Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 15:31:06
|
|
|
|
FLASK_A
|
gospa žabica, ja hitro gre tebi čas- veliko se ti dogaja letos, ne
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 16:19:35
|
|
|
|
Kati81
|
Evo punce mene nazaj. Kljub malo slabšemu vrmenu je bilo super. Sem se tudi kar nasmučala, pa skup smo bli to je pomembno. Zdej grem Kajo nafutrat pa se pol kaj oglasim.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 16:51:14
|
|
|
|
Kati81
|
No iz Krvavca se vam nisem več oglasla ker je bila povezava prek gsmja blazno počasna in se mi ni dal čakat da odpre strani. V torek je full snežilo, ampak je bilo vseeno lepo, smo se pa mal savnali pa crkljali. Kaja je uživala s svojo prijateljico, ki je malo mlajša ampak sta bile vseeno lep parček. Mi smo mal klepetali in igrali Pictionary, malo sem tudi smučala, kar je bilo super, ni bilo ravno sonce ampak je bilo prav luštno, saj sem mela filling da je smučišče odprto samo zame, ker je bilo full mal ljudi. No danes smo prišli dol, ker gremo jutri na sejem Dom, zvečer pa še na koncert klape Subrenum, komaj čakam, ker jih full rada poslušam. V nedejo me pa čaka pranje likanje pospravljanje. Uf! No ja lepo je bilo dokler je trajalo! aja diploma je te dni počivala, na hiši so nama pa končali s polaganjem keramike in postavljanjem kopalnice. Kuhinja je tud že naročena, sedežna čaka v kartonih, da jo postavimo, še spalnico naročimo in to je to. Mislim, da bomo prvomajske praznike preživeli v novi hiški!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 17:57:35
|
|
|
|
KT
|
Malo sem manjkala - no, pa evo še mene nazaj! Vsi slavljenčki in da vas bodo ja mamice pridno ubogale
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 17:57:44
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anya22 Izvidi so bili vsi OK! BRAVO Žan
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 17:58:08
|
|
|
|
KT
|
Bravo Kaja carica
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 17:58:17
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Padme Midva sva danes na pregledu dobila Fluonatril tabletke za zobke. A jih katera daje svojemu otroku oz. kako je s tem - nujno ali ne nujno? Po besedah zobarice: "...če se skrbi za ustrezno ustno higijeno, te tabletke niso potrebne!" oz med vrsticami: "Raje ne kot da!"
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 18:52:23
|
|
|
|
N _ B
|
Čer, evo, mi smo iz bane. Zdaj je otrokoma največji užitek, ko se skupaj kopata v taveliiki bani. Jaka je sedajle pri meni v naročju in ne ve kaj bi sam s sabo, ker je tolk zaspan, Nika pa z Mojco gleda risanko. Kdo je Mojca? Mojca je punčka, ki jo je Nika prinesla za vikend domov. Vrtec namreč sodeluje v Unicefovem projektu "Punčka iz cunj" in tej punčki je ime Mojca. Nikina naloga je, da ji predstavi svojo družino, pokaže kako poteka njen vsakdan in predvsem, da skrbi zanjo. Poleg punčke je tudi dnevnik, kamor starši ob koncu Mojčinega obiska napišemo, kaj je Mojca doživela, ko je bila na obisku. Meni je ta projekt full všeč. Otrok se na nek način sreča z neko odgovornostjo, da mora za nekoga skrbeti. Zdaj moram pa Jaka nest v sobo, ker je čista koma. Se javim.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 21:00:02
|
|
|
|
januška78
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Januška, kako voziček? Si ga že dobila? Voziček sem dobila v torek. Zaenkrat še nisem odkrila nobenih pomanjklivosti, super je ker je lahek, ima spodaj košaro, prednje varovalo, je zelo lepo vodljiv. No najbolj važno pa je, da je Manca zadovoljna v njem.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 21:02:52
|
|
|
|
januška78
|
KT smo te pogrešale. Naslednji teden se pa res moramo dobiti na kavici.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 21:03:59
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: januška78 KT smo te pogrešale. Naslednji teden se pa res moramo dobiti na kavici. Obvezno!!!!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 21:04:12
|
|
|
|
KT
|
A dons pa nikjer nobene čvekice popravek - mal moram refresh vsake tok časa stisnit
< Sporočilo je popravil KT -- 7.3.2008 21:05:05 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 21:12:37
|
|
|
|
N _ B
|
Končnoooo sem prišla na svoje mesto. Jaka je prej v trenutku zaspal, potem sem morala do konca zrihtat še Niko ter njej in Mojci prebrat pravljico, vmes je mož prišel domov in njemu večerjo dat, pa Jaka se je po pol ure zbudil in sem ga šla nazaj uspavat in, ko sem končno kuhinjo spravila v red in hotela v kopalnico, je bila pa zasedena Drugače se pa našemu Jaku zadnji teden res dogaja. Danes je po mesecu in pol rikverca, končno našel 1. prestavo. Sicer se še mal zaštrika z nogicami, ampak kar spelje. Pa čebljat je začel kot največja čveka (po mamici ), danes je iz ba-ba, ratalo ma-ma, popoldne še dej dej....res, samo gledam ga. O tem, kakšen hudiček je ratal pa raje ne govorim. Tud sekunde ni pri miru. Non stop je v movingu. Najbolj zanimivi pa so predali in to kljub temu, da si najmanj 1x na uro pripre prstke .
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 21:15:17
|
|
|
|
Kati81
|
Ja drug teden obvezno kavica! Komaj čakam! Dajmo se zment čimprej!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 21:16:31
|
|
|
|
januška78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Ja drug teden obvezno kavica! Komaj čakam! Dajmo se zment čimprej! Lahko kar ponedeljek, ker napovedujejo slabo vreme.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 21:18:37
|
|
|
|
januška78
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B Drugače se pa našemu Jaku zadnji teden res dogaja. Danes je po mesecu in pol rikverca, končno našel 1. prestavo. Sicer se še mal zaštrika z nogicami, ampak kar spelje. Pa čebljat je začel kot največja čveka (po mamici ), danes je iz ba-ba, ratalo ma-ma, popoldne še dej dej....res, samo gledam ga. O tem, kakšen hudiček je ratal pa raje ne govorim. Tud sekunde ni pri miru. Non stop je v movingu. Najbolj zanimivi pa so predali in to kljub temu, da si najmanj 1x na uro pripre prstke . Jaka
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 21:19:43
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: januška78 IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Ja drug teden obvezno kavica! Komaj čakam! Dajmo se zment čimprej! Lahko kar ponedeljek, ker napovedujejo slabo vreme. Ponedeljek super, v torek plavanje - ne bo šlo, v sredo moram pa že v Romunijo. Tako, da jest sem za ponedeljek Kje pa?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 21:20:14
|
|
|
|
KT
|
Go Jaka, go Jaka, go Jaka
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 21:27:28
|
|
|
|
januška78
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Tako, da jest sem za ponedeljek Kje pa? Meni je vseeno: lahko KR ali LJ
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 21:28:28
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: januška78 IZVIRNO SPOROČILO: KT Tako, da jest sem za ponedeljek Kje pa? Meni je vseeno: lahko KR ali LJ N & B a prideš?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 21:29:27
|
|
|
|
KT
|
Kati a boš lahko v ponedeljek?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 21:30:16
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT N & B a prideš? Sicer sem že nekaj zmenjena, ampak bom zrihtala.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 21:30:45
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: KT N & B a prideš? Sicer sem že nekaj zmenjena, ampak bom zrihtala. Aja, s kom pa?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 21:31:39
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: KT N & B a prideš? Sicer sem že nekaj zmenjena, ampak bom zrihtala. Aja, s kom pa? S sodelavcem.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 7.3.2008 21:37:04
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: KT N & B a prideš? Sicer sem že nekaj zmenjena, ampak bom zrihtala. Aja, s kom pa? S sodelavcem. Aha, aha kaj se bosta pa pogovarjala?
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......