Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.3.2008 8:26:02
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 A ste si ogledale tist filmčel k ga je Žiga prpopal. Jest sem se tud skor polulala. Jaz ga še nisem uspela, ker še vedno nimava zvoka , sem pa brala podnapise in me res ful zanima, kako to zveni v njeni izvedbi. Ubogo dekle, mi je kar nerodno v njenem imenu.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.3.2008 10:30:32
|
|
|
|
Zamima
|
dan,... ponoči smo imeli spet "žurko" tamala je prehlajena in očitno ni mogla dihat in je jokala, kot bi jo dajali s kože,... spat je šla okoli 19.00 kot običajno, potem se je pa ob 22.00 zbudila in tulila skoraj do 1.00 , sem jo nosila, ujčkala, ji pela,... nič ni pomagalo,... no potem je pa le omagala,... zdaj je pa spet zaspana in to ful, pa spet nekaj stoka
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.3.2008 12:04:28
|
|
|
|
Zamima
|
Zala je začela počet ene stvari, ki meni sploh niso všeč 1. sploh noče, da jo še kdo hrani, rada bi sama jedla, (no do sem ni nič narobe) problem je v tem, da večino samo poca po krožniku in gre bolj malo v usta , če ji hočem jaz dat se pa dere 2. začela nas je grist ,... ne vem od kod ji to , če bo v vrtcu grizla druge otroke ne bodo tam ravno veseli no, nekaj mi je pa všeč:... zna povedat, da bi rada pila reče: a bi (pil)a bi
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.3.2008 12:19:14
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima IZVIRNO SPOROČILO: max81 babe pejte nekam....kje ste vse???????? tkole pa še ankol niste štrajkale , a maste vse lep vreme al kaj sem bila ceeeel dan busy oprosti dannnnnn Zamima a te še meča bolijo...mene že dva dni...pa sploh ne vem od česa..pa me je moj včeri zmasiral pa sem mislila da bo danes ok..pa ni tko mi2 samevava, ja itak nič novega..pide spet ne vem kdaj...za kosilo bo pa danes francoska solata in ribje palčke mala upam, da je omagala, sem jo ravnokar zrihtala, ker se je gospodična kr slekla...ja ji je blo dolgčas zgleda
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.3.2008 12:26:04
|
|
|
|
max81
|
naša je danes tudi se neki zbujala in stokala....teče ji z nosa že par dni, ampak je sigurno od zob, ker kr lezejo ven, pa nič ne kašla in kej pobobnega hranjenje je tudi pri nas par dni že katastrofa....sploh noče jest, če ji ne dam žlice v roke in ona pol je sama
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.3.2008 12:27:00
|
|
|
|
max81
|
nč zdej pa grem...mal kavč popeglat ...dokler je mir pr bajt
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.3.2008 13:49:01
|
|
|
|
Zamima
|
max, mene boli sprednja mišica na desni nogi , ja še vedno,... nimam pojma od česa
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.3.2008 19:47:43
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Punce, ste kaj boljše? Mi smo bili danes pri naših na kosilu, popoldan smo pa malo kartali tarok (midva, moja mami in babi), moj oče je bil pa za varuško. Ampak ni dolgo zdržal, ker ga je Neja zelo jezila. Lump mali je nalašč pljuval, brcal kocke, cukal psa . No, ampak boljše malo, kot pa nič taroka. Komaj čakam, da bo spet prišel kakšen tak dan, ko bomo tarokirali več ur skupaj. Neja pa zdaj spi, moj je v službi, jaz pa na RR vedrim . Paše. Še boljše bi pa bilo, če bi imela kakšno sogovornico.
|
RE: November 2006 - 3. del 9.3.2008 19:57:45
|
|
|
|
Aja1
|
Punce, ki imate v vrtcu. Ste kaj dale vzgojiteljicam za osmi marec? Jaz se sploh spomnila nisem. Bom jutri dala Neji, da bo nesla vsaki po eno Milka bomboniero in eno kavico. Upam, da bo ok. Me pa tašča (dela v vrtcu -ne v Nejinem) skoz sprašuje, če smo že imeli govorilne ure v vrtcu. Jaz pa skoz govorim, da še ne. Ona se prav čudi, kako to, da ne. No in danes doma odkrijem eno zgibanko, ki smo jo dobili prvi dan v vrtcu - tam piše, da so govorilne ure vsak mesec ...mi pa še nikoli nismo bili
|
RE: November 2006 - 3. del 9.3.2008 20:20:28
|
|
|
|
Aja1
|
Nikjer nobene? Ne maram samogovorov . Grem pa pred tv. Upam, da je kaj gledljivega.
|
RE: November 2006 - 3. del 9.3.2008 20:23:07
|
|
|
|
urška76
|
Čer! Aja1 mi nismo nič nesli v vrtec, se tud nisem spomnila. Pa itak sem bila polno zaposlena z bolanimi otroki. Sem pa mislila naredit rožice iz lizik, za vsako vzgojiteljico po eno. No bo pa to ostala ideja za drugo leto. Drgač pa nič čokolad in kavice ne nosimo v vrtec. Še za otrokov rojstni dan ne smemo nič drugega ko kak sokec prinest . No Mihova vzojiteljica je mal bolj odprta in pusti tud kake kupljene piškote, baloni so pa tko al pa drgač vedno zraven Za govorilne pa vprašaj kdaj so. Miha jih ma vsak prvi torek v mesecu, Špela pa zadnji. Pa vedno par dni prej visi listek, da se stari lahko prijavimo. Neja pa zihr ni zanalašč pljuvala, sam se ji je verjetno fino zdelo, ko se je dedi jezil. Mogoče se ji je celo smejal na začetku, pol je pa akcija. taki mali otroc še ne znajo biti zlobni. Max kako si pa ti? Še doma?
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.3.2008 20:33:53
|
|
|
|
max81
|
čer jest sem že izpod tuša z umito glavo, sam še posušit jo morem...pol pa lahko grem, sam kaj ko se pa danes nič ne dogaja mala spi smo se že zrihtal, ati jo je pa dal spat...jutri se bosta pa nagledala en drugega , ker je tastar frej AJa1 bomo kej nove frizurce vidl?????
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.3.2008 20:40:27
|
|
|
|
Aja1
|
Opa, nekaj se dogaja tukaj gor . IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Neja pa zihr ni zanalašč pljuvala, sam se ji je verjetno fino zdelo, ko se je dedi jezil. Mogoče se ji je celo smejal na začetku, pol je pa akcija. Točno tako je bilo. IZVIRNO SPOROČILO: max81 AJa1 bomo kej nove frizurce vidl????? Ne . Tvojga bušija bi pa res lahko vidli, preden se poslovi.
|
RE: November 2006 - 3. del 9.3.2008 20:43:19
|
|
|
|
urška76
|
Veš kaj Max, na ukaz se pa zihr ne bo rodil/a . Bo malo delte počakalo toliko časa, da bo oven. Da boš imela tako kombinacijo doma, kot jo imam jaz. Dva mala trmasta, ampak prisrčna otroka Ta star naj te pa jutri razvaja. Bejbe ne pozabt, jutri majo pa naši mučeniki praznik. Kako suho slivo, pa mal trnja si zaslužijo. No noj najdražji si bo mogoče tud kakšnga lubčka prislužu. Smo pa mi danes našo bejbo preselili v otroško sobico. Končno Sam je kar mal čudn, k se nama ni treba merkat, da je ne zbudiva
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.3.2008 20:48:50
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Veš kaj Max, na ukaz se pa zihr ne bo rodil/a . Bo malo delte počakalo toliko časa, da bo oven. Da boš imela tako kombinacijo doma, kot jo imam jaz. Dva mala trmasta, ampak prisrčna otroka Ta star naj te pa jutri razvaja. Bejbe ne pozabt, jutri majo pa naši mučeniki praznik. Kako suho slivo, pa mal trnja si zaslužijo. No noj najdražji si bo mogoče tud kakšnga lubčka prislužu. Smo pa mi danes našo bejbo preselili v otroško sobico. Končno Sam je kar mal čudn, k se nama ni treba merkat, da je ne zbudiva ja ma da pride ven jutr, da bosta oba pondelkova ....drgač je pa šef mojmu reku, da bom rodila nasledno nedelo k mu je dal frej u jest sem tud tko vesela k je naša bejba v svoji sobi, upam, da nam bo tega tud ratal tko uspešno selt ne ne sam ovna ne..a ni že dost da sm jest oven
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.3.2008 20:52:50
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 ne ne sam ovna ne..a ni že dost da sm jest oven Ja veš kako je našmu Žigu, ko je on občutljiva ribica (vam prišepnem, da ima v torek r.d. ), pa ima dva ovna in enega škorpijona v stanovanju. Pa ko se pol mi trije udarmo
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.3.2008 21:00:00
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 IZVIRNO SPOROČILO: max81 ne ne sam ovna ne..a ni že dost da sm jest oven Ja veš kako je našmu Žigu, ko je on občutljiva ribica (vam prišepnem, da ima v torek r.d. ), pa ima dva ovna in enega škorpijona v stanovanju. Pa ko se pol mi trije udarmo hudo, dobr da je vsaj moj vodnar....ne ne ta bo pa ena nežna ribica, ker če ne se bo tastarmu zmešal
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.3.2008 21:03:21
|
|
|
|
urška76
|
Ah, sej ovni tud nismo tako slabi no. Sam sebe pa mene poglej kok sva fest. Pa našga Mihca. No so pa tud ribice prav očarljiva bija, to je res. Itak, pa ni važn kaj bo, sam da bo vse čim prej za tabo a ne. Zdej grem pa mal pred Tv, še prej pa malo pogledat. Po moje bom mela danes ušesa ko Dumbo
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.3.2008 21:03:51
|
|
|
|
Aja1
|
Max, se ti dozdeva, kaj bo ta otroček - fantek ali punčka? Za fantka ime že imata?
|
RE: November 2006 - 3. del 9.3.2008 21:25:03
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Max, se ti dozdeva, kaj bo ta otroček - fantek ali punčka? Za fantka ime že imata? jest mislm, da bo punči , ker je predivja za fantka , je skor tak norenje v trebuhu kt pri niki ...moj pa da bo fantek...itak je imel v prvo prav, da bo punči...in res je bla ja pa tud ime smo si že zbral...končno
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 9.3.2008 22:58:43
|
|
|
|
atanja
|
Sam tok da vskočim ovni smo najbljši tako da max nič bat če bo oven
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 10.3.2008 7:02:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Si grem eno vedro kapučina pripravit.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 10.3.2008 8:44:07
|
|
|
|
marella1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Punce, ki imate v vrtcu. Ste kaj dale vzgojiteljicam za osmi marec? Jaz se sploh spomnila nisem. Bom jutri dala Neji, da bo nesla vsaki po eno Milka bomboniero in eno kavico. Upam, da bo ok. Jaz bom nesla jutri eno malenkost, ker sem čakala, da se vrne pomočnica vzgojitreljice in bi rada dala obema naenkrat. Važen je namen.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 10.3.2008 8:44:23
|
|
|
|
viv_
|
Jutro! Sem še brez kave in temu primerno sitna Bo že boljš...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 10.3.2008 8:44:38
|
|
|
|
Nogavica
|
Jutro! Zunaj je tako lep sonček, da sem hitro dala cunje prat, da jih lahko zunaj obesim, ker je jutri spet slabo vreme napovedano. Živa se je zbudila ob pol petih , bedela do šestih, potem pa še za eno uro zaspala, tako da sem tudi jaz potrebna ene doze kofeina. Naša punčka je v fazi, ko ji je nerodno - če jo kdo ogovori, pogleda dol in tako hecno zavija z očkami in mežika. Je tako prisrčna.
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?