|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
7.3.2008 10:25:31   
nian
pozdravljene!

danes ima alja 3 mesece user posted image

kako se luštno smejijo vaši mački na slikcah. alja se pa noče. takoj ko vzamem fotoaparat se zresni in gleda to čudo. isto pred kamero, pogovarja in smeje se, dokler ne vidi kamere.

da še jaz pokomentiram:
čajčki: alja tuli že samo če vidi flašo, žlico ipd. zato je ne silim več. enkrat na teden probam, če slučajno bi kaj popila, pa do sedaj še ni.

zabavanje: v igralnici je najraje sama s svojimi igračkami. ko se naveliča, jo pa zabavam jaz, pojem, gledava knjigice, ji dam pred nos različne stvari, da prijema ... ko začne tečnariti pa na joško in v posteljo.

kako jih ve hranite? medve sva navajeni, da poje ko se zbudi, nato pa še enkrat preden zaspi. to ponoviva 4 krat na dan. ji je pa zadosti ena joška na eno budno stanje.

alja tudi sili pokonci. se trudim, da bi jo držala nazaj pa se prav usloči in tišči glavico naprej. ali  jih že kaj imate po kengurujčkih? jaz jo dajem za par minut na dan, da se navadi. včeraj sem naju prijavila na plavanje za dojenčke. bo katera hodila? midve štartava 3. 4. v kamniku.

Lp

< Sporočilo je popravil nian -- 7.3.2008 10:26:32 >

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
7.3.2008 10:45:03   
želva
ElaM, saj jo nosimo tako, sam ona se tok dvigne, da sedi, jo moram prav pazit, da mi na glavo ne pade,ker se tok odžene.
Manca je danes tudi stara 3 meseceuser posted image Pa en prijatelj je danes dobil Miho(3960kg).
Pa še to: Manca je začela jest po 5-10 min na joški in je sitauser posted image Jaz sem pa čist navdušena, ker prej je to trajal 30min-45min.Pa če ji dam,ko mislim da je že tok ura, se začne kr drt, ker ni lačna.Uglavnem Manca je že velika puncauser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
7.3.2008 10:49:09   
Raho
Na hitrico se javim - mi danes ni treba iti v službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi smo OK, Črto se je nehal dojiti (v zameno za motor) in je bilo kar stresno. Iraja Živa je OK, pridna, spi še vedno cele noči, le malo bolj manekenskih mer bo očitno (se je ta mesec zredila samo za 630 gramov).

Tu pa sta naša mulčka:
user posted image

user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
7.3.2008 10:59:02   
TiSta
En lep pozdravček vsem mamicam!
Do sedaj sem vam na forumu sledila le ob branju, tokrat pa mislim da je že čas da se vam tudi pridružim ob kakšnem čvekuuser posted image , čeprav mi gre branje bolje od rok.
Mojemu sončku je ime Nace in se je rodil 3.12.2007.  Je res en super priden fantek, živahen, polno dojen, pridno spančka ponoči in včasih ob živce spravlja mami in očija s svojim histeričnim jokom ko je problem zaspati.

Tudi Nace zelo hitro zaključi z dojenjem, dojim na eno dojko in zaključiva po 5-10 min. Ampak govorim si: dokler je zdrav in vesel me nima kaj skrbeti!

Čajček sva probala dodajati, pa mu je teknil le po 1. cepljenju, kar nama je tudi p. svetovala, saj so navadno bolj žejni takrat.
Drugače sva pa začela hodit na telovadbo 2krat tedensko-Dojenček&mami, kar moram pohvalit da je res super kot za mamice in dojenčke.

Nian zanima me glede plavanja, ki se ga imata namen udeležiti v Kamniku.
Brala sem, da je to šele od 4 mes. naprej in da morajo samostojno držati glavico?

Sedaj se pa moj malček prebuja in šibava na en sprehodek, najbrž ne za dolgo ker ne izgleda ravno toplo zunajuser posted image
Pa lep dan!

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
7.3.2008 11:14:54   
loncica
Nian, kako pa da ne boš hodila v Kranj? Jaz sem mislila v Kranj, samo ne vem, če ni aprila še prezgodaj. Imaš kaj info od tega kako je, če še ne drži glavice?

TiSta pozdravljena. Še ena Gorenjkauser posted image .

Glede dojenja. Naš tudi opravi v 5-10minutah. Doji se pa 6-7krat na dan.

ElaM: jaz mam posvetovalnico 12.3.. Ja očitno nimaš Šarfove, ker ona bi težko prišla iz porodniškeuser posted image .

Lp

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
7.3.2008 11:26:09   
TiSta
[link=http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=22388&photoid=107550][/link]
No pa še slikica mojega Nacetauser posted image  
Izgleda, da še ne obvladam prilepit slikiceuser posted image

< Sporočilo je popravil TiSta -- 7.3.2008 11:27:20 >

Moja škratka Nace 3.12.07 in Bine 7.1.2010

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
7.3.2008 11:29:52   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

ElaM: jaz mam posvetovalnico 12.3.. Ja očitno nimaš Šarfove, ker ona bi težko prišla iz porodniškeuser posted image .

Lp

Ja, to pa res težko, ja.user posted image user posted image user posted image  Mi imamo Rusovo.

Same Gorenjke, lepo, lepo,  se bomo lahko kdaj v Loki na kavi dobile?

:)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
7.3.2008 11:42:50   
nian
Glede plavanja: ja mora držat glavico, to je edini pogoj. Jaz sem povedala, da bo moji še par dni manjkalo do 4-ih mesecev, pa mi je Nina Žepič (ta ki ima plavanje) rekla, da naj prideva in če ne bo še zmogla ali pa če ji ne bi bilo še všeč, bova pa malo kasneje prišli in se nama bo odbilo od cene. Tako da sem si rekla, da bova tako naredili. Drži pa tamala že sedaj glavico, tako da upam, da ne bo premrzlo zanjo. ker tudi doma bolj uživa v malo toplejši vodi, tam bo pa 33 stopinj. Probat ni greh user posted image

Kar se pa tiče Kranja. Aljaževa šola bi bila zakon, kjer je bazen, je meni res blizu, ker smo s Planine. Sem pa slišala, da je voda oporečna. Da so že na nekaj analizah na meji in da so not nevemkakšne bakterije. Tako da mi je ena svetovala Kamnik. Bova šli z malo na daljši izlet.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
7.3.2008 12:05:44   
andreja2000
TiStauser posted image  lepo pozdravljena med nami.

Eva pa je včeraj dopolnila 3 meseceuser posted image .Sem pa morala danes prestavit posvetovalnico in s tem seveda tudi cepljenje,ker sem ugotovila,da smo naročeni na isti dan kot pa imamo UZ kolkov-to pa seveda ne gre.Tako,da imamo sedaj posvetovalnico šele 18.3.
Naša Eva pa je lepo ujela ritem glede spanja za nočko in tako hodi spančkat ob sedmih in tudi zaspi lepo sama,ko jo položimo v zibelko.Je pa zato čez dan z spanjem drugače,kajti zelo redko se zgodi,da zaspi kar sama(razen vzunaj v vozičku),skoraj vedno jo moram nositi preden zaspi in potem jo odložim v voziček,ki ga imamo za doma in nato spi naprej,a običajno bolj na kratko od 20-30 minut,včasih tudi manj in včasih tudi malo več.Potem bedi kaki 2 uri.Tako je pač trenutno stanje pri nas.Se je pa danes ponoči nekaj prebujala,vendar ko sem ji dala dudico je takoj zaspala nazaj.

E,to vreme mi pa nič kaj ni všeč,pa tako lepo je že bilo.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
7.3.2008 14:53:47   
Skaana
user posted image

TiSta, dobrodošla.

Joj, kolk so res cortkani tile naši decembrčki user posted image . Jaz kar ne morem verjet, da bodo že počasi vsi tri.

ElaM, moj oče je stabilen, prestal je manjšo operacijo, za naprej pa je potrebno čakak user posted image . Ampak smo optimisti. Hvala za skrb user posted image .

Ja, možnost okužbe z rotavirusom je. Predvsem sedmi dan, pazit pa moraš štirinajst dni. Pa saj zelo pazim, roke si temeljito umijem, potem še razkužim. Pa ritko mu z vsakim robčkom le enkrat obrišem. Vržem in spet svežega. Ja, saj vem, bomo bankrotirali user posted image . Še dobro, da obstajajo DMovi robčki brez vsega - jih namočim le v vodo. Meni so zakon. S tistimi rito tudi zdaj do suhega obrišem.

Čaji, jaz sem Ateno do dopolnjenega 6. meseca izključno dojila, a potem je imela velike probleme s pitjem. Vendar še zdaj nerada pije. Zato sem rekla, da bom pri Alekseju pri treh probala dati prekuhano vodo. A se dere kot da bi ga iz kože dajal. Prav tako pri čaju (sem mislila, da mu bo bolj dober). Tako da imam namen tudi do šestega dojit, potem pa postopno uvajanje (vsake tri dni drugo zelenjavo oz. sadje). Je pa očitno res alergičen na kravje mleko, tako da odpadejo tudi vse kašice. Mu bom pač kuhala. Tudi pri Ateni sem. Nič kravjega mleka in glutena do enega leta. Se pa za grickat odlično obnesejo riževi kruhki. Naša jih je oboževala (čeprav so mi vsi govorili, kako ji lahko dajem ta stiropor za jest). Ampak tudi jaz pravim, vsak po svoje. Ker so si tudi otroci izredno različni. Aleksej že cmoka zraven, ko jemo. Če bo kriza, mu bom seveda dala kaj prej...

Plavanje vam izredno priporočam. Sem hodla z Ateno in je bilo superca. Žal zdaj z Aleksejem ne bo šlo user posted image . Mi je Celje predaleč.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
7.3.2008 16:34:11   
lana38
Mi2 se pa dojiva na 3 ure, razen če Tim prespi obrok, potem pač ko se zbudi. Dojiva pa se 10 minut na eni dojki, pa potem še 5-10 min na drugi. Pri 3 urah vstrjam po nasvetu P, ker se je prenažiral in bruhal. On bi pa še zdaj kar naprej jedel, če bi mu jaz to pustila. kadar zelo močno vztraja, ga zamotim s čajem. Pije pa tistega od Milupe s komarčkom. Komaj sem odkrila, da enega pije. Ni hotel BEBE, pa tudi Plantexa ne. Pa še to mora čaj biti topel.

Plavanje za dojenčke ne vem, če imajo pri nas. Bova se pa šla sigurno kaj kopat, ker sem v P dobila za nagrado ob rojstvu 4 karte za Terme Ptuj zase. Tim pa tako ima zastonj. Blaž hodi tja trenirat plavanje. Pa bom pač gledala, da boš šla tisti dan, ko ima Blaž trening in bo še potem on zraven. Moj user posted image  ne hodi preveč rad v toplice, tako da 4 krat ga sigurno ne bom dobila, da bi šel, enkrat ali dvakrat pa morda.

andreja2000 in mat3ja22, lahko se tudi za kopanje kdaj zmenimo, ko bo toplo in se dobimo tam. Jaz moram te karte izkoristiti do 19.7.2008. Vidve pa verjetno nekje v začetku julija. Se bomo zmenile.
LP

lana38

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
7.3.2008 19:20:23   
Ayo
Ja vidim, da se zadnje case tukaj ful dogaja user posted image user posted image ja super!! user posted image

Jz bi tud prilepila kaksno slikico od Gabriela, pa imamo doma Mac-a in ne znam user posted image user posted image A mi katera zna pomagat prosim? user posted image

In - kaj delate da vsi vasi user posted image tako pridno spijo ponoci?? user posted image Jaz sem to noc spet vstajala vsako uro user posted image user posted image
Nekateri mi govorijo, da delam narobe, da se je ze navadil in ve da ga bom prisla pobozat (potem takoj zaspi naprej), in da ga moram pustiti jokat, da se bo potem tako navadil spat user posted image Men se pa ravno ne dopade ta teorija...pa tudi sosedi bi verjetno radi ponoci spali...

Pri nas nimamo nobenih cajckov, vode inp, polno dojen in to je to. Vcasih zdrzi tudi po 5 ur, je drugace ful priden in nic ne joka in se veselo smeje user posted image

Na plavanje sem ga pa tudi jaz vpisala, zacne 19.4., bo ravno dopolnil 4 mesece (to je tudi pri nas pogoj). user posted image user posted image

Jutri dobimo obisk za w/e, pride sestra od user posted image

Lep vecer!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
7.3.2008 19:40:27   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

In - kaj delate da vsi vasi user posted image tako pridno spijo ponoci?? user posted image Jaz sem to noc spet vstajala vsako uro user posted image user posted image
Nekateri mi govorijo, da delam narobe, da se je ze navadil in ve da ga bom prisla pobozat (potem takoj zaspi naprej), in da ga moram pustiti jokat, da se bo potem tako navadil spat user posted image Men se pa ravno ne dopade ta teorija...pa tudi sosedi bi verjetno radi ponoci spali...

Ayo, mogoče pa rabi samo tvojo bližino, če spi naprej, ko ga pobožaš? Nimam pojma kaj bi bilo lahko drugega.
Naša spi zraven mene v posteljici, tako da jo zvečer držim za roko in se res hitro umiri. So mi vsi govorili, ker sem tako delala že pri Tinkari, da jo bom razvadila, pa nikoli ni bilo problemov. Ko smo jo preselili v njeno sobo je sama spala  brez problema.
Ne bi ga  jaz puščala jokat, ker je še premajhen, toliko stari otroci še ne izsiljujejo z jokom, pač pa le sporočajo, da jim nekaj ne paše. Bom poskusila dobiti en super članek na to temo, pa ga prilepim.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
7.3.2008 20:02:56   
ElaM
Obljubljeni link:
http://med.over.net/forum5/read.php?46,4089687
Mogoče bo še kateri v pomoč.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
7.3.2008 20:13:37   
15.7.
pozdravljene kako ste, dones sem bila cev dan v lj na stomatoloski in v sopingu, sem imela puljenje modrostnega, ampak sem bla jezna k pes. kartico sem vceraj potrdila je bilo vse kul. dones sem jo hotla pa tam pa pise da je poskodovana, in nisem zrihtala nič, ampak so za na ladjo ej, a na napotnici pise do kdaj je veljavna.

drugace sem pa kupila hlace in srajco da jih bom na krstu oblekla pa še jakno si morem en dan.

drugace sem pa v redu ce odmislem tistu s kartico.

aja glede zgage, moj mali ima tudi daljse lase pa me ni zgaga pri porodu pekla, me je pa proti koncu nosečnosti kak teden.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
7.3.2008 20:31:37   
TiSta
Punce hvala za dobrodošlico, se kar fajn počutim sedaj ena od vas, pa čeprav berem forume že od začetka nosečnosti.
Zanima me če se vam tudi po porodu dogaja da ste pozabljive, meni neverjetno, najboljš če si vse koj zapišem, tako da imam listke že po celem stanovanju. Rodila sem z ULTIVO, mogoče ima to kakšno vezo s tem? Upam tudi da mine!
Tudi moj Nace ne zaspi zvečer brez crkljanja pri mamici, ponoči s tem nimava težav.
Se nama pa dogaja, da ko se naje (po 5-10ih min), začne zavračati joško in jokcati, ko mu dam dudo pa se umiri in še malo pocrklja. Čeprav sem slišala, da sitemu otroku ne dajati dude!?

Moja škratka Nace 3.12.07 in Bine 7.1.2010

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
8.3.2008 9:26:15   
nian
Meni se je že med nosečnostjo dogajalo, da se bila bolj pozabljiva. Listke pa že od nekdaj uporabljam, pa koledar imam velik, da lahko kaj napišem nanj user posted image

Aljo sem včeraj hotela malo pred 22 v posteljo spravit, ker sva imela obiske in sem hotela potem malo v miru posedeti. Pa se mi je maščevalo. 15 čez 9 je kao spala, potem se je pa ob 22 zbudila in začela razgrajat. Sem imela do polnoči jajca, da je končno zaspala. Tako da pri nas ne bomo nič urnika spreminjali. Ob 21 kopanje in nato počasi uspavanje.

Danes pa spet gnilo vreme kot hudič. Pada dež že cel dan. Upam, da bo kmalu bolš, če ne se mi bo skisal.

pozdravčke

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
8.3.2008 9:26:52   
t*e*j*k*a
OJ!

Ayo a tebi Gabriel spi veliko podnevi, da potem ponoči ne more??
Naš podnevi skor nič ne spi, ponoči pa potegne. Ampak mi je kr mal čudno da ne spi, kr je proti večeru sitko. Mislim da ima premalo spanja. Tko da se bom zdej trudla in spala podnevi zraven njega da bo vsaj dve urci spal.

Tudi mi ne dajemo čajčkov in nič podobnega. Ja samo polno dojen in to je to. aja kapljice dobiuser posted image .

Jan si je začel ful roko v usta tiščat. Celo pest rine v ustauser posted image . Prsta ne srečo ne. Ampak je res hecno ko si pest v usta porine in začne smokatuser posted image . Mu jo propbam čimveč ven dajat ampak mi ne rata vedno

ČAo

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
8.3.2008 9:59:20   
nian
user posted image

ha, uspelo mi je user posted image  
no, tole je pa naša alja, pod svojim lokom s svojim ljubim ptičem.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
8.3.2008 9:59:25   
ElaM
Decembrčice še z vami delim včerajšnjo izkušnjo. Še danes samo jokam in se zahvaljujem angelu varuhu, da je bil z nami.
Včeraj zvečer sem spet ostala brez parih let življenja.
Okrog 10-ih grem z Manco spat, tamala je prej spala na kavču in sem jo prenesla v posteljico. Jo položim na bok, tamala lepo spi, potem se obrne na hrbet in nekaj čudno zajoka. Jo pogledam in groza, v obraz modra, gleda z belim. Groza! V momentu jo dvignem, začnem tepsti po hrbtu, zraven kričim, ko nora. Moj prinori iz kopalnice, samo to vem, da sem zavpila Manca ne diha, jo prime za noge obrne na glavo in jo tepeva po hrbtu. Takrat je že začela malo jokat, prej je pa samo hlastala za zrakom. Potem ji M. z usti iz njenih ust potegne sluz. Bilo je tega ogromno. In potem začne jokat, kot nora. Vem, da so bile sekunde, ampak meni se je zdelo, da so ure. Ko je začela jokat sem sezačela trest, do sesalca, da bi ji spucala nos pa nisem prišla, ker sem se sesedla.
Ni mi jasno, od kje je prišla ta sluz, nos ji čistim 3x na dan, nima zamašenega. Bil pa je tak prozoren smrkelj in očitno ji je zaprl sapnik.
Potem sem malo še podojila, nato je zaspala kot angelček. Meni so se pa pred očmi vrtele slike in kaj bi bilo, če bi bilo,... Skratka nič nisem spala, prvič smo imeli ponoči prižgano luč, da sem jo gledala kako diha.
Danes, zjutraj, ko sta se zbudili, sem obema povedala, da ju imam rada.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
8.3.2008 12:54:33   
Mia007
Zakaj ne dajete otročke spat na trebuščke?

Elam  moj je tudi tako enkrat prišel čisto plav, vijoličast,ko nisem vedela kaj bi, ampak tose je zgodilo med hranjenjem, pa sem ga ravno tako prijela za nogici in glavico dol in je priteklo mlekce. Samo  go je tak šok, da se ne da opisat. Vseeno vpraši P zakaj do tega pride?

Skozi bele oblake in tihe korake
občutim, ko se vračaš k nam.
Zaznam v najbolj samotni tišini
novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas
vem, da si tu, varuješ nas...

HVALA VSEM..

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
8.3.2008 13:05:03   
Mat3ja22
lana - seveda se lahko dobimo na kopanju v termah. pa kolikor vam imajo v ptujskih termah tudi organiziran plavalni tečaj za dojenčke, ker vem da je moja sestrična včasih vodila ta tečaj.

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
8.3.2008 13:22:29   
loncica
Mia007, tukaj ti dajam link, zakaj jaz ne dajam spat otroka na trebuh:
http://aappolicy.aappublications.org/cgi/content/full/pediatrics%3B105/3/650

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
8.3.2008 13:31:50   
Mat3ja22
ojo Elam- jaz bi tako paniko nardila. veš da me je že zdaj strah. Čeprav tudi jaz Nicku večkrat na dan čistim nos, od včeraj naprej ful čudno diha kot da bi imel sluz. .... še dobro da mam angel care, ....

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
8.3.2008 14:29:50   
hokejistka
ElaM user posted image To je pa res moralo bit grozno. Samo, da je vse v redu! Se mi je kar koža naježila, ko sem brala.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......