Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 11.3.2008 18:41:57
|
|
|
|
tteeaa
|
Nisem dobro razumela
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 11.3.2008 20:02:09
|
|
|
|
polly80
|
tteeaa a ti si imela UZ,ti ga vedno naredi? jaz sem imela tudi pregled danes,pa mi ga ni naredil,samo srček sma poslušala,pa kri sem dala,pa obseg maternice..pač osnovno..naslednjič imam UZ,8.4. PDP imam 1.6.,pa mi še nič ni dal za CSD,sama sem pa pozabila vprašat.. tudi čakajo do zadnjega..imam pa +6kg blazina je pa zakon
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 11.3.2008 20:26:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes je pa res zatišju tukaj. Jaz sem v redu, bolj lenarim zadnje dni, komaj čakam četrtka ko imam pregled in UZ. Je zelo živahen, edino noge mi ene dva dni malo otekajo.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 11.3.2008 20:46:31
|
|
|
|
tteeaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 tteeaa a ti si imela UZ,ti ga vedno naredi? Jap, meni vedno naredi UZ in vedno dobim slikico. Imam zelooo fajn ginekologinjo. Danes me je pa še vaginalno pregledala pred UZ-jem. Se res ne morem nič pritoževat
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 11.3.2008 20:47:43
|
|
|
|
tteeaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny edino noge mi ene dva dni malo otekajo. to se pa tudi meni že dogaja
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 11.3.2008 20:59:49
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Čao tteeaa! Kako je na materinski v Ondini? Jaz se vsak dan peljem mimo in se spomnim nate...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 11.3.2008 21:04:34
|
|
|
|
tteeaa
|
Super je v Ondini. Sem čisto navdušena
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 11.3.2008 21:05:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tteeaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny edino noge mi ene dva dni malo otekajo. to se pa tudi meni že dogaja meni so to zdi že kar zgodaj
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 11.3.2008 21:35:08
|
|
|
|
tteeaa
|
Tudi meni se je zdelo nekam zgodaj. sem danes g. povedala o tem, pa se ji ni zdelo nič nenavadno, tako da očitno to je normalno. enim prej, drugim kasneje, tretjim sploh ne. Smo različne....še dobro
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 11.3.2008 22:38:47
|
|
|
|
annnna
|
evo še mene med ta poznimi...sem bla danes prvič v mš pa sem komaj zdaj vidla da mam zelo mali trebušček glede na ostale oz sem cela mala proti ostalim :) sej sem že prej bla drobna sam si nisem mislila da tak...glede na to da sem se fajn poredila mam 10 + kg (sem bla pridna) malemu se meša cele dneve se meče not po tebuščku tak da mi pove da se ma fajn pa da je vse vredu v petek mam pa tudi jaz pregled, se že veseli no lepo se mejte pa lep pozdrav in lahko noč
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 11.3.2008 23:36:18
|
|
|
|
tweetek
|
no jaz sem vse za nazaj prebrala, za povedat pa tako ali tako nimam nič novega.... Lepo pančkajte!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 12.3.2008 6:41:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Ena slastna dišeča ali za lepši dan.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 12.3.2008 7:05:09
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro, Nya- hvala za . Da povem. Očitno sem doma, jupiii . Sem pa imela pregled najprej v ZD, nato še v bolnišnici. je o.k., ima že nekje od 810 do 890 g(joj, kako sem vesela, da smo bližje kg, kot skromnim 500 g), spet so videli fantka-ena druga G, krvavim pa očitno iz starih poškodb, pa očitno imam vnetje. Rezultati brisa še pridejo. Pa pregledala me je tudi zdravnica, ki mi je pri 1. porodu rešila življenje. Vedno, ko se vidiva mi pove, da je tisti dan nameravala na dopust, pa je ostala doma še en dan zaradi slabega vremena. Ponoči so jo pa klicali. Če je ne bi bilo,....Mi je v šali dejala, da sem tista, ki sem ji vzela leto življenja, da se vsako leto spominja tistega dne. Ampak sem ji povedala, da je pa življenje podarila takrat meni in nato še 2-ema otrokoma! Mah, SUPER zdravnica. Polma za vajo-za tvojega , ga treniraš . Lunca-o.k. ene 2 dni brez računalnika še, ampak več . Pazi . Na računalnik. In fanta. Nya--lepa sedežna. Pa vsem za preglede. Sedaj si pa grem skuhat še nevirtualno kavo,..
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 12.3.2008 7:30:52
|
|
|
|
manko
|
juuuutro.... Kako smo kaj danes?Mene še tud čaka vse to urejanaje na CSD,PA TAM SE TUD ZA OČETOVSTVO UREJA,NE? aleksandra silvija kako je kaj,mislim nate.... drugače pa pozitivno v dan!!!!poljubček vsem!!!!!!!!!!!!!11
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 12.3.2008 7:48:25
|
|
|
|
beyba
|
Jutro... evo najprej samo tole a za naši dve mamici, ki nosita dvojčke...pomoje da sta sam dve, če sem katero zgrešla se opravičujem seznam je tako daleč nazaj...itak velja tut zate.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 12.3.2008 7:52:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Čestitke vsem za opravljene preglede. Aleksandra_silvija, ti pa počivat, da ne greš prej v Rim pred nami. Nas je še veliko,ki imamo pred tabo PDP. Samo, da je šlo skozi to s krvavenjem. manko, očetovstvo se tudi ureja na CSD-ju. Dobiš zapisnik, kjer sta oba podpisana. In določita priimek, ime lahko pustita, če še ne vesta spola. In potem po rojstvu prideš samo še ime dopisat. Vsaj mislim tako. Teh papirjev je res veliko. Se tolažim, da spet vadim svoj avtogram, ko se moraš tolkrat podpisat zaporedoma.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 12.3.2008 7:54:43
|
|
|
|
tweetek
|
Dobro jutro! Jaz sem pa danes doma.... Sem bla do zdaj vse dneve pridno na faksu in sem se odločla da se danes malo spočijem... Aleksandra silvija da si doma in da bebica raste in napreduje. Kar naj se še lepo carta pri tebi v trebuščku da bo pokukala ven zdrava in primerno težka Nya,grem hitro kavč pogledat....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 12.3.2008 7:54:44
|
|
|
|
Kaja08
|
Dobro jutro bejbe! Evo mene, se javljam po parih dneh. Imam tako pester teden, da zvečer samo še padem v posteljo. Dopoldne v službi uvajam novo sodelavko in nimam časa mal počvekat, po službi grem pa takoj v novo stanovanje - ja, v ponedeljek sva končno dobila vse ključe, ki nama pripadajo, včeri so pa popravili še okenske police, tako da sva zdej fertik z delavci in prodajalci in posredniki. Končno!! Jih nočem več videt! Ker pa imava že v petek popoldne primopredajo starega stanovanja, morava do takrat staro stanovanej spraznit in se preselit v novega. S tem, da na žalost ta teden ne morem nič dopusta vzet ravno zato, ker uvajam novo sodelavko!!! Ja nč, grem poiskat seznam
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 12.3.2008 7:59:04
|
|
|
|
tweetek
|
Živjo kaja in beyba! Aja, beyba link zgleda da ne dela? Al pa je samo moj lap top glup Tudi to je možno . Nya ful ful lepa sedežna. Saj če maš dekce gor se pa ne bo umazala...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 12.3.2008 7:59:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 Dobro jutro bejbe! Evo mene, se javljam po parih dneh. Imam tako pester teden, da zvečer samo še padem v posteljo. Dopoldne v službi uvajam novo sodelavko in nimam časa mal počvekat, po službi grem pa takoj v novo stanovanje - ja, v ponedeljek sva končno dobila vse ključe, ki nama pripadajo, včeri so pa popravili še okenske police, tako da sva zdej fertik z delavci in prodajalci in posredniki. Končno!! Jih nočem več videt! Ker pa imava že v petek popoldne primopredajo starega stanovanja, morava do takrat staro stanovanej spraznit in se preselit v novega. S tem, da na žalost ta teden ne morem nič dopusta vzet ravno zato, ker uvajam novo sodelavko!!! Ja nč, grem poiskat seznam Super Za selitev boš pa že našla ekipo, ki vas bo preselila. Mene tudi to najbolj žre, kako bo s selitvijo pri nama. Pomoje bom kar živčna, ker ne smem nič dvigovat....bom pa ukazovala. No, če se bova selila pred porodom, to je še vprašanje.Upam, da izveva fiksno drug teden.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 12.3.2008 7:59:46
|
|
|
|
tweetek
|
joooooooooooooooooj, lačna... grem papat, bom koj...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 12.3.2008 8:02:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek joooooooooooooooooj, lačna... grem papat, bom koj... Znana zadevščina.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 12.3.2008 8:07:45
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Didlinaa- ja, vaje avtograma,...pa zraven še tekanje s papirji,.. , pa preučevanje datumov in razmišljanje kaj kam kdaj,... Tweetek-kar izkoristi prosti dan, pa dober tek. Kaja - za stanovanje!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 12.3.2008 8:07:52
|
|
|
|
lonapo
|
jutro, jest tu fuuuulll lačna.Čakam da gre sodelavec v trgovino. Ravno sem prišla v službo, dela me čaka ojoj. Danes zjutraj sem ležala na hrbtu in sem čutila kako me brca v rebra. Lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 12.3.2008 8:09:45
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
rebra. Ti ga čutiš že v/pod rebri? Moj mene še vedno v mehur in zam okoli .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?