Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 8.3.2008 14:22:20
|
|
|
|
janet
|
No glede plodovnice tud js vem da je ne morš zadržat, kot pa uriniranje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 8.3.2008 14:28:36
|
|
|
|
tina50
|
Čakajoča čestitke za Nika, lepo se pocajtej po CR, pa lepo uživejte in se cartejte. čestitke tudi tebi Branko!! Tejka.387 moja sestra je bila 14 dni preden je imela rok na morju na Hrvaškem, pa je dobila dovljenje celo od ginekologa. če ti nič ni ti se kar pojdi malo sprostit. jaz sem prišla malo prej iz pregleda-CTG, pa nič. vse , ki smo bile tam so bile čez rok. dve sva bile, da imava danes, druge pa skoraj vse čez! to čakanje pa res ni prijetno. upam, da bo čimprej, pa sej še mam dans čas . sam se nič ne dogaja. lepo se imejte in čestitke za današnji praznik
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 8.3.2008 15:01:06
|
|
|
|
san
|
ČAKAJOČA IN BRANKO, ČESTITKE ZA KORANJAKA NIKA VELIKO LEPIH TRENUTKOV SKUPAJ VAM ŽELIM pa seveda hitro okrevanje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 8.3.2008 15:02:53
|
|
|
|
san
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 IZVIRNO SPOROČILO: san glede pranja dojenčkovih cotk, mam jaz tud dilemo. moje stvari bom gotovo prala posebej, zaradi čišče, ne vem pa kaj z otroškimi . a jih naj perem skupaj ali posebej. ker se mi pol ne nabere dovolj cotk malih za en stroj. jest v prvo nisem prov nič komplicirala, sem vse prala skupaj z najinimi cotami in tudi malo mehčalca sem dala not, nisem pretiravala, tudi praška sem dala manj kot ga ponavadi dam...manj bomo komplicirali boljše bo, a ne??? no, sej js sama tut tko mislim. sam dokler bom mela čiščo bom pa prala posebej. sej, če tko pogledam, jaz manj posvinjam cunje kot otroci
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 8.3.2008 15:12:53
|
|
|
|
san
|
janet, čestitke tudi tvoji prijateljici, to je pa ornk dojenček
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 8.3.2008 15:13:37
|
|
|
|
san
|
sem pozabila kaj sem prebrala, pa vas bom pol še enkrat . zdej gremo pa mal na zrak.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 8.3.2008 16:16:08
|
|
|
|
Katy13
|
To sem vas mislila tudi jaz vprašat, kako veš, da ti je odtekla plodovnica. Če ti odteče tako, potem veš. KAj pa če ti med urinranjem, verjetno so prisotni tudi popadki ali ne Janet - a mogoče ka veš, ali moram biti na tistem pregledu tešč?
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 8.3.2008 16:49:38
|
|
|
|
Vilma
|
Čakajoča čestitke za sinka Nika! Mene je pa sine danes presenetil za 8. marec. Je naredil svoje prve korake, sem tako srečna, bi kar cel svet objela Sem že neki travmirala, da bo shodil ravno ko bom v porodnišnici in da bodo vsi pred mano vidli, kako hodi. No pa je le shodil preden grem jaz v Rim Jaz pa danes naredim še svoj zadnji podvig. Ampak res zadnji!!! Ob sedmih šibam sama v Ljubljano na eno rojstnodnevno večerjo. Če ne bi bili ravno dve prijateljici, se ne bi niti premaknila, tako pa nisem znala rečt ne. No saj menda me ne bo glih v avtu stisnilo za rodit.
< Sporočilo je popravil Vilma -- 8.3.2008 16:50:23 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 8.3.2008 17:00:33
|
|
|
|
lucalu
|
Pozdravljene nosečke! Samo toliko, da se malo javim... danes sva s Taiem končno prišla domov... Mimogrede, rodili smo se 3. 3. ob 7:31, veliki 48 cm in težki 2555 g... po porodu so ugotovili, da ima Tai nizek krvni sladkor in je bil tri dni na infuziji, potem, ko se mu je sladkor nekoliko izboljšal, pa je dobil še zlatenico... tako, da sva bila v bolnici dooolgih 6 dni - od tega samo dva dni in eno noč skupaj, drugače pa je bil na neonatalnem oddelku in sem ga hodila le dojit. No, zdaj je vredu in sva končno doma. Ko bo malo več časa, vam napišem še svojo porodno zgodbo in pa prilepim kako slikico našega zakladka. Rada bi pa rekla samo tole... ker vem, da nekatere mislite, da boste pogrešale trebuščke. Res je, da je nosečnost najčudovitejše obdobje v mojem življenju, ampak materinstvo... je pa nekaj neprimerljivo lepšega... sploh vam ne znam opisati občutkov, ki me prevzamejo, ko pogledam svojega sinka... Tiste, ki ste že mamice, to itak veste, ostale pa boste to še spoznale. Zdaj vas grem malo prebrat za nazaj (no ja, dokler bo Tai spančkal), da vidim katere marčevke že vse cartajo... Se pa definitivno še oglasim, samo, da se malo aklimatiziramo. Pridne bodite in božajte bejbije!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 8.3.2008 17:19:18
|
|
|
|
mergetka
|
Lucalu, ! Welcome back in bravo za tvojeg sinčka!!!!
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 8.3.2008 18:34:41
|
|
|
|
san
|
vilma, bravo za tvojega sinčka lucalu, dobrodošla nazaj med nami , smo veliko mislile nate . samo, da sta sedaj doma in da je vse ok z vama . upam, da se hitro privadite na nov ritem . pa lepo od tebe, da si se nam javila .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 8.3.2008 18:38:20
|
|
|
|
Tejka.387
|
Vilma: bravo tvojemu sinku za prve korake. Lucalu: dobrodošla nazaj, pa tvojemu sinku. Zdej pa lepo počivajte in pridno jejte. Hvala vsem za mnenja, glede izleta. Sva se odločila, da greva. Kopala se sicer ne bom, bo pa vseeno luštno it mal na lepše.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 8.3.2008 18:42:20
|
|
|
|
san
|
tejka, men je zadnjič G rekla, da ne bi bilo nič hudega, če bi šla na bazen. če še nisi odprta seveda, po moje ni panike tudi za kopanje ne. glede izleta, bi pa jaz tudi verjetno šla.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 8.3.2008 19:25:51
|
|
|
|
janet
|
Katy- nisem 100 %, ker pri nas v službi vso kri jemljemo pred zajtrkom, tk da so ponavadi tk in tk tešči. Poklič v laboratorij pa vprašaj najboljš. Vilma - čestitke za prve korake!!! Lucalu - dobrodošla zopet med nami, pa fajn se rihtajte, pa javi se še kaj!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 8.3.2008 21:01:39
|
|
|
|
Naša črtica koraka
|
Čer, danes je za mano kar nekaj akcije. Najlepši del je pa bil obisk frizerja, zdaj sem lepa ko luna v jasni noči . Poleg nove lepote sem pridobila tudi novo spoznanje, ki bi ga rada delila z vami, so . Namreč, odkrila sem, da je nosečniški trebušček, oz. nosečnost v zadnjih tednih tudi imeniten VARČEVAČLNI MEHANIZEM. Primer iz prakse: Hotela sem nakupiti malenkosti v trgovini, vendar, ko sem VIDELA tipično sobotni kolono pred blagajno in si zamislila sebe s tem v njej, me je misel po nakupu minila ... kasneje je šel po nakupih , ki pa se dosledno drži napisanega na listku ... Veliko spoznanje, ne ? PRANJE CUNJIC: OD jih nameravam prve 3 mesece prati ločeno oz. z ostalimmi otroškimi oblačili. Šele po 1,5 letu bom pomešala s svojimi. Kaj pa vem, tak filing imam. Še vedno pa mi niste povedale ali boste "zbirale" umazane cunjice v ločenem košu za perilo ali ne? UMIVANJE RITE : v müllerju sem kupila paketke vatk. ki so ravno temu namenjene. SUper! Umiješ pokakanko z vatko namočeno v vodo, obrišeš z robčkom, vse zaviješ v umazano plenico, daš novo plenico, obilno namažeš s hladilnim mazilom, zaviješ in ! Z vlažilnimi robčki imam slabe izkušnje - kemikalij je toooolk gor, da bohpomagej! Robčki so res le za potovalne, obiskovalne priložnosti. Pa pomožnosti taki, ki imajo čim manj "kamilic" in "aloevere" gor. Vala, dost do sedaj!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 8.3.2008 23:48:53
|
|
|
|
gaya24
|
Da se še js mal javim! lucalu DOBRODOŠLA NAZAJ!!! Super, da ste doma in je vse ok. Ene pa še čakamo na naš DAN D . Upam, da bo hitro prišel. No, da vam povem, da sem pred eno uro prišla s koncerta od Jana Plestenjaka in je blo fenomenalno.Res je lep, pa ne sam lep, poje tud božansko! V glavnem učiteljice bi rekle- SEDI 5! Zdaj grem pa počas spat, mal me je pa vseen zmatral koncert. Želim vam, lahko noč, če pa katera gre.....SREČNO!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 8.3.2008 23:50:36
|
|
|
|
Katy13
|
Lucalu - dobrodošla nazaj. Te je lepo slišat oz. brat. Ko boš imela čas, pa nam le povej svojo porodno zgodbo. Želim vam veliko lepih trenutkov in veliko cartanja. Vilma - za prve korake. Janet - hvala. Naša črtica koraka - jaz ne bom imela ločenih košev za oblačila, prala bom ločeno, nekaj časa.
< Sporočilo je popravil Katy13 -- 8.3.2008 23:51:30 >
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 8.3.2008 23:56:52
|
|
|
|
Katy13
|
Sem včeraj razmišljala, da vas moram vprašat. Ali boste nesle nogavice in spodnje perilo v porodnišnico? Nam je na ogledu porodnišnice rekla, da imamo spodnje perilo v porodnišnici. Jaz sem razmišljala, da bom vzela zraven nogavice. Nič grem spat. Lepo potovanje v Rim tiste, ki se boste odločile zanj. Je kar nekaj takšnih kandidatk.
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 9.3.2008 0:01:06
|
|
|
|
Katy13
|
Še tole... našla sem link do Baby book, ki smo ga mi dobili v MŠ in meni je kar dobra zadeva http://www.babybook.si/
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 9.3.2008 0:06:06
|
|
|
|
mergetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13 Sem včeraj razmišljala, da vas moram vprašat. Ali boste nesle nogavice in spodnje perilo v porodnišnico? Nam je na ogledu porodnišnice rekla, da imamo spodnje perilo v porodnišnici. Jaz sem razmišljala, da bom vzela zraven nogavice. Jaz sem mislila vzet 3. nogavic in 2. gatke za vsak slučaj, sam najbrž so bolj udobne one mrežaste, ki jih dobiš v P. NČK, jaz tud nisem mislila meti 2 košev za perilo, sam prala bom pa najbrž en mesec ločeno. No, ne vem, tak je zaenkrat plan, pol bom pa videla, če bo tak ok.
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 9.3.2008 1:27:09
|
|
|
|
san
|
jaz ločenih košev tud še nimam zaenkrat, mogoče kasneje... glede nogavic, jaz sem si tudi spakirala 4 pare, se spomnim, da me je v noge zeblo - pa se mjih vedno imela s seboj. gatke sem pa vzela samo ene za domov, ker se tudi spomnim, da so mi bile najbolj udobne njihove in še skoz sem jih morala preoblačit. jaz sem pa danes mislila, da bo treba it. me je začel tko čudno zvijat, ko sem otrokom pravljico brala, da je dragi prevzel, jaz sem pa mal predihavala, pol sem pa zaspala in sem se parkrat zbudila, pa je vse skupaj nehalo . false alarm... no, zdej me pa peklensko zgaga peče...aaaaaaaa. sem ravno zadnjič ponosno ugotovila, kako me ne, oz. me je sam ene 2 krat. no, danes me pa za vse dni nazaj . zdej grem pa poskušat spat naprej, če rata. ugotavljam, da se vas kar nekaj ni javilo danes... zofy, perp, dinki, katiandi, pa še bi lahko naštevala... mal me strašite . a vas je slučajno luna vzela? al sem sam jaz že tolk odvisna, da se morm pridno jalvljat mirno noč vsem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 9.3.2008 1:28:54
|
|
|
|
san
|
uau, jst grem pa v 39. teden, oz sem napolnila 38 tednov. zdej pa res samo še malo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 9.3.2008 5:42:09
|
|
|
|
tina50
|
Mene pa nekaj grabi, pa sem mogla prit vas še prebrat. me že od 3 naprej neki grabi, pa mi še ni da bi šla v P, ker mi je ful smotano , da me pošljejo potem nazaj domov. pa me že kar nagosto grabi. sm probala na kavču zaspat, pa nič! vam javim, če se odločim za odhod lucalu !me je kar prevzelo in sem nekaj potočila, ko si tako lepo napisala o materinstvu.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2008 - 2.del 9.3.2008 5:45:05
|
|
|
|
tina50
|
aja, glede koša, pa ga jaz imam v sobi otroški, tam, ko ga bom previjala, da mi ne bo treba nosit vedno posebej v kopalnico.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
stari staršiwatershinese želijo umešavati v vzgojo vaših otrok?da (
55%)
ne (
45%)
Število vseh glasov: 410Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!