dobrovoljčica
|
Začelo se je iz petka na soboto. Krvavitev. Šit. Klicala sva dr. Reša, ki mi je rekel naj počivam in še naprej vstavljam prometrium. Pa je minil en dan in drugi, v torek pa rahli krči in zvečer 4 cm dolgo tkivo. Punce kar vedela sem, da je to to. Moj mi kar ni verjel, ko sem rekla, da je to gv. Čutila sem, kako nemogoče, ampak sem čutila, ko sem spet začela krvaveti, da to ni nekaj uredu. ss se je zgodil v 7 tednu. In spet čakanje, vmes še nekaj strdkov in včeraj pregled pri dr.Rešu. Ja to pa ni nič dobrega, saj ni nič več noter, mi je rekel. Še pred dnevi sem bila v strahu ali bo srček bil ali ga sploh nebo, sedaj so se pojavili novi strahovi, koliko sem se sšistila ali bo potrebna abrazija ali ne. Namesto, da bi bila zelo žalostna, mi je odleglo, ko mi je rekel, da sem se že ščistila. Ponovno lahko greva v boj maja. Kot pri partizanih samo ne s puško na rami, temveč z iglo in progesteronom v roki. Kaj moremo tako je to, enim je namenjo da zaglegajo svoje angelčke takoj, drugim malo kasneje nam tam nekje na koncu pa malo kasneje, A GA BOMO UGLEDALE TUDI ME. Vem, da me nekje čaka moj angelček in pravi." joj kaj sta pa tam doli na zemlji ena dva fajn človečka, ki čakata name. Bo kar potrebno na pot, da se jima čim prej pridružim." Upam, angelček, da se te tvoje želje uresničijo, saj se te že zelo veseliva. Zelo sem vesela, da sem lahko bila noseča teh 7 tednov, a naslednjič gremo do konca. Ostanite pozitivne, zrite v prihodnost pozitivno, ob slabih stvari pa potegnite kanček dobrih stvari, ki jih prinaša življenje ter izkušnje, ki nam ga življenje daje. SS res ni lepa stvar, je pa realnost zaradi katere nas naredi še bolj trdne, ter nam da ponoven zagon za naprej. Naju je še bolj povezal, ter naju postavil pred dejstvo, da zmoreva zanosit, da se imava še raje in da sva srečna da lahko četudi slabe izkušnje, deliva skupaj. Imete se lepo zaupajte svojim notranjim občutkom, saj nam velikokrat povejo kaj je prav in kaj ne. Se pišemo ponovno tam konec maja. Pa pa
|