Skaana
|
Hvala za skrb. Atena je sinoči ob desetih spet dobila 39 vročine, a sem to čakala, torej že nekoliko vem. Čez dan je ni imela. Potem ji je padla in je zdržalo do jutra. Zdaj je pa spet zaspala, in jo čekiram, upam da je konec. Zdravnica ji je predpisala Sumamed (žal mi ga je pol ven pljunila . Upam, da bo tisto kar je ostalo vseeno prijelo) in Sinecod sirup. Tega pa brez težav spije. Je pa drugače zelo živahna, tako da je to pri njej verjetno bolj kot ne res živčnega izvora . Jah, glede selitve se bom res potolažila. Ne smemo zganjat panike. Če bo hotla tu spat, pa pač bo, imela bo še posteljo. Ampak mislim, da bo kar hotla it v svojo sobico, ker sem ji zadnjič kupila tole in tole . Pa še sama bom narisala rožice in omaro prebarvala roza... Po moje jo bo lepota (beri roza) sobice tako očarala, da ne bo problem. Bi pa tako rada čimprej šla v Imeno, ker se tukaj že tako gužvamo, pa ati rabi mir... Če bi vsaj vreme bilo drugačno... Mojčca, zelo sem vesela, da se je dobro izteklo. Za naprej pa nove in . IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Skaana: sem si ogledala slikice in so super. Ko sem videla tvojega očeta z Skaano, ki ležita na kavču, sem pomislila: kakšna podrobonost. Tako tvoj oče, kot tudi moj imata mogoče kakšno kilo preveč (moj oče je tudi bolj močan), oba imata na žalost bolezen, ki jo morata uspešno premagati, oba imata hčerki, ki imata dva luštna otročka (pri obeh tavelika punca, mlajši fant - ima Aleksej isto jopčko kot Matic ). Ti, sam tole je pa že prav srhljivo . Pa še nekaj si pozabla. Oboji gradimo hišo... In nam primanjkuje denarja za dokončanje . NiLe, seveda sem v mislih z vami... Ti se kar sprosti, saj kaj dosti pomagat tako ne moreš. Po drugi strani, če bi šla v P, bi verjetno tam ostala, delala bi pa isto kot doma - počivala. Saj počivaš, kajne? Samo da čutiš in da je živahna. Sicer pa zdle že verjetno na veliko žurate. Parv tako vi, Katrin. Pa Mojčca. Čaki, Špacka, vi danes ali jutri. Sem že pozabla. No, vsem želim mega žurke in objemam male velike marčevce. Špacka, super za Lino. Naša Atena nas še ni narisala. Nekam nerada zadnje čase riše. Obožuje pa nalepke. Kar se meni ne zdi najbolj ustvarjalno. A silit je pa nočem. Bo že. Tako da ti kar obesi risbico in vsem povej, da je samo tvoja . Dolina, hvala za lepe želje. Saj bo. Eden ima to, drugi kaj drugega. Dokler ni prehudo, pa kar gre, kajne? Sam je pa res zanimivo, kako pričneš zdravje ceniti šele, ko kdo od tvojih zboli... Tisočkrat rajši bi bila sama bolna. Lep dan vsem (meni se že počasi frka, ker smo skoz notri ), tako da se naužijte še za nas, prav?
< Sporočilo je popravil Skaana -- 8.3.2008 15:23:53 >