|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
9.3.2008 22:01:23   
dodi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj vas pa zapuščam...grem spatuser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
9.3.2008 22:12:13   
stephany
Ursikazala - dobrodošla! Končno še ena, ki je rojena 1970. leta...

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
9.3.2008 22:41:15   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

PA VSE NABOLJŠE VSEM KI PRAZNUJEJO user posted image   imen pa iz preventivnih razlogov raje ne bom pisala...
k

Tole je pa dober pristopuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
9.3.2008 22:48:33   
viator
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image une tablete proti celulitu!!!! 

Neli kar pošlji mi mail, dobiš paparico.

Dodi, luštno ste se imeli. Vilma je pa tud taglavnauser posted image user posted image .

Kužki, jaz jih imam tud zelo rada, čeprav zdejle ga ne bi imela, ker imam bajto raztureno brez kake domače živali. Kakšno bi šele bilo, če bi bil kuža pri hišiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Hana - glede testa za pizzo - res me zanima, kako rata tako tanko. Meni uspe boljše (beri bolj tanko), ko ga delam s suhim kvasom. Mogoče je pa fora tudi v temperaturi pečenja...domače pečice imajo nižjo...

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
9.3.2008 23:00:03   
julci
Hana - glede testa za pizzo - res me zanima, kako rata tako tanko. Meni uspe boljše (beri bolj tanko), ko ga delam s suhim kvasom. Mogoče je pa fora tudi v temperaturi pečenja...domače pečice imajo nižjo..

Viator a ti povem kaj sem jazzadnjič slučajno ugotovila.V  testo sem dala malo piva in testo ni kipnilo tako kot prej.Sta pa oba rekla da je ful dobro testo.
Zdaj pa naj še Hananapiše recept.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
9.3.2008 23:04:02   
julci
Jaz pa gledam Krog za ogrevanje.
user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
9.3.2008 23:07:56   
julci
Hana kam si pa zdaj ušla,saj jaz sem kr zravn računalnikauser posted image user posted image user posted image da mi ja ne ugre kajuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
9.3.2008 23:25:48   
hanna1
Malo si preračunajte-mislim pa da je to način solne kvasne emulzije, ki se zdaj po novem uveljavlja-Mojster Goljat-sem zasledila na Kulinariki:

1 l mleka +2 kocki kvasa Fala+25 dag soli=se malo meša
+mrzla voda-po možnosti dodate kocke ledu(te pa ne vem koliko,ker mam v mešalcu od oka,koliko mora segat user posted image )+2 dcl olja +cca.10 kg moke-----mešaj 20 min. (najmanj)--testo naj bo fajn mrzlo in ga dajte v hladilnik  (jaz oblikujem hlebčke in mamo take posebne "lodne",ki se samo nalagajo eden na drugega)v neprodušno posodo,pomazano z oljem,da ga lahko kar vzamete ven-ker takoj,ko se nekje pretrga,se ne bo tako enakomerno kipnilo.....ker je testo zelo mrzlo,pa tud sol prej dodana in ne potem v moko, nardi svoje-testo bi naj se malo dvignilo šele med peko,kar pa tud poskušamo doseč z čim višjo temperaturo--ena klasična pica je 30 dag testa,tako da zaen pekač mislim,da bi bilo dovolj  pol kg moke-kar znese potem dobre 4-5 gr user posted image kvasa samo!!!!!--pol pa res ne more kam dvignit testa--je pa tud res,da mi pečemo na 360 °C  3-4 min.in se testo sam zapeče in nič ne osuši.Kot sem že zadnjič omenla,je najboljša pica iz testa,ki je en dan počivalo v hladilniku na 2 °-- 4 °C.

cela študija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 9.3.2008 23:27:37 >

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
9.3.2008 23:26:47   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Hana kam si pa zdaj ušla,saj jaz sem kr zravn računalnikauser posted image user posted image user posted image da mi ja ne ugre kajuser posted image

Računam in pišem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
9.3.2008 23:29:01   
hanna1
julci,kje pa se dobijo te tablete user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
9.3.2008 23:32:15   
julci
A tk da vi date v testo tud  mleko,pa nč jajc.Pa led.O ti user posted image to je pa komplicirano-bom rajš priška k tebi v Črno na pico.user posted image Da se nempreveč ****.Do taj bom pa kr malo piva dala not.user posted image

Hana zdaj pa mi povej o moji sošolki,sem zadnjič pozabla vprašat.Pravš da je menjala šiht.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
9.3.2008 23:34:40   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

julci,kje pa se dobijo te tablete user posted image user posted image user posted image

pojma nimampa že vlekarniuser posted image ,sem dobvaprej pomailoreklamo,sem pri meni bi mogli naredit EXTRA STRONG MODELuser posted image user posted image user posted image user posted image

Saj če me bikdo zdaj vido,gledam namreč MOTO GP innavijam za STONERJA user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
9.3.2008 23:39:42   
hanna1
julci trenutno mam samo informacijo,da ne dela več gor,si jo pa kr ne upam poklicat,ker ona ne zna nehat govort,jaz samo ja  in pa ne,pa še kakšen mhm je vmes,dokler ne zmanka kartice na mobijuuser posted image user posted image .Bom jo pa enkrat poklicala..že zato,ker sva bili skupaj na smeni--se z nobenim drugim ni mogla ravno ujet,z mano se je pa morala,meni pa tud ni preostalo drugega,ker nisem mela druge izbire,sem rekla sodelavcu,da bi kdaj menjala smene,je reku,da rajši šiht pusti user posted image user posted image user posted image ,sej pol,ko sem jes šla na porodniško,ga je res user posted image .Bom ti pa povedala,ko bom kaj novega vedela user posted image .

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
9.3.2008 23:40:41   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

pojma nimampa že vlekarniuser posted image ,sem dobvaprej pomailoreklamo,sem pri meni bi mogli naredit EXTRA STRONG MODELuser posted image user posted image user posted image user posted image
Saj če me bikdo zdaj vido,gledam namreč MOTO GP innavijam za STONERJA user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
9.3.2008 23:42:54   
hanna1
Bom mogla iti počasi pančat,sem mojmu rekla,da grem samo adijo napisat vam,zdej sem pa že cele litanije,je vmes enkrat prišel pogledat sem in rekel,da sesliši samo..pakpakpak-po tipkovnici user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
9.3.2008 23:44:30   
julci
Pa saj je bla že v šoli posebnež,sam midve sva se pa zastople.Sem bla zgleda jaz tud bolj odbita.user posted image user posted image

Bom mogva zgleda v vodoravno počasi mrknt,vidim da se mi vse skop drži.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
9.3.2008 23:46:06   
hanna1
...pa-pa user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
9.3.2008 23:46:20   
julci

Bom mogla iti počasi pančat,sem mojmu rekla,da grem samo adijo napisat vam,zdej sem pa že cele litanije,je vmes enkrat prišel pogledat sem in rekel,da sesliši samo..pakpakpak-po tipkovnici user posted image
mama pa res telepatijo,moj pa že veselo druve žagauser posted image user posted image user posted image je user posted image vmes,pol pa nima kaj mrdat.Še 9 krogov pajo jaz tud mrknem.user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
10.3.2008 7:52:38   
viator
Dobro jutro punce,

kako ste kaj?

Hanna, hvala za recept, zdaj moram pa tole preštudirat...sej se mi je zdelo, da stvari niso tolk simpl. To da daš testo v hladilnik, sem pa že zasledila v eni knjigi - mislim, da je Velika knjiga o peki...
Julci...bom tud tvoj trik sprobala.
Jaz sem drugače ful pizza fan...lahko jo jem kadarkoli, tud ob treh ponočiuser posted image user posted image .

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
10.3.2008 8:04:52   
viator
Uhh, šele zdejle sem mal za nazaj prebrala - bolj ornk - jaz pa poznam ursikozalo in nikouser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
10.3.2008 8:08:58   
Laubica
Irma - vse najboljše za tvoj rojstni dan še od mene!

Julči - za tvojo princesko! Pa ful luštne slike ti je uspelo narest.
Ja še od mene vse istouser posted image

Hana  za prvo kakanje

Ursikazala - dobrodošla
une tablete proti celulitu!!!! 
Dodi, luštno ste se imeli.
Hvala za info o Vilmi in Dominik za prve samostojne korake.Upam da BO vILMA ČIMPREJ STISKALA V NAROČJU SVOJO PRINCESKO.
Lepo jo pozdravi,panajse kaj oglasi še 2v1
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

user posted image dobro jutroooooooooo....je že daleč tega,kar je bloa zdej imam malo mira ...noč je bila katastrofa...sem pa gledala...spodnje trojke na obeh straenh hodijo ven...in pol ni čudno,da ima vročino in tečnari ponoči ...nič,se grem zrihtat,da grem malo ven...danes smo same,ker je šel  na seminar v lj

Majrim-upam da se kmalu naspiš-pa jaz tudiiiiiiiiiiiiuser posted image nam pa nič zobki še ne nagajajo -pa se mi zdaj nekaj na 1 zbujauser posted image
Natašom-jaz sem tudi čisto nora na pse,mačke-doma imam -Mopsa-psičko Dafno-http://dafna.moj-album.com/tuaj so tudi že pokojne muce(povozil avto)in pokojni skakači(poginli)tisti japonski čin -je pa pes ki si ga jaz fullll želim samo je cena huda -1000€(se je mož moral odločit ali še en pes ali pa se je na srečo omehčal za malčkauser posted image
http://dafna.moj-album.com/

< Sporočilo je popravil Laubica -- 10.3.2008 8:10:56 >

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
10.3.2008 8:40:57   
makala
Dobro jutro tudi z dolenjskega konca.
Mi mamo sonček, upam, da bo še malo vztrajal, da bomo šle lahko ven.
Čvekice jst bi predlagala, da se dogovorimo za nov datum srečanja. Sej 8.marec smo tud tolk prej določile.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
10.3.2008 9:04:31   
viator
Laubica, a mi prosim pošlješ mail. 

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
10.3.2008 9:20:54   
ursikazala
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Uhh, šele zdejle sem mal za nazaj prebrala - bolj ornk - jaz pa poznam ursikozalo in nikouser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image  no evo, pa smo se našleuser posted image user posted image  
Sej drugače sem bolj na Mami čvekala... vidim, da je pa tudi tukaj fajnuser posted image
Potem je kuhna vaša že bereit, kdaj pridemo na pizzouser posted image user posted image

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
10.3.2008 9:28:05   
ursikazala
Neli99, sem pa Urša drugačeuser posted image  Zala je pa od mojega hčera iz prejšnjega zakonauser posted image
Ta nick mi je prišel na misel, ker so me v šoli vedno zafrkavali... Uršika zala, zdaj tebi gorje!!user posted image user posted image user posted image

Stephany... dober letnik, nimaš kej...

Dodi, tebe sem pa že na Mami občudovala, kaka lepa familija... dobri ste, ni kej! user posted image  Mi imamo srečo, da je tamala super pridna, pa še to včasih zvečer v posteljo padem čist adijo. Ko pa imamo pri nas še moževa tamaledva (iz prejšnjega zakona), pa so sploh še bolj polni dnevi.

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?