Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 20:32:25
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 IZVIRNO SPOROČILO: Zamima hehe , še luč sem posebej slikala ,... bom poiskala slike na cd-ju pa jih enkrat dala gor spet Zdaj semi nekaj svita, ampak čist malo. Kar š 1x nalepi slikice, plis. A to sobico ima Zala v hiški? ja, v hiški. , jutri bo spet spala v svoji sobici
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 20:41:48
|
|
|
|
max81
|
ja Zamima tud jest si želim da bi bil cenejša od 1400 ojrov
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 20:42:02
|
|
|
|
urška76
|
Čer čveke. A morte nadoknadt za dopoldne, ko ste štrajkale Mi smo se popoldne mal potepal, smo šli do naših, da je mala lažje preživela. Se ji vid, da me je že naveličana. Sam prejle me pa tud na wc ni spustila, sem mogla bit ob njej, dokler ni zaspala. Me je Žiga vmes mal zamenjal, pa je bil tak jok. Max kako si? A že navijamo za lahek porod? Boga Nika! Dej ji enga lubčka v Mihovem imenu, da se bo hitrej pocajtala.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 20:49:50
|
|
|
|
krfjolca
|
Mi pa o otroški sobi še nismo razmišljali. Preden bo klinčeva podstreha izdelana, bo verjetno že kar mladinsko rabil. Bova pa dala noter vse po meri, ker je mansarda. Je že zrisano, pa jo bomo verjetno kar sami doma izdelali. (Ko imamo pa mojstre za vse. Tast se loti čisto vsega - sami bomo naredili okrogle stopnice, omare, vse. Trenutno izdelujejo mizice s stolčki.) So pa ta teden končno začeli stene postavljat. Elektrika bo kmalu fertik (tudi vse sami delajo, ker so mnenja, da bi električarji vse zafušali . Saj imajo prav .), drug teden pride svetovalec za klimo, da se še to napelje, potem se bodo pa še ostale stene gor dale. Upam, da bo čimprej.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 20:50:29
|
|
|
|
Aja1
|
Te otroške sobe so res kjut. Sploh tiste, kjer so po dve postelje v sobi so zadeli v polno - dobro izkoriščen prostor, funkcionalno in lepo. Komaj čakam da se losamo tega stanovanja...jaz bi hiško. Ja, še prej treba najt parcelo .
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 21:01:17
|
|
|
|
krfjolca
|
Ja, jaz bi tudi hiško imela. Ampak vsaj par let se še ne nameravam v to vreč. Bi rada vsaj 5 let uživala brez kreditov in stiskanja. Pa da si privoščimo kako potovanje, smučanje in podobno. BTW, sem imela pa prejle prometno nesrečo. En se mi je v rito zaletu na križišču. Imam rahlo počen odbijač. Sicer ni panike, samo tamau se je pa malo ustrašil, sem ga imela zadaj. Tako da sem samo pobrala podatke in hitro šla - je izgledal zelo prijazen fant, tako da sem šla na zaupanje. Upam, da se nisem uštela. Sicer mi za mojo kripo bolj ali manj dol visi, ampak vseeno.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 21:02:29
|
|
|
|
urška76
|
Mi bomo mel tud kar takoj mladinske sobice. Sej še vsaj dve leti ne bomo v Domžalah, pa pol takoj itak ne bo denarja za čisto novo opremo povsod, pa bomo mal kombiniral. Miha ma že zdej pojstlo veliko 120x200, pa kako omaro za cunje in eno za knjige pa kak zaboj igrač. No pa pisalno bo že rabil, ker bo že v šoli. Pol pa počas enkrat orng sobica. Pa itak mormo vidt, če se bomo še za enega člana odločl, da bomo vidl kakega spola bo, da vemo v kateri sobi rabimo dve postelji . Aja a sem že omenila, da bi Miha mel še enega dojenčka, k on bi imel bratca . Zdej je treba sam še očija naštimat.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 21:03:43
|
|
|
|
urška76
|
Ojoj krfjolca. Bogi Anžetko, še dobr, da ni blo hujšega. Pleh se že popravi.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 21:05:40
|
|
|
|
Zamima
|
joj krfjolca, groza , samo, da sta vidva cela
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 21:07:38
|
|
|
|
Aja1
|
Krfjolca, samo da ni kaj hujšega. Urška, alo v akcijo. Mogoče še za las ujameš november 2008
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 21:11:07
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Urška, alo v akcijo. Mogoče še za las ujameš november 2008 nene nenenene neše Bo treba prej mireno odstrant. Pa tud če bo še ta tretji, bo pol k se bo že vidlo, da se selimo v Domžale pred porodom. K tuki k sva zdele pa res nimam prostora še za enega . Že ta dva k ju imam sta mi včasih mal preveč, ko se mi podita pod nogami.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 21:17:50
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Urška, alo v akcijo. Mogoče še za las ujameš november 2008 nene nenenene neše Bo treba prej mireno odstrant. Pa tud če bo še ta tretji, bo pol k se bo že vidlo, da se selimo v Domžale pred porodom. K tuki k sva zdele pa res nimam prostora še za enega . Že ta dva k ju imam sta mi včasih mal preveč, ko se mi podita pod nogami. No, pol si pa ti kandidatka za leto 2010
|
RE: November 2006 - 3. del 7.3.2008 21:24:25
|
|
|
|
Aja1
|
Punce, jaz vas zapuščam. Mirno noč vsem. Upam, da luna ne bo nagajala našim Nočko.
|
RE: November 2006 - 3. del 8.3.2008 6:37:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Bedimo že od 5.30.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.3.2008 6:45:23
|
|
|
|
Aja1
|
Dobro jutro. Mi tudi že bedimo. Neja je na kahli in gleda Telebajske na TIJIu. Kmalu se spokamo in gremo na pot. Neja in moj k tašči, jaz pa k frizerju. Lep dan. Se beremo še kaj zvečer.
|
RE: November 2006 - 3. del 8.3.2008 8:19:39
|
|
|
|
Nogavica
|
Jutro! Živa je tudi že pogledala Telebajske, zdaj pa z atijem zajtrkujeta. Jaz sem pa malo smrkava. Zunaj dežuje, upam, da bo do 11h nehalo, ko gremo ven. Punce, čestitke ob dnevu žena!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.3.2008 8:37:53
|
|
|
|
Zamima
|
da vas pozdravim, in vam zaželim lep praznik žena! ,... se zvečer javim - upam vsaj, ne vem če mi net sploh še dela doma, tak dolgo ga že nisem uporabljala tam,... nazadnje je nekaj hecal, se ni hotla zveza vzpostavit,... sicer imam pa nekaj profijev kar se tiče računalnikov v ulici, pa bom poklicala koga na pomoč Lep dan vsem,... midve greva domov za vikend . Še to: Zala se je zbudila totalno nerazpoložena - polna luna? papa
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.3.2008 10:41:25
|
|
|
|
Zamima
|
wiii, ne morem verjet, internet dela
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.3.2008 11:04:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep dan in lep vikend vsem!
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.3.2008 11:44:58
|
|
|
|
max81
|
Dan.....lep praznik vsem bejbe kva so danes vsi pajacki nekam sitni...naša je tud že od zjutri vsa tečna, pa kr skoz se neki prevrača, pol se pa prov histeričn dere mislim, da je definitivno luna...sej jest sem pa tud danes vsa čudna,matra me nč ne...sam noge mam tko čudn težke ......tko mala miška je končno zaspala in upam na malo miru Urška, hvala za poljubčke, jih vrača nazaj krfjolca sam da sta ok, pleh se bo že popravu u madona Aja1 je pa danes nekm zgodi vstala zarad frizerja ja sej mi2 sva pa danes vstali okol pol osmih, sva pofruštkali, jest popila kavico..pol sva pa šibali na pošto pa v štacuno in je kr pasalo malo svežega zraka.......tastar je na šiht in sploh ne vem kdaj bo danes prišel dam, tko da bomo za kosilo danes kr torteline z omako in sirom zdejle grem pa jest tud mal okice počit
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.3.2008 16:44:50
|
|
|
|
max81
|
babe pejte nekam....kje ste vse???????? tkole pa še ankol niste štrajkale , a maste vse lep vreme al kaj
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.3.2008 17:18:25
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 babe pejte nekam....kje ste vse???????? tkole pa še ankol niste štrajkale , a maste vse lep vreme al kaj Mi imamo čistilno akcijo. Ker nismo pridni vsak dan sproti, pač moramo kak dan celo popoldne pucanja in pospravljanja usekat. Živa ma je tako razkurila med previjanjem, ker se ni pustila obleči, da zdaj skače samo v plenici in bodiju okrog. Smrklja.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.3.2008 19:22:02
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 u madona Aja1 je pa danes nekm zgodi vstala zarad frizerja Aja1 zmeraj tako zgodaj vstane Dober večer bejbe. Vračam čestitke ob dnevu žena. Upam, da ste preživele lep dan. BTW - imam novo frizuro . Sem kar rjava z 10 cm krajšimi lasmi. Moj pravi, da mi bolj paše . Itak, saj sem bila že čist nikakva
|
RE: November 2006 - 3. del 8.3.2008 21:21:17
|
|
|
|
Zamima
|
večer Aja1, super za frizurco ,... mene pa mišice na nogah bolijo pa nimam pojma od česa
|
|
RE: November 2006 - 3. del 8.3.2008 21:43:35
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 babe pejte nekam....kje ste vse???????? tkole pa še ankol niste štrajkale , a maste vse lep vreme al kaj sem bila ceeeel dan busy oprosti
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zato bi se morali otroci več igratiIgra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?