ElaM
|
Ojla, res so lepi-e tile naši otročki. Manca tudi skoz gruli, pa se smeje. Pridna je. Sem brez pripomb. Čaja ji ne dajem, kakšno žlico prekuhane vode sem pa tja. Ko je imela krče sem ji kuhala Bebi čaj, se mi zdi, da še najbolj pomaga. Ayo, med prazniki mene verjetno ne bo na srečanje. Računam, da bo ati doma in bomo skupaj. Se po cele dneve nič ne vidimo, domov hodi, takrat, ko mali dve gresta spat. Želva, daj raje Manco nosi spredaj tako, da jo boš imela v taki pozi, kot je v lupinici. To jim običajno tudi paše, da lahko firbcajo okoli. Zelo slabo je za hrbtenico, da se pestujejo pokonci, meni je P rekla, da se nekako hrbtenica seseda, če so preveč pokončni. Naša pa glavo bistveno bolj obrača v levo, tako da delava neke vaje. Upam, da bo pomagalo. Loncica, kdaj imate posvetovalnico? Škoda, da nismo pri isti P. Naša je ta teden prišla iz porodniške tako dazdaj bo, končno, vedno ista. Skaana, je oče že bolje? Pa, da ne boste dobile kakšnega rota. Zdi se mi, pa da zna biti ta reakcija kar dolga, v bistvu preboli rota v bistveno lažji obliki. Še slika moje miške. Lepo bodite.