|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
11.3.2008 10:40:41   
ilatic
glugluglu - v bistvu je smisel vsega tega, da malo pojamraš in potem ugotoviš da sploh nisi edini primer. Potem vidiš, da je nekje isto ali še slabše in si ves vesel, da se ne ubadaš samo ti s takim ali drugim problemom. Potem pa spoznaš, da ni tako slab mož, kot se ti je zdelo.user posted image Jaz sem to že spoznala ampak sem vesela, da pa lahko še malo pojamram!user posted image
Tko da idelanih moških itak ni in hvala bogu, ker bi ga pol vse hotle imet!user posted image

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
11.3.2008 10:59:48   
glugluglu
ilatic, se strinjam

ina82, držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
11.3.2008 11:04:37   
nima
Hruška debeluška in ostale popolnoma vas razumem. Mogoče vas bo moja zgodba kaj pomirila...ve jih saj imate ob sebi...moj pa dela na drugem koncu slovenije ker ne dobi pri nas službe tako da ga čez teden nočem matrati da pride sem samo spati in tako se pretežno vidiva le za podaljšan vikend. Joj sita sem že teh prošenj ki so neuspešne in srčno upam da se nama nasmehne sreča do julija in ga končno dokončno preselimo sem ker sama z dvema pa res ne bom zmogla (pričakujeva dvojčka)...no saj tega se tudi moj zaveda samo vožnja vsak dan po dobrih 100 km pa tud ne gre.....joj joj...no vsaj vidite da niste same v tem zosu in da je katera še na slabšem...Punce saj bo....samo obupati ne smemo.....user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
11.3.2008 11:05:03   
Anonimen
živjo  ne vem ktera je napisala glede nosečnosti in da je ima že rahlo dovolj, mislim da tinky... jaz sem ista, men gre vedn bolj na živce..  najbolj  ta čas ki se vleče in vleče in vleče.... in vleče in vleče in vleče... in čakanje na moj mali zakladek... jaz v nosečnosti po malem uživam, predvsem v brcikah, pa ko pokažem ponosno trebušček, ampak večinoma pa mi je nosčenost samo cilj do mojega deteta... brce so lepe, ampak kaj ko bi jih rada videla v živo, občutek da v meni nekaj raste je prekrasen, ampak kaj ko bi raje fantka gledala rasti v živo... skratka komaj čakam, da bo julij in da bomo mala družinica, ker vso pričakovanje, nosečnost in rojstvo ima itak en sam cilj. rodit zdravega otroka... in tega nestrpno pričakujem.

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1404
11.3.2008 11:17:39   
Inigo
juhu! dobila sem datum za 3D, 4D UZ! in to kar naslednjo sredo ob 15ih.

toraj, lex, piši: 3D - 19.3. ob 15.00, pregled pa 27.3. ob 9.00

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
11.3.2008 11:18:13   
neboglasnica
Evo mene, dve uri sembesno nekaj iskala, vse premetala 100x, na koncu mi je le kapnilo, da sem zadnjič, ko sempraznila otroške sobe, to položila v košario, moj pa je vse to odnesel dol. Eureka, našla. Namesto, da bi spala, jedla ipd sem vse prebrskala. Da ne govorim o kupu cunj, ki se kar množijo. Prisežem, če sem v službi, več naredim tudi doma.

glugluglu, tudi moja Sara je stara 8,5 let. Ana pa 3,5.

Ob 13.00 sem se zmenila za izris ene sobice oz. za nasvet, saj jaz na vsak način želim otrokom dati predalnik, mož pa police v omari. V eno sobo se je zapičil k user posted image v buče, tam je pa delano serijsko in se ne da nič zmeniti. Sara sicer ima novo sobo, 3 leta, ampak nam je vlaga načela ves les in smrdi, uf kako smrdi. Vse bomo vrgli stran, pa tako lepa je bila.

Grem vodoravno za pol ure, potem pa na pot. Se beremo popoldne! Prijazno popoldne ...user posted image in čim več user posted image vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
11.3.2008 11:18:21   
Inigo
mene pa zadnje dni tako boli križ... ampak samo ponoči in zjutraj. čez dan pa se umiri. kakšna ideja zakaj? user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
11.3.2008 11:23:46   
Balonchy
ina82 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 11.3.2008 11:24:15 >

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
11.3.2008 11:53:45   
nima
Evo punce da dobimo malo vitaminčkov ki jih potrebujemo.......

user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
11.3.2008 11:57:54   
Juno
ina82 - srečno pri zagovoru diplome! Krasno, danes boš diplomirala, obrnila nov list v življenju. Same lepe stvari se ti bodo zgodile letos. Držim pesti, da bo šlo čimbolj gladko.

hruška debeluška, Nyah RR, Italic in ostale, ki ste večkrat same - vem kako vam je. Tudi sama sem večkrat na istem. Moj mož ima sicer kar se delovnega časa tiče dobro službo, problem je v tem, ker je toliko službenih potovanj. Letos je bil že januarja 6 dni v Parizu, februarja 5 dni na Dunaju, konec marca pa gre za en teden v South Hampton. Meni ni lahko biti sama, še posebej sedaj, ko sem rizično noseča in moram veliko počivati in ne pohajati naokoli. Tako doživljam doma socialno deprivacijo user posted image .
Ko je bil v Avstriji, sem imela doma full težav, slabo sem se počutila, fizično in psihično sem bila na tleh. Poklicala sem brata, da me je prišel iskat v Lj. in me peljal na urgenco. Obdržali so me v bolnici 6 dni. V bolnici so lepo skrbeli zame, imela sem veliko obiskov, a vseeno mi je bilo full hudo, ker mojega dragega ni bilo.
Konec aprila je imel možnost iti na enotedensko konferenco v Avstralijo. Ker ima tam tudi babico, ki je ni videl še nikoli v življenju, je želel iti tja vsaj za 2 ali 3 tedne. To je bila res mamljiva ponudba in vem, da mu ni bilo vseeno, ko jo je zavrnil. Tako pač je, na dveh koncih hkrati se ne da biti.

lunica24 - tudi jaz doživljam nosečnost enako kot ti. Lepo si napisala: "...jaz v nosečnosti pomalem uživam, predvsem v brcikah, pa ko pokažem ponosno trebušček, ampak večinoma mi je nosečnost samo cilj do mojega deteta..."

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
   [Brisano sporočilo]
11.3.2008 12:03:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1411
11.3.2008 12:06:23   
Juno
pika74 - hudo mi je ob novici ki sem jo prebrala. Želim ti veliko notranje moči, da boš zmogla prebroditi žalost in se podati v nove boje. Drži se!!!
Želim ti, da bi se ti uresničile sanje.

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
   [Brisano sporočilo]
11.3.2008 12:08:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1413
11.3.2008 12:12:04   
ilatic
Juno res si lepo napisala in res sočustvujem tudi s tabo, ker o teh stvareh res ni lahko govoriti kaj jih šele doživljati. Ko pa spregovoriš ti ne sme biti žal, ker mogoče je kdo to prebral in dojel da njegov primer ni edinstven ter da bi lahko bilo slabše. Ne vede lahko nekmou pomagamo.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1414
11.3.2008 12:17:17   
Juno
flower,
tudi jaz imam posteljico spredaj in mali je kak teden večji. Prve konkretne brcike sem začutila v petek (22 tednov + 1 dan). Čutil jih je tudi bodoči očka preko trebuha - krasni občutki user posted image .
Kmalu boš to srečo občutila tudi ti. Počakaj še kak teden ali dva.
Sicer pa je vsaka nosečnost drugačna, nekatere otročka začutijo zelo zgodaj, nekatere pač nekoliko pozneje. Tudi jaz sem slišala, da če je posteljica spredaj, da ga manj čutiš. Ne se vznemirjat zaradi tega. Boš videla, kmalu AS ne boš več potrebovala.

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
11.3.2008 12:17:19   
Inigo
flower - ne, pri dr. Dušanu Rosiču sm se. to je na Ptuju. stane 30€. 

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
11.3.2008 12:20:54   
Juno
italic, hvala!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
11.3.2008 12:26:58   
nika9
ojla,

danes sem imala pregled. moj malček je premajhen za 1 tedenuser posted image . prav nič optimistično se ne počutim, ker mi je zdravnik rekel, da glava je zrastla za 21 T in 5dni dovolj, nogice pa ne? ne vem kaj naj si mislim. zdaj pa resno razmišljam, da bom šla v postojno na 3D ker tukaj v Luciji je vse tko bolj na hojladri. Saj so vsi prijazni, ampak zdi se da nas meče ko po tekočem traku. in kako zgleda morfologija? da zmeri glavico, posluša srček?? sem mislila da jo bom imala danes ma je zgledal ko navaden pregled. 
ne vem kaj naj si mislim, res ne.

in žal, tudi jaz prav nič ne uživam v tej nosečnosti.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
   [Brisano sporočilo]
11.3.2008 12:32:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nika9)
  Neposredna povezava do sporočila: 1419
   [Brisano sporočilo]
11.3.2008 12:41:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nika9)
  Neposredna povezava do sporočila: 1420
   [Brisano sporočilo]
11.3.2008 12:45:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1421
11.3.2008 12:53:55   
bastian111
Zimska ,res je lepo tudi jaz bi že kaj pripravila pa me nekako mika si pa ne upam ,ker se mi zdi prehitro! Ali lahko že kaj uredim (razen stene sobe ,ki so gotove)?

Neposredna povezava do sporočila: 1422
11.3.2008 13:06:38   
lex
Drage moje lep pozdrav.
da se pohvalim kak mam pridnega možeka - je dans ostal doma, ker sva z Alino celo noč bruhali in driskali (sva se od Aleksa nalezliuser posted image ), tako da sem cel dan v postelji on pa drži bajto v uft.

Brala vas bom pa kdaj drugič nazaj. Pa vam zaupam še eno skrivnost? Ma bajto 100x bolj pospravljeno kot jaz.user posted image

uživajte, jaz grem ležat.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
11.3.2008 13:11:30   
ilatic
Ja lexi sem te že pogrešala. Pozdravita se kmalu, vendar moževo crkljanje 100% izkoristita!user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
11.3.2008 13:24:44   
*anamor*
Haj punce,

ker vidim, da se vse malo pritožujete, se bi tudi jaz. Moram!!! Jaz pa bi še rada preden grem rodit naredila diplomo, vendar sem že čisto obupana zraven, ker imam takšni mentorici, ki samo kritizirata nobena pa mi nič ne pomaga kaj šele da kakšen nasvet. Zato sem že čisto obupala, da mi bo ratalo. In na koncu me je mentorica iz podjetja že tako zmedla, da zdaj že sama več nevem kaj bi rada. GROZA.

No malo je pa pasalo.

Lp

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?