|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
10.3.2008 9:28:11   
Laubica
Potem je kuhna vaša že bereit, kdaj pridemo na pizzo

Ja jaz tudiuser posted image
MAKALA-predlagaj datumuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
10.3.2008 9:36:34   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Potem je kuhna vaša že bereit, kdaj pridemo na pizzo

Ja jaz tudiuser posted image
MAKALA-predlagaj datumuser posted image

S tole kuhno mi bodo pa živcev požrli...grrrr...ne boste verjele, ampak pult še vedno čaaaaakam. Bojda pa je "že" narjen in bo ta teden. No potem moram pa samo še ljubega mi soproga prepričat, da mi še 1x poštriha, dokonča strop in obnovi špajzo. Pol pa pizzauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - samo po moje ne bo pred majem. No ne smem bit krivična, včeraj je bil ful priden, dokončal par stvari. Je pa kar težko, ker ima v službi veliko dela...

Glede srečanja...res dejmo en datum užgat.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
10.3.2008 9:39:31   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: ursikazala

IZVIRNO SPOROČILO: viator

Uhh, šele zdejle sem mal za nazaj prebrala - bolj ornk - jaz pa poznam ursikozalo in nikouser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image  no evo, pa smo se našleuser posted image user posted image  
Sej drugače sem bolj na Mami čvekala... vidim, da je pa tudi tukaj fajnuser posted image

Jaz pa samo tukaj, pri mladenkah čvekamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - je res fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 3128
10.3.2008 9:41:47   
Laubica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SEM TAKOOOOOO JEZNAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma ti serviserji so vsi za ubit-ga že od prejšnega tedna čakam -evo je v petek rekel si bom zaspisal ker je pozabil na mene-ga kličem zdaj -JE POZABIL NA MENE-UBILA BI GAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,jaz pa imam celo kuhinjo naramano ker mi mora pomivalni stroj popravit in zato moram cel element ven spraznit in sušilni stroj mi je crknil ga imam sredi predsobe da bi lažje zraven prišel-eh nimam več besed-je rekel vas bom v sredo poklical-SEM REKLA PA TO STE MI ZA DANES OBLJUBILI-SEM FUL RAZOČARANA NAD VAMI,ja ne morem prej-mi mirno rečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
10.3.2008 9:44:39   
julci
Laubica pošlji ga v tri krasne in pokliči drugega.menda pa ja nimate v MB-ju sam enga serviserja.
Pravijo da ko mauser posted image mlade jih ma več.Mene je tega kr strah.Slabe izkušnje.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
10.3.2008 9:45:35   
viator

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SEM TAKOOOOOO JEZNAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma ti serviserji so vsi za ubit-ga že od prejšnega tedna čakam -evo je v petek rekel si bom zaspisal ker je pozabil na mene-ga kličem zdaj -JE POZABIL NA MENE-UBILA BI GAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,jaz pa imam celo kuhinjo naramano ker mi mora pomivalni stroj popravit in zato moram cel element ven spraznit in sušilni stroj mi je crknil ga imam sredi predsobe da bi lažje zraven prišel-eh nimam več besed-je rekel vas bom v sredo poklical-SEM REKLA PA TO STE MI ZA DANES OBLJUBILI-SEM FUL RAZOČARANA NAD VAMI,ja ne morem prej-mi mirno rečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Full te razumem. Ti serviserji so obupni...vsaj parkrat te more nasrat in se ne pojavit ob dogovorjenem času, če ne niso zdravi. Res, mater jim....

Imaš mail.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
10.3.2008 9:52:17   
Laubica
Julci-saj bi ga -samo mi ni nazadnje dokončal pomivalca in ma nekaj mojega(no od strojauser posted image )-je pa to ZADNJIČ da sem ga klicala-ko to konča -adijo za vedno
Viator-hvala in ti ga imaš tudiuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
10.3.2008 10:00:39   
viator

O hvala, hvalauser posted image .

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
10.3.2008 10:23:27   
Laubica
Ni kaj-kaj je
IZVIRNO SPOROČILO: viator

O hvala, hvalauser posted image .

user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
10.3.2008 10:32:53   
hanna1
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image --vam pošiljam sončka,če ga kera nima user posted image user posted image

Midve sva se namalicali,sedaj pa čakam,kdaj bo utihnila,obstala in naredila velike okrogle oči--da ne bova zastonj na kahli user posted image -zdaj ima napad kričanja in muči ter cota velikega pando,ki je enkrat večji od nje user posted image .
Laubica,se mi smiliš,to je tako sranje,ko ti jemle čas,pa čakaš,potem te pa še tako ležerno zavrne--res,ko ti do kraja naredi,ga pošlji v PM-ni  zlomka,da se bo še našel kakšen serviser-gotovo tud punce tu na RR poznajo,sam mal pojamri,pa ti bo ziher kera dala kakšen naslov,jaz ti žal ne morem pomagat s tem,sem predaleč stran user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
10.3.2008 11:03:27   
Laubica
Hana-saj ga ne bom več klicala,drugega bomo pa že našli-sem se že pomirlauser posted image
Povejte mi -kadaj ste začele dajat otroke na kahlo???????????
Moja sorodnica ima pupo 7m. polnih in mala ji že kaka na kahlouser posted image user posted image user posted image user posted image jaz se sploh ne spomnim kdaj sem Tineja dala na kahlouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
10.3.2008 11:33:25   
hanna1
Laubica,sej ni panike,midve pač zdaj malo bolj tako za zabavo in kolikor utegnem,je pa dons kr spustla vodo,po moje tud zato,ker kahle prej nisem pogrela user posted image user posted image -se pa še ne obremenjujem s tem,ker otrok itak še ne ve tak mali ,da je treba počakat,pa na kahlo-jes sem Blaža poznej,sam on je mel skor do tretjega leta pleničko-se mu je žvižgalo,tako kot za vse ostalo,ampak odvadil se je pa ravno tako:kolk jo dam tako na kahlo,je pa tud odvisno,kako mam čas.Eni pa res že aktivno prakticirajo in trdijo,da otrok lula in kaka v kahlo-sam res nisem prepričana,da otrok ve,da to mora,ampak ima en tak ritem že in če ga starši pogruntamo,pol pa se lahk proba,sej škodi pa konec koncev tud ne.Vsaka mama pač najbolj pozna svojga otroka in presodi,kdaj bo s tem navajanjem začela--mi mamo še Blaževo kahlo,taka simpl in je čist OK,prav fajn sedi na njej--ampak ne me vprašat,sem jo komaj našla,tako sem mela založeno user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
10.3.2008 12:08:53   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image malo nostalgije na  mlade dni user posted image
user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
10.3.2008 13:04:31   
makala
Laubica men je glede datuma vseen, razen 12.4. ne morem ker mamo krst, 19.4. pa poroko ( ne mojo). Drugač si bomo pa čas vzel, ni važno kdaj, da se le srečamo in spoznamo.
Jaz mojih tavečih nisem nikol dajala na kahlo, ker je nista hotla videt. Sem jih kr direkt na školjko, pa ne vem kok sta bla stara. Ko sta bla stara 2 leti, sta bla oba že brez plenic, podnev in ponoč. Tku da nč ne profitiraš, če jih že zgodej daješ na kahlo.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
10.3.2008 13:54:52   
Laubica
19.4. pa poroko ( ne mojo).
Škoda -ne -da ni tvojauser posted image user posted image user posted image
Ma jaz tudi ne vem -8.3. sem jaz izbrala zdaj ste pa druge na vrsti da napišete datume kdaj bi bilo fajn da se vidimouser posted image
Saj jaz mojga ne mislim še na kahlo dat saj niti še sedi ne-samo zanima me-ker se jaz za 1. nič ne spomnim-pač emšouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
10.3.2008 13:55:30   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image user posted image user posted image user posted image malo nostalgije na  mlade dni user posted image
user posted image

KAJ TO SI TI-MA FUL LEPA SLIKCAuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
10.3.2008 16:31:33   
natasaom
hooooooooplauser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
10.3.2008 17:09:00   
viator
Hanna, kolk lušna fotka iz mladih dni. user posted image user posted image user posted image

A bi se v aprilu dobile? Laubica - a bi ti lahko v soboto?

Danes smo šle punce slikat Laro za osebno  - pišuka, bi skoraj pozabila, da rabi mala tudi kak dokument, če hočemo čez mejo. user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
10.3.2008 17:10:48   
viator

19.4. pa poroko ( ne mojo).
Škoda -ne -da ni tvojauser posted image user posted image user posted image
Ma jaz tudi ne vem -8.3. sem jaz izbrala zdaj ste pa druge na vrsti da napišete datume kdaj bi bilo fajn da se vidimouser posted image
Saj jaz mojga ne mislim še na kahlo dat saj niti še sedi ne-samo zanima me-ker se jaz za 1. nič ne spomnim-pač emšouser posted image

Jao, kahla...jaz sem to tudi čisto pozabila, kdaj smo mi to začeli uporabljat. Moram zapiske počekirat...user posted image . Ampak mislim pa, da nisem preveč hitela, sploh pa moram eno še kupit. Sem se pa zadnjič nasmejala, imajo tudi take, da v primeru zadetka zaigrajo fanfareuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
10.3.2008 17:54:49   
ursikazala
Mi imamo pa tisti nastavek za na WC, še od moževega sineta, ki ga pa ni ravno hotel uporabljat. Je bil raje brez gor. In vedno sname tisto wc obešanko in jo obrne na ven iz WC školjke, da ga te tišči user posted image user posted image user posted image
Seveda se je včasih polilo vse ven po školjki na tlauser posted image  mu težim, da jo nese rajši v umivalnikuser posted image

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
10.3.2008 18:30:10   
natasaom
mi smo kahklo začeli uporabljat(bolj spoznavat)pri letu in pol.pa ni blo nobenga haska..lani je začela sama za kahlo prosit.tko,da je bila prei 2.5 letih suha v enem tednu..za ponoč ima pa še zdej plenico...
no,sem pa pozabila povedat kaj je včeraj razlagla teti.

veš,teta moje joške so premajne zato men ne paše potrebec od mami.moram še malo zrast.
p.s. potrebec za joške je modrček user posted image user posted image user posted image

glavn,da ji jezik laufa-sej je vseen,če mami pleice kupuje pa če mamo še flaško in dudouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3146
10.3.2008 18:58:40   
Laubica
Natašom-po kom le ima tvoj otrok takoooo namazan jezikuser posted image user posted image user posted image
To meni moj vedno reče -za ta večjega sinauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
10.3.2008 19:05:07   
natasaom
pravjo,da po meni user posted image user posted image  take ven meče,da me kar slabost včasih zagrab..

ne vem kaj bo,ko bo šla v šolo...v vrtcu jim vsak dan kej ušpič,da so vse uscane od smeha ko pridem ponjo

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
10.3.2008 19:18:59   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

pravjo,da po meni user posted image user posted image  take ven meče,da me kar slabost včasih zagrab..

ne vem kaj bo,ko bo šla v šolo...v vrtcu jim vsak dan kej ušpič,da so vse uscane od smeha ko pridem ponjo

glavn,da ji jezik laufa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ej Nataša a ni faj ti nikol ni dolg cajtuser posted image sem se nasmejala.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
10.3.2008 19:22:43   
natasaom
atiju je rekla,da ima trebuh kot spodnji sosed user posted image   je kar zelen ratal v faco..moj ima 90 kg,sosed pa 200..pa ne vem kje to sliši,ker midvase o tem ne pogovarjava...

včerej je tud me vprašala če gre lahko k njeni LEPI teti na počitnice...

res mi ni dolgčas

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?