|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
11.3.2008 18:41:57   
tteeaa
Nisem dobro razumelauser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
11.3.2008 20:02:09   
polly80
tteeaa a ti si imela UZ,ti ga vedno naredi?

jaz sem imela tudi pregled danes,pa mi ga ni naredil,samo srček sma poslušala,pa kri sem dala,pa obseg maternice..pač osnovno..naslednjič imam UZ,8.4. PDP imam 1.6.,pa mi še nič ni dal za CSD,sama sem pa pozabila vprašat..user posted image tudi čakajo do zadnjega..imam pa +6kg user posted image

blazina je pa zakonuser posted image

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
11.3.2008 20:26:23   
Anonimen
Danes je pa res zatišju tukaj.

Jaz sem v redu, bolj lenarim zadnje dni, komaj čakam četrtka ko imam pregled in UZ. user posted image Je zelo živahen, edino noge mi ene dva dni malo otekajo.

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3478
11.3.2008 20:46:31   
tteeaa
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

tteeaa a ti si imela UZ,ti ga vedno naredi?

Jap, meni vedno naredi UZ in vedno dobim slikico. Imam zelooo fajn ginekologinjo. user posted image  Danes me je pa še vaginalno pregledala pred UZ-jem. Se res ne morem nič pritoževatuser posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
11.3.2008 20:47:43   
tteeaa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

edino noge mi ene dva dni malo otekajo.

to se pa tudi meni že dogajauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
11.3.2008 20:59:49   
sasa.vracko
Čao tteeaa!

Kako je na materinski v Ondini? Jaz se vsak dan peljem mimo in se spomnim nate... user posted image

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
11.3.2008 21:04:34   
tteeaa
Super je v Ondini. Sem čisto navdušenauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
11.3.2008 21:05:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tteeaa

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

edino noge mi ene dva dni malo otekajo.

to se pa tudi meni že dogajauser posted image

meni so to zdi že kar zgodaj

(odgovor članu tteeaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3483
11.3.2008 21:35:08   
tteeaa
Tudi meni se je zdelo nekam zgodaj. sem danes g. povedala o tem, pa se ji ni zdelo nič nenavadno, tako da očitno to je normalno. enim prej, drugim kasneje, tretjim sploh ne. Smo različne....še dobrouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
11.3.2008 22:38:47   
annnna
evo še mene med ta poznimi...sem bla danes prvič v mš pa sem komaj zdaj vidla da mam zelo mali trebušček glede na ostale oz sem cela mala proti ostalim
:) sej sem že prej bla drobna sam si nisem mislila da tak...glede na to da sem se fajn poredila mam 10 + kg (sem bla pridna)

malemu se meša cele dneve se meče not po tebuščku tak da mi pove da se ma fajn pa da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image

v petek mam pa tudi jaz pregled, se že veseli

no lepo se mejte pa lep pozdrav in lahko noč

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
11.3.2008 23:36:18   
tweetek
no jaz sem vse za nazaj prebrala, za povedat pa tako ali tako nimam nič novega.... Lepo pančkajte!

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
12.3.2008 6:41:06   
Anonimen
Dobro jutro.

Ena slastna dišeča user posted image  ali user posted image user posted image  za lepši dan.

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3487
12.3.2008 7:05:09   
aleksandra silvija
Dobro jutro, Nya- hvala za user posted image .

Da povem. Očitno sem doma, jupiiiuser posted image . Sem pa imela pregled najprej v ZD, nato še v bolnišnici. user posted image  je o.k., ima že nekje od 810 do 890 g(joj, kako sem vesela, da smo bližje kg, kot skromnim 500 g), spet so videli fantka-ena druga G, krvavim pa očitno iz starih poškodb, pa očitno imam vnetje. Rezultati brisa še pridejo.

Pa pregledala me je tudi zdravnica, ki mi je pri 1. porodu rešila življenje. Vedno, ko se vidiva mi pove, da je tisti dan nameravala na dopust, pa je ostala doma še en dan zaradi slabega vremena. Ponoči so jo pa klicali. Če je ne bi bilo,....Mi je v šali dejala, da sem tista, ki sem ji vzela leto življenja, da se vsako leto spominja tistega dne. Ampak sem ji povedala, da je pa življenje podarila takrat meni in nato še 2-ema otrokoma! Mah, SUPER zdravnica.

Polmauser posted image  za vajo-za tvojega user posted image , ga trenirašuser posted image .

Lunca-o.k. ene 2 dni brez računalnika še, ampak večuser posted image user posted image user posted image . Paziuser posted image . Na računalnik. In fanta. user posted image

Nya--lepa sedežna.
Pa vsem user posted image user posted image user posted image  za preglede.

Sedaj si pa grem skuhat še nevirtualno kavo,..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
12.3.2008 7:30:52   
manko
user posted image user posted image user posted image juuuutro....
Kako smo kaj danes?Mene še tud čaka vse to urejanaje na CSD,PA TAM SE TUD ZA OČETOVSTVO UREJA,NE?
aleksandra silvija kako je kaj,mislim nate....user posted image user posted image user posted image drugače pa pozitivno v dan!!!!poljubček vsem!!!!!!!!!!!!!11

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
12.3.2008 7:48:25   
beyba
Jutro... 

evo najprej samo tole   a za naši dve mamici, ki nosita dvojčke...pomoje da sta sam dve, če sem katero zgrešla se opravičujem seznam je tako daleč nazaj...itak velja tut zate.

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
12.3.2008 7:52:55   
Anonimen
Dobro jutro. user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem za opravljene preglede.user posted image
Aleksandra_silvija, ti pa počivat, da ne greš prej v Rim pred nami. Nas je še veliko,ki imamo pred tabo PDP.user posted image Samo, da je šlo skozi to s krvavenjem.user posted image

manko, očetovstvo se tudi ureja na CSD-ju. Dobiš zapisnik, kjer sta oba podpisana.user posted image  In določita priimek, ime lahko pustita, če še ne vesta spola. In potem po rojstvu prideš samo še ime dopisat. Vsaj mislim tako.user posted image user posted image

Teh papirjev je res veliko. Se tolažim, da spet vadim svoj avtogram, ko se moraš tolkrat podpisat zaporedoma.user posted image

(odgovor članu manko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3491
12.3.2008 7:54:43   
tweetek
Dobro jutro!

Jaz sem pa danes doma.... Sem bla do zdaj vse dneve pridno na faksu in sem se odločla da se danes malo spočijem...
Aleksandra silvija user posted image da si doma in da bebica raste in napreduje. Kar naj se še lepo carta pri tebi v trebuščku da bo pokukala ven zdrava in primerno težkauser posted image user posted image
Nya,grem hitro kavč pogledat....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
12.3.2008 7:54:44   
Kaja08
Dobro jutro bejbe! Evo mene, se javljam po parih dneh. Imam tako pester teden, da zvečer samo še padem v posteljo. Dopoldne v službi uvajam novo sodelavko in nimam časa mal počvekat, po službi grem pa takoj v novo stanovanje - ja, v ponedeljek sva končno dobila vse ključe, ki nama pripadajo, včeri so pa popravili še okenske police, tako da sva zdej fertik z delavci in prodajalci in posredniki. Končno!! Jih nočem več videt! Ker pa imava že v petek popoldne primopredajo starega stanovanja, morava do takrat staro stanovanej spraznit in se preselit v novega. S tem, da na žalost ta teden ne morem nič dopusta vzet ravno zato, ker uvajam novo sodelavko!!!
Ja nč, grem poiskat seznam user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
12.3.2008 7:59:04   
tweetek
Živjo kaja in beyba! Aja, beyba link zgleda da ne dela? Al pa je samo moj lap top glupuser posted image Tudi to je možnouser posted image . Nya ful ful lepa sedežna. Saj če maš dekce gor se pa ne bo umazala...

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
12.3.2008 7:59:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Dobro jutro bejbe! Evo mene, se javljam po parih dneh. Imam tako pester teden, da zvečer samo še padem v posteljo. Dopoldne v službi uvajam novo sodelavko in nimam časa mal počvekat, po službi grem pa takoj v novo stanovanje - ja, v ponedeljek sva končno dobila vse ključe, ki nama pripadajo, včeri so pa popravili še okenske police, tako da sva zdej fertik z delavci in prodajalci in posredniki. Končno!! Jih nočem več videt! Ker pa imava že v petek popoldne primopredajo starega stanovanja, morava do takrat staro stanovanej spraznit in se preselit v novega. S tem, da na žalost ta teden ne morem nič dopusta vzet ravno zato, ker uvajam novo sodelavko!!!
Ja nč, grem poiskat seznam user posted image

Super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za selitev boš pa že našla ekipo, ki vas bo preselila. Mene tudi to najbolj žre, kako bo s selitvijo pri nama. Pomoje bom kar živčna, ker ne smem nič dvigovat....bom pa ukazovala.user posted image user posted image user posted image  No, če se bova selila pred porodom, to je še vprašanje.Upam, da izveva fiksno drug teden.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3495
12.3.2008 7:59:46   
tweetek
joooooooooooooooooj, lačna... grem papat, bom koj...

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
12.3.2008 8:02:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

joooooooooooooooooj, lačna... grem papat, bom koj...

Znana zadevščina. user posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3497
12.3.2008 8:07:45   
aleksandra silvija
Didlinaa- ja, vaje avtograma,...pa zraven še tekanje s papirji,..user posted image , pa preučevanje datumov in razmišljanje kaj kam kdaj,...user posted image

Tweetek-kar izkoristi prosti dan, pa dober tek.

Kaja - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za stanovanje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
12.3.2008 8:07:52   
lonapo
jutro,
jest tu fuuuulll lačna.Čakam da gre sodelavec v trgovino.
Ravno sem prišla v službo, dela me čaka ojoj.

Danes zjutraj sem ležala na hrbtu in sem čutila kako me brca v rebra.

Lep pozdrav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
12.3.2008 8:09:45   
aleksandra silvija
rebra.

Ti ga čutiš že v/pod rebri?user posted image
Moj mene še vedno v mehur in zam okoliuser posted image .

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?