hanna1
|
Hana--ni kaj za komentirat,si vse povedala-kr tako naprej,se še jaz narežim poleg...in srčno upam,da njena soimenjakinja ne bo tako domiselna Za srečanje pa ni panike,zdaj ko sem ugotovila,da je moj tud za,če je treba kam it,glavno,da rečem,da gremo še dedija obiskat v MB,,pa je zadovoljen --pa še ursikazala se nam bo lahko pridružila,če bomo imele kar isto varianto,kot smo se sedaj dogovarjale Sem malo dons kukala za pisanko v trgovini,ko sem nakupovala,sam morm že sama it,me moj spravi ob živce,ko skoz neki komentira,pa priganja,pa nerga --una slikca je pa stara -kaj pa vem kolk sem bila stara,2 leti pa še ziher ne.Imam tud shranjeno voščilnico,ki jo je ati pisal v bolnco,ko sem se rodila,ker takrat kmečki svojih žensk niso obiskovali v bolnci,sam takrat,ko je šla domov--imam pa sneguljčico in 7 palčkov,taka posebna,ko se preliva iz ene slikce v drugo-lep spominček. sem pa že danes nabavila jajčka za barvanje in rdečo čebulo-pol pa dam v štunf,pa kakšno rožico zraven in mi je najbolj lepa pisanka,nad barvami nekako sploh nisem več navdušena,mi pa res več časa vzame to,ampak je pol rezultat bolj simpatičen-kupim pa jajčke zato prej,ker če so preveč sveže,se sploh ne lupijo fajn-vse zvlečeš poleg dol-lani sem prvič delala tako,sam sem mela premalo rdeče čebule in so bile bolj nežno obarvane.Pa nekaj se mučim z domačimi orehi in jih luščim,sam mislim,da jih bom kar mami podtaknila,ona ima bolj potrpljenje s tem -sej potico bom pol pekla za obe