|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
10.3.2008 17:14:34   
manko
draga aleksandra silvija VSE BO V REDU,ti samo misli pozitivno in se božaj po trebuščku in boš videla...user posted image z angelčkom v tebi bo vse ok!!!mislim nate in drzim pesti!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
10.3.2008 17:31:08   
polma
Punce, sploh tiste ki mirujete, jaz  potrebujem vaš nasvet!!! Totalno sem prestrašena!
Hitro sem začutla oba user posted image , ta prva je fejst migala, ta pa tudi. Že od prve user posted image poznam lažne popadke in vem, da niso nevarni.

AMPAK tokrat imam pa že drugi dan trd trebuh, se mi zdi da skor cel dan,  hkrati pa me boli od križa preko trebuha spodaj- kot neke prebavne motnje in sicer v intervalih. Vem, da imam MV totalno zaprt (morfologija pred kakim mesecem) in tudi m e ne pritiska dol . Ampak kaj je to? Madona, ni mi prijetno. Res da sem malo pretiravala ta vikend z delom-vožnja v avtu in fizično-psihični napor, pa vseeno. Mene je počasi že zelo strah. dajte me pomirit...

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
10.3.2008 18:00:52   
j6
Jaz imam doma še tri majhne otroke, mlajše od treh let in tako mi pripada porodniška daljša za dva meseca, PDP imam 8. 6, zato bom prišla delat uradno šele julija 2009.Ker pa moraš porabiti dopust 2008 najkasneje do 30 6. 2009, bom zdaj iskoristila ves dopust.  Žal se ga ne da v nobenem primeru prenesti naprej.  Letos ga moraš koristiti 14 dni, sicer ti teh 14 dni propade.

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
10.3.2008 18:05:45   
Anonimen
Ojla bejbe

Najbrž niste pogruntale, manko je nova tukaj, tole je pa njeno sporočilo, k ni vedla, kje smo

IZVIRNO SPOROČILO: manko

samo tolk da vas vse skupaj pozdravim...sem nova namreč tukaj in  23.6.pričakujem svojo prvo bebico!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image samo,da smo zdravi.

Pozdravljena manko

(odgovor članu j6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3429
10.3.2008 18:28:54   
alea01
polma ne sekiraj se. Če imaš MV zaprt se še ne moreš odpirat. Itak pa je vsaka nosečnost razred zase.
Jaz imam tudi bolj ko ne skoz trd trebuh, ampak se ne ubadam s tem. Tudi krče imam. En dan bolj, drugi dan manj. Sem omenila G, pa ni nič porekla na to. Verjetno je normalnouser posted image
Če te pa še skrbi, pa pokliči ali stopi do svoje G in ti bo svetovala. Drži seuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
10.3.2008 18:30:39   
alea01
*Mojca* kam je pa tebe odneslo? A na primorsko, kjer ni interneta?user posted image user posted image user posted image
Dej se javi kaj, drgač bom mislila, da je kaj narobe. Kakšen pesimist sem jaz. *Mojca* vse je kuluser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
10.3.2008 19:27:48   
manko
hvala nya....drugače pa glede mirovanja in teh zadev-poslušajte svoje telo,delo ni prvo,prvo so naši otroci in me-sej se je tezko navadit pa se je kar treba!!!!jaz sem tud misla do zadnga delat pa je reku zdravnik da naj malo vec počivam in tudi bom,pa bo v sluzbi glih tako vse narejeno brez skrbi!!!pazimo nase,srecne smo lahko da nosimo nekaj tako dragocenega pod našim srčkom!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
10.3.2008 19:28:19   
*Mojca*
Hej bejbe!

Mater ste bile pridne danes, sem porabla celo uro da sem prebrala vse za nazaj. alea01 hvala za skrb user posted image user posted image , ampak veš da nam je res doma crknu net čez vikend user posted image user posted image  Kako si ti drugače? Kdaj prideš spet kaj  v Lj?

aleksandra silvija, vse bo ok, boš videla user posted image

Zdaj pa eno vprašanje. Dobila sem en kup robe od bratrancev. Je pa en problem. Oba sta rojena januarja, tako da so pajacki večinoma iz pliša - a je to ful pretoplo za recimo ponoči, ali pa zvečer ko se shladi? Da jih kar spravim nazaj v škatle če so nepotrebni. Pa še nekaj. Kaka je razlika med mako in tetra majčkami?user posted image  To sem pobrala na seznamu...

Drugače pa naš baby brca kot za stavo, mi prav trebuh valovi user posted image , delam kot nora, aprila imam še en izpit in se bo počasi treba začet učit. Bo že a ne?

Nič, pridem kaj pol pogledat če bo katera tukaj!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
10.3.2008 19:35:19   
aleksandra silvija
mako in tetra majčkami? To

Oboje so glede na kroj enake-s trakci. Razlika je v materialu.
Tetra so pravzaprav iz blaga za plenice-bombažne, mako pa iz navadnega bombaža,...

Pliš pajacki. Kakšnega boš že rabila. Koliko? Odvisno od vremena. Sploh pa recimo sredi avgusta bodo imeli naši user posted image  okoli 2 meseca in jim bo recimo prav 62 št., običajno pa se takrat že nekoliko ohladi. Vsaj ponoči.

Hvala za spodbude, lepe želje. Zaenkrat sem še doma. Upam, da mi bo uspelo zdržati do jutri.

Je pa en huser posted image  bit doma, imet otroke pa nič delat!! Nemogoče pravzaprav. Nekdo žal mora skuhat,  pa vsaj majčkeno kaj poospravit, pa perilo,....,...mah ravno sedaj popoldne je mali razbil  v kuhinji 2 jajci, umazano vse, razmetal sobo, leta po hiši,....ma--ful težko je samo ležat,...

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
10.3.2008 19:44:02   
Anonimen
aleksandra silvija - vse bo ok, sam pozitivno razmišljat

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3435
10.3.2008 19:46:08   
*Mojca*
Hvala aleksandra silvija. Pol imam te robe za prodajat user posted image  Te pajacke bom pa tudi shranla, pa še ene par tankih bom nabavla in bo.

Ti pa res le pazi nase, verjamem da je težko, ampak moraš!!!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
10.3.2008 20:08:45   
polly80
mojca-kaj se pa učiš,kaj študiraš?
jaz sem ravno prejšnji teden naredila en izpit-pisnega+ustnega,res težkega,sem se 4 tedne fejst učila in sem tako vesela.user posted image zdaj pa bi rada še kakega,pa se je tako težko zraven spravituser posted image

D.anna 76,kolko se še jaz spomnim delovnega prava,je tako kot je napisala j6.14 dni nikakor ne moreš prenesti na leto 2009,to je po zakonu.ostal del dopusta pa lahko preneseš.jaz namesto tebe bi vsaj teh 14 dni,ki jih ne moreš prenesti izkoristila pred porodniško.jaz npr.sem v bolniški in mi bo 14 dni dopusta propadlo,pa še par dni iz leta 2007 ki jih nisem izkoristila,10 dni mi pa ostane in jih bom pokoristila kar po porodniški,moraš jih pa najkasneje do 30.6.2009,sicer propade.
upam da nisem preveč zakomplicirala?user posted image
manko-lepo pozdravljena,imaš prav,zdravje user posted image je edino kar šteje

aleksandra-silvija-lepo počivaj in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
10.3.2008 20:09:50   
alea01
Jaz več ne zdržim doma. Dan podoben dnevu, nič dogaja, skoz sama doma, moj pride pozno popoldne ali zvečer, nobene kolegice blizu,.....user posted image user posted image user posted image . Pa to je za znoret. In da sem že od septembra skoz doma......user posted image
*Mojca*, jutri mislim it mal v LJ pohajkovat in kaj nabavit za user posted image , drgač bom doživela živčni zlomuser posted image user posted image user posted image user posted image , če se mi seveda ne bo spet zjutraj vrtelo

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
10.3.2008 20:12:37   
Anonimen
polly80 - ne 14, 10 delovnih dni

Kaj naj naredim, spet me peče zgaga? Za ****.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3439
10.3.2008 20:12:49   
*Mojca*
polly80 podiplomca iz biomedicine delam

alea01: jaz delam do 15h, če se ti bo dalo it v rustiko na kak sladoledek sporoči user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
10.3.2008 20:21:11   
polly80
ja možno da 10 dni,pač nekaj vem da je zakonsko določeno da je treba izkosristit v tekočem letu in se ne da prenesti naprej,ampak se mi ne da zdaj po ZDR brskat,pa itak se ti zakoni skos spreminjajo.je že 2 leti odkar sem se to učila,tak da..user posted image

mojca,super to,verjetno je ful zanimivo,pa težko tudi..se je težko zraven učenja spravit,zdaj ko nam gre samo user posted image po glavi,ne?user posted image no,vsaj pri meni je takouser posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
10.3.2008 20:24:36   
Anonimen
polly80 - jst sem mela pred  4 mesci strokovcauser posted image , sm bolj frišna, vem pa zato, ker so mi v službi povedali

A veste, kaj mam novega??? KAVČ - končno. Sem dala slikice v album, če katero zanima. Zdej mam dekice gor, ker še nimava polštrov, pa se mi zdi tko pust. Ko pa nabavim polštrčke, pa gredo dekice, bodo sam še za pokrivat. Sem mal važna, ampak tkoooo vesela.

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3442
10.3.2008 20:25:36   
alea01
*Mojca*, moj ima študente vaje do 17.30, tak da bi se lahko dobile na sladoledu. Ti pošljem jutri SMS, saj če bom zjutraj slaba, pol ne bom niti šla v LJ

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
10.3.2008 20:27:24   
*Mojca*
polly80 ne mi pravit...tudi meni gre samo  user posted image  po glavi. Pa še ko bi se človek učil se buni in igra fuzbal user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
10.3.2008 20:28:36   
alea01
nya, super kavčuser posted image user posted image . Veš, ko bodo otroci pa ne bo več tako lepuser posted image user posted image - to so meni govorili za mojo sedežno, ki je tudi bela...

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
10.3.2008 20:32:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

nya, super kavčuser posted image user posted image . Veš, ko bodo otroci pa ne bo več tako lepuser posted image user posted image - to so meni govorili za mojo sedežno, ki je tudi bela...

Ja, ja, so vsi ful pametni, ampak se sploh ne sekiram. Glavno, da je nama lep.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3446
10.3.2008 20:34:38   
alea01
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Ja, ja, so vsi ful pametni, ampak se sploh ne sekiram. Glavno, da je nama lep.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Točno tako

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
10.3.2008 20:38:15   
*Mojca*
alea01 zmenjeno user posted image

nya čestitke za kavč user posted image user posted image  midva sva ga dobila prejšnji teden in se zdaj non stop valjava gor user posted image  je pa najin tak ****iš rdeč user posted image user posted image

in tako kot je alea01 rekla: važno da je vama všeč!!!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
10.3.2008 21:04:46   
Anonimen
Ste šle že vse pančkat??

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3449
10.3.2008 21:10:57   
polly80
nya,ful lep kavč.fajn,ko imata tako prostorno stanovanjeuser posted image
mojca,ja točno tako..user posted image user posted image user posted image user posted image

aja,pa danes sem si končno kupila blazino za dojenje,bom videla kako bom danes spala..user posted image

lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?