|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
10.3.2008 21:14:48   
Anonimen
Sej ni tko prostorno, je sedežna kar velika, ampak sva tako hotela. user posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3451
10.3.2008 21:16:42   
*Mojca*
meni tako šteka net, da grem raj spat preden dobim živčni zlom user posted image

Nočko!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
10.3.2008 21:28:17   
lunca14
Nya....sedaj vidim,zakaj te ni bilo na telovadbo,važičkauser posted image ,lepa sedežna,ampak boš videla,ko pridejo otrociuser posted image user posted image user posted image user posted image .....
Aleksandra.....sem ti poslala zs.upam,da je sedaj že kaj boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem novimuser posted image ,mislim ,da sta dveuser posted image želim lepo dobrodošlico.
Jaz sem mela čez vikend računalniški mrk,se je mali spet malo poigral na računalniku,ne vem kako mu je ratalo,ampak računalnik je blinknu,saj ni bilo nič resnega,ampak na servis ga je blo treba peljat,ne malega-računalnikuser posted image ,tako,da ne vem kaj bo ušpičil ta teden,pustimo se presenetit.
Lepo pančkajteuser posted image .

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
10.3.2008 21:29:48   
Anonimen
lunca - kako je blo na telovadbi??

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3454
10.3.2008 21:51:21   
l.daisy
hej,
ste pa kar nekaj naklepetale...
poročilo iz 4D: ne boste verjele, gužva je bila... dddddddddddd, kot da nisem tega sama rekla, ko so me naročilo na točno 27 tednov... pa vedeli so, da sta user posted image user posted image ... na moje razočaranje in na še večje razočaranje moje ginekologinje smo uspeli videti samo obrazek Aja, B je bil s hrbtom obrnjen proti trebušni steni in smo lahko samo šteli vretenca...  ginekologinji je bilo fuuul bad, se je več kot pol ure trudila, da bi vsaj nekaj pokazala, pa ji ni uspelo... user posted image potem je vprašala, če naju kaj posebej zanima, da bi pogledali na 2D, sva oba razočarana rekla, da niti ne in je potem v bistvu naredila morfologijo, na 2D je pokazala, kar se je pač videlo... v bistvu sva malo razočarana, ampak spet ne toliko, ker se mi je kar zdelo, da je bil tale datum malo prepozen...

je pa bila navdušena nad rezultati kontrole rasti... A je dohitel Bja in sta tako sedaj težka že 1122 g in 1118 g, torej praktično med njima ni razlike (še na prejšnjem UZju pred 3 tedni je imel A 755 g, B pa 804 g)... oba sta še vedno večja za cel teden... user posted image user posted image user posted image danes sem dobila občutek, da je vse ok... kljub še vedno rahlo razširjenem votlemu sistemu ledvičke Bja... ampak menda ni razloga za skrb, mehur je imel poln...

tako... zdaj pa spat, mi že učke skupaj vleče...

aja... pa še tisto blond vprašanje sem ji postavilauser posted image : kakšna je razlika med otrdelim (trdim) in napetim trebuhom, kot smo že zadnjič enkrat ugotavljale in je rekla, če otrdi, postane tako trd, da če s prstom pritisneš nanj, da se stena ne upogne niti za milimeter... da napet je pa verjetno cel čas, enkrat bolj, enkrat manj, pač odvisno od tega, kaj delaš...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
10.3.2008 21:54:40   
lunca14
Nya...no ,ni nas blo veliko,tako,da se je dalo dihat,je pa spet podaljšala ,do 18.30,pa tud,ni nas nič šparala,smo mele kar orenk tempo,tako,da sem se prešvicalauser posted image ,ti prideš naslednjič,ker verjetno potem naslednji teden odpade,ker pride na velikonočni ponedeljek,no meni fitnes ne odpade,tam ni praznikovuser posted image .Tako,da dej,da ne boš samo na sedežni sedelauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
11.3.2008 7:22:22   
lunca14
Dobro jutro zaspanke,ena velika user posted image za lepši dan.
Aleksandra.....upam,da je vse ok,in da te bo ginko pustila domov,če boš mela čas pa kaj poklič.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
11.3.2008 8:05:29   
Anonimen
Dobro jutro. user posted image user posted image user posted image

Mene samo še v posteljo vrže zvečer, tak, da sem vas samo prebrala na hitrco.user posted image

Čestitke za kavč, za uspešne pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aleksandra_silvija, tebi pa pikepoke user posted image user posted image user posted image , vse bo ok, počivat in počivat in počivat.user posted image

Sem pa zadnje 2 dni zaspanka, komaj vstanem zjutraj. To bo verjetno zato, ker malo manj pijem zvečer in me ne tišči lulat ponoči. In je spanec v kosu zlahka 6 ur.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3458
11.3.2008 8:06:20   
polma
Jutro! Včeraj sem imela hude bolečine, da nisem mogla več hodit in od strahu sem bla tak bleda, da me je user posted image odpeljal v LJ porodnišnico. So me dali na CTG, mi zmerli pritisk, ginekologinja me je še vaginalno pretipala in potem so me poslali ležat domov z Buscopani in Magnesoli. Ko je G rekla, da bi me zadržali na oddelku, sem ko iz topa bleknila: ne, moram hčerko vprašat, jutri pišejo naravo! user posted image Popadkov ni kazalo, user posted image   je pa tak migal da je vse hreščalo in srček mu je ful nabijal od 130-160 na minuto, da sva bla z user posted image že mal znervirana od teh zvokov.
No, danes je vse bolje. Čeprav nisem dobro spala, stalno sem se zbujala in hvala bogu je user posted image tak migal, da sem lahko malo podremala vsakič nazaj.
Če prav pomislim, je na nek način vse skup bla fina vaja za pravi dan D. Da je moj dragi videl kje pa kak vse to zgleda.
Očitno se se skurla do konca... Res ne morem verjet, ker kondicijo mam, prenesem svašta, ni mi treba spat, jest, če se dela, ampak dojenček očitno zahteva svoj mir! In basta! Z aprilom odstopam od enih projektov, dost je blo.   uf, sem se prestrašla......

lep dan vam želim!!!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
11.3.2008 8:09:03   
polma
Oooo, aleksandra silvija... Vidim, da si boga... daj javi, če je dans kaj bolje. drži se!!!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
11.3.2008 8:42:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Nya....sedaj vidim,zakaj te ni bilo na telovadbo,važičkauser posted image ,lepa sedežna,ampak boš videla,ko pridejo otrociuser posted image user posted image user posted image user posted image .....

Ja, ja, mam pač jajcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3461
11.3.2008 8:58:13   
beyba
Da se vam sam na hitro javim....

Včeraj me je prvič mala brcala v želodec.... je bil full čuden filing. Sploh nisem mogla jest večerje. Takoj ko je začela mi je vsakič ko me je brcnila, ušlo eno podiranje kupčka, sem bla ko star pijanec. Dans sem čist zanič. V službi je full slab zrak, pa še temperatura v prostoru je 28,C Hallo sred zime, pa bog ne daj kje odpret oken ker se kar naprej potem kdo krega.....

Upam da bom zdržala še 2,5 h

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
11.3.2008 9:22:49   
manko
jutro mamike!
za mano pa totalna neprespana noč...spet me je bolelo desno spodaj in ko sem se prestavila iz enga na drug bok me je takooo zašpikal,da se nisem upala vstat....cestitke za sedezno,zakon za dvojckauser posted image user posted image ,pojdi iz sluzbe in se ne matraj,če sem se katero izpustila, pa cmoookec!!!!jaz sem zdaj v 25tin2dni,a se ta teden prijavim na 3d?
LEP DAN VSEM SKUPAJ...user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
11.3.2008 10:05:55   
pikica_30
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

pikica_30 -http://www.hladnik.com/index.php?stran=numerologija

Hvala alea za link! user posted image  Ampak nya a nisi ti tudi enega nalimala, ki je računal otroška imena glede na priimek ali nekaj takega - pa tam se ni bilo treba prijavit. user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
11.3.2008 10:36:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

pikica_30 -http://www.hladnik.com/index.php?stran=numerologija

Hvala alea za link! user posted image  Ampak nya a nisi ti tudi enega nalimala, ki je računal otroška imena glede na priimek ali nekaj takega - pa tam se ni bilo treba prijavit. user posted image

To je ta link, včasih se ni bilo potrebno prijaviti, zdaj pa. Sam ni panike, sam registriraš se, pa je ok.

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3465
11.3.2008 14:00:19   
Anonimen
Danes pa tukaj vlada eno veliko zatišje.

Samo malo temo dvigujem, da ne bomo padle na drugo stran.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3466
11.3.2008 15:21:43   
D.anna 76
En lep pozdrav na hitro od mene in zahvala vsem na moje vprašanje na temo koriščenja dopusta za leto 2008 oz. prenos v leto 2009.

Sedaj pa letim počasi na materinsko šolo. Upam da ne bo spet trajalo in trajalo......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
11.3.2008 15:28:41   
lonapo
Živjo na brzino,

mam ful gužvo v službi, vsak zvečer sem čist zbita in zaspim prva-  tudi jaz čakam kdaj bo to vse za mano prišli.

Punce čuvejte se!

Aleksandra Silvija -- user posted image user posted image user posted image user posted image

Pribremzam še zvečer naokrog.

lp

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
11.3.2008 17:07:47   
tteeaa
Ojla!

Danes je pa res zatišje tu. bom jaz zdaj podala poročilo z današnjega pregledauser posted image . takole gre:
Pridno rastemo, zdaj smo težki okrog 900g, maternični vrat je dolg 4 cm, vse lepo zaprto tako kot mora bit. S kilogrami sem na +5,5, naslednji pregled pa imam 10. 04.

Spola tudi tokrat nismo mogli videt, je pa g. rekla, da se ji zdi bolj user posted image  podobno. Tako da ste očitno kar prav napovedaleuser posted image . Ne more pa 100% potrdit še tega.

Sem pa že dobila danes potrdilo o predvidenem datumu poroda, tako da lahko že grem urejat zadeve na CSDuser posted image .

zdaj grem pa malo brskat med stvarmi, ki jih je možno izbrat v paketu. se še nisem odločila, kaj bom vzelauser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
11.3.2008 17:08:46   
tteeaa
Aleksandra_Silvija - kako je? Je boljše? držim pesti, da se stvari uredijouser posted image user posted image

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
11.3.2008 17:12:11   
tteeaa
Tukaj pa je en link, kjer vpišete ime in priimek svojega user posted image , pa vam numerološko izračuna, kakšen bo otrok glede na ime. malo za šalo, malo za resuser posted image

http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=2&tabid=361

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
11.3.2008 17:27:04   
cv3rklic4
IZVIRNO SPOROČILO: tteeaa
Sem pa že dobila danes potrdilo o predvidenem datumu poroda, tako da lahko že grem urejat zadeve na CSDuser posted image .

zdaj grem pa malo brskat med stvarmi, ki jih je možno izbrat v paketu. se še nisem odločila, kaj bom vzelauser posted image

Živjo tteeaa, kdaj imaš pa ti PDP, da si že dobila potrdilo za porodniško? No, saj verjetno ga bom tudi jaz na naslednjem pregledu, samo čudi me, da nam dajo ta potrdila tako pozno. Ker jaz sem si pravzaprav datum nastopa porodniške izračunala kar sama, ker sem ga rabila zaradi dopusta. Zdaj pa sploh ne vem - kaj če mi da G drugačen datum od mojega izračuna - potem bom mogoče morala bit v službi še kak dan dlje. Če pa bo sreča, pa kak dan manj user posted image
Midva bova verjetno vzela kar denar, ker je sila težko nabrat točno 250 EUR, če npr vzameš paket E. A-ja in B-ja pa ne bi imela.
Srečno pri izbiri.

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
11.3.2008 17:58:06   
tteeaa
Moj PDP je 15. 6., ampak mi je rekla, da lahko grem že zdaj urejat na Center. Poglej v materinsko knjižico, tam ti piše, kdaj imaš PDP.

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
11.3.2008 17:58:48   
tteeaa
Porodniško pa lahko nastopiš 28 dni pred PDP-jem.

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
11.3.2008 18:04:42   
cv3rklic4
IZVIRNO SPOROČILO: tteeaa

Moj PDP je 15. 6., ampak mi je rekla, da lahko grem že zdaj urejat na Center. Poglej v materinsko knjižico, tam ti piše, kdaj imaš PDP.

Jaz zase vem, kdaj imam PDP, samo sem se spraševala zate, ker je seznam ostal nekje daleč zadaj ... Kar tako informativno me je zanimalo, da vidim, če bom torej tudi jaz dobila potrdilo za nastop porodniške že na naslednjem pregledu ali še ne.

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?