|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
9.3.2008 8:16:57   
Nasy
Drage moje, na hitro se vam oglašam, nisem vas brala, ker ni časa še, vsem hvala za čestitke in lepe želje!
Naša Maša je bila to noč pridna, imava malce še težav z dojenjem oz. ne vem še prav dobro, če dobi dovolj ker na začetku ni bilo mleka. Je pravi biserček., vsak dan je bolj lepa.

Vsem, ki ste rodile, čestitke, vsem pa, ki še boste želim srečno in manj dolgo in boleče, kot je bilo pri nas. Vsekakor vam svetujem in polagam na srce, da imejte svoje polovice s sabo pri porodu, jaz brez njega nebi zmogla, res..iz srca sem mu hvaležna..evo, že jokam..hormoni delajo svoje..začnem kr jokat..pa malo tudi od srečeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nasy -- 9.3.2008 8:17:19 >

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
9.3.2008 8:30:38   
san
OOO, NASY, DOBRODOŠLA NAZAJuser posted image . ja sej ni čudno, da je bilo boleče, ko pa si rodila tako fejst pupouser posted image . ampak, sej to bo kmalu pozabljeno, če že ni. še enkrat čestitke in držim pesti, da vam dojenje kmalu super stečeuser posted image .

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
9.3.2008 8:32:53   
san
no, jst sm še v enem kosuuser posted image . na žalost se je potem res vse ustavilo in sem zaspala kot angelčekuser posted image . no, bomo pa še mal 2v1. zdej grem pa mal pospravt otroško sobo, ker je totalno razdejanje notriuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
9.3.2008 9:06:17   
perp
lucalu in nasy dobrodošli nazaj s svojimi angelčki user posted image  zdej se pa čimbolj crklajte. ja jaz sem tud začela kar jokati, ko sem vaju brala.

san nič ne bo, tudi jaz sem še  tukaj, 2v1. Ej kolikokrat si ti že bila na AD? Jaz sem bila že 6krat. Upam ,da je kaj efekta.

Tina če si odšla v P, ti vse želimo user posted image user posted image user posted image

no jaz že imam ločen košek. Sem enga pocen v Mercatorju kupila pa mi je kul. Sem tud kupila brezkasetni koš za smeti, ki je sicer bil 60 EUR- ampak sem se že v naprej pripravila na tak denar, da ni bilo panike. O vonju vas kasneje poročam, ko bom imela kaj dati not. Kdaj bo to? sem že čist nestrpna...

Danes sva k kolegici in k njenemu povabljena na kosilo. Sva naračunala, da je to že četrta nedelja, ko nama ni treba kuhatiuser posted image

< Sporočilo je popravil perp -- 9.3.2008 9:07:15 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
9.3.2008 9:26:06   
san

IZVIRNO SPOROČILO: perp

san nič ne bo, tudi jaz sem še  tukaj, 2v1. Ej kolikokrat si ti že bila na AD? Jaz sem bila že 6krat. Upam ,da je kaj efekta.

ja, jaz tudi 6 krat do sedaj, pa ne vem a je kaj efekta ali ne. v glavnem mv je čisto skrajšan in čisto lahko da je to posledica ad. bomo videli kako bo s porodom, je rekla, da je tud porod mal lažji, na to računamuser posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
9.3.2008 9:33:35   
Naša črtica koraka
Ja, marčevke počasi kopnimo ...

Danes prav ne vem, kaj bi počela. Morda bi šla pa kar rodit user posted image ?

Uu, sonček je posiljal! Kako lepo, sigurno bo sprehod padel!

NASY, DOBRODOŠLA NAZAJ! user posted image user posted image user posted image user posted image  Kakorkoli je že bilo hudo, glavno je, da se je srečno izteklo in sta obe s princesko Mašo zdravi!!!

Za mleko, če meniš, da ga imaš premalo: pred podojem popiješ nekaj toplega, nekaj kar imaš rada in te odžeja. Pomaga,  verjemiuser posted image !

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
9.3.2008 9:34:57   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: san

ja, jaz tudi 6 krat do sedaj, pa ne vem a je kaj efekta ali ne. v glavnem mv je čisto skrajšan in čisto lahko da je to posledica ad. bomo videli kako bo s porodom, je rekla, da je tud porod mal lažji, na to računamuser posted image

AD?
Kaj je to?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
9.3.2008 9:36:37   
Naša črtica koraka

Danes sva k kolegici in k njenemu povabljena na kosilo. Sva naračunala, da je to že četrta nedelja, ko nama ni treba kuhatiuser posted image

user posted image  človk bi se na kaj takega kar hitro navadil, ne? user posted image user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
9.3.2008 9:59:25   
*medica*
luclu in nasy dobro došli nazaj..in seveda sedaj sprisotnostjo svojih angelčkov...želim vama veliko prespanih noči in veliko cartanja..

nčk spraševala si glede ločevanja user posted image cotk..jest jih bom tko lpčevala pa še pri pranju jih bom..zarad boš filinga..user posted image

vilma..čestitke zaprve korake..lepo darilce za praznikuser posted image user posted image

katy..spraševala si glede spodnjega prerila če ga bomo nosile..jest sem si spakirala nogavičke pa kupla sam si te mrežaste gatke ker mi je ena kolegica svetovala ker menda škrtarjo vP..tko da jih mam za vsak slučaj..

tina če si se odpravila v rim ..ti želim čim lažji porod in da bo vse potekalo vse ok..user posted image user posted image

punce a se men zdi al pa je to tko..da tiste ki si nekako želimo še pred rokom rodit noče in noče..prav zelo smo pozorne na vsak špik če kaj curlja iz nas pa še kejuser posted image ....pol pa samo opazujemo punce ki majo rok še za nami pa so lepo že doma in pridno cartajo nam pa želja vedno večja..mam občutek celo da bom šla čez rok user posted image ..

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
9.3.2008 10:31:09   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Pozdravljene nosečke!
Samo toliko, da se malo javim... danes sva s Taiem končno prišla domov... Mimogrede, rodili smo se 3. 3. ob 7:31, veliki 48 cm in težki 2555 g... po porodu so ugotovili, da ima Tai nizek krvni sladkor in je bil tri dni na infuziji, potem, ko se mu je sladkor nekoliko izboljšal, pa je dobil še zlatenico... tako, da sva bila v bolnici dooolgih 6 dni - od tega samo dva dni in eno noč skupaj, drugače pa je bil na neonatalnem oddelku in sem ga hodila le dojit.
No, zdaj je vredu in sva končno doma. Ko bo malo več časa, vam napišem še svojo porodno zgodbo in pa prilepim kako slikico našega zakladka.
Rada bi pa rekla samo tole... ker vem, da nekatere mislite, da boste pogrešale trebuščke. Res je, da je nosečnost najčudovitejše obdobje v mojem življenju, ampak materinstvo... je pa nekaj neprimerljivo lepšega... sploh vam ne znam opisati občutkov, ki me prevzamejo, ko pogledam svojega sinka... Tiste, ki ste že mamice, to itak veste, ostale pa boste to še spoznale.
Zdaj vas grem malo prebrat za nazaj (no ja, dokler bo Tai spančkal), da vidim katere marčevke že vse cartajo...
Se pa definitivno še oglasim, samo, da se malo aklimatiziramo.
Pridne bodite in božajte bejbije!

Draga Lucalu,
tole si pa tako lepo napisala, da sem se kar naježila in si mi "zameglila" pogled na monitor user posted image .
Res smo te že kar pogrešale in sem prav vesela, da si se oglasila in da imaš tak namen tudi naprej, seveda ko ti bo to tvoj sine dopuščal. Super, da sta končno doma, sedaj pa vama želim čim več uživanja, objemanja, ljubčkanja, zdravja in vse naj, naj user posted image user posted image user posted image user posted image ....glede trebuščka je pa res, da kdaj pomislim, da ga bom prav pogrešala, ampak je narava poskrbela za to, da nam je vsak dan težje (moj mali ima že 3075g) kar se sedaj že pozna ob vsakem premiku ponoči, vsakem sprehodu,....se mi zdi, da kmalu ne bo več nič za obleči, še une ta velike majice ne user posted image .
Uglavnem, drži....

P.S.: kolk sta bila pa tvoja kužka vesela ko si prišla domov? user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
9.3.2008 10:44:17   
Dinki
Še vedno pa mi niste povedale ali boste "zbirale" umazane cunjice v ločenem košu za perilo ali ne?

NČK, jaz bom zbirala umazane oblekice od user posted image  v posebnem košku, ki sva ga ravno kupila včeraj...tako so nam nekako tudi svetovali v MŠ, že zaradi tega, da ga imaš poleg previjalne in ti ni treba zmeraj nekam nostiti teh oblekic. Kako jih bom prala pa še ne vem (ločeno ali skupaj z najinimi). Po eni strani bi jih najraje na začetku prala še nekaj časa ločeno, a ko pomislim, da imam 6kg boben v stroju, rabiš kar nekaj oblek, da ga napolniš, da je pranje smiselno...no, bom še videla.
No, drugače pa sva včeraj šla kupit koš za plenice, sva hotela čisto navadnega, pa sva ugotovila, da tisti malo večji, ki se odprejo z nogo, stanejo 20€ in naprej user posted image ....potem sva pa v Rutarju videla, da imajo palčka zavijalčka znižanega iz 35 na 25 €, prav tako kasete....no, pa sva ga potem kar kupila, pa tolk sem bila proti user posted image . Upam, da se bo obnesel.
Vilma, čestitke tvojemu malemu sineku za prve korake user posted image user posted image user posted image

Katy13, moj OT lahko popraviš na 105, sem si ga glih zmerila, da si ne bom sama spreminjala user posted image . Glede nogavic in gat. Jaz bom nogavice nesla, gate pa ne, le za domov mi jih bo moj dragi prinesel, jih imam že prištimane. Se mi zdi brez veze če ti vse tam teče in čez uhaja...Sej majo v P take sexy, mrežaste user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
9.3.2008 10:50:32   
Dinki
Nasy!
lepo, da sta tudi ti in Maša že doma in da se privajate na nov ritem življenja.  Vse kar je bilo v porodni sobi, bo pa hitro pozabljeno, razen trenutek ko si dobila svojo Mašo prvič v naročje. Vsem trem želim ogromno zdravja in vse naj, naj, pa da bo dojenje steklo tako kot mora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
9.3.2008 10:58:04   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Katiandi in Dinki, user posted image za pregled. Dinki, a ti maš pa manj popadkov kot prejšnji teden? Jaz mam G spet v pon in upam, da bo več popadkov.

Joj, še to odgovorim, ker vidim, da imam danes samogovore user posted image , ampak me neki časa ni gor pol pa popucam stare grehe.
Mergetka, v petek sem res imela ponovno CTG, pa sem imela le t.i. reaktivne popadke, kar niso pravi popadki, ampak CTG beleži premike user posted image  na podlagi tega, da vsak premik pomeni utditev maternice (tako mi je razložila G). Razlika ko gledaš prejšnji CTG je v tem, da so popadki vidni bolj kot val (tista črta) in ne kot samo premikanje gor in dol...torej sam popadek nekaj časa traja, medtem ko premik je le premik. Je razlika če pogledam CTG od prejšnjega pregleda in od tega, tko da ni šlo za nič več popadkov. Vaginalno me pa ni pogledala ker mi je naredila UZ, me bo pa naslednjič.
Srečno v ponedeljek-jutri na pregledu pa javi kako je bilo pri tebi.

glede koška od Jane pa ne vem nič, žal....se mi zdi pa 60 € res too much za košek...moje mnenje.....

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
9.3.2008 11:30:37   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: san

AD?
Kaj je to?

AD-abdominalna dekompresija. Neka naprava, ki jo imajo v Lj. porodnišnici ko te posedejo na stol in z neko napravo preusmerijo pretok krvi in vsega pritiska iz glave, zgornjega dela telesa in nog na trebušček. To naj bi blažilo popadke in pomagalo  k lažjemu porodu. Upam. Ti pa zavarovalnica plača 10 obiskov in tam nekje od 6-7 obiska dalje naj bi se začel kazati efekt.

Kar se mojega MV vratu tiče nimam pojma kakšnega imam, ker me že ful cajta ni pogledal vaginalno.

< Sporočilo je popravil perp -- 9.3.2008 11:31:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 3514
9.3.2008 11:32:49   
perp

user posted image  človk bi se na kaj takega kar hitro navadil, ne? user posted image user posted image

Jap! Čeprav ful rada kuhava, ampak je pa blazno cool biti postrežen

Neposredna povezava do sporočila: 3515
9.3.2008 11:37:19   
mergetka
Ojla bejbe! Se morm še jaz mal javit.

Noč je bla fajn, mali miga, jaz pa čakam... in tko, ko je rekla ena user posted image včeraj, mam zdaj cajt in bi lahko šla v Rim user posted image .

Tina50, če se je pri tebi začelo, ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!!

Nasy, lepo da si se oglasila. Uživajte s svojo bebico Mašo. Joj, jaz bi tud že... user posted image user posted image

Na AD (nčk: t.j. abdominalna dekompresija, naj bi bila dobra za user posted image in user posted image , kaj več pa ti ne znam povedat) sem pa tud misila iti, sam pol zmeri pozabim poklicat user posted image user posted image . A mislite, da je že prepozno? Sem točno 36 T.

punce a se men zdi al pa je to tko..da tiste ki si nekako želimo še pred rokom rodit noče in noče..prav zelo smo pozorne na vsak špik če kaj curlja iz nas pa še kej ....pol pa samo opazujemo punce ki majo rok še za nami pa so lepo že doma in pridno cartajo nam pa želja vedno večja..mam občutek celo da bom šla čez rok ..

Medica, se strinjam s tabo. Mene že vsak špik razveseli. Pa skoz gledam za kakim čeepom...user posted image

Dinki, hvala! Upam pa, da mi jutri pokaže kaj popadkov, ne sam reaktivnost maternice....

Lepo nedeljo vsem in uživajte spet v sončku!!!

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
9.3.2008 11:41:09   
perp

sončku, kakšnem sončku?

no naj vam sporočim, da smo tudi marčevke odprle klepet na forumu Dojenček pod nazivom zakladki marčevk, ki ga je odprla naša lucalu. user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam, da se preselimo tja.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
9.3.2008 11:41:17   
mergetka
Kako klobaso sem napisala...

Perp, si me prehitela z Ad. Ups, pa nisem 36 T, ampak točno 37.0 user posted image user posted image user posted image

Tolk se veselim, kak daleč sem že, pol se pa zmotimuser posted image user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
9.3.2008 11:43:49   
mergetka

sončku, kakšnem sončku?

no naj vam sporočim, da smo tudi marčevke odprle klepet na forumu Dojenček pod nazivom zakladki marčevk, ki ga je odprla naša lucalu. user posted image user posted image user posted image

Ja, tu pri nas (tud ok. Lj) se neki kaže oz. se je kazal!!!!

Zdaj že dolgo nisem ven pogledala in res so se neki oblaki naredili user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
9.3.2008 11:48:11   
Dinki

sončku, kakšnem sončku?

Tudi pri nas ni govora o konkretnem sončku, ampak optimistično računam na to, da se bo še kaj prikazal user posted image , čeprav se je moja nedelja danes začela bolj v pospravljalno smer.

Bravo Lucalu!!!! Končno ena, ki se je spravila odpreti temo user posted image  in tudi jaz komaj čakam, da se pridružim tja user posted image .

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
9.3.2008 12:21:12   
Nasy
Punce, zdaj sem komaj malo vidla, kere ste ste še tle.
No, da malo povem, kako je bilo. Zvečer me je začelo špikat. Počasi se mi je zazdelo,da je pogosteje in ko sva merila, je bilo na  5, 7, 4 minute-različno. Na poti v LJ me je v avtu že kr spet na 4 minute  zvijalo , včasih močno, včasih manj in sem lepo predihavala. Ko sva prišla v P, se mi je zdelo, da se umirja, morda zaradi mojega strahu..v sprejemni me je pogledala, bila sem odprta 2 cm,  če bi bila bliže doma, bi naju poslali domov. No, moj je dobil haljo, sva šla gor. Dobila sem klistir, zvijalo me je na 4 minute. Na CTG so se kazali rahli popadki, odpirala se pa nisem. Dobila sem proti bolečinam in umetne popadke. Potem se je začelo..ne bom opisovala vsega, tiste, ki ste rodile, veste, kako je bilo, tiste, k še greste, pa boste to same doživele in vas ne mislim kaj strašit, ker vsaka doživlja drugače. Vesela sem, da se je moj dragi odločil za prisotnost, ker brez njega bi bilo nevzdržno. Zdaj se najbolj smejem, ko se spomnem, ko mi je govoril, naj diham ko lokomotivauser posted image user posted image ampak takrat mi je to pomagalo bolj kot vse drugouser posted image Res je bil zlati, v veliko pomoč. Po porodu sem se spraševala, zakaj me boli nos oz.nosni koren, ne vem, kako se reče..in seveda..ugotovim-od maske, ker sem si jo tako nabijala gor.
Zdaj sedim na plavalnem obroču, vsake toliko grem po led, tudi lekadol jemljem, ker precej buba. No, prav tako hitro ne bom pozabila, ker je bil res velik otrok in pač ti šivi in to boli. No, Maša je bila en dan na intenzivni, na opazovanju, ker je bolj malo jokala, ko je prišla-bila je zelo zmatrana. Odkrili so ji malo povišan sladkor, potem pa je bilo vse ok in naslednje jutro je prišla k meni. Z dojenjem sva imeli precej težav, ker ni uspela zagrabit moje bradavice, ki so precej kratke in velike. No ampak sva uspeli se dojiti brez nastavka. Najprej ni pojedla dovolj, dobivala je dodatek. Zato sva tudi ostali raje en dan še v P, da se malo še naučiva. In nisem mogla verjeti, kakšen napredek v enem dnevu! Ni mi bilo žal, da sem ostala, čeprav mi je bilo hudo malo, da ne grem še domov. Včeraj pa smo le odšli, čeprav mi je bilo zvečer žal. Ta presnetiuser posted image od tašče..na vsak način so hotli prist..moj jih je komaj prepričal, da niso prišli že v P me iskat, sej bi znorelauser posted image ta malo mi je čist vrgla iz tira, pa nosit, pa pestvat, pa guncat..mala ni hotla ne jest ne se pomirit in sem bila že jst čist paf. Ej, niso se hotli domov spravit, pa vse je iskala, da je krivo, da je pokakana, da je hladno v sobi, da..kaj vem..zanimivo, ko je končno le videla, da jo imam res poln kufr in da Maše ona res ne bo pomirila (sej ne, da bi jo ona vznemirila, kje pa...), je rekla, bomo šli. Ko sem malo dobila(končno)v roke, se je kr pomirila..sicer je nisem mogla uspavat in sva ji le naštimala malo dodatka za zvečer ampak potem je zaspala pri nama v postelji. Spala je skoraj celo noč, vmes sem, jo še podojila. Zdaj pa spet lepo spi, jo je moja mami uspavalauser posted image No, mama je prišla meni v pomoč in tako bom zdaj en teden imela >strežbo<Dokler se malo ne ulovimo z vsem.
Punce, zdej vem, ko se gre za nas, bom vztrajala pri svojem, sva se z mojim zmenila, da ne popuščava več taščinim muham pa čeprav bi bili spet v kaki zameri. Ker če pa tega ne razume, pa je mati 2 otrok, pol nej se pa piše nekam..briga me, kako so oni vzgajali, midva bova po svoje!

Upam, da se bo kateri dalo to brat. SREČNO VSEM, se bom oglašala, ko bo možno, saj vas pogrešam. Aja, z mano ni bilo nobene z RR.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
9.3.2008 13:57:48   
Dinki
Nasy, hvala za celotno zgodbo, jaz sem prebrala vse user posted image .
glede tašče sem ti hotela povedati, da se res pogovori s svojim možem, naj bo on tisti, ki naj pove svoji mami na razumevajoč način. Jaz sem že enkrat rekla mojemu, da če bo kaj takega s temi našimi mamami je tko, da bom jaz rekla svoji, on bo pa moral svoji. vsekakor je pomembno, da si vidva sedaj stojita ob strani in da se upošteva. Sedaj ko dojiš se ne smeš nič sekirati in živcirati. Prepričana sem, da vama bo ratalo. Glede zamer....bodo že minile, tako kot je še vsaka do sedaj. Pa ne pozabi - najpomembnejši sta Maša in ti. 
Drži se mami user posted image  user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
9.3.2008 14:04:11   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO:

user posted image user posted image  sem že iskala ... pod DOLENJČEK user posted image user posted image  pa še mislila sem si: zaboga kako malo poznam RR - celo po regijah so ga organiziral ... user posted image user posted image  pa malce me je tudi skrbelo, če Gorenjke pašemo zraven ... user posted image user posted image

Zdaj grem pa brskat za informacijami o AD, upam da kaj najdem ... če ne, bom pa vas lepooo prosila user posted image !

NASY: user posted image !

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
9.3.2008 14:08:04   
Dinki

Zdaj grem pa brskat za informacijami o AD, upam da kaj najdem ... če ne, bom pa vas lepooo prosila user posted image !

NČK, kaj te pa zanima o AD, a kje in kako se naročiš al kaj? Mogoče ti lahko jaz kaj pomagam.
Mimogrede, ravno malo seznam marčevk urejam in je pri tebi napisano, da si 1. user posted image . Kolikor mi je znano imaš enega sineka že doma, a ni tako?

Neposredna povezava do sporočila: 3524
9.3.2008 14:13:15   
Dinki

FEBRUARSKE MARČICE 2008:

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2. user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image  

MARČEVKE 2008:

1.3.08: 
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2. user posted image , 30 let, Ljubljana,  user posted image

3.3.08:
user posted image anyas , 1. user posted imageuser posted image
user posted image anlu 3.user posted image , user posted image - Bine user posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1. user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image

5.3.08:
user posted image Vitaena, ?user posted image , Ljubljana, user posted image

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted image user posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška,  user posted image ; (OT: ? cm, +9 kg)
user posted image lencyka, ?user posted image , Ljubljana, user posted image

user posted image  tina50, 1. user posted image , 24 let, Zg. Savinjska dolina, user posted image , (OT: 120 cm, + 17 kg) 

9.3.08:
user posted image dezurna, 2.user posted image , SG , user posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. user posted image , 24 let, Šoštanj,  user posted image
user posted image nika_z , 1.user posted image , user posted image

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted image ,user posted image   -Luka user posted image , (OT: ?, +16 kg) 
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice,user posted image
user posted image Pingvinčica , 2. user posted image , 25 let, Celje,  user posted image
user posted image noe 2.user posted image , Celje, user posted image (OT:??, +5 kg)

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

13.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted image , user posted image , (OT: ? cm, +15 kg)

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana,  user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2. user posted image ,Maribor, user posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image štručka , 2user posted image . , user posted image
user posted image majchika , 1. user posted image , 30 let, Celje, user posted image
user posted image paola 1.user posted image , MB, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image regrat , 1.user posted image , Postojna,  user posted image

user posted image  katty123, ? user posted image , user posted image

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let,  user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2. user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image + user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 119 cm,  + 15kg)
user posted image nye , 1.user posted image ,Ljubljana, user posted image
user posted image orhideja, 2.user posted image , user posted image
user posted image Anay, 2.user posted image , user posted image , (OT:?, +10 kg)

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image , user posted image - Maks ali Filip  user posted image
user posted image max81 , 2. user posted image , 26 let, Jesenice,user posted image   ,  ( OT: 104 cm, +11 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 104 cm, +10 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2.user posted imageuser posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, + kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana,user posted image   ( OT: 107 cm, +14 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana,  user posted image
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let,  user posted image
user posted image Taaja 1. user posted image , 27 let , Jesenice,user posted image  
user posted image Sanca, ?user posted image , user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana,user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 106 cm,  +13,5 kg)
user posted image Zofy , 1user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image - Julijauser posted image ,  (OT: 98 cm, + 16 kg)

25.3.08:
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let,user posted image , (OT:104 cm, + 12 kg)
user posted image pomlad08 ?user posted image , user posted image

26.3.08:
user posted image Stigmata
, 1. user posted imageuser posted image
user posted image Katiandi , 1. user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +6kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:110, +14,5 kg)
user posted image nina_r  1.user posted image , 23 let, Ravne na Koroškem user posted image - Matevž  user posted image , (OT:94 cm, +9 kg)

27.3.08:
user posted image gaya24 1.user posted image , 25 let, Slovenj Gradec, user posted image , (OT:106, +14,5 kg)

28.3.08:
user posted image Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:106 cm, +14 kg)
user posted image Dinki , 1. user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:105 cm, +14 kg)
user posted image ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image Vilma , 2.user posted image , 35 let,user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Katy13 , 1.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image ( OT: 107 cm, +12 kg) 
user posted image Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image tejca14 , 1.user posted image , Murska Sobota, user posted image
user posted image KRISSY, ?user posted image , Kranj, user posted image
user posted image jasnicko, ?user posted image , Šempeter pri Novi Gorici, user posted image

30.3.08: 
user posted image hope77
, 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 let, user posted image - Matic user posted image , (OT:101 cm, +9 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image avak, 1.user posted image , 22 let, user posted image   , (OT: ? cm, +19 kg) 

73 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 28
user posted image : 21

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustile user posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

MARČEVKE - MARČEVCI 2008:

26.1.2008
user posted image  Kabija (PDP 11.3.2008) rodila 26.1.2008 ob ? uri user posted image   Mai

29.1.2008
user posted image Sonnja (PDP 23.03.08) rodila 29.01.2008 ob 9.47 uri user posted image Kristjan (1850 g, 44,5 cm) 

1.2.2008
user posted image Bugi (PDP 15.03.2008) rodila 01.02.2008 ob ??  uriuser posted image user posted image Luka (1690g) in Miha (1255g)

2.2.2008
user posted image rebeca (PDP 4.3.2008) rodila 02.02.2008 ob ?? uri user posted image Taja (2015 g; 46 cm)

20.2.2008
user posted image sonca (PDP 8.3.2008) rodila 20.2.2008 ob 15.11 uri user posted image Manja (2670 g; 46 cm)

21.2.2008
user posted image Azzura (PDP 2.3.2008) rodila 21.02.2008 ob 15.08 uri user posted image Daša (3430g, 53 cm)

22.2.2008
user posted image Wahoo RR (PDP 9.3.2008) rodila 22.02.2008 ob 1.02 uri user posted image   Nejc (2885g, 49 cm)

user posted image  eva78 (PDP 11.3.2008) rodila 22.2.2008 ob ? uri user posted image  Neli (3150 g, 47 cm)

user posted image   florc (PDP 26.3.2008) rodila 22.2.2008 ob 20.46 uri user posted image   Zara (2430 g, 47 cm)

23.2.2008
user posted image DIANA 5 (PDP 17.3.2008) rodila 23.02.2008 ob 2.45 uri user posted image Neja

24.2.2008
user posted image fržolček 
(PDP 5.3.2008) rodila 24.02.2008 ob 17.28 uri user posted image Vita (3590g, 51 cm)

25.2.2008
user posted image Arabela (PDP 4.3.2008) rodila 25.02.2008 ob 11.38 uri user posted image Sergej (3740 g, 51 cm)

27.2.2008
user posted image  Aleži (PDP 9.3.20008) rodila 27.2.2008 ob 14.15 uri user posted image  Sara
(3500 g, 50 cm)

user posted image  TENDAI (PDP 1.3.2008) rodila 27.2.2008 ob 7.03 uri user posted image  Gašper (3170 g, 51 cm)

28.2.2008 
user posted image   Ursi84 (PDP 2.3.2008) rodila 28.2.2008 ob 14.25 uri user posted image  Nejc (3450 g, 52 cm)

1.3.2008
user posted image   Petrca123 (PDP 5.3.20008) rodila 1.3.2008 ob ? uri user posted image   Tian (3130 g, 52 cm)

2.3.2008
user posted image   Marita (PDP 1.3.20008) rodila 2.3.2008 ob 5.07 uri user posted image   Maks (3270 g, 50 cm)

user posted image   Katj (PDP 3.3.2008) rodila 2.3.2008 ob 12.36 uri user posted image  Rok (3620 g, 53 cm)

user posted image    Joži79 (PDP 11.3.2008) rodila 2.3.2008 ob 13.46 uri user posted image   Juš (3000 g, 50 cm)

3.3.2008
user posted image  Lucalu (PDP 7.3.2008) rodila 3.3.2008 ob 7.31 uri user posted image  Tai (2555 g, 48 cm)

4.3.2008
user posted image  Lona76 (PDP 25.3.2008) rodila 4.3.2008 ob 3.35 uri user posted image  Taja (3900 g, 53 cm)

user posted image  Nasy (PDP 27.2.2008) rodila 4.3.2008 ob 12.01 uri  user posted image  Maša (4420 g, 54 cm)

7.3.2008
user posted image   Čakajoča (PDP 10.3.2008) rodila 7.3.2008 ob 19.30 uri user posted image   Nik (3680 g, 51 cm)

user posted image : 14
user posted image : 10 

V vodstvu so user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem novo pečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?