|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
10.3.2008 10:11:13   
alea01

ja, vsaj to... dobim dva paketa... oz. dvakrat denar... pa dvakrat pomoč občine za novorojenčka... 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsaj touser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
10.3.2008 10:11:53   
polma
<hvala bogu!! Moj brat in sestra sta dvojčka! Moja mami ju je izmenično dojila , jaz sem bla stara 4 leta in še zdaj ne morem pozabit tega lepega prizora...

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
10.3.2008 10:12:30   
l.daisy
no pa sej.. po seznamu kakšno stvar rabiš, če imaš enega ali pa dva... recimo sterilizator mi zdaj pride na misel , pa previjalna, termometer in take stvari... ampak flaške pa ne moreta oba ene imet, pa dude, pa lupinice...
čeprav sem razmišljala, da ne bi ravno duplo cunjic kupovala... ampak recimo za 1,5x... itak se bo skoz pralo... ne vem, kaj svetujete?

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
10.3.2008 10:15:03   
beyba
No da me ne boste preveč pogrešale da se vam mal javim....

Sem uredu, mali brca, včasih se jo komaj čuti, včasih pa zna bit prav groba.... Za ime se nisva uspela zment še nič. Odštevam delavne dneve, katerih je do konca še 35user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče financ bom rajši tiho, vas popolnoma razumem zakaj jamrate, s tem da jst cunje skoraj vse mam, voziček, posteljico, lupinco,košaro, omare , previjalno mizo, ležalnik, vrtiljak za nad posteljico...  to že vse mam
tko da manjka še kozmetika, okras za sobo, žalozije v sobi, kako omarico, pripomočki( dude, glavnički...) pa se mi že vrti, ker sva morala kupit na hitro še en avto, pa se bo ravnoo tako zavleklo s tem, da bo kak mesec dva še full kriza, men se pa pri 8,9 mesecih nosečnosti ne bo dal še v avstrijo v ikeo hodit pa v shoping....  Sej bo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
10.3.2008 10:17:38   
polly80
l.daisy ful ful ful lep trebušček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si se samo v trebušček zredila,ne?drugače zgledaš šlang..jaz imam skoraj tak trebuh kot ti,pa imam samo 1user posted image not user posted image user posted image user posted image user posted image
jutri imam pregled,komaj čakam kaj rečejo,ker imam tako nizko posteljico.upam da se je dvignila.user posted image

moj user posted image pa posluša rad samo hudo mravljico.takrat čisto ponori user posted image user posted image user posted image

uuu,kako je vse drago..že lupinica ni poceni..user posted image
aja,pa jaz sem tudi dvojčica user posted image ,za las sicer (21.).tako da tudi upam,da bo user posted image dvojček. user posted image če bo bikec bo pa tudi vredu,samo da bo zdravuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
10.3.2008 10:17:56   
polma
Jaz mislim, da ti ni treba dvojno kupovat oblekc! Saj na začetku dojenčki niso umazani-edino če jim premoči plenička, kar pa je bol izjema kot pravilo! tko je blo pri meni prvič-v bistvu sem se morala prav prisilit da sem jo tolko preoblačla, ker sem imela veliko oblačilc. Ni blo take potrebe.

Za dude pa flaše pa res ne vem. Jaz sem samo dojila, mala ni mela dude in men je blo tko najlaže. Upam, da bo tokrat enako.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
10.3.2008 10:22:18   
nat78
RMRM-to glede ostajanja v hiši ne velja,razen če imaš res strogo mirovanje.Mi je moja G rekla,da naj grem na sprehod,ko mi bo in naj počivam,ko bom začutila da potrebujem počitek.Oboje pa je del bolniške in nobene komisija mi ne bo štela krogov okrog hiše,kot tudi ne časa na kavču.
Kaj se tiče lupinic,itak jo zelo hitro prerastejo,meni je važno,da otroku omogoča varnost in udobje, meni pa preprosto pasanje.Na trgu danes ponujajo marsikaj in ni vse vredno denarja kar je tudi lepo na oko.Sedaj,ko pričakujem 3.user posted image si upam to trditi.Tudi mi smo pri prvi kupili vse naj-naj,pa sem ugotovila,da veliko stvari sploh ni tako praktičnih kot sem si jih jaz zamišljala.Včasih je tudi dobro slišat nasvet kakšne prijateljice,spet je pa res,da so si otroci med seboj zelo različni in ni nujno,da vsem ugaja enako.Eni npr. uživajo v stajici,drugi pa user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
10.3.2008 10:27:30   
Anonimen
Se kar strinjam s tabo, Nat78, v prvo misliš da vse potrebuješ kar prodajajo potem pa vidiš, da si pol stvari kupil zastonj. Jaz ne bom nikol pozabila ko sva šla kozmetiko kupovat, sva bila ravno v avstriji in sva jo kar gor kupila: odločila sem se da bom imela Niveo potem sem pa skoraj vse, kar je bilo od Nivee kupila, olje, puder, ......... user posted image naj povem da olje imam še zmeraj zapakirano, puder sem stran vrgla....

(odgovor članu nat78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3383
10.3.2008 10:42:37   
alea01
Ja, saj... Kupiš ne vem uh in ah voziček, pol  se pa tamal noče vozit v njem.... Zgodilo se je moji kolegici. Prazen voziček je pred sabo furala, otročka pa v naročju.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
10.3.2008 10:42:40   
l.daisy
polly80, hvala... držim pesti za pregled user posted image ... verjetno bo držalo, da sem samo v trebuh dobila, hlače še vse spravim na rit...user posted image
jaz grem danes na 4D... juhuuu, še tri urce...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
10.3.2008 10:44:46   
l.daisy
včasih mislim, da malo preveč kompliciramo... hej, kako smo pa mi gor zrasle, pa niso naši starši imel lupinic, pa oljčkov pa ne vem česa... moja mami pravi, da me je kopala v lubju in v kamilicah... 

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
10.3.2008 10:44:52   
RMRM
RMRM-to glede ostajanja v hiši ne velja,razen če imaš res strogo mirovanje.Mi je moja G rekla,da naj grem na sprehod,ko mi bo in naj počivam,ko bom začutila da potrebujem počitek.Oboje pa je del bolniške in nobene komisija mi ne bo štela krogov okrog hiše,kot tudi ne časa na kavču.

Nat 78, saj meni je to jasno. Tud meni je G rekla, da na kratek sprehod moram iti  ker nimam predpisanega strogega mirovanja pač pa le počitek ( zelo težko dolgo časa sedim ali stojim, ker mi je zelo pogosto tiščalo navzdol, pa še v drugi nosečnosti sem imela cirklažo) in pred Odločbo sem  tud hodila na kratke sprehode, samo na odločbi pa piše: " V času začasne zadržanosti z dela mora biti zavarovanec-ka , ki se zdravi doma, na svojem domu. Odsotnost z doma je dovoljena le ob odhodu na zdravniški pregled ali predpisano terapijo."

Res pa nisem pomislila, da je predpisana terapija lahko tudi krajši sprehod,kot je napisala že I. Daisy, kar bom res upoštevala.

Samo, kaj pa v primeru, da pride kontrola?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
10.3.2008 10:46:05   
alea01
V glavnem, jaz bom pred rojstvom bebike kupila samo nujne stvari, vse ostalo pa sproti. Pa če tudi takoj po rojstvu ne bom mogla v šoping, bom pa koga poslala.....user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
10.3.2008 10:50:08   
alea01

" V času začasne zadržanosti z dela mora biti zavarovanec-ka , ki se zdravi doma, na svojem domu. Odsotnost z doma je dovoljena le ob odhodu na zdravniški pregled ali predpisano terapijo."

Meni piše enako. Sam jaz grem na sprehod. To, da te komisija ne najde doma je še najboljše. Hujše je, če te najde pri kakem opravilu. Se pa izgovoriš, da nisi čula zvonca, ali si se tuširala ali pa spala..... Sicer pa misli optimistično in ne pričakuj komisije, kajti glih takrat bo prišla. Strah je naš najhujši sovražnik

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
10.3.2008 10:51:55   
l.daisy
RMRM, ginekolog ti je najbrž napisal "obvestilo zdravniku", ki si ga potem nesla k splošnemu (ta ti ureja bolniško)... no, na tistem obvestilu meni piše pod terapija zmerna aktivnost na svežem zraku (sprehodi)... mi je svetovala, naj si skopiram in imam to pri sebi... in če pridejo/ko pridejo, pa da me ni doma oz. nikogar ni doma, ki bi jim to pokazal, napišeš in daš zraven fotokopijo....
mene tudi malo skrbi zaradi materinske šole... če se mi ravno takrat narišejo na vrata... pa mi je tudi rekla, da naj me ne skrbi, da pač MORAM it v MŠ... da ni to da bi zdaj šla žurat ali pa na počitnice...

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
10.3.2008 10:51:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

V glavnem, jaz bom pred rojstvom bebike kupila samo nujne stvari, vse ostalo pa sproti. Pa če tudi takoj po rojstvu ne bom mogla v šoping, bom pa koga poslala.....user posted image

točno takouser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3391
10.3.2008 10:52:18   
beyba
polly80 -kdaj pa mas rok? ker če bo mel zamudo ne bo bikec, ampak bo rak....

Horoskom je namreč takole

bik
dvojček
rak

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
10.3.2008 10:53:06   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

" V času začasne zadržanosti z dela mora biti zavarovanec-ka , ki se zdravi doma, na svojem domu. Odsotnost z doma je dovoljena le ob odhodu na zdravniški pregled ali predpisano terapijo."

Meni piše enako. Sam jaz grem na sprehod. To, da te komisija ne najde doma je še najboljše. Hujše je, če te najde pri kakem opravilu. Se pa izgovoriš, da nisi čula zvonca, ali si se tuširala ali pa spala..... Sicer pa misli optimistično in ne pričakuj komisije, kajti glih takrat bo prišla. Strah je naš najhujši sovražnik

točno to... itak pa ne boš šla zdaj "štihat" vrta in presajat rož, ane?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
10.3.2008 10:55:11   
lonapo
Ja, res je v prvi user posted image  blazno kompliciraš; kupiš 3/4 stvari preveč. Sem bila ista, sedaj sem pa kupila samo en kompletek za oblečt; pa dude in flaško še moram - obvezno od Aventa! To je to.

Lupinco imamo na izposojo od kolegov, v avtu jo pripnem z varnostnim pasom in thats it. Kaj pa včasih ko smo se vozili brez stolčkov in lupinc?1

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
10.3.2008 10:58:09   
lonapo
Jest sem bila 3 mesece na bolniški, pa niso niti enkrat prišli. Sem hodila na sprehode, po tamalga v vrtec, k staršem itd, kljub temu, da so mi dal da moram bit skoz doma (jutranja slabost user posted image )(cel dan zaprt v hiši - ja tud rajš)

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
10.3.2008 10:59:44   
alea01
I.daisy-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in še pesti držim, da bosta user posted image user posted image  lepo pozirala na 3D-u in pokazala kaj imata med nogamiuser posted image user posted image user posted image . Pol pa le hitro poročat.....

Jaz grem zdaj kuhat, ker tašča pride ob 12.00 domov in bova takrat že jedli. Jaz sem pa itak že lačna.....user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
10.3.2008 11:02:02   
polma
Punce, jaz moram zdaj it. LEP DAN VAM ŽELIM!!!!!!!!!!!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
10.3.2008 11:02:15   
RMRM
punce hvala, ste me res pomirile. Vrta pa res ne bom štihalauser posted image  (ponavadi ga moj user posted image ), tud drugač se ful merkam ker res ne morem ne vem kaj delati, le tisto najnujnejše (hvala bogu sta otroka že tolk velika, da mi res pomagata, ker je moj user posted image  čez teden pač odsoten), je pa zoprna zadeva ker ne moreš v trgovino, ravno ta teden imamo svet šole in svet staršev, pa pregled ortodonta itd. v glavnem čisto življenjske zadeve, ki jih pač moraš opraviti, vendar bomo že preživeli).

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
10.3.2008 11:03:39   
l.daisy
alea01, upam... ker mi je tole že kar malo pozen datum... upam, da se motim....

kaj dobrega skuhaj, jaz si grem pa tudi pripravit malico... se tipkamo zvečer, če ne prej... pa vam povem, kaj sta lumpa user posted image user posted image , user posted image user posted image ali user posted image user posted image ....
čaw...

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
10.3.2008 11:16:18   
nat78
Mi smo tudi že kupili voziček,pa cunjic en kup.Oblačilc nisem nameravala tako hitro nakupovat,ampak sem slučajno bila v Avstriji v H&M-u,ko so začeli z noro akcijo-od hlač,do majčk,kompletkov,pajackov,...vse po ceni 1-2 evra.Pa sem nakupila od št.62-74.Ker pa se rada pasem po trgovinah,sem že tudi kaj kupila v BC,Arielu;Pikapolonici,...Vse po norih cenah.Sedaj še moram res pogledati  če mi sploh še kaj manjka.Vem,da moram kupiti še tetra pleničke,pa tudi kakšno dudo ina flaško za vsak slučaj,pa čeprav upam,da mi bo tudi tokrat dojenje gladko steklo.Zato,punce,splača se malo pogledati,malo očke pasti,pa kupiti 5 majčk za ceno ene!
Tako,sedaj pa likalnik kliče.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.