|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
11.3.2008 13:43:03   
Inigo
zimska - kak lepa posteljica... pa posteljnina... user posted image evo, pa sm spet vsa v solzah! tak mi je to lepo... včeraj sva bla v kinu... cela dvorana me je poslušala kk sm hlipala user posted image to maš že vse pripravljeno ali so slikce še od prvorojenca? mi bomo posteljico kupili v maju, ko bomo meli stanovanje porihtano - zdaj ga prenavljamo. drugo pa že vse bolj kot ne imamo. manjka nam še banjica in kakšna malenkost... 

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
11.3.2008 13:50:19   
ilatic
Ja lepa posteljica res. Jaz pa nimam še čisto NIČ!! Pa kr nimam volje it kupovat. Ne vem kaj mi je.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
11.3.2008 14:06:59   
Inigo
ilatic - kako to?! ti ni za po trgovinah hodit? se česa bojiš? mogoče te bo proti koncu primlo user posted image   samo upam, da se ti bo takrat dalo. meni se nejbrž nebi, me že zdaj tak križ boli... user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
11.3.2008 14:11:37   
zorz
Jaz sem tudi malo zaskrbljena!
Naš user posted image  pridno plava od 16. tedna, na morfologiji je blo vse bp, vsaj mislim, da bi nas gin. drugače kaj opozorila na nepravilnosti. Spola nam ni hotel pokazat, je pa malo nizko in spredaj, tako da mi pripada še en ultrazvok v zadnjem tromesečju in mogoče bo tam kaj videt.
Zadnje čase pa zelo malo brca user posted image . Ne vem, ali samo pridno spi ali kaj user posted image ? Se mi pa zadnji teden pojavlja nekaj novega: nekakšni krčki, ma samo na majhni površini, podobno kot črevesje a ni to, tako utripa parkrat pa neha. Kaj bi to bilouser posted image ?

Se tako zelo bojim, da se kaj zalomi in nas julija ne bo res malo več !!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
11.3.2008 14:15:33   
Inigo
zorz - brez skrbi! najbrž je našel ali našla ugoden položaj in počiva. o tem je ena julijka govorila na prejšnjih straneh. gibe bomo morale štet šele od 30 tedna naprej. takrat je bolj pomembno koliko miga. glede krčkov pa ti lahko povem samo to, da že več kot mesec sama pije Magnesol, izmenično z drugimi magnezijevimi tabletami, ker je magnesol okrutno ogaben user posted image . in mi kar pomaga. se mi zdi da se boljše počutim, nimam nobenih bolečin v trebuhu, niti otrdeva ne več... mogoče bi poskusila z magnezijem. meni ga je predpisala 3x na dan. toraj 450mg Mg dnevno.

(odgovor članu zorz)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
11.3.2008 14:16:23   
Inigo
ti krčki bi mogoče lahko bili tudi otročkovo kolcanje... ?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
11.3.2008 14:16:57   
Inigo
zorz - kdaj pa imaš rok?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
   [Brisano sporočilo]
11.3.2008 14:18:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1433
   Julijke II. - 2008
11.3.2008 14:20:23   
dzanika
Jaz sem pa danes bila nabavni. user posted image Sva z user posted image kupila voziček pa neki oblačilc za našega user posted image .  Sva dobila 200 € od tete za voziček pa nekaj dodala in kupila tega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=179411 In jaz itak pol še v h&m mal in se tut nisem mogla upret takšnih lepih cotik. Ker bova morala pretežno skor vse kupit ker nimava kje dobit sem se odločila da bova pač po malem vsak mesec kupovala. Sam pol pa da nebi blo preveč fajn sta me pa tašča in tast razpizdila ko user posted image . Ko prideva domov pa pokaževa cotike in mi takoj tašča začne joj tole je premajhn. To mu ne bo nč prov. In tko naprej. Ja pa pismo, sej ne bom rodila slona user posted image . Men se zdi da maš že zdej tak trebuh da bo velik in takšne. Sam sploh ni res, ker se mi mogoče šele 14 dni mal pozna, prej pa nč. Pa tut zdej na morfologiji je imel user posted image čist normalne mere. Res da se je moj user posted image rodil z 4800 g sam sej nikjer ne piše da zdej pa more bit tut moj otroček takšen. Pa itak sem kupovala večinoma številke 62. A mislite da mu bo res premajhen vse to? Ker zdej me je kr mal prestrašla. Koza! Sem tuk jezna nanjo. Jaz pa takšne luštne cotke nabavla. user posted image In pol se še tast oglas ja vse skup tole mal prekmalu nabavlate, kje je še julij. Pa vozičk bo že ves prašen do takrat pa bla bla. Ja pol sm pa rekla. Ja kaj, ne morm pol vse v enem mesci nabavt. Rajš vsak mesec neki malga kupm pa mam. Ja pa sej pridejo obiski pa ti prnesejo cote in to. Joj no. Ne vem, to so tko staromodni al kaj. Sej vem da dobiš pol k rodiš mal tut od obiskov sam tolk pa spet ne.  user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
11.3.2008 14:23:53   
zorz
Hvala za hitre odgovore indigo!
Upam, da je vse to res, da je kolcanje, ma se mi zdi, da bi našeuser posted image  potem kar metalo ob tem kolcanju!
Ma saj vem da sem v rahli depri, bo že boljeuser posted image !
Sama pijem neovin z vitamini in omega tri maščobnimi. In dosti mleka in jogurta, ker mi zelo prija.

Nas bo v Juliju tudi TRI!user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
11.3.2008 14:24:06   
Anonimen
zorz, to je čist normalno, sploh zdej ko se plodovnica povečuje v sorazmerju s plodom, pa je čist možno, da se kak teden, dva sploh ne čuti brcik. ampak ni sile nobene, brez skrbi, otroček lepo pridno raste, postaja debelušček in julija boš mamica lepemu zdravemu otročku. glede opreme, tut midva še nimava nič. SPLOH. še nisva nič kupovala, razmišljava nekje maja potem. res da že gledava malo vozičke in ta drago in večjo opremo, ampak vse informativno. maja, junija pa bova šla v akcijo. glede služb naših dragih je pa žal tako, da bolj ali manj smo vse na istem. moj je sicer uradno doma ob petih, ampak se potem na mesec po parkrat za nekaj dni spravi službeno v tujino, pa se podaljša kdaj do večera, pa kakšna predstavitev, pa kdaj nočna, pa tudi čez vikend, ampak mene te stvari zaenkrat ne motijo in nama čist ok laufa. neki se jim odpira tujina še bolj, ampak zaenkrat je še vse dost zmerno. tiste ki pa ste cele dneve same, pa verjamem da je hudo in da morte kr potrpet. žal so službe od 7-15 dans še sam preteklost.  drgač pa lex za seznam prosim, ko boš mela čas. moj naslednji pregled je 8.4. sem pa pdp 5.7 da boš našla. hvala   

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1436
11.3.2008 14:26:54   
Anonimen
zorz, če še nisi na seznamu, se lahko vpišeš user posted image  se mi zdi, da je zihr ene 5 novih nosečk v zadnjem tednu se javlo, boga lex bo mela velik dela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1437
11.3.2008 14:27:32   
Inigo
eh, dzanika, sj veš - tu notr, tam ven!

mislim, da si čist ok kupla. 62 številka iz H&M mu bo na začetku, tut če bo mel 5kg, prevelika... komot lahko kupiš kaj manjšega. in ne poslušaj taščinih besed. kupuj kot sama misliš, da je najboljše. in točn vem kako ti je bilo... ampak se res ne oziraj. mi smo meli voziček že pred božičem!!! sem ga lepo pokrila s staro rjuho in se nič ne praši. lepo se spravljen in čaka na julij. in ti dam tut čisto prav, da kupiš vsake tolko nekaj. lepo počasi, se ti niti ne bo toliko poznalo kdaj si kaj kupila. vejremi! tko tut midva počneva. počasi bova imela že skoraj vse! user posted image manjka nama še posteljica, bana, posteljnina, take reči... ampak jst vztrajno čakam na akcje in ko je - hop in kupimo!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
11.3.2008 14:30:02   
zorz
Dzanika, ne se dat, ti že veš, kaj moraš kupit.
Inigo - Mi mamo rok 16.7. kdaj pa vi?
Midva greva kupovat aprila, sva se tako zmenla, čeprav imava postlco še od moža, samo za zrihtat, pa lupinco in vozček od brata in svakinje ...
Cunjice pa počasi kupujem, me premami kaj lepega pa to moram kupituser posted image .

Tudi nas bo v juliju TRI. user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
   Julijke II. - 2008
11.3.2008 14:36:06   
dzanika
A nede se ne moreš upreti teh lepih cunjic. user posted image Mah sej vem da more it notr pa ven sam vsejen te mal razpizdi. Tko da sem pol že res začela tuhtat da nisem premajhn kupla. Sam itak da če je to za 2-4 mesce da mu ne more bit premajhn. Vsaj js tko mislem.user posted image

(odgovor članu zorz)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
11.3.2008 14:56:31   
ina82
evo da se vam javim kot diplomirana ekonomistka, USPELO MI JE!!! še zdaj ne morem verjet da je za mano. tak zdaj pa sem 100% posvečam samo moji bebici, no dans bo malo trpel ker ga bomo čagaliuser posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
11.3.2008 15:04:31   
dzanika
ina82 ČESTITAM!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zdej se pa res lahko posvetiš samo tvojemu user posted image . Pa veliko uspeha ti želim še naprej. In pri iskanju službe če je slučajno še nimaš.  user posted image

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
11.3.2008 15:29:20   
Balonchy
Čestitke ga.diplomirana ekonomistka!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 11.3.2008 15:32:25 >

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
   [Brisano sporočilo]
11.3.2008 16:02:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1444
   [Brisano sporočilo]
11.3.2008 16:02:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1445
11.3.2008 16:05:54   
Inigo
bravo ina82!!! user posted image user posted image user posted image zdj pa maš res dober razlog za čago... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1446
   [Brisano sporočilo]
11.3.2008 16:13:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1447
   [Brisano sporočilo]
11.3.2008 16:20:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1448
11.3.2008 16:23:01   
Inigo
jst sm naju ravno včeraj prijavila v MŠ. greva aprila. ampak v MB.

Neposredna povezava do sporočila: 1449
   [Brisano sporočilo]
11.3.2008 16:34:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?