|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
9.3.2008 8:26:02   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

A ste si ogledale tist filmčel k ga je Žiga prpopal. Jest sem se tud skor polulala. user posted image

Jaz ga še nisem uspela, ker še vedno nimava zvoka user posted image , sem pa brala podnapise in me res ful zanima, kako to zveni v njeni izvedbi. Ubogo dekle, mi je kar nerodno v njenem imenu. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 251
9.3.2008 10:30:32   
Zamima
dan,...

ponoči smo imeli spet "žurko" user posted image tamala je prehlajena in očitno ni mogla dihat in je jokala, kot bi jo dajali s kože,... spat je šla okoli 19.00 kot običajno, potem se je pa ob 22.00 zbudila in tulila skoraj do 1.00 user posted image , sem jo nosila, ujčkala, ji pela,... nič ni pomagalo,... no potem je pa le omagala,... zdaj je pa spet zaspana in to ful, pa spet nekaj stoka user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 252
9.3.2008 12:04:28   
Zamima
Zala je začela počet ene stvari, ki meni sploh niso všeč user posted image

1. sploh noče, da jo še kdo hrani, rada bi sama jedla, (no do sem ni nič narobe) problem je v tem, da večino samo poca po krožniku in gre bolj malo v usta user posted image , če ji hočem jaz dat se pa dere user posted image
2. začela nas je grist user posted image user posted image ,... ne vem od kod ji to user posted image , če bo v vrtcu grizla druge otroke ne bodo tam ravno veseli user posted image

no, nekaj mi je pa všeč:... zna povedat, da bi rada pila user posted image reče: a bi  user posted image (pil)a bi user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 253
9.3.2008 12:19:14   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: max81

babe pejte nekam....kje ste vse????????

tkole pa še ankol niste štrajkaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a maste vse lep vreme al kajuser posted image user posted image user posted image

sem bila ceeeel dan busy oprosti user posted image user posted image

dannnnnn

Zamima a te še meča bolijo...mene že dva dni...pa sploh ne vem od česa..pa me je moj včeri zmasiral pa sem mislila da bo danes ok..pa niuser posted image

tko mi2 samevava, ja itak nič novega..pide spet ne vem kdaj...za kosilo bo pa danes francoska solata in ribje palčke

mala upam, da je omagala, sem jo ravnokar zrihtala, ker se je gospodična kr slekla...ja ji je blo dolgčas zgledauser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 254
9.3.2008 12:26:04   
max81
naša je danes tudi se neki zbujala in stokala....teče ji z nosa že par dni, ampak je sigurno od  zob, ker kr lezejo ven, pa nič ne kašla in kej pobobnega

hranjenje je tudi pri nas par dni že katastrofa....sploh noče jest, če ji ne dam žlice v roke in ona pol je samauser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 255
9.3.2008 12:27:00   
max81
nč zdej pa grem...mal kavč popeglatuser posted image ...dokler je mir pr bajtuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 256
9.3.2008 13:49:01   
Zamima
max, mene boli sprednja mišica na desni nogi user posted image , ja še vedno,... nimam pojma od česa user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 257
9.3.2008 19:47:43   
Aja1
Čer.

Punce, ste kaj boljše?

Mi smo bili danes pri naših na kosilu, popoldan smo pa malo kartali tarok (midva, moja mami in babi), moj oče je bil pa za varuško. user posted image  Ampak ni dolgo zdržal, ker ga je Neja zelo jezila. user posted image  Lump mali je nalašč pljuval, brcal kocke, cukal psa user posted image user posted image . No, ampak boljše malo, kot pa nič taroka. Komaj čakam, da bo spet prišel kakšen tak dan, ko bomo tarokirali več ur skupaj.

Neja pa zdaj spi, moj je v službi, jaz pa na RR vedrim user posted image . Paše. Še boljše bi pa bilo, če bi imela kakšno sogovornico. 

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 258
9.3.2008 19:57:45   
Aja1
Punce, ki imate user posted image  v vrtcu. Ste kaj dale vzgojiteljicam za osmi marec? Jaz se sploh spomnila nisem. Bom jutri dala Neji, da bo nesla vsaki po eno Milka bomboniero in eno kavico. Upam, da bo ok.

Me pa tašča (dela v vrtcu -ne v Nejinem) skoz sprašuje, če smo že imeli govorilne ure v vrtcu. Jaz pa skoz govorim, da še ne. Ona se prav čudi, kako to, da ne. No in danes doma odkrijem eno zgibanko, ki smo jo dobili prvi dan v vrtcu - tam piše, da so govorilne ure vsak mesec user posted image ...mi pa še nikoli nismo bili user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 259
9.3.2008 20:20:28   
Aja1
Nikjer nobene? Ne maram samogovorov user posted image .

Grem pa pred tv. Upam, da je kaj gledljivega.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 260
9.3.2008 20:23:07   
urška76
Čer!
Aja1 mi nismo nič nesli v vrtec, se tud nisem spomnila. user posted image  Pa itak sem bila polno zaposlena z bolanimi otroki. Sem pa mislila naredit rožice iz lizik, za vsako vzgojiteljico po eno. No bo pa to ostala ideja za drugo leto. user posted image  Drgač pa nič čokolad in kavice ne nosimo v vrtec. Še za otrokov rojstni dan ne smemo nič drugega ko kak sokec prinest user posted image . No Mihova vzojiteljica je mal bolj odprta in pusti tud kake kupljene piškote, baloni so pa tko al pa drgač vedno zraven user posted image
Za govorilne pa vprašaj kdaj so. Miha jih ma vsak prvi torek v mesecu, Špela pa zadnji. Pa vedno par dni prej visi listek, da se stari lahko prijavimo.
Neja pa zihr ni zanalašč pljuvala, sam se ji je verjetno fino zdelo, ko se je dedi jezil. Mogoče se ji je celo smejal na začetku, pol je pa akcija. taki mali otroc še ne znajo biti zlobni.
Max kako si pa ti? Še doma?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 261
9.3.2008 20:33:53   
max81
čer

jest sem že izpod tuša z umito glavo, sam še posušit jo morem...pol pa lahko grem, sam kaj ko se pa danes nič ne dogajauser posted image user posted image user posted image

mala spi smo se že zrihtal, ati jo je pa dal spat...jutri se bosta pa nagledala en drugegauser posted image , ker je tastar frej

AJa1 bomo kej nove frizurce vidl?????

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 262
9.3.2008 20:40:27   
Aja1
Opa, nekaj se dogaja tukaj gor user posted image .

Neja pa zihr ni zanalašč pljuvala, sam se ji je verjetno fino zdelo, ko se je dedi jezil. Mogoče se ji je celo smejal na začetku, pol je pa akcija.

Točno tako je bilo. user posted image

AJa1 bomo kej nove frizurce vidl?????

Ne user posted image . Tvojga bušija bi pa res lahko vidli, preden se poslovi.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 263
9.3.2008 20:43:19   
urška76
Veš kaj Max, na ukaz se pa user posted image  zihr ne bo rodil/a user posted image . Bo malo delte počakalo toliko časa, da bo oven. Da boš imela tako kombinacijo doma, kot jo imam jaz. Dva mala trmasta, ampak prisrčna otroka user posted image
Ta star naj te pa jutri razvaja.
Bejbe ne pozabt, jutri majo pa naši mučeniki praznik. Kako suho slivo, pa mal trnja si zaslužijo. No noj najdražji si bo mogoče tud kakšnga lubčka prislužu. user posted image
Smo pa mi danes našo bejbo preselili v otroško sobico. Končno user posted image  Sam je kar mal čudn, k se nama ni treba merkat, da je ne zbudiva user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 264
9.3.2008 20:48:50   
max81

Veš kaj Max, na ukaz se pa user posted image  zihr ne bo rodil/a user posted image . Bo malo delte počakalo toliko časa, da bo oven. Da boš imela tako kombinacijo doma, kot jo imam jaz. Dva mala trmasta, ampak prisrčna otroka user posted image
Ta star naj te pa jutri razvaja.
Bejbe ne pozabt, jutri majo pa naši mučeniki praznik. Kako suho slivo, pa mal trnja si zaslužijo. No noj najdražji si bo mogoče tud kakšnga lubčka prislužu. user posted image
Smo pa mi danes našo bejbo preselili v otroško sobico. Končno user posted image  Sam je kar mal čudn, k se nama ni treba merkat, da je ne zbudiva user posted image

ja ma da pride ven jutr, da bosta oba pondelkovauser posted image ....drgač je pa šef mojmu reku, da bom rodila nasledno nedelo k mu je dal frejuser posted image user posted image

u jest sem tud tko vesela k je naša bejba v svoji sobi, upam, da nam bo tegauser posted image  tud ratal tko uspešno seltuser posted image

ne ne sam ovna ne..a ni že dost da sm jest ovenuser posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 265
9.3.2008 20:52:50   
urška76

ne ne sam ovna ne..a ni že dost da sm jest ovenuser posted image user posted image

Ja veš kako je našmu Žigu, ko je on občutljiva ribica (vam prišepnem, da ima v torek r.d. user posted image ), pa ima dva ovna in enega škorpijona v stanovanju. Pa ko se pol mi trije udarmo user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 266
9.3.2008 21:00:00   
max81

Ja veš kako je našmu Žigu, ko je on občutljiva ribica (vam prišepnem, da ima v torek r.d. user posted image ), pa ima dva ovna in enega škorpijona v stanovanju. Pa ko se pol mi trije udarmo user posted image

hudo, dobr da je vsaj moj vodnar....ne ne ta bo pa ena nežna ribica, ker če ne se bo tastarmu zmešaluser posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 267
9.3.2008 21:03:21   
urška76
Ah, sej ovni tud nismo tako slabi no. Sam sebe pa mene poglej kok sva fest. Pa našga Mihca. No so pa tud ribice prav očarljiva bija, to je res. Itak, pa ni važn kaj bo, sam da bo vse čim prej za tabo a ne. user posted image
Zdej grem pa mal pred Tv, še prej pa malo pogledat. Po moje bom mela danes ušesa ko Dumbo user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 268
9.3.2008 21:03:51   
Aja1
Max, se ti dozdeva, kaj bo ta otroček - fantek ali punčka? Za fantka ime že imata?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 269
9.3.2008 21:25:03   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Max, se ti dozdeva, kaj bo ta otroček - fantek ali punčka? Za fantka ime že imata?

jest mislm, da bo punčiuser posted image , ker je predivja za fantkauser posted image user posted image , je skor tak norenje v trebuhu kt pri nikiuser posted image ...moj pa da bo fantek...itak je imel v prvo prav, da bo punči...in res je blauser posted image user posted image

ja pa tud ime smo si že zbral...končnouser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 270
9.3.2008 22:58:43   
atanja
Sam tok da vskočim ovni smo najbljši tako da max nič bat če bo oven

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 271
10.3.2008 7:02:55   
Anonimen
user posted image user posted image Dobro jutro!

Si grem eno vedro kapučina pripravit. user posted image

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
10.3.2008 8:44:07   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Punce, ki imate user posted image  v vrtcu. Ste kaj dale vzgojiteljicam za osmi marec? Jaz se sploh spomnila nisem. Bom jutri dala Neji, da bo nesla vsaki po eno Milka bomboniero in eno kavico. Upam, da bo ok.

Jaz bom nesla jutri eno malenkost, ker sem čakala, da se vrne pomočnica vzgojitreljice in bi rada dala obema naenkrat. Važen je namen.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 273
10.3.2008 8:44:23   
viv_
Jutro!

Sem še brez kave in temu primerno sitna user posted image

Bo že boljš...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 274
10.3.2008 8:44:38   
Nogavica
Jutro!

Zunaj je tako lep sonček, da sem hitro dala cunje prat, da jih lahko zunaj obesim, ker je jutri spet slabo vreme napovedano.

Živa se je zbudila ob pol petih user posted image , bedela do šestih, potem pa še za eno uro zaspala, tako da sem tudi jaz potrebna ene doze kofeina.

Naša punčka je v fazi, ko ji je nerodno - če jo kdo ogovori, pogleda dol in tako hecno zavija z očkami in mežika. Je tako prisrčna.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?