minicca
|
Živjo vsem, tako ste pridne, da me je kar sram. Pucate, kuhate, nakupujete, pakirate, jaz pa še nič.... sem se danes skoraj zjokala, ker sem imela občutek, da sem sama za vse. Res pa je, da je sine že od srede bolan, kuha, buši buba in samo na meni visi, da sem ga mogla še na stranišče nosit s seboj. Spi na moji rami celo noč (trenutno drži calpol, tako da spi in se bom vsaj stuširala lahko), kar pomeni, da sem zjutraj čisto zlomljena, kolovrati po trebuhu, jaz pa komaj zadremljem, že moram na wc. Mož je praznoval v sredo 30. let, jaz pa s tamalim cel dan v postelji-groza . Sva se zmenila, da se bomo zabavali konec marca, ko praznuje še sine. Upam, da ne bo kdo bolan. Tako ste se lepo načvekale, ampak nimam časa komentirat, ker bi se vsaj malo rada naspala. Sem pa vesela dveh novičk, včeraj je rodila najboljša prijateljica (ženske-začelo se je ob pol devetih zvečer, rodila je pa prej kot v uri in pol, mene bi kap, komaj je prišla do P), danes pa še sošolka s faksa, za katero sploh nisem vedela, da pričakuje. Luna deluje očitno. Saj se bom jaz tudi poboljšala, ampak sedaj raje več počivam, da prilezem do 36. tedna, potem pa akcija. Sem pa 33T1d, OT 97cm, +12 kg(za ušesa se bom..). Fajn bi bilo, da damo na seznam, v kateri P nameravamo rodit. Samo predlog. Lepo spančkejte!
|