Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 8:56:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny aja tistih je pa kar precej, se mi zdi Le kje se potikajo?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 8:57:12
|
|
|
|
l.daisy
|
oooo, alea... no ti si bila tudi pogrešana... jaz še čakam tvojo napoved kolikor sem se jaz pozanimala, gre easy fix skupaj s samo cabrio fix... o gugalniku tudi jaz razmišljam, čeprav me vedno bolj mika prenosna posteljica, da bi jo imela v dnevni recimo... ampak nima možnosti nastavitve višine... soseda ima leto in pol staro punčko, pa še zdaj 7 tednov starega fantka... pravi, da jih ni čez aventove flaške in nukove dude...
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 8:58:28
|
|
|
|
Anonimen
|
pravi, da jih ni čez aventove flaške in nukove dude... tako je bilo pri meni in bom tudi sedaj kupila aventove flaške, dude aventove pa ni marala - so bile nukove boljše
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 8:59:17
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Ja, sem prejle študirala katere pogrešam. Beyba se mi zdi da se tud par dni ni javila, pa AnjaPH,.... Ja, pa tiste, ki so se samo pofočkale. med njimi sem tudi jaz , vas pa redno berem. Sploh sedaj, ko sem že 1m na bolniški, pa nikamor ne smem , ker so tako odločili na komisiji. Mi je pa res mal mem, da niti na sprehod ne smem. bomo že.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 9:00:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Jutro lepotičke ! Jaz sem spet neki slaba. dopoldan imam kar krizo z omedlevicami . Dobro, da sem doma. Sem bila pa pridna in končno si spisala seznam za . Tak, da enkrat v prihodnosti bom šla vse to kupit-naenkrat. Zdaj pa imam par vprašanj za vas princeske 1. a boste uporabile pritrditev maxi cosi lupinice z isofix-om? Jaz jo bom. Zanima pa me, če katera ve a se lahko dajo pol tudi ostali sedeži(od 18kg naprej...) od maxi cosi-a na isofix? Imam Hauckovo lupinico. Nima tega isofiksa. Ostali sedeži kolikor vem sploh niso za fiksno pripet. Mislim za tiste starejše otroke,sploh jahač... 2. Jaz bi uporabljala gugalnik oz. ležalnik za . A je to smotrno? sicer ne vem, kje bi bil čez dan, ko ne bi spal- na rokah ne Ga imam, vedno pride lahko prav. Sploh za začetno hranjenje. In pa seveda, da imaš dojenčka pri sebi npr. ko kaj počneš, ala kuhanje...ga daš kar na mizo.Pa zibanje je dobra stvar, preizkušeno na moji nečakinji. 3. stekleničke, dude- proizvajalec? Najbolje so od aventa. Zaenkrat je to to. Zdej pa počivat!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 9:02:44
|
|
|
|
alea01
|
I.daisy- pri dvojčkih pa žal ne znam napovedovat . Imaš ful lep buši , kaj je v njem pa nimam pojma . Če bi bila sam ena bebica, bi bila puža. Tako pa, lahko sta puži ali pa pubeca . A sta enojajčna?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 9:03:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: ninny Ja, sem prejle študirala katere pogrešam. Beyba se mi zdi da se tud par dni ni javila, pa AnjaPH,.... Ja, pa tiste, ki so se samo pofočkale. med njimi sem tudi jaz , vas pa redno berem. Sploh sedaj, ko sem že 1m na bolniški, pa nikamor ne smem , ker so tako odločili na komisiji. Mi je pa res mal mem, da niti na sprehod ne smem. bomo že. Kakšen sprehod si pa lahko privoščiš, menda ne boš zdaj kot ena okupirana starka samo doma. Jaz imam isto odločbo, pa grem vseeno, tudi po nakupih. Samo nosim pa nič.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 9:03:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: ninny Ja, sem prejle študirala katere pogrešam. Beyba se mi zdi da se tud par dni ni javila, pa AnjaPH,.... Ja, pa tiste, ki so se samo pofočkale. med njimi sem tudi jaz , vas pa redno berem. Sploh sedaj, ko sem že 1m na bolniški, pa nikamor ne smem , ker so tako odločili na komisiji. Mi je pa res mal mem, da niti na sprehod ne smem. bomo že. bo kmal boljš, če ne prej ko rodiš. A se jaz prav spomnim, da si ti iz mojega konca?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 9:04:28
|
|
|
|
alea01
|
Hvala za odgovore . Sem tudi sama za aventove . Zdaj pa grem v posteljo- z laptopom
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 9:04:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, zdaj pa grem na lov za papirji. Lepo se imejte in čvekajte tako pridno še naprej.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 9:05:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa za tommee tippee
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 9:09:36
|
|
|
|
alea01
|
Jaz pa za tommee tippee Saj, kolebam med aventovimi in temi . Baje, naj bi bil zgornji del ukrivljen, da ne zajema zraka in tako zmanjša krče in vetrove
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 9:14:17
|
|
|
|
RMRM
|
Ninny, sem iz okolice Jesenic. Didlina - tko sem tud jaz mislila, ker mi je moja g. rekla da moram na krajši sprehod, sam iz komisije sem pa dobila da se moram zadrževati le doma??? Sem pa res tavelka "r.... , in res nikamor ne grem, samo malo okrog hiše, da našo kužiko "zjagam". Ne vem pa kako bom uredila v prihodnosti, ker smo povabljeni na eno poroko, pa še tavelka ima birmo, tko da bom nekej morala ukrent.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 9:19:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ninny, sem iz okolice Jesenic. jaz sem tudi iz okolice
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 9:22:22
|
|
|
|
RMRM
|
kolk se fino sliš iz okolice . No, sej zdele tud na Jesenicah ni več tako gr...., mi je blo pa pred leti ful čudn, ko sem prišla v ta konec Gorenjske. Zdej mi je pa super.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 9:24:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, se kar fajn spreminjajo in ni več tako kot je bilo včasih. Sicer sem pa jaz kraja pred Jesenicami, če ti to kaj pove.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 9:25:04
|
|
|
|
l.daisy
|
alea01, hvala... ne vemo kaj sta... vsak ima svojo posteljico in amnijsko vrečko... in če bosta enakega spola, menda samo genetski testi potrdijo eno/dvojajčnost... no, mogoče izvemo danes na 4D... RMRM, na zrak pa le pojdi... itak ne boš hodila 30 km... sploh pa, če ti je ginek. napisal sprehod za terapijo... v odločbi itak piše dovoljena odsotnost zaradi odhoda na terapije.... to je meni ginekologinja rekla... da je sprehod moja predpisana terapija...
< Sporočilo je popravil l.daisy -- 10.3.2008 9:26:08 >
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 9:29:55
|
|
|
|
polma
|
Pozdravljene!!! evo, mene pa totalno begajo te lupinice,rabim pomoč!!!! A tale iso-fix pomeni ta spodnji del, na katerega se "klikne" lupinico? jaz bi namreč lahko dobila kakih 5 let staro lupinico, ki pa nima tega spodnjega dela. Samo lupinica je. in zdaj ne veva če je sploh še uporabna za v avto?!? Povejte mi, pliz. in-katere so te flaške, ki ne lovijo zraka -avent? Pred 10imi leti sem i mela avent flašo, ampak ker sem do 8. meseca samo dojila, sem flašo uporabljala šele takrat. Dude pa ni marala. Zdaj so mi pa všeč tomi tipee (kako se to napiše...), pa ne vem- a je še vedno obvezno prinest dudo v porodnišnico?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 9:32:45
|
|
|
|
Anonimen
|
a je še vedno obvezno prinest dudo v porodnišnico? ne, ni ti treba, če jo boš rabila, ti jo še zmeraj lahko tvoj prinese. Jaz sem v prvo ji jo dala prvič šele doma.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 9:33:53
|
|
|
|
RMRM
|
I.Daisy, hvala, na to pa res nisem pomislila. Ninny - a pred Jesenicami iz LJ- smeri? No, pol sem pa jaz za Jes...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 9:34:08
|
|
|
|
Anonimen
|
in-katere so te flaške, ki ne lovijo zraka -avent? Pred 10imi leti sem i mela avent flašo, ampak ker sem do 8. meseca samo dojila, sem flašo uporabljala šele takrat. Tudi avent naj bi bile take. Jaz bom kupila kar Avent ker sem bila v prvo zadovoljna, sicer je pa vse odvisno od kaj mu bo všeč.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 9:35:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ja iz LJ smeri sem prej a ti pa za Jesenicami no, še vseeno sva bilzu. Mogoče se pa v porodnišnici srečava
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 9:36:21
|
|
|
|
l.daisy
|
polma, dobro jutro... isofix je en sistem, ki je vgrajen v avtu, ali pa ni (odvisno od starosti, mislim, da novejši imajo že vsi)... easy fix je tisti podstavek, na katerega verjetno misliš... in se kupi posebej... stane pa toliko kot lupinica... približno... tako da tega skoraj zagotovo nimaš zraven... če imaš pa maxi cosi lupinico, pa probaj v kakšni trgovini, če gre gor... ne vem, a so takrat to že delali a ne.... sicer pa lahko v vsakem primeru lupinico pripneš z varnostnim pasom...
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 9:36:44
|
|
|
|
polly80
|
dobro jutro.kave ne pijem pa je tudi vam ne bom ponujala samo glede dud bom povedala,kar nam je rekla zobozdravnica v šoli za starše.itak jih odsvetujejo,sicer je pa rekla,da če že mora bit,naj ne bo silikonska,ampak mehka..seveda zaradi zob in da se čeljust ne oblikuje po dudi. glede flašk pojma nimam,tudi sama moram v nakupe. lupinico bom pa jaz kupila tako brez tistega podstavka,ker je ne bom dolgo uporabljala,saj imam avtosedež.za 3 mesece bo pa taka navadna lupinica tudi ok,vsaj upam.sem gledala v neckermanu imajo za 60 eur prav lepe lupinice. lp
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 10.3.2008 9:38:32
|
|
|
|
polma
|
Aja. Ker 1. so me v porodnišnici nadrle ker nisem mela dude zraven, pa so tamali kar nek nastavek v usta porinle ! itak ga je ven pljuvala, pa dudo so mi prinesli, pa je ni šljivila.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?