|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
7.3.2008 20:32:25   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

hehe user posted image , še luč sem posebej slikala ,... bom poiskala slike na cd-ju pa jih enkrat dala gor  spet user posted image

Zdaj semi nekaj svita, ampak čist malo. Kar š 1x nalepi slikice, plis. user posted image  A to sobico ima Zala v hiški?

ja, v hiški.user posted image , jutri bo spet spala v svoji sobici user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 226
7.3.2008 20:41:48   
max81
ja Zamima tud jest si želim da bi bil cenejša od 1400 ojrovuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 227
7.3.2008 20:42:02   
urška76
Čer čveke. A morte nadoknadt za dopoldne, ko ste štrajkale user posted image
Mi smo se popoldne mal potepal, smo šli do naših, da je mala lažje preživela. Se ji vid, da me je že naveličana. Sam prejle me pa tud na wc ni spustila, sem mogla bit ob njej, dokler ni zaspala. Me je Žiga vmes mal zamenjal, pa je bil tak jok. user posted image
Max kako si? A že navijamo za lahek porod? Boga Nika! Dej ji enga lubčka v Mihovem imenu, da se bo hitrej pocajtala.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 228
7.3.2008 20:49:50   
krfjolca
Mi pa o otroški sobi še nismo razmišljali. Preden bo klinčeva podstreha izdelana, bo verjetno že kar mladinsko rabil. user posted image
Bova pa dala noter vse po meri, ker je mansarda. Je že zrisano, pa jo bomo verjetno kar sami doma izdelali. (Ko imamo pa mojstre za vse. Tast se loti čisto vsega - sami bomo naredili okrogle stopnice, omare, vse. Trenutno izdelujejo mizice s stolčki.)

So pa ta teden končno začeli stene postavljat. Elektrika bo kmalu fertik (tudi vse sami delajo, ker so mnenja, da bi električarji vse zafušali user posted image . Saj imajo prav user posted image .), drug teden pride svetovalec za klimo, da se še to napelje, potem se bodo pa še ostale stene gor dale. Upam, da bo čimprej.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 229
7.3.2008 20:50:29   
Aja1
Te otroške sobe so res kjut. Sploh tiste, kjer so po dve postelje v sobi so zadeli v polno - dobro izkoriščen prostor, funkcionalno in lepo. user posted image
Komaj čakam da se losamo tega stanovanja...jaz bi hiško. Ja, še prej treba najt parcelo user posted image .

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 230
7.3.2008 21:01:17   
krfjolca
Ja, jaz bi tudi hiško imela. Ampak vsaj par let se še ne nameravam v to vreč. Bi rada vsaj 5 let uživala brez kreditov in stiskanja. Pa da si privoščimo kako potovanje, smučanje in podobno.

BTW, sem imela pa prejle prometno nesrečo. user posted image  En se mi je v rito zaletu na križišču. Imam rahlo počen odbijač. Sicer ni panike, samo tamau se je pa malo ustrašil, sem ga imela zadaj. Tako da sem samo pobrala podatke in hitro šla - je izgledal zelo prijazen fant, tako da sem šla na zaupanje. user posted image  Upam, da se nisem uštela. Sicer mi za mojo kripo bolj ali manj dol visi, ampak vseeno.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 231
7.3.2008 21:02:29   
urška76
Mi bomo mel tud kar takoj mladinske sobice. Sej še vsaj dve leti ne bomo v Domžalah, pa pol takoj itak ne bo denarja za čisto novo opremo povsod, pa bomo mal kombiniral. Miha ma že zdej pojstlo veliko 120x200, pa kako omaro za cunje in eno za knjige pa kak zaboj igrač. No pa pisalno bo že rabil, ker bo že v šoli. Pol pa počas enkrat orng sobica. Pa itak mormo vidt, če se bomo še za enega člana odločl, da bomo vidl kakega spola bo, da vemo v kateri sobi rabimo dve postelji user posted image . Aja a sem že omenila, da bi Miha mel še enega dojenčka, k on bi imel bratca user posted image . Zdej je treba sam še očija naštimat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 232
7.3.2008 21:03:43   
urška76
Ojoj krfjolca. Bogi Anžetko, še dobr, da ni blo hujšega. Pleh se že popravi.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 233
7.3.2008 21:05:40   
Zamima
joj krfjolca, groza user posted image , samo, da sta vidva cela user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 234
7.3.2008 21:07:38   
Aja1
Krfjolca, samo da ni kaj hujšega.

Urška, alo v akcijo. Mogoče še za las ujameš november 2008 user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 235
7.3.2008 21:11:07   
urška76

nene nenenene neše user posted image
Bo treba prej mireno odstrant. Pa tud če bo še ta tretji, bo pol k se bo že vidlo, da se selimo v Domžale pred porodom. K tuki k sva zdele pa res nimam prostora še za enega user posted image . Že ta dva k ju imam sta mi včasih mal preveč, ko se mi podita pod nogami. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 236
7.3.2008 21:17:50   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

nene nenenene neše user posted image
Bo treba prej mireno odstrant. Pa tud če bo še ta tretji, bo pol k se bo že vidlo, da se selimo v Domžale pred porodom. K tuki k sva zdele pa res nimam prostora še za enega user posted image . Že ta dva k ju imam sta mi včasih mal preveč, ko se mi podita pod nogami. user posted image

No, pol si pa ti kandidatka za leto 2010 user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 237
7.3.2008 21:24:25   
Aja1
Punce, jaz vas zapuščam. Mirno noč vsem. Upam, da luna ne bo nagajala našim user posted image

Nočko.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 238
8.3.2008 6:37:45   
Anonimen
user posted image Dobro jutro!

Bedimo že od 5.30. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 239
8.3.2008 6:45:23   
Aja1
Dobro jutro. Mi tudi že bedimo. Neja je na kahli in gleda Telebajske na TIJIu.
Kmalu se spokamo in gremo na pot. Neja in moj k tašči, jaz pa  k frizerju.
Lep dan. Se beremo še kaj zvečer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 240
8.3.2008 8:19:39   
Nogavica
Jutro!

Živa je tudi že pogledala Telebajske, zdaj pa z atijem zajtrkujeta.
Jaz sem pa malo smrkava. user posted image  Zunaj dežuje, upam, da bo do 11h nehalo, ko gremo ven.

Punce, čestitke ob dnevu žena!  user posted image  user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 241
8.3.2008 8:37:53   
Zamima
da vas pozdravim, in vam zaželim lep praznik žena! user posted image user posted image ,... se zvečer javim - upam vsaj, ne vem če mi net sploh še dela doma, tak dolgo ga že nisem uporabljala tam,... nazadnje je nekaj hecal, se ni hotla zveza vzpostavit,... sicer imam pa nekaj profijev kar se tiče računalnikov v ulici, pa bom poklicala koga na pomoč user posted image

Lep dan vsem,... midve greva domov za vikend user posted image .

Še to: Zala se je zbudila totalno nerazpoložena - polna luna? user posted image user posted image

papa

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 242
8.3.2008 10:41:25   
Zamima
wiii, ne morem verjet, internet dela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 243
8.3.2008 11:04:51   
Anonimen
user posted image

Lep dan in lep vikend vsem!

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
8.3.2008 11:44:58   
max81
Dan.....lep praznik vsem bejbeuser posted image user posted image user posted image

kva so danes vsi pajacki nekam sitni...naša je tud že od zjutri vsa tečna, pa kr skoz se neki prevrača, pol se pa prov histeričn dereuser posted image user posted image    mislim, da je definitivno luna...sej jestuser posted image  sem pa tud danes vsa čudna,matra me nč ne...sam noge mam tko čudn težkeuser posted image ......tko mala miška je končno zaspala in upam na malo miruuser posted image
Urška, hvala za poljubčke, jih vrača nazajuser posted image
krfjolca sam da sta ok, pleh se bo že popravuuser posted image
u madona Aja1 je pa danes nekm zgodi vstala zarad  frizerjauser posted image user posted image

ja sej mi2 sva pa danes vstali okol pol osmih, sva pofruštkali, jest popila kavico..pol sva pa šibali na pošto pa v štacuno in je kr pasalo malo svežega zraka.......tastaruser posted image  je na šiht in sploh ne vem kdaj bo danes prišel dam, tko da bomo za kosilo danes kr torteline z omako in siromuser posted image

zdejle grem pa jest tud mal okice počituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 245
8.3.2008 16:44:50   
max81
babe pejte nekam....kje ste vse????????

tkole pa še ankol niste štrajkaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a maste vse lep vreme al kajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 246
8.3.2008 17:18:25   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: max81

tkole pa še ankol niste štrajkaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a maste vse lep vreme al kajuser posted image user posted image user posted image

Mi imamo čistilno akcijo. Ker nismo pridni vsak dan sproti, pač moramo kak dan celo popoldne pucanja in pospravljanja usekat.

Živa ma je tako razkurila med previjanjem, ker se ni pustila obleči, da zdaj skače samo v plenici in bodiju okrog. Smrklja.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 247
8.3.2008 19:22:02   
Aja1

u madona Aja1 je pa danes nekm zgodi vstala zarad  frizerjauser posted image user posted image  

Aja1 zmeraj tako zgodaj vstane user posted image

Dober večer bejbe.

Vračam čestitke ob dnevu žena. Upam, da ste preživele lep dan. user posted image

BTW - imam novo frizuro user posted image . Sem kar rjava z 10 cm krajšimi lasmi. Moj pravi, da mi bolj paše user posted image . Itak, saj sem bila že čist nikakva user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 248
8.3.2008 21:21:17   
Zamima
večer user posted image

Aja1, super za frizurco user posted image ,... mene pa mišice na nogah bolijo pa nimam pojma od česa user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 249
8.3.2008 21:43:35   
Zamima

sem bila ceeeel dan busy oprosti user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?