|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 21:14:11   
Anitka
Oj čveke!

Madonca, vas komaj dohajam. Bi mi prav pasalo spet kaj dopusta ali bolniške, ker se večinoma dogaja dopoldne pri majčicah, ko sem pa jaz gor pa imam občutek, da je že vse predelano, predebatirano in se ne morem vklopitiuser posted image

Pa bom vseeno kaj dodala. Glede privezovanja v avtu se vsekakor strinjam, da je potrebno, a je treba paziti, da se pripasamo pravilno kot ste že napisale. Se pa dobi poseben varnostni pas za user posted image

Jaz na srečo še tudi ne zatekam (že trkam na les). Sem pred kakšnim mesecem dva dni imela malo zatečene gležnje, a je minilo. Bomo videli kako bo do konca.

MARTINA bom šla kar jaz enkrat s tabo na brazilsko depilacijouser posted image . Vendar jaz bi vseeno imela narkozo.user posted image Si sploh ne predstavljam sebe tam. Sicer imam kar visok prag bolečine, ampak depilacija tam spodaj - auuuuuuuuuč. Pa še mislim, da bi mi bilo malce nerodno, pa o kakšnih pozah govoriteuser posted image

Naty hvala za receptuser posted image SEm pa še v dilemi kakšen pekač vzetiuser posted image

Aurora user posted image za 32 tednov. Jaz že sedaj uporabljam Aventovo mazilo za bradavice. Je za pripravo bradavic v nosečnosti in tudi za bradavice med dojenjem(za razpokane...). In je res super. In pred dojenjem ga ne rabiš spirati.

Kodrana user posted image za 28 tednov.

Barbaw lep buši user posted image Ti ga pa pihnešuser posted image Najprej z vici, potem pa z izjavo - Kaj smo 100 let za opicami?user posted image Jaz se še kar režim kot zmešana.

Uf Špelinæ mislim, da si upravičeno jezna in besna... Jaz bi bila na tvojem mestu tudi, ali pa še malo hujša. Me take stvari zelo razp...

Ojoj TamaraJ upam, da bo tvoj pokec pokec kmalu spet zdrav kot riba.

**** ti pa se kar oglasi, tudi če te kaj matra.user posted image Mislim, da smo res kot ena družina in vsaka ima kdaj malce bolj depresivno obdobje. In jaz sem takrat zelo vesela, da imam vas. Pa tudi sicer sem vas vesela. Glede Samie bi pa jaz ravnala podobnouser posted image Otrok mora imeti neke meje in zavedati se mora posledic dejanja. Samia bo sedaj vedela, da se to ne dela.

Taula me veseli, da je bil test o.k.user posted image

Tally user posted image tdu za tvoj dobro opravljen GP.

Sesil jutri obvezno poročaj o tej blazini iz Lidla. Sem jaz že včeraj spraševala o tem in me res znaima kakšna je. Sicer sem jo imela danes v rokah, ampak se mi je zdela nekam trda.user posted image

_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 776
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 21:20:59   
barbaw
Anitka še smo tu. Samo meni je zmanjkalo materiala. user posted image  Lahko pa kaj komentiram. user posted image  Jutri bi gledala Gejđo, pa si jo bom verjetno potegnila z neta, ko pridemo domov. Imamo doma 2 TV da se ne kregamo zaradi risank. Potem pa ne vem kako bo to z risankami. Mogoče bo malo krize zjutraj ko bi lahko malo poleţala in se Jaka zamoti z risankami. Tako ali tako se bo ritem spremenil za en teden. Vzgojiteljici je bilo kar hudo, ker đkrata ne bo. Se je pocartal pri njej preden je đel domov. Pa naročila je, da moramo pisat. user posted image  Eno razglednico pa bomo ţe poslali.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 7.3.2008 21:21:08 >


_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 777
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 21:23:40   
Anitka
Oh, hvala, da si me spomnila na Gejšo jutri zvečer. Če mi bo čas dopuščal si bom film vsekakor ogledala.

_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 778
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 21:38:39   
Katina
edinaos, vidiš da naju z jano81 tvoja pikica dobro razume user posted image . Naš user posted image se zahvaljuje za prvega poljubčka od punceuser posted image .
sesil, važno, da je pikanje za tabo user posted image . Upam, da boš danes sladko spala s tvojim novim prijatelljem - jaz sem si tako blazino pred časom kupila urgentno, uporabljati em jo začela pred kratkim, Zdaj imam šele delo, ko se skupaj z blazino kotalim z enega na drug bok. Že ko plezan s sedežne pred TV moj komentira hčeri: A vidiš, tako pa tanker obrača v Piranskem zalivu user posted image - v resnici je najbrž videt še bolj žalostno kot obračaje tankerja.

Taula, bel listek=za CSD, rumen za osebnega zdravnika. Mene so vprašale, če sem na bolniški in ko sem rekla, da sem so mi rekle sestre, da je rumen listek za osebnega zdravnika.
Ja vso sokumentacijo  odnesi naenkrat. Tudi jaz sem si obrazce sprintala z neta in sem šla še par stvari vprašat na CSD in pokazala obrazce. Pazi pri obrazcu S1/3, jaz sem si sprintala le prvo stran - obrazec pa je obojestranski. na to me je opozorila na CSD-ju. Meni so iz službe že poslali izpolnjen obrazec o plači in drug teden šibnem na CSD, pa še user posted image bom vzela s sabo, da urediva še koruzniške zadeve.

Sončnica Sandra, bova že dve, ki se bova poskušale v peki peciva. Tudi jaz bom jutri pripravila sladico, ker je boljša, če čez noč stoji. V nedeljo bom glavna kuharica. Jedilnik je pripravljen, sestavine je danes nabavil, v nedeljo bo pa ekshibicija. No, tokrat ne bo nič posebnega, ker sem hitreje utrujena in bo bolj ali manj bolj klasična zadeva.
Aurora28, v DMu se kupi  Multi mam lanolin  krema, ki je ni treba izpirat. Kaj več ti ne morem pomagat, ker je jaz pri user posted image nisem uporabljala. Če namažejo kaj na učke se pa tud več ne spomnim.
Barbaw, ravno kamilični čaj in spiranje učk je zadnjič sestra v MŠ skritizirala in tudi jaz sem že večkrat slišala zdravnike, da je spiranje s kamilicami larifari. Navadno moraš na koncu vedno do zdravnika po antibiotično kremo oz. gel za učke.
Ja, v Ljubljani prisotnost očeta zaračunajo cca 17€, če je prisostvoval predavanjem in cca 25 € če ni. Verjetno si zaračunajo poseben dodatek za stresno delo, ko imajo opravka poleg user posted image še z njenim spremljevalcem user posted image .
****, ne mislim, da ni bolje da bi bila tiho. Prepričana sem, da te mož razume in normalno je, da mu je hudo. 100% sem, da mu ni žal, da si mu zaupala svojo bolečino.
Drugače se pa nehaj zgledovat po meni, ko vedno mislim, da koga motim s svojimi težavami ( me je ravno prejle pri večerji postavil na realna tla glede tega). Veš bova morale skupaj nekaj naredit na tem. Ko koga rabiš si moraš izborit njegovo pozornost in čas - pa ne rabiš veliko - samo povedat : tukaj sem, potrebujem tvojo pomoč, pogovor, poslušanje. Kljub temu, da ima tvoja prijateljica obveznosti sem prepričana, da je ob težavah pripravljena spustiti vse iz rok in pomagati, tako kot marsikatera tukaj izmed nas. Poskusi se postaviti na drugo stran, če bi prijateljica potrebovala tvojo pomoč. kaj bi naredila? Zagotovo bi si vzela čas in se ji posvetila, ker tega trenutka ne moreš nadoknadit, če ti uide. A veš kolikokrat si nam ti lepšala dneve s svojimi zgodbami iz 1000+1 noči, ki smo jih vse požirale z navdušenjem? Kolikokrat si dvignila naše razpoloženje? kako optimistična in sočutna znaš biti. Kako si me presunila s svojo odkritostjo v zvezi s tvojo odločitvijo prestopiti v drugo vero in oditi v drugo državo, veš koliko moči je potrebno za take tektonske premike v življenju? pa da ne bi premagala nekaj dni ko si žalostna. Kje pa, drug teden boš že polna smeha, do takrat pa se ti bomo vse po vrsti potrudile pomagat po svojih močeh.
TamaraJ, ti maš pa zdajle res eno zauser posted image fazo. naj te tolaži to, da vsaka še tako neprijetna stvar čez čas mine. Tudi vi boste porihtali hišico do konca, Timi bo končno ozdravel in ti si boš lahko privoščila počitek s knjigo v roki. (pa da mi ne boš odgovorila Potem pa svizec zavije čokolado, ker bom uporabila Špelin@in valjar!) Ne, brez heca, boš vidla čez kakšen teden še vedla ne boš več, da si mela tako sranje.
kasso, o postojnski spremljevalci imajo pa privilegij, ko dobijo še obrok - pa saj to je luksuz.




(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 779
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 21:43:19   
Anitka
Katina kaj dobrega boš spekla jutri? A nam izdaš recept? Tudi jaz bom jutri naredila eno pecivo s skuto, Fanto in pudingom. Njami

_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 780
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 21:44:25   
Katina
barbaw, saj res, jutri je film Gejša - jaz sem ga gledala na letalu - mi je čas v letalu zelo hiro minil. Film mi je bil zelo všeč, pa počitnice na katerih smo bili takrat so bile nepozabne. Uf, kaj bi dala, da bi šla lahko še kdaj na take počitnice user posted image , bilo je rajsko okolje in vzdušje...........

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 781
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 21:45:04   
aurora28
Jaz sem pa Gejšo gledala že dvakrat in je res dober film. user posted image

Barbaw
za plenice za enkratno uporabo nevem točno cene, ampak niso drage (mislim, da stanejo okrog 8 €) in jih je zelo veliko notri. Bom drug teden šla v Mullerja in bom pogledala točno ceno, pa ti javim. Ok? user posted image

Aja pa za Bubchen kopel bom tudi pogledala. Jaz sem se odločila, da bom za otroka kupila kremno kopel in kremo za obraz od Welede, ki je popolnoma na naravni bazi in mi niti ne deluje, da je tako zelo draga, stane slabih 6 € in jo imaš za zelo dolgo. Za ritko bom pa kupila Bubchen mazilo za ritko 500 ml
, ki stane nekje okrog 5,50 €.




_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 782
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 22:03:37   
kodrana
ojla bejbe.

mi2 sva bila  pri meni doma in kaj se zgodi!?
moja mami se je zaletela v avto od mojega user posted image . skoraj me je kap. sicer, ni hujših posledic. malo vdrte pločevine. ampak strošek. a joj.. bo moj rekel,da mu je tašča razbila avto. mah, sem še zmeri živčna. no, moj je čist flegma, sam men ni vseen. mami je bla pa itak čist iz sebe.

aurora, sploh nisme opazila,da ni na tej novi strani imen parfumov.
evo, se je moj potrudil.. pa je naredil link, kjer lahko pogledaš..

user posted image


_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 783
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 22:03:47   
Katina
Anitka, jutri bom naredila rumove kroglice, ker imam še kokosovo mast na zalogi in tiramisu, ki ga user posted image obožuje. Jaz oblate vedno pečem sama.


Rumove kroglice:
Sestavine:
- cca 500g biskvitnih drobtin
- 4 žlice ruma
- 250 ml vode
- 125g kokosove masti
- 65g presejanega sladkorja v prahu
- 20g kakava v prahu
- 1 vanilin sladkor
- 1 cevka rumove arome
- 1 jajce (velikost M)
- 75g čokoladnih mrvic
Priprava:
Biskvitne drobtine stresemo v skledo. Rum zmešamo z vodo in z mešanico prelijemo drobtine.
Kokosovo mast razpustimo v lončku in jo ohladimo. V drugo skledo presejemo sladkor v prahu in akav. Dodamo vanilijev sladkor in aromo. Postopno primešamo jajce in kokosovo mast.
maso zmešamo z biskvitnimi drobtinami. Oblikujemo približo 15 kroglic in jih povaljamo v čokoladnih mrvicah. Kroglice damo na hladno, da se strdijo.

Tiramisu:
Sestavine za biskvitno testo:
- 4 jajca (rumenjaki + sneg iz beljakov)
- 100g sladkorja
- 160 g moke
- malo pecilnega praška
- ščepec soli
krema:
- 6 jajc (rumenjaki + sneg iz beljakov)
- 100 g sladkorja
- 500 g mascarponeja
- 200 g kisle smetane
dodatno:
- 1,5 dcl močne črne kave
- kakav ali čokolada v prahu za posipanje

Iz sestavin spečeš biskvitno testo, cca 10-12min na 200 stopinj C. Ko se ohladi ga prerežeš.
Sladkor, rumenjake, mascarpone in kislo smetano previdno zmešaš (jaz navadno mešam s kuhalnico, ki ima vmes odprtino). nato dodaš trd sneg iz beljakov in ga previdno vmešaš v kremo.

Na pekač ali tortni model daš najprej biskvit, ki ga navlažiš z nekaj žlicami kave, nato daš 1/2 kreme, izdatno potreseš s čokolado v prahu. Zopet položiš biskvit in navlažiš, daš 2/2 kreme in zopet izdatno potreseš s čokolado v prahu. Sladico na najmanj 3 ure postaviš v hladilnik, najbolje čez noč, da se strdi.

Če imaš srečno roko lahko biskvit prerežeš tudi 2x, ampak meni se to ne da.

Obe sladici sta čist enostavni in zelo okusni. Edina stvar na katero moraš res paziti je ,da sestavine za tiramisujevo kremo zmešaš z občutkom, ker se drugače lahko zgodi, da ne nastane sladica za rezat ampak za zajemat z zajemalko.

Nam tudi ti zaupaš svojo specialiteto?


(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 784
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 22:04:54   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz nič ne vem, da bi v MB P kaj zaračunavali, vsaj pred 3 leti niso. To pa je res mimo. Pranje tiste obleke pa res ne pride 17 eur. Namesto, da bi spodbujali prisotnost partnerja, ker se njim malo olajša delo, ga še zaračunavajo. Mene je samo prišla pogledat babica koliko sem napredovala in to je to. Če se sama ne bi oglasila, ko sem čutila da je treba potisnit ne vem kdaj bi prišla pogledat. user posted image  Sem šla prvič rodit ampak sem vedela da moram potisnit in tako je tudi bilo. Pri naslednjem popadku se je začelo zares. user posted image


nam so v Celju rekli, da je to prispevek za obnovo P. in za nove aparate. je vrajt.
 
aurora jst sem si kupila kar Lanolin, ga ni treba spirat.
 
sesil jst sem pa danes kupila blazino za dojenje, no verjetno je podobna (bom dala slikco gor) v Baby centru, sem šla v mali šoping za Nejčka.Je dobil dudiko, pa flaško, pa termometer, pa neki oblačilc...
 
edina ..Nejček pošilja nazaj poljubčke.
 
no jst morem še mal pojamrat...me tale zlata žila (hemeroid), začela tako bolet ko hodim, da večne vem kaj naj naredim, sploh noče nazaj noter...zdajle mi je lubi naredil kopel z borovo soljo...saj lahko a ne?
 
pa se še potem kaj javim , če bo katera gor.
 
 

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 785
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 22:16:01   
*Tiana*
No, bom pa še jaz kaj napisala, da bo kaj za prebrat. Pa tud kakšen komentar mi ne bi škodil, al pa nasvet.
Sicer ni o nosečnosti, porodu ali negovanju malčkov, ampak o vzgoji malce večjih pikic (mogoče bolj za kakšen drug forum, samo jaz zaupam vam), ampak vem da znate poslušat in dajat nasvete na mnogih področjih, in upam da tud jaz kakšnega dobim.

Danes sva bile z mojo 3 letno hčerko na sistematičnem pregledu pri psihologu (prvič). Tam so mi dali najprej za izpolnit dve poli z vprašanji o otroku (obnašanje, znanje, spretnosti), potem pa sva šli še k psihologinji na pogovor.

Mala je morala nekaj likov vstavit v prave luknje, narisati krog, odgovarjati na lahka vprašanja (kaj sije zunaj, kaj pada, kdo laja.....) in prešteti štiri kocke. Men je blo kr mal hecno, sem mislila, da jo bo kaj težjega preiskusli, ker to res že vse obvlada, tako da je bila ocenjena za hitro razvijajočo inteligentno punco.

Potem pa sem imela tud možnost vprašat kaj psihologinjo (tud v vprašalnikih je prostor kamor lahko vpišeš kaj, kar ne zaslediš v vprašanjih) in jaz sem jo vprašala to kar me že nekaj časa muči. Mogoče mi bo tud katera od vas znala kaj bolje svetovati.user posted image

Moja velika pika se zelo hitro razburi za kakšno malenkost (ko ji kaj ni pogodu, dobi odklonilen odgovor glede česa, kar želi...) in takrat večkrat reagira z udarcem (kamor pade pade). Moram povedat, da je nismo nikoli tepli, samo enkrat je dobila eno po riti, pa se zdaj ne spomnim več zakaj, vem samo da je bil razlog dober. Včasih se tudi razjezimo nanjo in povdigne kdo glas, ampak se vsi trudimo, da to ni stalnica in da vedno ve zakaj je okregana.

Me je psihologinja vprašala kako reagiram: Moja reakcija na udarec je taka, da grem na njen nivo (da se gledava iz oči v oči) in ji razložim da to ni v redu, da uporabi pesti ko je jezna, da se vse da rešit z besedami in pogovorom in da ne more vedno vsega dobit oz. naredit kar želi. Da tistega ki ga udari boli in da je verjetno tudi žalosten ker se tako obnaša. Deklica je full dojemljiva in vem da me razume kar ji skušam razložit in vedno ji je kasneje tudi žal in se opraviči, ampak še vseeno se to ponavlja.

Potem vpraša tudi kako reagira oče: Večinoma enako, razen tega, da je on bolj občutljiva dušica in se ga še bolj dotakne kot mene user posted image (no ja včasih bi se tud jaz zjokala, ampak po moje zarad nagajivih hormončkov), mogoče ji je to všeč, ker ima tako reakcijo (ker njega večkrat udari).

Potem je vprašala še kako reagirajo moji stari starši, ki pa varujejo otroka: Kolikor sem lahko videla (ko sem zraven) sploh ne reagirajo, kakor da se ne bi zgodilo, oz. ji ne rečejo da bi bilo kaj narobe. Oni to vzamejo za šalo.

Pa je psihologinja prišla do zaključka, da je verjetno to razlog, da se še ni naučila tega, ker dobiva različne odzive. Pravi naj se skušamo poenotiti, ampak z mojimi starši jaz ne pridem skupaj glede vzgoje (predvsem ne z mojo mamo), saj ona je vzgojila že 6 otrok in nobenemu nič ne manjka. Sicer se s tem jaz ne strinjam popolnoma, ampak se ne želim kregat z njo. Potem je rekla, da naj vsaj mi vztrajamo pri tem odnosu in naj bova oba čimbolj enotna.

Sem jo vprašala, če bi mogoče sistem nagrajevanja, ki bazira na zbiranju točk kaj pripomogel k izboljšanju te zadeve. Mislim to, kar sem dostikrat videla na Nanny 911 - ko se otroku postavi nekaj zadolžitev ali omejitev (npr. če do kosila ali v celem dnevu ne pade noben udarec, dobi točko) in potem zbira točke (ala frnikole, nalepke, zvezdice na tabli....) in ko jih doseže npr. 10 dobi nagrado (najboljše naj bi bile sociološke - kakšen izlet ali obisk česa, lahko pa tudi materialne - čokolada, igračka...).

Je rekla, da se ji ta sistem dopade, da velikokrat zelo pomaga da otrok dojame da njegova dejanja prinašajo določene posledice in da ima sam izbiro, kakšne bodo te posledice.

Mogoče bi deloval tudi ta sistem kaznovanja, ko otroka za nekaj časa ločiš (zapreš v sobo) in mu daš čas za razmislek in ko je pripravljen na lepše obnašanje se lahko pride opravičit.

Kaj pa vem, še vseeno se bolj nagibam na sistem nagrajevanja, samo dober mora bit, da ga ne začne otrok izkoriščati oz. da mu ni vseeno.

Kaj pa ve mislite? Mogoče imate že kakšne podobne izkušnje?
A imate kakšen predlog?


Sem pisala tole ene 1/2 ure, tko da ste verjetno že kaj novega napisala. Grem brat, potem pa spat.


(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 786
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 22:26:26   
Anitka
Katina hvala za receptauser posted image Bosta romala v moj zvezek. Jutri pa jaz izdam še svojega, velja? Bomo majčice prave slaščičarke rataleuser posted image user posted image

Eh Kodrana smola. Ampak dobro, da gre le za pločevino, čeprav le-ta stane tudi precej. Super za link parfumovuser posted image user posted image



_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 787
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.3.2008 22:47:24   
aurora28
Kodrana hvala za seznam parfumov. Si bom jutri vzela čas in ko se s svojim dragim odločiva kateri parfum bi si kupila ti javim in če si za to, bi te prosila, če bi nama ga lahko ti naročila. user posted image

Katina hvala za recet. user posted image user posted image Jaz sem si ga tudi shranila in enkrat te dni ga bom naredila, še posebej tiramisu, ker sem totalno nora nanj. user posted image user posted image

Jana super nakup user posted image user posted image user posted image . Bo Nejček vesel user posted image user posted image . Jaz bom pa mojemu lubčku šla kupovat vse preostale stvari čez dober teden. user posted image

Drage souser posted image grem jaz v meževo deželo. Moj dragi mi že greje posteljo. Čav bav. user posted image user posted image user posted image


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 788
   RE: Majčice '08 - 3.del
8.3.2008 6:41:05   
Katina
Dobro jutro,

danes za spremembo ena drugačna kavica od mene.


user posted image


(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 789
   RE: Majčice '08 - 3.del
8.3.2008 6:44:33   
aurora28
Dobro jutro! user posted image
 
Katina hvala za kavico. Mmmmm je dobra. user posted image
 
Čestitke za Dan žena!!!!
 
 
user posted image

_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 790
   RE: Majčice '08 - 3.del
8.3.2008 7:01:16   
Anitka





user posted image Biti ženska je pravica,
user posted image biti ženska je lepota,
user posted image biti ženska je darilo.
user posted image Drage dame, lep dan
user posted image ob dnevu žena vam želim!


_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 791
   RE: Majčice '08 - 3.del
8.3.2008 7:02:57   
Anitka
Dobro jutro majčice!

Kako ste? Jaz sem se pa danes tako lačna zbudila, da je joj.user posted image user posted image

user posted image pa tudi že veselo brcauser posted image


_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 792
   RE: Majčice '08 - 3.del
8.3.2008 7:03:32   
Katina
Kodrana, še dobro da je nesreča ostala le pri pločevini. Ta se da vedno popravit. Mogoče pa to lahko vzameš kot en hec, češ kaj se pa tvoja mami "lubčka" s tvojim, da boš še ljubosumna.
jaz sem preletela prilepljeni seznam, samo mojih parfumov žal ni na seznamuuser posted image .

jana81, kako so v P inovativni glede tega čumu je prispevek namenjen user posted image . Še dobro, da nam user posted image nič ne zaračunajo user posted image .
Bravo za uspešne nakupe user posted image . Tudi jaz naju včasih nagradim s kakšno stvarjo. Bogica, ker imaš probleme s hemeroidi, k sreči je to ena izmed redkih stvari, ki me je zaenkrat obšla.
edinaos, pišuka, šele zdaj sem ugotovila, da je vaša user posted image ena velika zapeljivka, še na svetlo ni prilezla pa ima že dva user posted image , kaj šele bo?
*Tiana* tvoja teorija je brez napak, verjetno je tudi za to, da se hči umiri potreben čas. Kdaj se je začela ta praksa z udarci? Mogoče je to kaj v povezavi z user posted image , ker je zdaj buši že opazen in se user posted image zaveda, da prihajajo spremembe. Morda nagonsko čuti, da bo zdaj drugače. Včasih gre pri razvoju otrok le za faze, ki čez nekaj mesecev minejo. jaz bi rekla, da ti kar nadaljuj tako kot si do zdaj in prepričana sem, da rezultat ne more izostat.
Aurora28, če ga boš v kratkem jedla tudi ti pazi na jajca, saj veš, noseča si in jajca so v tej sladici toplotno neobdelana, kar je lahko vzrok za okužbo npr. s salmonelo. Nočem te strašit, bi me pa kap, če bi katera pol mene kregala zakaj sem med user posted image objavila receptuser posted image .

Že večkrat sem se vam mislila opravičit na kopico tipkarskih napak, ki jih najbrž delam. Men se ne ljubi brat za sabo. Upam, da mi ne zamerite.

Uf, imam še eno novico. Moj se je takooooooo potrudil, da sem user posted image . Že včeraj mi je prinesel vrtnico, češ da bo vsaj presenečenje. In ker sva šla spat po polnoči sem dobila še darilce za obmesečnico - pomirjujoče olje za masažo z dvema bonoma za masažo pri user posted image . user posted image user posted image user posted image

Ker je danes 8. marec želim vsem majčicam, njihovim mamam, prijateljicam ...

user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 793
   RE: Majčice '08 - 3.del
8.3.2008 7:26:13   
aurora28
Katina bravo user posted image user posted image user posted image za tvojega dragega. Jaz sem pa našla nekaj svojih parfumov na seznamu in se grem danes v parfumerijo prepričat, kakšni so vonji in potem bom naročala. A sem hecna ker vse preverjam? user posted image user posted image user posted image

_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 794
   RE: Majčice '08 - 3.del
8.3.2008 7:53:49   
CatJa
Čestitke ob dnevu žena tudi od mene, čeprav mi je po novem veliko bolj pri srcu materinski dan user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 795
   RE: Majčice '08 - 3.del
8.3.2008 8:09:12   
Katina
Aurora28, ne nisi hecna s preverjanjem, samo ni mi jasno kako boš preverila, če so ti vonji, ki jih boš naročila res enaki user posted image Razen če sem narobe razumela in greš preverit, če so ti ti vonji še všeč.

CatJa, jaz kljub temu, da so se nekateri dnevu žena začeli izogibati mislim, da je to en res lep praznik. Na ta dan praznujejo vse ženske, tudi tiste, ki mogoče ne morejo imeti otrok, ali tiste, ki so jim kratene pravice, ne nazadnje dekleta, ki jih še čaka življenska izkušnja kot ženske. Do tega praznika čutim podobno pripadnost kot jo je zadnjič omenila ****, da čuti pripadnost do majčic. Medtem, ko je materinski dan namenjen ožjemu krogu žensk, ki imajo v družbenem pogledu pomembno vlogo in je prav da so zato priviligirane.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 796
   RE: Majčice '08 - 3.del
8.3.2008 8:50:04   
MARTINA25
DRAGE NOSEČKE!!!
Ob prazniku žena, VAm želim vse najlepše in najboljše!!!user posted image  

Katina najprej hvala za kavico...so se mi kar sline pocedile tok bobr zgleda!!!
Pa recepte sem si tud že sprintala!!!!Hvala še za to!!!Sem tudi dobila tvoje ZS-ni blema!!!!
Danes ponoči sem SPALA-CELO NOČ!!!user posted image user posted image  Končno!!!

Sem gledala cenik kranjske porodnišnice-prisotnost očeta pri porodu-21 EUR. Epiduralna-175 EUR...nč pa ne piše za Ultivo....

Kje se pa Estrella skriva?? 

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 797
   RE: Majčice '08 - 3.del
8.3.2008 9:38:18   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka


Sesil jutri obvezno poročaj o tej blazini iz Lidla. Sem jaz ţe včeraj sprađevala o tem in me res znaima kakđna je. Sicer sem jo imela danes v rokah, ampak se mi je zdela nekam trda.user posted image


z blazino sem zelo zadovoljna in ni trda. sem prakticirala jo dat med noge, ma je bolje da je po dolţini zraven in se nanjo vleţeđ, z eno nogo čes. je pa res da kadar se obračađ na drugi bok, mora blazina s tabouser posted image , to je pa podvig. ni mi ţal, da sem jo vzela. če jo pa hočeđ zvijat, jo lahko tudi, sam meni ni praktično.

lepo praznujte 8. marec, naj vas vađi dragi razvajajo.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 798
   RE: Majčice '08 - 3.del
8.3.2008 9:39:27   
sesil
zakaj pa ni šumnikov???

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 799
   RE: Majčice '08 - 3.del
8.3.2008 9:40:38   
sesil
a, sam v prvem postu jih ni bilo, zdej naj bi bilo ok.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Ko očka drži mamo za roko, je porodna bole...
Izkazalo se je, da je ena metoda lajšanja bolečin še posebej učinkovita in lahko bi rekli zelo luštna...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.