l.daisy
|
hej, ste pa kar nekaj naklepetale... poročilo iz 4D: ne boste verjele, gužva je bila... dddddddddddd, kot da nisem tega sama rekla, ko so me naročilo na točno 27 tednov... pa vedeli so, da sta ... na moje razočaranje in na še večje razočaranje moje ginekologinje smo uspeli videti samo obrazek Aja, B je bil s hrbtom obrnjen proti trebušni steni in smo lahko samo šteli vretenca... ginekologinji je bilo fuuul bad, se je več kot pol ure trudila, da bi vsaj nekaj pokazala, pa ji ni uspelo... potem je vprašala, če naju kaj posebej zanima, da bi pogledali na 2D, sva oba razočarana rekla, da niti ne in je potem v bistvu naredila morfologijo, na 2D je pokazala, kar se je pač videlo... v bistvu sva malo razočarana, ampak spet ne toliko, ker se mi je kar zdelo, da je bil tale datum malo prepozen... je pa bila navdušena nad rezultati kontrole rasti... A je dohitel Bja in sta tako sedaj težka že 1122 g in 1118 g, torej praktično med njima ni razlike (še na prejšnjem UZju pred 3 tedni je imel A 755 g, B pa 804 g)... oba sta še vedno večja za cel teden... danes sem dobila občutek, da je vse ok... kljub še vedno rahlo razširjenem votlemu sistemu ledvičke Bja... ampak menda ni razloga za skrb, mehur je imel poln... tako... zdaj pa spat, mi že učke skupaj vleče... aja... pa še tisto blond vprašanje sem ji postavila : kakšna je razlika med otrdelim (trdim) in napetim trebuhom, kot smo že zadnjič enkrat ugotavljale in je rekla, če otrdi, postane tako trd, da če s prstom pritisneš nanj, da se stena ne upogne niti za milimeter... da napet je pa verjetno cel čas, enkrat bolj, enkrat manj, pač odvisno od tega, kaj delaš...