|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
11.3.2008 15:12:36   
mismis
A danes ne bo nič lepih novičk, kje ste današnje borka???

Torek ,11.03.
Goldy - punkcija

Žirafca - punkcija 
Darja* - ET  pa še
mbd04.11. ima danes UZ

dajmo novičke, novičke, novičke...

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
11.3.2008 15:12:48   
pikovit
Zarči moja kaj naj ti rečem kot to da teuser posted image .Mi je žal,da nisi prišla do et ampak je zdravje bolj pomembno in hvala bogu,da se ti izboljšuje.Sicer pri takšnem št. celic,ki si jih imela se skoraj nebi čudila,da si fasala hiper.Ti pa moram čestitat za 9 zamrznjenčkov,ki te bodo lepo počakali do septembra.Mogoče pa se kaj premisliš in boš šla že prejuser posted image Lahko pa se zgodi,da bova skupaj.Sem se odločila da grem v Maribor.Mogoče pa rata kakšna štajerka al pa štajrcuser posted image

Paki žal mi jeuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
11.3.2008 15:15:15   
GITA14
punce rabim pomoč

kam se lahko obrnem v gk lj da dobim vse najine izvide ?
od laparo in histeroskopije imam kopijo doma, nimam pa hormonskih izvidov in od moža spermiograma.
Rada bi šla še k Rešu, da vidim kaj mi on svetuje glede na izvide.

Zdej vas bol slabo berem, ker sem v službi in mi čas ne dopušča
Želim vsem borkam čim prej user posted image
pika74 zelo mi je žal
konina tebi pa srečno in da drug teden zagledaš user posted image

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
11.3.2008 15:16:56   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Linda25

pikovit , hvala.

ti bi gobcala user posted image  (hi, hi). Mogoče moraš še 500 "pametnih" napisat?!

Lp

Upam da ne,da bom prej srečka user posted image  in da bomo pol gobcale kje z vozički ob dobri kaviciuser posted image

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
11.3.2008 15:19:56   
pikovit
Gita na GK mal komplicirajo,da bi dobila te stvari.Meni jih niso hoteli dati.Greš tja in rečeš,da bi rabila.Pa ne povedat zakaj.Ker Reškota ravno ne marajo.
Tako izkušnjo sem imela jaz.Mogoče pa ti lahko še katera pomaga.
Veliko sreče!

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
11.3.2008 15:37:18   
Mijavček
Gita, jaz sem jih dobila pri sestri Blanki (tam zraven Uz-jev), sem rekla, da bi jih rada fotokopirala, da mam vse na enem mestu doma in da jih prinesem nazaj. Mal je zavijala z očmi, potem pa mi jih je dala,in rekla, da mi jih ni treba vračat, izvidi so itak moja last. Si je prepisala pomembne podatke, jaz pa sem tudi ven vzela samo tisto, kar sem rabila. sam je nekaj zapisala v karton in to je blo to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
11.3.2008 15:45:33   
mihi78
Punce, hvala lepa. Pa seveda, da častim! Kaj pijete?user posted image
sabsa,  jaz nisem imela nekih groznih težav po punkciji, malo me je napihnilo tak, da predvidevam, da je bla res blaga oblika hiperce. Mislim, da je mijavček imela večje.
bambi75, sem videla, da si nas opazila - čakajoče! Upam, da tebi ne bo treba tako dolgo čakat. Veselo špikanje!
Zarjica, ubožica. Upam, da boš kmalu OK. Vidim, da sem res mela srečo pri mojih 25 jajcih.
konina, navijam za plusek!
Objemam vse, ki vam tokrat ni uspelo. Pa hitro v nove boje.user posted image
Ful me glava boli danes pa ne upam nič vzet, je verjetno bolje tako, al neuser posted image user posted image user posted image Menda je krivo vreme.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
11.3.2008 15:50:12   
zarja1
Pikovitek potem pa bova obe na septemberske Štajerčke upale!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
11.3.2008 16:03:58   
sabsa
Zarja1 tako vesela sem, ker si nazaj. Ko se tako dolgo nisi oglasila, sem predvidevala, da si ostala v bolnici. Čestitke za 9 zarodkov. Odpočij si, uživaj med poletjem, ker bo to vajino zadnje poletje, ko bosta sama. Občutek imam, da bo jesen za vaju srečna.
A si ti imela takoj po punkciji bolečine? Te je napihovalo ali špikalo v jajčnikih tudi pred punkcijo in po punkciji?
Privoščim ti, ker si dala toliko čez.

Paki tudi zate mi je zelo žal.

Goldy in Žirafca kako je bilo na punkciji?

Punce, ko tako berem po forumu, imam občutek, da večina, ki vas je imela kakršnekoli probleme (npr. hiperstimulacija) po punkciji ali transferju, je izvedela pozitiven rezultat (da ste noseče). A je katera vse to prestala brez  problemov in je zanosila?

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
11.3.2008 16:12:17   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Pikovitek potem pa bova obe na septemberske Štajerčke upale!!!!!

Čuj Zarja samo morma pazit,da nea bodo plajtraviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
11.3.2008 16:13:30   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Punce, ko tako berem po forumu, imam občutek, da večina, ki vas je imela kakršnekoli probleme (npr. hiperstimulacija) po punkciji ali transferju, je izvedela pozitiven rezultat (da ste noseče). A je katera vse to prestala brez  problemov in je zanosila?

Ja tudi jaz sem že na to pomislila.Brez hiper očitno ne gre.user posted image

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
11.3.2008 16:19:43   
zarja1
Sabsa, bolečin po punkciji sploh nisem imela in tudi napihovalo me ni. Jaz sem imela punkcijo v sredo zjutraj, težave pa so se začele v petek. Od tam naprej je šlo vse zelo hitro na slabše.
Če katera zanosi brez problemov? Ja, po moje že katera, le ta je redkost. Če že špikanje gre brez problemov, je tu še punkcija in njene posledice, reakcije na stop injekcijo in nato še et.

Horny Teddy

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
11.3.2008 16:20:33   
zarja1
Pikovitek, kak plajtravi???? Štajerčki so najboljši!!!!!!!!!user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
11.3.2008 16:32:03   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Pikovitek, kak plajtravi???? Štajerčki so najboljši!!!!!!!!!user posted image

Ljubljanska srajca mešana z štajerskim zrakomuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
11.3.2008 16:40:15   
tejchka
Punce
jaz sem imela ET 3.3., sedaj pa me neznosno krči dajejo, tako v maternici kot v jajčnikih, hodim pa v službo, nism doma, ker potem ne vem kako bi psihično zdržala. Izcedka ni, ampak krče mam pa prav take kot pred menstruacijo - test imam pa 18.3.
Ne vem kaj naj si mislim glede teh bolečin, malo me je strah.
Vsem veliko sreče.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
11.3.2008 16:58:57   
Linda25
tejchka,

lahko, da je to eden izmed znakov, da se je prijelo. Držim pesti.

Lp

(odgovor članu tejchka)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
11.3.2008 16:59:07   
mbd0411
Živjo punce!
Preživela čakanje.Eno uro sem čakala,da pridem na vrsto,da mi je pritisk ful narasel.
Vse je ok.Videla sem mojega user posted image kako utripa in mali kupček.Vse je v redu,tudi danes sem izvedela,da sem že pri prvi nosečnosti imela protitelesa na toksoplazmozo.Ena velika skrb manj,ampak,da mi to šele zdaj povejo,mi pa ni vseeno. Res pa človek  na vpraša vsega.
Zdaj moram v Ljubljano na gin.kliniko na nuhalno,ker menda samo tam vzamejo na napotnico,moj emšo to že zahteva.Vsaj tako pravi moja G.
Datum poroda imam 14.10. a po mojih izračunih bo 11.10. tudi prvič je bilo po moje.user posted image
Zelo mi je žal za tiste punce,ki jim ni uspelo.Moje veselje kar zbledi.Tudi mi smo se trudili 3 leta,naravno.Upam,da se izteče tako kot mora bit za vse.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu tejchka)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
11.3.2008 17:04:46   
dobrovoljčica
Začelo se je iz petka na soboto. Krvavitev. Šit. Klicala sva dr. Reša, ki mi je rekel naj počivam in še naprej vstavljam prometrium.
Pa je minil en dan in drugi, v torek pa rahli krči in zvečer 4 cm dolgo tkivo. Punce kar vedela sem, da je to to.
Moj mi kar ni verjel, ko sem rekla, da je to gv. Čutila sem, kako nemogoče, ampak sem čutila, ko sem spet začela krvaveti, da to ni nekaj uredu. ss se je zgodil v 7 tednu.
In spet čakanje, vmes še nekaj strdkov in včeraj pregled pri dr.Rešu.
Ja to pa ni nič dobrega, saj ni nič več noter, mi je rekel.
Še pred dnevi sem bila v strahu ali bo srček bil ali ga sploh nebo, sedaj  so se pojavili novi strahovi, koliko sem se sšistila ali bo potrebna abrazija ali ne.
Namesto, da bi bila zelo žalostna, mi je odleglo, ko mi je rekel, da sem se že ščistila.
Ponovno lahko greva v boj maja. Kot pri partizanih samo ne s puško na rami, temveč z iglo in progesteronom v roki.
Kaj moremo tako je to, enim je namenjo da zaglegajo svoje angelčke takoj, drugim malo kasneje nam tam nekje na koncu pa malo kasneje, A GA BOMO UGLEDALE TUDI ME.

Vem, da me nekje čaka moj angelček in pravi." joj kaj sta pa tam doli na zemlji ena dva fajn človečka, ki čakata name. Bo kar potrebno na pot, da se jima čim prej pridružim."
Upam, angelček, da se te tvoje želje uresničijo, saj se te že zelo veseliva.
Zelo sem vesela, da sem lahko bila noseča teh 7 tednov, a naslednjič gremo do konca.

Ostanite pozitivne, zrite v prihodnost pozitivno, ob slabih stvari pa potegnite kanček dobrih stvari, ki jih prinaša življenje ter izkušnje, ki nam ga življenje daje.

SS res ni lepa stvar, je pa realnost zaradi katere nas naredi še bolj trdne, ter nam da ponoven zagon za naprej. Naju je še bolj povezal, ter naju postavil pred dejstvo, da zmoreva zanosit, da se imava še raje in da sva srečna da lahko  četudi slabe izkušnje, deliva skupaj.

Imete se lepo zaupajte svojim notranjim občutkom, saj nam velikokrat povejo kaj je prav in kaj ne.

Se pišemo ponovno tam konec maja.
Pa pa

(odgovor članu tejchka)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
11.3.2008 17:07:33   
zarja1
Dobrovoljčicauser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu dobrovoljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
11.3.2008 17:15:15   
paki
user posted image user posted image user posted image Dobrovoljčica,svaka čast za tako razmišljanje in voljo za naprej.Želim ti veeeeeeeliko sreče in da boš kmalu imela tudi ti svojega angelčka.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
11.3.2008 17:18:30   
pikovit
Dobrovoljčica najprej en user posted image Si pa res en velik optimist.Bravo punca tako se to dela.Naslednjič pa bo.Ni hudič!

Neposredna povezava do sporočila: 4271
11.3.2008 17:19:15   
Mijavček
Dobrovoljčica, zelo mi je žal... ob tvojem postu so mi kar solze tekle doluser posted image

Drži se! Si pa precej močna se mi zdi in tako lepo si napisala... Če tudi moji pikici slučajno ne bo usojeno bom sigurno šla brat tale tvoj post, da mi bo lažje.

Neposredna povezava do sporočila: 4272
11.3.2008 17:19:58   
konina
dobrovoljčica, ti pa si pogumna ženska. Le tako pozitivno naprej v življenju. user posted image

Lp, Ninauser posted image

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
11.3.2008 17:21:49   
konina
Punce, hvala za lepe želje. Sedaj naj se pa še uresničijo. user posted image

Mijavček, ti pa črne misli stran. Seveda bo uspelo tvoji pikici!

Lp, Ninauser posted image

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
11.3.2008 17:25:36   
paki
PUNCE res se vam zahvaljujem za vse tolažilne besede in user posted image .

Brez vas bi bilo vse dosti težje.Rada vas imamuser posted image .

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?