Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 17:33:16
|
|
|
|
žirafca
|
Pozravlljene! Končno sem se malo skup sestavla, da poročam o današnji punkciji. Bilo je kar boleče. Vsakič, ko je prebodla folikel me je tako zabolele, da sem se močno zdrznila. Današnji pridelek je 6 celic in dobro seme ! Zdej se bom pa pustila razvajat in veliiiiiiiiiiko počivala, ker me še kar boli! Lp
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 17:35:30
|
|
|
|
žirafca
|
Goldy, vidim, da si se ti tudi skup sestavla!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 17:44:44
|
|
|
|
Mijavček
|
Žirafca. Bravo za celice in seveda za seme tud Ti kar počiiiiivaj!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 17:57:19
|
|
|
|
bambi75
|
Dobrovoljčica Vidim pa da si močna punca in gotovo bo tudi zate kmalu posijal sonček in boš dobila svojega angelčka.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 17:58:49
|
|
|
|
bambi75
|
mbd0411 bravo za in da je vse vredu.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 17:59:50
|
|
|
|
gold fish
|
Dobrovoljčica - Si tako čutno to napisala, da kar jokam zraven..... Drži se.....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 18:00:48
|
|
|
|
gold fish
|
mbd0411 - za in da je vse v redu.... Lepo nosečnost in zdravega pikeca ti želim.....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 18:04:39
|
|
|
|
gold fish
|
žirafca - čestitke za celice......zdaj je že prava akcija tam .....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 18:05:21
|
|
|
|
gold fish
|
pf-vidim, da si gor.... si dobila moj zs?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 18:06:06
|
|
|
|
Mijavček
|
Bambi kok lepa slikca Fiši, kako si pa ti? Vse pod kontrolo?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 18:09:04
|
|
|
|
Goldy
|
Ojla dekleta! Sem že prej hotela napisat poročilo, a me je internet neki hecal. Sem doma, počivam, na punkciji je bilo v redu, čeprav bolj boleče kot prvič. Ne pa neki pretirano. Prvič sploh nisem čutila injekcije v maternični vrat, danes pa sem. Pridelala sem 10 celic in v nedeljo imam transfer. Malo me špika in boli, sam to je verjetno normalno, sem vzela tisto tableto ketonala in grem počivat nazaj. Hvala vsem za pestke, jaz tudi držim pesti za vse, karkoli ste imele oz. imate. Nisem še prebrala vseh postov.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 18:11:17
|
|
|
|
bambi75
|
Žirafca za celice in pa seveda za seme tudi. Ti se kar pusti razvajat.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 18:11:29
|
|
|
|
Mijavček
|
Goldy, bravo tud za tvoje celice . Pridna kokoška si bla . Zdaj pa na zaslužen počitek!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 18:13:16
|
|
|
|
bambi75
|
Goldy čestitke za tako lepo število celic
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 18:22:53
|
|
|
|
pf
|
Gold fish sem ti poslala z.s. nazaj.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 18:45:12
|
|
|
|
arneja
|
Pozdravljene, borke . Dobrovoljčica, je tudi mene kar zazeblo, ko sem prebrala tvoj post. Čestitke za toliko pozitivnega razmišljanja . Zarja, revica, se mi je zdelo, da si tako hudo obliko hiperstimulacije fasala, ker te toliko časa na ni bilo na forum. Imaš pa zdaj prav lepe zamrznjenčke, ki bodo pridno čakali na september . Bravo za vse pridne kokoške, narkomanke in tiste, ki že nosite utripajoče srčke . Jaz sem dočakala svojo prvo . Je prišla že na 25. dan, kar mi je čisto ustrezalo, ker v četrtek odpotujem za dva dni. Je pa obilna, da je joj. Navijam za nas vse. Enkrat bomo čisto vse zmagovalke .
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 18:51:16
|
|
|
|
paddy
|
Ojla punce jaz sem danes naredila test z KB,pa mi je pokazal da sem noseča,zdaj pa me zanima ali je to 100% ker še vedno jemljem dabroston pa še vedno krvavim,prosim če mi lahko katera odgovori.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 18:53:12
|
|
|
|
sapi
|
dobrovoljčica mi kar solze policih tečejo ... res si pogumna ... Goldy, žirafca da bi čiprej nehalo boleti ... le pustita se crkljati ... čestitkice za vajine celice ... sapi
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 18:53:52
|
|
|
|
Mijavček
|
Paddy, a fajn krvaviš, tud srednje močna krvavitev ni nujno, da je pikica šla. Kater dan po ET pa si danes?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 19:01:44
|
|
|
|
Goldy
|
Ja, kar nekaj celic je bilo, čeprav so jih imele tdui po 11 in več. No, pri nas imamo slabše seme, sam saj zaradi tega sva tudi tam (na GK), tako da to ni nič novega. Je sestra rekla mojemu možu, da nekak bo že. Jaz pa pravim tistih 10 bodo pa že našli. Žeim si, da se jih čimveč oplodi in potem ostanejo pri meni! Žirafca - sem se že naspala, vmes spet počivala, zdej grem pa spet počivat in se pustit razvajat.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 19:04:11
|
|
|
|
paddy
|
Danes sem 8dan po ETju,krvavim pa srednje.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 19:05:33
|
|
|
|
bambi75
|
Mijavček hvala . Paddy na kateri kliniki pa si? CB naj bi bil eden izmed zanesljivejših testov. Jaz sem v MB in meni so rekli da moram priti v vsakem primeru na test tudi če krvavim, ko sem bila v postopku, ker je možno da je vse v redu tudi če krvaviš.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 19:15:34
|
|
|
|
paddy
|
Bambi75,tudi jaz sem v MB,pa so meni rekli enako,zdaj pa imam test v petek.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 19:23:59
|
|
|
|
bambi75
|
Paddy no potem pa upam da krvavitev poneha in bo v petek test pozitiven. Ti pa lepo počivaj do takrat saj drugega nimaš kaj.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 11.3.2008 19:27:49
|
|
|
|
paki
|
Paddy,ne bi te rada strašla,ampak tako sem imela tudi jaz pri drugem ivf-ju.Test je bil cel teden pozitiven,jaz sem pa krvavela po malem.Dala sem tudi kri na beta hcg in je bil rezultat pozitiven,nato pa je čez dva dni, ko sem spet dala kri je vrednost padla,čeprav je bila še vedno pokazatelj nosečnosti. Moj ginekolog mi je rekel,da je nosečnost bila,ampak da se verjetno zarodek ni prav vgnezdil in je šel.Upam,da pri tebi ni tako in da boš kmalu ponosna mamica.SREČNO...držimo pesti .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?