|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
10.3.2008 8:56:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

aja tistih je pa kar precej, se mi zdi

Le kje se potikajo?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3326
10.3.2008 8:57:12   
l.daisy
oooo, alea... no ti si bila tudi pogrešana... jaz še čakam tvojo napoved user posted image
kolikor sem se jaz pozanimala, gre easy fix skupaj s samo cabrio fix...
o gugalniku tudi jaz razmišljam, čeprav me vedno bolj mika prenosna posteljica, da bi jo imela v dnevni recimo... ampak nima možnosti nastavitve višine...
soseda ima leto in pol staro punčko, pa še zdaj 7 tednov starega fantka... pravi, da jih ni čez aventove flaške in nukove dude... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
10.3.2008 8:58:28   
Anonimen
pravi, da jih ni čez aventove flaške in nukove dude...

tako je bilo pri meni in bom tudi sedaj kupila aventove flaške, dude aventove pa ni marala - so bile nukove boljšeuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3328
10.3.2008 8:59:17   
RMRM

Ja, sem prejle študirala katere pogrešam. Beyba se mi zdi da se tud par dni ni javila, pa AnjaPH,....

Ja, pa tiste, ki so se samo pofočkale.

med njimi sem tudi jazuser posted image , vas pa redno berem. Sploh sedaj, ko sem že 1m na bolniški, pa nikamor ne smemuser posted image , ker so tako odločili na komisiji. Mi je pa res mal mem, da niti na sprehod ne smem. bomo že.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
10.3.2008 9:00:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Jutro lepotičke user posted image !

Jaz sem spet neki slaba. dopoldan imam kar krizo z omedlevicamiuser posted image . Dobro, da sem doma.
Sem bila pa pridna in končno si spisala seznam za user posted image . Tak, da enkrat v prihodnostiuser posted image  bom šla vse to kupit-naenkrat.

Zdaj pa imam par vprašanj za vas princeskeuser posted image
1. a boste uporabile pritrditev maxi cosi lupinice z isofix-om? Jaz jo bom. Zanima pa me, če katera ve a se lahko dajo pol tudi ostali sedeži(od 18kg naprej...) od maxi cosi-a na isofix?
Imam Hauckovo lupinico. Nima tega isofiksa. Ostali sedeži kolikor vem sploh niso za fiksno pripet. Mislim za tiste starejše otroke,sploh jahač...
2. Jaz bi uporabljala gugalnik oz. ležalnik za user posted image . A je to smotrno? sicer ne vem, kje bi bil user posted image  čez dan, ko ne bi spal- na rokah neuser posted image user posted image
Ga imam, vedno pride lahko prav. Sploh za začetno hranjenje. In pa seveda, da imaš dojenčka pri sebi npr. ko kaj počneš, ala kuhanje...ga daš kar na mizo.Pa zibanje je dobra stvar, preizkušeno na moji nečakinji.user posted image
3. stekleničke, dude- proizvajalec?
Najbolje so od aventa.
Zaenkrat je to to.user posted image

Zdej pa počivat! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3330
10.3.2008 9:02:44   
alea01
I.daisy- pri dvojčkih pa žal ne znam napovedovatuser posted image user posted image user posted image . Imaš ful lep bušiuser posted image , kaj je v njem pa nimam pojmauser posted image . Če bi bila sam ena bebica, bi bila puža. Tako pa, lahko sta puži ali pa pubecauser posted image user posted image . A sta enojajčna?

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
10.3.2008 9:03:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Ja, sem prejle študirala katere pogrešam. Beyba se mi zdi da se tud par dni ni javila, pa AnjaPH,....

med njimi sem tudi jazuser posted image , vas pa redno berem. Sploh sedaj, ko sem že 1m na bolniški, pa nikamor ne smemuser posted image , ker so tako odločili na komisiji. Mi je pa res mal mem, da niti na sprehod ne smem. bomo že.

user posted image user posted image user posted image

Kakšen sprehod si pa lahko privoščiš, menda ne boš zdaj kot ena okupirana starka samo doma.user posted image
Jaz imam isto odločbo, pa grem vseeno, tudi po nakupih. Samo nosim pa nič.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3332
10.3.2008 9:03:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

bo kmal boljš, če ne prej ko rodiš. A se jaz prav spomnim, da si ti iz mojega konca?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3333
10.3.2008 9:04:28   
alea01
Hvala za odgovoreuser posted image user posted image . Sem tudi sama za aventoveuser posted image . Zdaj pa grem v posteljo- z laptopomuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
10.3.2008 9:04:58   
Anonimen
Evo, zdaj pa grem na lov za papirji.user posted image
Lepo se imejte in čvekajte tako pridno še naprej.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3335
10.3.2008 9:05:14   
Anonimen
Jaz pa za tommee tippee

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3336
10.3.2008 9:09:36   
alea01

Jaz pa za tommee tippee

Saj, kolebam med aventovimi in temiuser posted image . Baje, naj bi bil zgornji del ukrivljen, da user posted image ne zajema zraka in tako zmanjša krče in vetrove

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
10.3.2008 9:14:17   
RMRM
Ninny, sem iz okolice Jesenic.

Didlina - tko sem tud jaz mislila, ker mi je moja g. rekla da moram na krajši sprehod, sam iz komisije sem pa dobila da se moram zadrževati le doma??? Sem pa res tavelka "r....user posted image , in res nikamor ne grem, samo malo okrog hiše, da našo kužiko "zjagam". Ne vem pa kako bom uredila v prihodnosti, ker smo povabljeni na eno poroko, pa še tavelka ima birmo, tko da bom nekej morala ukrent.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
10.3.2008 9:19:50   
Anonimen
Ninny, sem iz okolice Jesenic.

jaz sem tudi iz okoliceuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3339
10.3.2008 9:22:22   
RMRM
kolk se fino sliš iz okoliceuser posted image . No, sej zdele tud na Jesenicah ni več tako gr...., mi je blo pa pred leti ful čudn, ko sem prišla v ta konec Gorenjske. Zdej mi je pa super.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
10.3.2008 9:24:05   
Anonimen
Ja, se kar fajn spreminjajo in ni več tako kot je bilo včasih. Sicer sem pa jaz kraja pred Jesenicami, če ti to kaj pove.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3341
10.3.2008 9:25:04   
l.daisy
alea01, hvala... ne vemo kaj sta... vsak ima svojo posteljico in amnijsko vrečko... in če bosta enakega spola, menda samo genetski testi potrdijo eno/dvojajčnost...

no, mogoče izvemo danes na 4D...

RMRM, na zrak pa le pojdi... itak ne boš hodila 30 km... sploh pa, če ti je ginek. napisal sprehod za terapijo... v odločbi itak piše dovoljena odsotnost zaradi odhoda na terapije.... to je meni ginekologinja rekla... da je sprehod moja predpisana terapija... user posted image

< Sporočilo je popravil l.daisy -- 10.3.2008 9:26:08 >

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
10.3.2008 9:29:55   
polma
Pozdravljene!!!

evo, mene pa totalno begajo te lupinice,rabim pomoč!!!!
A tale iso-fix pomeni ta spodnji del, na katerega se "klikne" lupinico? jaz bi namreč lahko dobila kakih 5 let staro lupinico, ki pa nima tega spodnjega dela. Samo lupinica je. in zdaj ne veva če je sploh še uporabna za v avto?!? Povejte mi, pliz.

in-katere so te flaške, ki ne lovijo zraka -avent? Pred 10imi leti sem i mela avent flašo, ampak ker sem do 8. meseca samo dojila, sem flašo uporabljala šele takrat. Dude pa ni marala.
Zdaj so mi pa všeč tomi tipee (kako se to napiše...), pa ne vem- a je še vedno obvezno prinest dudo v porodnišnico?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
10.3.2008 9:32:45   
Anonimen
a je še vedno obvezno prinest dudo v porodnišnico?

ne, ni ti treba, če jo boš rabila, ti jo še zmeraj lahko tvoj prinese. Jaz sem v prvo ji jo dala prvič šele doma.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3344
10.3.2008 9:33:53   
RMRM
I.Daisy, hvala, na to pa res nisem pomislila.

Ninny - a pred Jesenicami iz LJ- smeri? No, pol sem pa jaz za Jes...user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
10.3.2008 9:34:08   
Anonimen
in-katere so te flaške, ki ne lovijo zraka -avent? Pred 10imi leti sem i mela avent flašo, ampak ker sem do 8. meseca samo dojila, sem flašo uporabljala šele takrat. 

Tudi avent naj bi bile take. Jaz bom kupila kar Avent ker sem bila v prvo zadovoljna, sicer je pa vse odvisno od  user posted image kaj mu bo všeč.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3346
10.3.2008 9:35:06   
Anonimen
ja iz LJ smeri sem prej a ti pa za Jesenicamiuser posted image no, še vseeno sva bilzu.user posted image Mogoče se pa v porodnišnici srečavauser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3347
10.3.2008 9:36:21   
l.daisy
polma, dobro jutro...
isofix je en sistem, ki je vgrajen v avtu, ali pa ni (odvisno od starosti, mislim, da novejši imajo že vsi)... easy fix je tisti podstavek, na katerega verjetno misliš... in se kupi posebej... stane pa toliko kot lupinica... približno...  tako da tega skoraj zagotovo nimaš zraven... če imaš pa maxi cosi lupinico, pa probaj v kakšni trgovini, če gre gor... ne vem, a so takrat to že delali a ne.... sicer pa lahko v vsakem primeru lupinico pripneš z varnostnim pasom...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
10.3.2008 9:36:44   
polly80
dobro jutro.kave ne pijem pa je tudi vam ne bom ponujala user posted image

samo glede dud bom povedala,kar nam je rekla zobozdravnica v šoli za starše.itak jih odsvetujejo,sicer je pa rekla,da če že mora bit,naj ne bo silikonska,ampak mehka..seveda zaradi zob in da se čeljust ne oblikuje po dudi.
glede flašk pojma nimam,tudi sama moram v nakupe.

lupinico bom pa jaz kupila tako brez tistega podstavka,ker je ne bom dolgo uporabljala,saj imam avtosedež.za 3 mesece bo pa taka navadna lupinica tudi ok,vsaj upam.sem gledala v neckermanu imajo za 60 eur prav lepe lupinice.

lp

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
10.3.2008 9:38:32   
polma
Aja. Ker 1. so me v porodnišnici nadrle ker nisem mela dude zraven, pa so tamali kar nek nastavek v usta porinleuser posted image ! itak ga je ven pljuvala, pa dudo so mi prinesli, pa  je ni šljivila. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?