|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
11.3.2008 9:22:46   
max81
user posted image user posted image dobro jutro moje drage dame...sem že slišala da me spet pogrešateuser posted image user posted image user posted image ....ja ne vem, če se me boste tko lahko znebileuser posted image ...sicer me je zvečer   spet neki špikalo, da sem se komi obračala in komi zaspala, pa nenormalni me je na wc tišalo......

tko tastarga sva zjagali danes na šiht..nj mal delauser posted image , kdaj pa pride pa nimam pojma, ker ma danes nek čuden šihtuser posted image

zdejle sva dali pečt kruh, za kosilo si mova neki narest pa sem čisto brez idej..moj ma itak še francosko v hladilnik, pa klobaso bo dobu zraven..sam mi2 pa tud ne morva bit lačni a ne??user posted image   ideje na plano...in to neki na brzino

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 301
11.3.2008 9:41:53   
max81
ke ste zej kure..jest se javim na raport pol pa nikjer nobeneuser posted image user posted image user posted image

pri nas je spet deževno, tako da bova cel dan domauser posted image user posted image  jejjjjjj

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 302
11.3.2008 10:02:54   
Zamima
dan,...

evo kot sem rekla, obe zboleli ,... no ja ni tako judo, Zala precej smrka, težave pa ji delajo zobki, ponoči je imela vročino, sem ji dala svečko,...

jaz imam pa vse zabasno - dobesedno, ušesa, nos, grlo user posted image

no, ja saj bo,... ko se to vreme malo k sebi spravi, btw. kje je dež, ki so ga tako napovedovali? user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 303
11.3.2008 11:05:00   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

dan,...

evo kot sem rekla, obe zboleli ,... no ja ni tako judo, Zala precej smrka, težave pa ji delajo zobki, ponoči je imela vročino, sem ji dala svečko,...

jaz imam pa vse zabasno - dobesedno, ušesa, nos, grlo user posted image

no, ja saj bo,... ko se to vreme malo k sebi spravi, btw. kje je dež, ki so ga tako napovedovali? user posted image

o joj za obe, kupuser posted image user posted image  in da se hitro pozdravita, ja sej  ni čudno ko pa jetako vreme za user posted image

naša je pa končno nehala smrkat zobki pa kr rinejo na planouser posted image

jest se pa tud trenutno nalivam s čajem in medomuser posted image

Zamima ti bi dež.....lahko ti ga pošljem, ker prinas kr fajn pada in to že od včeraj, ali celo predvčerajšnjim...se več ne spomnimuser posted image user posted image .....jest sem že vsa depresivna ker ne morva it ven, z marelo v roki se mi pa ne dauser posted image   voza porivat

tko čaj sem spila zdej grem pa hitro u pucance, dokler tamala spi...ja danes je vreme za spanjeuser posted image  in pucanje

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 304
11.3.2008 14:08:27   
Nogavica
Zamima, user posted image  da se z Zalo čimprej pozdravita.
Dež si pa le dočakala, ne? user posted image

Mi smo ravnokar pojedli špagete s tuno in smetano, ati je pa odletel k frizerju.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 305
11.3.2008 14:23:33   
Aja1
Z & Z - hitro se pozdravita. user posted image

Pri nas tudi dežuje. Jaz moram pa po Nejo peš v vrtec. Bo treba kar palerino s sabo vzet, ker drugače bo čist mokra. Upam, da ne bo sitna in se mi ne bo po lužah metala user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 306
11.3.2008 14:25:54   
Aja1
Jaz bi tudi jedla špagete  s tuno. No, ampak samo zase ne bom kuhala. Bom kar skutine štruklje vzela iz skrinje (zame), Neja je imela pa kosilo itak v vrtcu in bo dobila kar jogurt za malico. Moj je pa na šihtu cel dan.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 307
11.3.2008 14:38:23   
Zamima
ma jaz sem kar ok, Zala pa že cel dan samo poležava in spi  user posted image , je to normalno, če ima vročino? user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 308
11.3.2008 14:39:37   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

ma jaz sem kar ok, Zala pa že cel dan samo poležava in spi  user posted image , je to normalno, če ima vročino? user posted image

Normalno je, da veliko počiva. Ne skrbi. Spočij se tudi ti.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 309
11.3.2008 14:41:03   
Zamima
pa na očkah se ji prav vidi, da je bolna user posted image ,...

si ziher, da je normalno? user posted image , se mi kar srce para ko jo gledam kak bogica leži user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 310
11.3.2008 14:44:04   
Aja1
Ko je imela naša vročino, je tudi skoz počivala. Glede na to, kakšen hiperaktivec je sicer, je bilo prav čudno.
Koliko vročine pa ima Zala? K P. sta kaj šli?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 311
11.3.2008 14:51:40   
Nogavica
Tudi Živa je lani, ko je imela vročino nekaj čez 38°, večino dneva počivala in spala in tudi na očkah se ji je videlo. Je trajalo kake 3 dni, potem pa je že bila "stara" Živa. Tudi meni je bilo hudo, jo gledat tako, ko sem je drugače navajena zelo živahne.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 312
11.3.2008 15:12:59   
Zamima
38,3 vročine, ne nisva bili pri pediatrinji user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 313
11.3.2008 20:06:40   
Aja1
Dober večer (ne)čveke.

Neja spi že od 18.30 user posted image . Tastar je na sedežni pred tv-jem, jaz pa za računalnikom. Standardne pozicije user posted image

Zamima, je Zala boljše? Če bo jutri vročina še trajala in bo slabo razpoložena, kar pojdita do pediatra.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 314
11.3.2008 20:18:33   
Zamima
Aja1, zdaj je imela 38,9 vročine, sem ji dala spet svečko, če jutri ne bo bolje greva do pediatrinje,...

ampak kaj misliš, da bova kaka druga zdravila dobili? user posted image kaj še dajo razen paracetamola?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 315
11.3.2008 20:31:11   
Aja1
Če ima samo vročino, ne bo dobila verjtno nič drugega. Ampak raje se pojdita pokazat. Mogoče ima pa kaka ušeska kaj vneta,...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 316
11.3.2008 20:31:33   
krfjolca
Še eni z vročino. Včeraj cel dan malo pod 39. Nismo šli k pediatru, ker nima smisla, itak ne bo nič naredil.
Je dobil 3x Calpol, pa je malo nihalo. Zvečer je vročina padla, danes je, kot da ni bilo nič. Samo malo mu iz noska teče, drugih znakov ni. Za zobke ne verjamem, ne bi bila tako visoka vročina, verjetno je kaka viroza.

Obnašal se je pa čisto enako kot sicer. Hiperaktiven do konca. Edino na očkih se mu je videlo, pa malce bolj siten je bil.

Danes ni vročine, sitnoba je pa še kar. Revček ima ful smolo - štorast je do konca danes. Pokasiral je že 3 buške - spotaknil ob igračo in dobil veliko prasko po licu, brcnil ob kovinsko nogo pri kavču, padel s postelje in se spekel za povrh. K sreči ne hudo - prijel je za infra pečko, a je bila k sreči že malo ohlajena. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 317
11.3.2008 20:37:47   
Aja1
Anže user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 318
11.3.2008 20:43:25   
Nogavica
Jaz lani tudi nisem Žive peljala k P, ker vsepovsod pravijo, da počakaj 3 dni in če ni bolje, pojdi takrat. Sem se tega držala in je res samo minilo. Vročino smo pa zbijali s Calpolom.

Zamima, lahko pa pokličeš P in ti bo sama povedala, kaj narediti.

Anže, tudi zate user posted image .

Kje pa kaj ircica hodi? Se že nekaj časa ni javila. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 319
11.3.2008 21:03:08   
atanja
Zamima men P reče da če se ne ga en bolijo ušesa ali kaj drugega naj par dni rajši počakam kot pa k njej rinem k mu nima kaj dati. Edin če iz noska teče mu moram fiziološko notr špricat k nora. Tako da počakaj. Ted je isto kadar ma vročino sam spi pa še to samo v naročju. TAko da dajaj calpol če pa bo še raslo jo pa skopaj v vodi. NAjprej ji daj normalno potem pa mrzlo prilivaj da bo mlačna.
To sem jaz TEdu delal k je mel 40. PA sem edin tako zbila. Sicer se je revček jokal k nor sam je blo pol takoj boljše. Sem ga ovila v brisačo dobr posušila pa oblekla pa je zaspal vročina je pa padla.

No jaz sem pa mal prej iz službe prišla sem emla popldansko. Pa odločla sem se da bom rekla za povišico. sej najbrž je ne bom dobila k sta škrata sam men bo lažje. MAm več stroškov zadnej čase pa sem k en maneger skoz na telefonu. Tako da še k sem frej ne morem met miru.

Zdele sem grem pa k mojmu stisnt rabim mal crklanja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 320
11.3.2008 21:04:25   
atanja
Aja še to sem ti hotla rečt zamima da če pa lahko sama preveriš če so ušesa. ko ne bo upazla jo na skrivaj potipaj za ušesi pa če bo za jokala pol le pejta k P

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 321
11.3.2008 21:18:04   
Zamima
hvala punce, bomo počakali, jutri bom vidla kak pa kaj user posted image ,... zdaj spančka, ampak težko diha user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 322
11.3.2008 21:18:54   
Zamima
joj bogi Anže, ima pa res smolo user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 323
11.3.2008 21:33:29   
majas
Čer!
Vsi smo nekaj bolančkani no... za vse user posted image

Mi smo v petek fasali vnetje učk, neka prenosljiva bakterija, ker jo je imel najprej kajin bratranec zdaj pa še ona. Skos je bil jok ko smo kapljice dajali. Zdaj je že boljše.

Nam internet ni delal tako da se nisem morala nič oglasiti.

Kot vedno sem spet sama. Je danes prišel moj ob 12.30 domov, sem šla po njega me je samo v službi odložil, sem do 19ih delala, on pa ob 20ih spet nazaj, tako da sem potem jaz samo še njega odložila, pa na eno kavico smo šli. No je bil vsaj s Kajo nekaj časa.

Zdaj se pa poknem pred tv.

Max zdrži še malo user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 324
11.3.2008 21:36:05   
majas
Zamima pri zdrvaniku ti tak nič novega ne povejo. Tako da res boljše malo počakati če ji ne hrope v plučah in če ne bolijo uhice. Z svečkami pa ne pretiravaj. Boljše da ima vročino vsaj nekaj časa...ker se komaj takrat telo samo brani in je veliko boljše za take male. Če seveda vročina še bolj ne naraste.

Nočko

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?