako sem držala pesti zate,da v nedeljo gre vse ok.Zdaj pa znova še bolj,da dve špelki pokažejo ++.Joj,srčno privoščim vsaki.
Meni je pa ves dan tako slabo,brez energije sem,ni mi za jest,kar z vodo se nalivam.Omotica občasno,prebavne motnje,križ me boli,trebuh me boli,za znoret v glavnem.Pa bom že,samo da bo vse v redu.Dobro,da sem doma.Pa imam čas tu viset.moj sin je tako obupal nad mano,pravi da ne znam nogometa,da bo raje kar risanke gledal.user posted image user posted image user posted image

Lare
pa res ni.Saj bo ko bo spet prišel njen čas,ali pa na skruivaj počne kaj in bomo prijetno presenečeni.
Lejla je pa verjetno na istem kot jaz in ji je slabo.Upam,da je z njo vse v redu.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 380
4.3.2008 18:29:33   
lara light
Spelka12, enga zateuser posted image  dva pa za tvoja malenauser posted image user posted image
Super si! Pridnauser posted image

Mbd, je Lara, je, samo nimam časa za klofanjeuser posted image ...preberem pa vas in mislim na vas tudi, veliko! Slabo ti je praviš, upam, da kmalu mine in da boš uživala v nosečnosti.

Joj, punce moje, tale naš naslov pa ni bil samo za hec, kaj pravite?! Mislim na E-zmagovalke! Saj je neverjetno kakšen uspeh imamo na naši temiuser posted image  Lejla, Mijavček, Mbd, zdej še Spelka...saj je neverjetnouser posted image  ...upam, da nisem kere spustila.
Ponosna sem na vas in na vse nas tu prisotne, da se prijazno spodbujamo!user posted image

Spelka, kdaj bom jaz nosečka sprašujejš? Oh, upam, da kmalu. Še vedno imam upanje po naravni poti, v maju pa grem k Rešu. Še kar nekaj časa je do takrat.

Zdaj pa delam cele dneve, kuham in razvajam mojega, v roku 10 dni imamo roj dneve: dve babici, 90,80 in dedek 90 let...same žurke, drage moje in sem tot okupirana, a je prijetno!!user posted image

Nisem še končala za danes..še par stvari, potem pa YOGAuser posted image
Lubčke! LLuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 381
4.3.2008 18:34:22   
sapi
Kako ste punce lejla, lara, mijavček, mbd0411, ........ spet malo kukam ... pa tako sem navijala za sneg user posted image  sedaj pa nič pametnega ... še na forumu nikjer nobene ... očitno je res dan za crkljanje user posted image  ...

spelka12 vidim, da se je pri tebi odvijalo kot je treba ...

Jaz sem danes prejela pošto in se po e-pošti naročila za evidenčno št. ... uf sedaj pa čakanje upam, da ne bo predolgo ... sem kar malo jezna user posted image sem čisto pozabila na ev. št. ... povejte punce koliko časa po pridobitvi evidenčne št. na GK Lj ste čakale na postopek ...

sapi

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 382
5.3.2008 22:14:14   
spelka12
sapi ne morem pomagat, ker sem bila pri rešu. Veliko sreče ti še tukaj zaželim.
savinjka a ti pa tkole boga? Hm da preverim sebe. Utrujena sem skoz, joške bolijo ulala, prebavne motnje (zaenkrat še ne), napihnjenost na višku, slabost (malce ampak ni sile), težnja po hrani in vodi (nenormalna), bolečine v križu in v trebuhu so... Sem na dobri poti a ne.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 383
6.3.2008 7:05:55   
mbd0411
Špelka,na dobri poti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam,da bo še več znakov in pa seveda ++,potem pa čvek v drugi temi.Kdaj delaš test?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 384
6.3.2008 9:37:43   
Mijavček
Ojla!

sapi, jaz sem čakala 2, 3 mesece. Sej bo htro minil, boš vidla, potem, ko s epa enkrat začne, se pa vse odvija za astronomsko hitrostjo... kar naenkrat si na špikah, pa na UZ, pol je že punkcija,...

Špelka, si, si, na dobri potiuser posted image  Na zelo dobri poti!

Mbd, v katerem tednu si ti zdej? Jaz sam čakam, kdaj mi bo slabo ratal, pa zaenkrat še nič (tok, tok). A prebavne motnje, kaj to pomen, da si zaprta al... obratno...user posted image  Jaz sem bila do zdaj zaprta še od par dni pred testom do danes, danes je šlo pa vse ven, še za nazajuser posted image . In, ker pravijo, da so user posted image  bolj zaprte, me zdaj skrbi, kaj to pomen, pa menda ja ne,...user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 385
6.3.2008 9:40:22   
Mijavček
Lara user posted image ,

jaz se ti moram še rpav posebej zahvalit za vso podporo. Res, kar ne morem pozabit. Hvala ti.

Upam, da si OK in da boste lepo praznoval. Še kaj se oglasi, če ti paše, če ne pa tud ne bomo jezne. jaz sem že na IVF napisala, da razumem, kako je po postopku..., prejšnjič tudi meni ni pasalo bit na RR potem. Drži se !

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 386
6.3.2008 10:08:54   
mbd0411
Mijavček!
Sem vseskozi držala pesti zate.Jaz sem v 10 tednu,11.3 imam prvi pregled pri G.Upam,da bo vse ok.Glede moje slabosti je pa ena sama katastrofa.Ves dan mi je slabo,samo bruham pa ne.Zaenkrat.Ni mi do hrane,niti nimam želje po njej.Samo voda mi paše,pa cedevito pijem.Prej sem rada spila kako pivo,zdaj fuj.Moje motnje s prebavo,zdaj je driska,potem pa spet komaj,da kaj ven spravim.V prvi nosečnosti sem bila tako zaprta,da me je moja G komaj pregledala.Dala mi je svečke,a so bolj malo pomagale.Tisti dan,ko sem šla rodit so mi dali klistir,smešno se sliši,a meni je tako odleglo,da sem se lahko spucala.Prpblem je bil edino po porodu ker nisem upala na potrebo zaradi šivov.To je šele hudič.Dva dni sem se pripravljala pa hodila na wc,da sem se ojunačila.Brrr....user posted image
Se hvalim,da še ne bruham,pravkar sem komi prišla do wc.Upam,da se ne bo zdaj začelo.user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 387
6.3.2008 10:38:24   
Mijavček
No mbd, to pa res ni fajn, če ti je karnaprej slabo. Upam, da ti slabosti čimprej minejo, vsaj pravijo da po 12.tednu ponavadi.

Aha, dobr, se pravi driska ni slab znakuser posted image .

Če se prej nč ne slišmo, ti pa že zdej želim vso srečo v torek na pregledu!

Upam, da naša lejla tud ne objema školjke karnaprej. Nč se ne javi, bogica,upam, da je OK.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 388
6.3.2008 10:55:11   
sapi
Mijavček hvala sem vmes že zvedela, da se 21.3. zglasim pri s. Blanki .... jaz sem se pa tako sekirala koliko časa bo vse skupaj trajalo pa je šlo res hitro ... dokumente sem oddala 19.2., pošto prejela 04.03., 21.3. pa grem že k s. Blanki ...

Lepo božajte svoje trebuščke mi gremo za vami ...

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 389
6.3.2008 11:18:14   
Mijavček
sapi to je blo pa res hitro user posted image .

Potem je res, kar pravijo, da gre zdaj tud na GKLJ bolj tekoče. Fino!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 390
6.3.2008 15:05:31   
spelka12
sapi, sapi, sapi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 391
6.3.2008 18:09:19   
lara light
Deklice zale, kako kaj danes?
Sapiuser posted image
Spelka, kako si?user posted image
Lejla??
Upam, da so slabosti minile mbd....da jih je vsaj manj...user posted image

Mijavček, o, kako lepa rožica, hvala!user posted image  Bi bila tu cele dneve, samo časa res nimam...ko sem bila v postopku sem si vzela veliko prostega v službi, sedaj pa cele dneve šibam...bo že...nekaj se tud pogovarjava o najini zvezi in .............
p o r o k i...hm, med prvimi vesteuser posted image  tko da imam polno delauser posted image  ...tudi v moji glavi. Upam, da si ti tudi ok v vseh pogledih!

Lep večer, kiss kiss!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 392
6.3.2008 19:29:41   
Mijavček
O lara, poroka se napoveduje! user posted image user posted image user posted image  Yesss! To je pa tok lepo doživetje,mmmm.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 393
6.3.2008 20:09:47   
spelka12
lara bo pa ženka postaaaaalaaaaaaaaauser posted image user posted image . juhuuuu. A bomo lahko virtualne priče, al pa une ki rožce mečejo, ena bo prstane držala, ena vlečko.......da ne boš samo ti imela delo. Bomo vse pomagale.
Moje počutje je še kar dobro. Trebuh me še vedno boli ampak manj. Me ima, da bi že kar v nedeljo prvi test naredila pol pa na vsake dva dni. Enkrat bo sigurno + user posted image .
mijavček z.s. imaš.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 394
6.3.2008 20:10:31   
mbd0411
Lara,porokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image Bomo deklišno pripravile in žurko.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 395
6.3.2008 20:25:28   
spelka12
jaaaaa sej res, na deklišno sem pa pozabila. Deklišna pa mora bit, drugače poroka ne veljauser posted image .

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 396
8.3.2008 11:52:31   
mbd0411
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
VESEL 8.MAREC VSEM
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 397
8.3.2008 15:19:11   
sapi
Ej kakšna poroka ... a Lara  ... dekliščina to pa obvezno ... jeeeeee že komaj čakam ... veliko lepega in dobre volje pri pripravah ... tu na e-zmagovalkah se pa dogaja .... user posted image

sapi

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 398
8.3.2008 15:36:40   
sapi
Sem za našo Laro ene par slikic za njeno zgodbico našla upam, da bo uspelo ... 
user posted image       user posted image           user posted image              user posted image      user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 399
8.3.2008 21:09:08   
spelka12
sapi super slikce, una tretja s torto mi je najboljša - seveda zaradi torte user posted image .
Pri nas nič novega. Zaenkrat je še vse napeto. Upamo, upamo, upamo....

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.