|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
25.2.2008 14:32:40   
mbd0411
Spelka12,upam,da bo vse v redu.
Si mi pa naredila "lušte" s pečjakovimi štrukljiuser posted image ,že nekaj dni bi jedla nekaj sladkegauser posted image pa se mi ne da nič spečt.user posted image .Se bom verjetno lotila ene peke,joj sladkor je na nuli.user posted image Grem...

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 351
25.2.2008 20:12:38   
sapi
spelka12 držim pesti za jutri ...  v nedeljo pa, da otročki ostanejo s teboj user posted image ...
Še en lep dan je danes ... 
Midva z možekom sva imela včeraj sprehode po okoliških hribčkih danes pa spet delavno ... je prav pasalo ... bi kar še za par dni podaljšala tale vikend ... drugače pri meni nič novega saj veste čakam naodobritev konzilija ... pa ve se kaj dogaja ... kje pa ste vse EEEEE ...

sapi

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 352
25.2.2008 20:25:31   
lara light
Lepotičke moje, vidim, da se nas je več tukaj...lepo. Se opravičujem, a sem v guži in ne utegnem...občasno preberem, da sem na tekočem...pridne ste, zelo!!! spelka za jutri vse najlepše misli in želje, vse bo ok...kako nosečke moje??
Poljubček, lahko noč!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 353
26.2.2008 11:17:03   
spelka12
Znesla 12 jajčk user posted image user posted image . Boli k hudič, grem počivat. Rada vas imam.
Lp
Aja ET v nedeljo
Aja še mijavček bo pa noseeeeeečkaaaaaaauser posted image user posted image , mijavček naša drži se. Ko preženemo tvojo hiperbolezen boš ko nova pa še user posted image  povrhu.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 354
26.2.2008 12:32:41   
mbd0411
Spelka12,držala pesti,user posted image naj,bo vse v redu,.
Mijavček,samo pozitivno,potem se bomo pa še o čem drugem pogovarjale.user posted image DRŽIM PESTI!!!!!user posted image
Jaz pa ne vem,če bom dočakala 11.3.,me bo prej pobralo.Prsi me tako bolijo,da se ji8h ne smem dotaknit,izcedka ni večuser posted image ,upam,da zdržim.
Lara,lepo da prideš kaj pogledat.user posted image
Pozdrav vsemuser posted image
Ti smeški so mi pa tako všeč,da ne gre brez njih.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 355
26.2.2008 15:03:34   
monikap
Spelka12 bravo si bila pridna kokoška sedaj pa lepo počivaj v nedeljo pa pridejo tvoje pikice pod srčka.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 356
26.2.2008 18:59:08   
Detece
Tudi meni večinoma zmanjka časa za pisanje. V službi večinoma preletim poste in sem z vami.
Zdaj bi se morala učit, pa raje s slabo vestjo tipkam in beremuser posted image user posted image .

Držim pesti Špelkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 357
26.2.2008 21:39:41   
mischka
Dober večer, punce!

Mogoče ste že pozabile name...no, jst na vas nisem in vas skoraj redno berem...samo sem malo zmedena, ker vas je tolk in sploh več ne vem kera je kera in rajši nič ne pišem, da ne bi kaj neumnega napisala  user posted image
no, u glavnem končno sem dobila datum za urologa, ki bo prisostval pri operaciji in me zanima če je katera že bila pri urolgu in kako zgleda pregled.
Pa še eno vprašanje- zedj moram jesti KT 3 mesece skupaj in vsakič ko naj bi po pravilih morala imeti user posted image  imam malo rjavega izcedka.. mi je G rekla da naj takrat vzamem kar 2 KT naenkrat!!! Se je vam tut to dogajalo?

Aja, pa ŠE ENO vprašanje: ali je katera bila na operciji, ko so ji tisti del jajcevoda, kjer je bila zapora odrezali in potem skupaj prišili? Kakšen je potek, bolečine, itd.

Upam, da vas ne morim preveč in da bomo čimprej vesele nosečke!!!!

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 358
27.2.2008 10:18:59   
Barachiel
Jst sm 1x že bila pri urologu v LJ kliničnem centru. Najprej te pokličejo in moraš dati urin, da ti ga pregledajo, potem pa h urologu. Mi2 sva se kar dolgo pogovarjala o mojih takšnih in drugačnih problemih, nakar se je odločil, da mi bo opravil cistoskopijo (ko ti gre skozi sečnico v mehur in ga pregleda iz notranje strani). Napisal mi je še napotnico za UZ sečil v Murglah in me napotil h dr.Ribičevi zaradi suma na endometriozo. To je bil sedaj opis v grobem, mislim da je predvsem pregled odvisen od težav, ki jih navajaš? Kaj pa tebe pesti, če smem vprašatiuser posted image

< Sporočilo je popravil Barachiel -- 27.2.2008 10:20:25 >

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu mischka)
Neposredna povezava do sporočila: 359
27.2.2008 10:30:45   
mischka
Meni je dr. tomaževič med laparoskopijo...šla sem na operacijo zaradi pergrade in ciste na jajčniku....potem pa je ugotovil endometriozo, med drugim na mehurju- na zadnji strani. Zdaj sva se pa zmenila. da bom šla še enkrat na operacijo, na keteri mi bo G porihtal jajcevode, urolog (Mihelič), pa merhur...drugače nisem imela nobenih posebnih problemov z mehurjem... včasih me je med lulanjem kdaj peklo, samo nisem posvečala veliko pozornosti, ker sem mislila da imam malo vnet mehur in sem veliko pila tekočine in je bilo ok!!!user posted image
Tebi so odstranili žarišča E na mehurju?

(odgovor članu Barachiel)
Neposredna povezava do sporočila: 360
27.2.2008 11:34:02   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: mischka

Meni je dr. tomaževič med laparoskopijo...šla sem na operacijo zaradi pergrade in ciste na jajčniku....potem pa je ugotovil endometriozo, med drugim na mehurju- na zadnji strani. Zdaj sva se pa zmenila. da bom šla še enkrat na operacijo, na keteri mi bo G porihtal jajcevode, urolog (Mihelič), pa merhur...drugače nisem imela nobenih posebnih problemov z mehurjem... včasih me je med lulanjem kdaj peklo, samo nisem posvečala veliko pozornosti, ker sem mislila da imam malo vnet mehur in sem veliko pila tekočine in je bilo ok!!!user posted image
Tebi so odstranili žarišča E na mehurju?

malo imaš napačno predstavo o endometriozi. Ne obstaja endometrioza na mehurju, jajčniku, črevesju...Tam se samo naredijo zarastline ali endometritična žarišća...Endometrioza se dogaja znotraj maternice...je nekakšna napaka...sluz, ki jo imamo v maternici nam ki imamo to napako med časom menstruacije, gre ven in se nalaga na različne bližnje ograne (lahko na mehur, črevesje, ...). Zato to ni okvara mehurja in ni rečeno, da moraš pa z njim, zaradi tega ker se je na njem nabrala ta sluz, imeti težave.
Upam, da sem prav povedala. Tako sem jo pač razumela jaz.

(odgovor članu mischka)
Neposredna povezava do sporočila: 361
27.2.2008 11:39:26   
Detece
Se opravičujem za tako šlampasto pisanje. Sem v službi in tako na hitro tipkam.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 362
27.2.2008 12:52:10   
Barachiel
Mischka meni zenkrat samo sumijo na endometrozo - laparo in histerosopijo imam 18.3. Urolog mi je posumil nanjo, ker se mi mehur pač velikokrat vname po spolnem odnsu in, ker imamo ženske te organe zelo zelo skupaj. Jst pa imam fuuul velike probleme z mehurjem (stalno vnet, pekoče in krvavo uriniranje, tiščanje na vodo, težko zadrževanje, uriniranje po kapljicah...). Problem je tudi v tem, da meni sploh nobene tablete (Spasmex, Primotren) več ne pozdravijo vnetij in potem trpim in lahko samo čakam na boljši jutri. Je pa urolog tudi rekel, da se mu ful čudno zdi (in kar je še dodatno potrdili njegov sum na E) ker me je zelo zelo zabolelo, ko mi je v sečnico vstavil cevko - no pa da ne govorim o bolečinah potem (kot bi lulala britvice). Drugače teh bolečin ne bi smela imeti... Kdaj pa imaš pregled pri urologu??? Upam, da te nisem prestrašila.
Ja Detece sej mislim da si nekako pravilno povzela, mogoče še dodam, da potem ta žarišča in zarastline kvarijo normalno delovanje in funkcijo teh bližnjih organov - zato problemčki.

(odgovor članu mischka)
Neposredna povezava do sporočila: 363
27.2.2008 15:39:28   
mischka
Ne, ne, mogoče sem jaz malo šlampasto napisala. Vem kaj je E, ker sem dala cel internet čez, ko sem izvedela za to diagnozo! Zaradi težav sprašujem zato, ker me je po operaciji moj G vprašal, če me nič ne peče med lulanjem (z začudenjem)... prej ko sem razlagala, da nimam nobenih težav z mehurejm, sem odgovarjala barachiel na vprašanje kaj me pesti (sem jo razumela, da me spašuje, kakšne težave imam z mehurjem) user posted image

U glavnem, upam da smo se sporazumeleuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 364
28.2.2008 10:57:41   
Barachiel
Mischka ja sej sm te spraševala po tem tko da meni si dala pravilen odgovor. ALi je dr.Tomaževič tudi tvoj G?

(odgovor članu mischka)
Neposredna povezava do sporočila: 365
29.2.2008 13:33:09   
Mijavček
Ja kam je pa ta naša tema zlezla.

Da se vam še tukaj javim, jaz še vztrajam in nisem delala testa. Napihnjena sem ko balon in vse me boli, ampak v sladkem pričakovanju me tud to ne more v slabo voljo spravit. Sam da ne bo tečkeuser posted image   in da bo v pondelk ena lepa fajn cifra na beta HCG.

pa hvala vsem  k držite pesti.  user posted image

Fajn bodte, pa še kej napište user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 366
29.2.2008 14:52:18   
sapi
Dobra si, da ne narediš testa user posted image ...  držimo pesti, da že vse boli tako, da ne more pokazati drugega kot user posted image user posted image ... pa na čim višji bHCG

sapi

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 367
29.2.2008 17:18:43   
Barachiel
Mijavček drž se! GOOD LUCK WITH user posted image       user posted image user posted image  pa še rima seuser posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 368
29.2.2008 17:54:01   
Barachiel
user posted image  In kako zanimivo, da se nekatere izogibate user posted image , medtem ko bi pa jest dala vse, da bi jo dobila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 369
29.2.2008 22:16:22   
Milamay
Špelka 12 je znesla 12 jajčk. user posted image  Vidiš, pa še ujema se. Držim pesti, da bo šlo tokrat vse po planu.

Jaz sem imela ta teden pravo norišnico v službi. Niti en večer nisem uspela priti na net. Sem pa zdaj nadoknadila in vse prebrala. Prav nasemjala sem se ob vaših metlah. Ja, tudi jaz se moram lotiti čiščenja. Med tednom pač nič kaj ne uspem narediti. Moram pa se vam pohvaliti, da sem si nabavila nov sesalnik iz Nemčije - dysona. Sesa kot nor. user posted image  Škoda le, da ne sesa sam. Sicer pa se ne smem pritoževati, saj ponavadi sesa moj dragi.

Lepo bodite in želim si, da bi nas čimprej katera razveselila z veselo novico o user posted image user posted image .

Lep vikend

Neposredna povezava do sporočila: 370
1.3.2008 17:56:35   
lejla007
Hey, punce!

Končno sem prilezla do računalnika user posted image
Ta teden me je začela matrat slabost in glavoboli, tko da mi prav ne paše sedet za računalnikom, ker mi kr slabo postane...
Samo poročilo z včerajšnjega UZ - prijel se je eden, GV velika 25mm, plod velik 8mm, srček pa tudi že viden... Zdej imam naslednji UZ 17.3. pri svoji G.

Drugač pa že par dni stiskam pesti za našo Špelko - jutri dobi svoje otročke - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 371
1.3.2008 19:13:26   
sapi
lejla007 smo te že med pogrešane prijavileuser posted image  ... torej si že videla kako tvoji bebiki bije srček ... ti le lepo počivaj in uživaj s svojo pikico ...

špelka12  mislimo nate ... jutri je tvoj dan D ... pazi na svoje otročke ...

sapi

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 372
1.3.2008 21:07:01   
mbd0411

špelka12
,jutri smo vse s tabo.
Lejla007,kako smo te že pogrešale.Tudi pri meni je ves dan slabost,tako pride in gre,pa pride in gre....Neugodno... Ti si vsaj že bila na pregledu,jaz ga bom pa komaj dočakala.Joj,kje je šele 11.3.
Lara?
Mijavček?
Kako ste ostale?

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 373
2.3.2008 18:36:16   
lara light
Nisem še pogledala na IVF, kako je s spelko? Spelka!!! Kličemo te! Čakamo nateuser posted image
Lejla, supercauser posted image ti le počivaj, mislimo nate, samo toliko da si javila, kako je s tabo, več ne rabimo!user posted image  Drži seuser posted image
Mbd, kako si ti? Upam,da si lepooouser posted image  ...ne skrbi, vse mine, misli na lepe reči, ki čakajo tebe in tvojo družinicouser posted image

Lep pozdravček vsem, kiss!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 374
2.3.2008 19:42:12   
mbd0411
Špelka!!!!!!! Kjeeeeeeee siiiiiiii??????

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.