Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 10:22:34
|
|
|
|
pikovit
|
O Bambi zlata si da takole name misliš.Ja se z mojim dogovarjava,da bi šla v nedeljo.Samo bog pomagaj jst nimam pojma kje to je.A je katera z unga konca in mi zna povedat kako do tja prideš?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 10:40:30
|
|
|
|
bambi75
|
Ma saj sploh ni problem najdit. Ko prideš iz avtoceste kreneš levo za center, nato se pelješ naravnost, mislim da je najprej Merkur, nato večje križišče levo Spektra orbit, desno Spona, greš naravnost mimo planeta Tuš nato pa je že križišče kjer je levo City center oz. bivši Interšpar desno pa Inpos in če kreneš desno je tud tam že potem sejem. Če sva pa midva sla na kakšen sejem sva ponavadi pustila avto kar pri City centru je samo par minut do njega peš, tam pa je gužva.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 10:57:35
|
|
|
|
spelka12
|
Sreda ,12.03 Linda25 - ET Jadrnica - UZ Ozone - punkcija NAŠE NOSEČKE Sreda, 12.03. Pf - UZ Punce veliko sreče pri podvigih.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 11:08:32
|
|
|
|
bambi75
|
Pikovit sem prej malo zakomplicirala z razlago , sem si še enkrat prebrala(preveč nadrobno opisovano). V bistvu ko zaviješ iz avtoceste levo se pelješ samo naravnost do krizišča, kjer je levo City center , desno pa Inpos in tam desno , čez 100m pa se že začnejo njihova parkirišča , levo pa je sejmišče.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 11:25:27
|
|
|
|
Anonimen
|
dobrovoljčica, tvoje ime ti je pisano na kožo. Žal mi je da je tako izpadlo, sem pa vesela da gledaš svetlo naprej. Mismis, ja namigujem za moj postopek. Včeraj sem poslala na mail moje podatke od prejšnjega IVF, in sedaj čaka, čakam, čakam, odgovor, kaj bodo pogruntal. Al sem že za al sem še čakajoča. Boš kuj vedla, kva novga. Pikovit, a ti sprašuješ kje je sejem? Čak mal, kok misliš a je katera iz tega konca? Kaj pa jst? Si pozabla name? Ti pošljem mapo če bo uspel. Sam mal.........
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 11:29:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Paddy, jst resnično držim pesti, da si , poklič pa tvojga G. Nujno. Nč ne škodi, če te en mal pregleda.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 11:38:08
|
|
|
|
Mijavček
|
O Sponži, kako si? Pikovit, če želiš, ti lahko na ZS pošljem kontakte od benda, ki sva ga midva mela. Sva bla res zadovoljna, sicer niso lih pocen, ker jih ful velik (komplet bend), ampak men se zdi to pomembna postavka pri poroki, da je bend, ki zna narest žur. In pri nas so ga, igrajo vse živo od A do Ž pa še ful dolg so bli, se mi je zdel, da bi oni kar še igral, sam smo bli mi ob 5-tih zjutraj že fuč Evo stiskam pesti za Lindo in za njene lepe zarodke. Pa za Ozone, da bi bla pukcija čimmanj boleča in čimbolj plodna, pa za jadrnico, k ma Uz danes, pa seveda za pf, nosečko, da se bi njen pikec lepo fotogenično nastavil na UZ! Vseeem, špikarkam, trepetalkam, nosečkam in navijačicam en leeeeep pozdrav!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 11:50:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Mijavček, jst sem tečna, ovulacija me bo ubila, boli ko hudič. Pa tvoj otroček, priden?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 11:59:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Gold fish, pa kje je tvoj trebušček. Jst fejst firbčna
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:00:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Spet sem sama
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:03:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Linda25, Jadrnica, Ozone, faj zrihtite Pf , ti pa takoj slikico prilimi, da ga vidmo .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:04:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj zdaj, vsak moj post ma št. 682.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:07:44
|
|
|
|
mismis
|
Sponž a ti je kaj dolgčas? So ti spet šefi ušli?
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:08:43
|
|
|
|
pikovit
|
Bambi hvala za info. Dakec najprej te ni nič gor,pol pa zasedeš celo stran v parih minutah. A veš da sem najprej nate pomislila ampak te ni bilo nič gor pol sem bila pa primorana,da vržem kost .In glej jo pa si se takoj oglasila Hvala ti. Mijavček bi te prosila,da mi pošlješ kontakt,pa mi še poveš kakšne so kaj cene,iz kje so itd.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:11:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Sponž a ti je kaj dolgčas? So ti spet šefi ušli? Kako si uganla
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:12:33
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec IZVIRNO SPOROČILO: mismis Sponž a ti je kaj dolgčas? So ti spet šefi ušli? Kako si uganla A to je to zato ze pa je danes polna stran
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:12:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Dakec najprej te ni nič gor,pol pa zasedeš celo stran v parih minutah. A veš da sem najprej nate pomislila ampak te ni bilo nič gor pol sem bila pa primorana,da vržem kost .In glej jo pa si se takoj oglasila Hvala ti.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:13:12
|
|
|
|
pikovit
|
Dakec kdaj pade Ljubljana?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:14:12
|
|
|
|
pikovit
|
o kako je lep.Kje si ga dobila?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:14:26
|
|
|
|
mismis
|
Pikovit poglej mal po tem forumu za bande, seveda, če še nisi, tukaj znaš dobiti tudi kakšne informacije o kvaliteti http://poroka.org/forum/forum_topics.asp?FID=17
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:14:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Mačke ni doma, miši plešemo.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:16:48
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec Mačke ni doma, miši plešemo. OZNA sve dozna
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:18:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Hja, takoj ko zvem kdaj začnem , grem v Lj do enga , pa te takoj zvrcnem za kofe. Evo ti link tega lepega ščeneta http://www.gify.nou.cz/smajlici.htm
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 12.3.2008 12:18:26
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: dakec Mačke ni doma, miši plešemo. OZNA sve dozna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?