Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 9:28:11
|
|
|
|
Laubica
|
Potem je kuhna vaša že bereit, kdaj pridemo na pizzo Ja jaz tudi MAKALA-predlagaj datum
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 9:36:34
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Potem je kuhna vaša že bereit, kdaj pridemo na pizzo Ja jaz tudi MAKALA-predlagaj datum S tole kuhno mi bodo pa živcev požrli...grrrr...ne boste verjele, ampak pult še vedno čaaaaakam. Bojda pa je "že" narjen in bo ta teden. No potem moram pa samo še ljubega mi soproga prepričat, da mi še 1x poštriha, dokonča strop in obnovi špajzo. Pol pa pizza - samo po moje ne bo pred majem. No ne smem bit krivična, včeraj je bil ful priden, dokončal par stvari. Je pa kar težko, ker ima v službi veliko dela... Glede srečanja...res dejmo en datum užgat.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 9:39:31
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursikazala IZVIRNO SPOROČILO: viator Uhh, šele zdejle sem mal za nazaj prebrala - bolj ornk - jaz pa poznam ursikozalo in niko . no evo, pa smo se našle Sej drugače sem bolj na Mami čvekala... vidim, da je pa tudi tukaj fajn Jaz pa samo tukaj, pri mladenkah čvekam - je res fajn.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 9:41:47
|
|
|
|
Laubica
|
SEM TAKOOOOOO JEZNA ma ti serviserji so vsi za ubit-ga že od prejšnega tedna čakam -evo je v petek rekel si bom zaspisal ker je pozabil na mene-ga kličem zdaj -JE POZABIL NA MENE-UBILA BI GA ,jaz pa imam celo kuhinjo naramano ker mi mora pomivalni stroj popravit in zato moram cel element ven spraznit in sušilni stroj mi je crknil ga imam sredi predsobe da bi lažje zraven prišel-eh nimam več besed-je rekel vas bom v sredo poklical-SEM REKLA PA TO STE MI ZA DANES OBLJUBILI-SEM FUL RAZOČARANA NAD VAMI,ja ne morem prej-mi mirno reče
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 9:44:39
|
|
|
|
julci
|
Laubica pošlji ga v tri krasne in pokliči drugega.menda pa ja nimate v MB-ju sam enga serviserja. Pravijo da ko ma mlade jih ma več.Mene je tega kr strah.Slabe izkušnje.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 9:45:35
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica SEM TAKOOOOOO JEZNA ma ti serviserji so vsi za ubit-ga že od prejšnega tedna čakam -evo je v petek rekel si bom zaspisal ker je pozabil na mene-ga kličem zdaj -JE POZABIL NA MENE-UBILA BI GA ,jaz pa imam celo kuhinjo naramano ker mi mora pomivalni stroj popravit in zato moram cel element ven spraznit in sušilni stroj mi je crknil ga imam sredi predsobe da bi lažje zraven prišel-eh nimam več besed-je rekel vas bom v sredo poklical-SEM REKLA PA TO STE MI ZA DANES OBLJUBILI-SEM FUL RAZOČARANA NAD VAMI,ja ne morem prej-mi mirno reče Full te razumem. Ti serviserji so obupni...vsaj parkrat te more nasrat in se ne pojavit ob dogovorjenem času, če ne niso zdravi. Res, mater jim.... Imaš mail.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 9:52:17
|
|
|
|
Laubica
|
Julci-saj bi ga -samo mi ni nazadnje dokončal pomivalca in ma nekaj mojega(no od stroja )-je pa to ZADNJIČ da sem ga klicala-ko to konča -adijo za vedno Viator-hvala in ti ga imaš tudi
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 10:00:39
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Viator-hvala in ti ga imaš tudi O hvala, hvala .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 10:23:27
|
|
|
|
Laubica
|
Ni kaj-kaj jeIZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Viator-hvala in ti ga imaš tudi O hvala, hvala .
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 10:32:53
|
|
|
|
hanna1
|
Dobro jutro --vam pošiljam sončka,če ga kera nima Midve sva se namalicali,sedaj pa čakam,kdaj bo utihnila,obstala in naredila velike okrogle oči--da ne bova zastonj na kahli -zdaj ima napad kričanja in muči ter cota velikega pando,ki je enkrat večji od nje . Laubica,se mi smiliš,to je tako sranje,ko ti jemle čas,pa čakaš,potem te pa še tako ležerno zavrne--res,ko ti do kraja naredi,ga pošlji v PM-ni zlomka,da se bo še našel kakšen serviser-gotovo tud punce tu na RR poznajo,sam mal pojamri,pa ti bo ziher kera dala kakšen naslov,jaz ti žal ne morem pomagat s tem,sem predaleč stran
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 11:03:27
|
|
|
|
Laubica
|
Hana-saj ga ne bom več klicala,drugega bomo pa že našli-sem se že pomirla Povejte mi -kadaj ste začele dajat otroke na kahlo??????????? Moja sorodnica ima pupo 7m. polnih in mala ji že kaka na kahlo jaz se sploh ne spomnim kdaj sem Tineja dala na kahlo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 11:33:25
|
|
|
|
hanna1
|
Laubica,sej ni panike,midve pač zdaj malo bolj tako za zabavo in kolikor utegnem,je pa dons kr spustla vodo,po moje tud zato,ker kahle prej nisem pogrela -se pa še ne obremenjujem s tem,ker otrok itak še ne ve tak mali ,da je treba počakat,pa na kahlo-jes sem Blaža poznej,sam on je mel skor do tretjega leta pleničko-se mu je žvižgalo,tako kot za vse ostalo,ampak odvadil se je pa ravno tako:kolk jo dam tako na kahlo,je pa tud odvisno,kako mam čas.Eni pa res že aktivno prakticirajo in trdijo,da otrok lula in kaka v kahlo-sam res nisem prepričana,da otrok ve,da to mora,ampak ima en tak ritem že in če ga starši pogruntamo,pol pa se lahk proba,sej škodi pa konec koncev tud ne.Vsaka mama pač najbolj pozna svojga otroka in presodi,kdaj bo s tem navajanjem začela--mi mamo še Blaževo kahlo,taka simpl in je čist OK,prav fajn sedi na njej--ampak ne me vprašat,sem jo komaj našla,tako sem mela založeno
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 12:08:53
|
|
|
|
hanna1
|
malo nostalgije na mlade dni
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 13:04:31
|
|
|
|
makala
|
Laubica men je glede datuma vseen, razen 12.4. ne morem ker mamo krst, 19.4. pa poroko ( ne mojo). Drugač si bomo pa čas vzel, ni važno kdaj, da se le srečamo in spoznamo. Jaz mojih tavečih nisem nikol dajala na kahlo, ker je nista hotla videt. Sem jih kr direkt na školjko, pa ne vem kok sta bla stara. Ko sta bla stara 2 leti, sta bla oba že brez plenic, podnev in ponoč. Tku da nč ne profitiraš, če jih že zgodej daješ na kahlo.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 13:54:52
|
|
|
|
Laubica
|
19.4. pa poroko ( ne mojo). Škoda -ne -da ni tvoja Ma jaz tudi ne vem -8.3. sem jaz izbrala zdaj ste pa druge na vrsti da napišete datume kdaj bi bilo fajn da se vidimo Saj jaz mojga ne mislim še na kahlo dat saj niti še sedi ne-samo zanima me-ker se jaz za 1. nič ne spomnim-pač emšo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 13:55:30
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 malo nostalgije na mlade dni KAJ TO SI TI-MA FUL LEPA SLIKCA
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 16:31:33
|
|
|
|
natasaom
|
hoooooooopla
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 17:09:00
|
|
|
|
viator
|
Hanna, kolk lušna fotka iz mladih dni. A bi se v aprilu dobile? Laubica - a bi ti lahko v soboto? Danes smo šle punce slikat Laro za osebno - pišuka, bi skoraj pozabila, da rabi mala tudi kak dokument, če hočemo čez mejo.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 17:10:48
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica 19.4. pa poroko ( ne mojo). Škoda -ne -da ni tvoja Ma jaz tudi ne vem -8.3. sem jaz izbrala zdaj ste pa druge na vrsti da napišete datume kdaj bi bilo fajn da se vidimo Saj jaz mojga ne mislim še na kahlo dat saj niti še sedi ne-samo zanima me-ker se jaz za 1. nič ne spomnim-pač emšo Jao, kahla...jaz sem to tudi čisto pozabila, kdaj smo mi to začeli uporabljat. Moram zapiske počekirat... . Ampak mislim pa, da nisem preveč hitela, sploh pa moram eno še kupit. Sem se pa zadnjič nasmejala, imajo tudi take, da v primeru zadetka zaigrajo fanfare .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 17:54:49
|
|
|
|
ursikazala
|
Mi imamo pa tisti nastavek za na WC, še od moževega sineta, ki ga pa ni ravno hotel uporabljat. Je bil raje brez gor. In vedno sname tisto wc obešanko in jo obrne na ven iz WC školjke, da ga te tišči Seveda se je včasih polilo vse ven po školjki na tla mu težim, da jo nese rajši v umivalnik
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 18:30:10
|
|
|
|
natasaom
|
mi smo kahklo začeli uporabljat(bolj spoznavat)pri letu in pol.pa ni blo nobenga haska..lani je začela sama za kahlo prosit.tko,da je bila prei 2.5 letih suha v enem tednu..za ponoč ima pa še zdej plenico... no,sem pa pozabila povedat kaj je včeraj razlagla teti. veš,teta moje joške so premajne zato men ne paše potrebec od mami.moram še malo zrast. p.s. potrebec za joške je modrček glavn,da ji jezik laufa-sej je vseen,če mami pleice kupuje pa če mamo še flaško in dudo
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 18:58:40
|
|
|
|
Laubica
|
Natašom-po kom le ima tvoj otrok takoooo namazan jezik To meni moj vedno reče -za ta večjega sina
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 19:05:07
|
|
|
|
natasaom
|
pravjo,da po meni take ven meče,da me kar slabost včasih zagrab.. ne vem kaj bo,ko bo šla v šolo...v vrtcu jim vsak dan kej ušpič,da so vse uscane od smeha ko pridem ponjo
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 19:18:59
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom pravjo,da po meni take ven meče,da me kar slabost včasih zagrab.. ne vem kaj bo,ko bo šla v šolo...v vrtcu jim vsak dan kej ušpič,da so vse uscane od smeha ko pridem ponjo glavn,da ji jezik laufa Ej Nataša a ni faj ti nikol ni dolg cajt sem se nasmejala.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 10.3.2008 19:22:43
|
|
|
|
natasaom
|
atiju je rekla,da ima trebuh kot spodnji sosed je kar zelen ratal v faco..moj ima 90 kg,sosed pa 200..pa ne vem kje to sliši,ker midvase o tem ne pogovarjava... včerej je tud me vprašala če gre lahko k njeni LEPI teti na počitnice... res mi ni dolgčas
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?