|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
7.3.2008 13:45:02   
Lubici
Živžav,
končno sem spet med živimi!
kašljanje v tej visoki nosečnosti je pa res ena muka na kubik! Me je blo že fejst strah za malčka, da ga preveč stisnem ali pa da bom kar sprožila porod... ampak je zdaj dokaj v redu z nama obema! Punce pazite se, ker res ne privoščim niti  1% tega nobeni, kar sem doživljala s to virozo.

Bi pa rada vas še opozorila, ker vem, da ste nakupovale v IKEI, če je katera kupila stolček Gulliver v januarju ali februarju, da si prebere naslednje obvestilo:

http://www.ikea.com/ms/de_AT/recall/IKEA_Rueckruf_GULLIVER.pdf

brezplačno vam ga zamenjajo, ker so ugotovili, da je neka napaka možna pri montaži, ki bi utegnila biti nevarna.

oblekice pri meni so že vse oprane in polikane, zdaj pa ne vem a naj jih zapakiram kam, da se ne bojo naprašile al kaj naj z njimi user posted image user posted image .
obseg trebuha pri 34t je 99cm, zredila pa sem se vsega skupaj 7kg (enega sem se znebila v teh 10ih dneh, ko nisem mogla veliko jesti).
Pa še, da se pohvalim malce user posted image ... danes sem po pošti dobila Hotsling Pouch (trak/vreča za nošenje otročka) in sem res fullll hepi! Če bi še katero utegnilo zanimati je tukaj link:

http://www.hotslings.com/    
prodaja pa ga www.mojskratek.si

Komaj čakam, da grem z mojim pikcem na sprehod! jupi!

Pazite nase in se fino imejte.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
7.3.2008 13:50:26   
NaTaŠa*
07.03.

- big mamma -  CTG

10.03.

- scorpiogirl - GP
- tasyo - UZ
- lepa posadka - CTG
- barby78 - GP
- Tanja555 - UZ
- bela vrtnica - GP

11.03.

- petty82 - GP
- Jo@n - GP
- simvir - CTG
- modrookica - diabetolog

12.03.

- modrookica - GP + CTG
- NiLe - GP

13.03.

- Katja271 - GP
- resnično srečna - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG
- trnuljčica - GP v bolnici

14.03.

- sasy20 - GP
- barby78 - CTG
- aprilska34 - CTG

17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP
- tz980 - GP

18.03.

-
Majček28 - GP
- Barb77 - GP + CTG

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG

20.03.

- minicca - GP

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ

25.03.

- Srčekgirll - GP

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
7.3.2008 13:52:02   
NaTaŠa*
Lubici sem prav vesela da si se pocajtala, zdaj pa še mal počivaj da se ne bi spet kaj nazaj vrnil.

pa-pa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
7.3.2008 14:00:19   
tasyo
Evo, od silnih planov za danes sem uspela samo trgovine obhodit, pa čistilnico in zdaj me čaka priprava kosila. Pranje mi bo ostalo za drug teden... Spet. Ampak sem tako utrujena, da ne morem nič več... Mogoče je pa vreme krivo. Nabavila sem tudi večino malenkosti, ki so mi še manjkale za baby-ja, tako da sem v bistvu kar zadovoljna.
Lubici, super, da si se pozdravila! Zdaj pa le pazi nase..
Grem kuhat.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
7.3.2008 14:12:18   
pinka1
Punce najlepša hvala za lepe želje. Res upam, da se tokrat dobro izteče.

Še enkrat. Uživajte in z veseljem bom spremljala kako se boste vrstile ena za drugo in poročale o svojih pikicah, ki bodo zelo kmalu privekale na svet.

Vse naj naj aprilčicam! LP

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
7.3.2008 15:13:23   
scorpiogirl
Ojla, bejbe user posted image

kje je pa Ketrin zadnje čase user posted image je imela včeraj pregled, pa se še nič ni oglasila ... Ketriiiiiiiiiiin, ne tolk delat user posted image

Tasyo, mislim, da je dobro imeti še eno majčko (to na trakce ali gumbke - mako / tetra), vsaj v MŠ so nam dali tak seznam, tko da imam jaz kar vse pripravljeno, kar je tam pisalo ... če bo pretoplo, bojo že v porodnišnici povedali, da je preveč user posted image saj s pranjem se pa nama še ne mudi tako user posted image čeprav tudi jaz komaj čakam, da bom "uradno" doma (še v ponedeljek me čaka služba) in začnem s pranjem in likanjem cotk user posted image mi tole likanje še nikoli ni tko dišalo kot sedaj user posted image user posted image user posted image

Darja, nam so tud v MŠ rekli, da je na začetku treba samo kuhano sadje pa zelenjavo, potem pa počasi dodajaš, da vidiš, kako user posted image reagira. če mu kaj ne paše, tisto za nekaj časa še odložiš ... mislim, da ni treba preveč komplicirat (kot znamo, ker imamo preveč informacij user posted image ), saj pomoje vidiš (tako kot je rekla Jabolko), kaj mu paše in kaj ne user posted image

nama ni uspelo dons do Spara prit user posted image sem šla samo v laboratorij, pa po hrano za mačke, drugače sva pa celo dopoldne poležavala user posted image golaž sem skuhala že včeraj, tako da ga je bilo danes treba samo še pogret, zase sem pa pripravila skledo radiča s fižolom user posted image potem se pa dobim na kavici pa tortici z eno kolegico, tko da se bom še zagotovo najedla user posted image

lepo se imejte ... pa mal sončka za vas, če ga že zunaj ni user posted image

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
7.3.2008 16:35:19   
Roberta69
Prehrana v času dojenja: nam so v MŠ svetovali, da naj jemo vse v mejah normale. Torej črtanje določenih reči ni najboljša ideja. Je pa res, da vse izkušene mamice (tudi moja) pravijo, da zna bit po kakšnih solatah in agrumih res kriza. Jaz si zaenkrat s tem še ne belim glave, ker je moj jedilnik vsaj v 50% sestavljen iz sadja, ostalo pa zasede predvsem zelenjava, malce testenine, zelo malo pa meso, kruh in krompir, pa tudi sladkarije niso tako pogosto na jedilniku. Torej, če meni nekdo reče, da naj pojem le jabolko na dan (ponavadi jih pojem pa vsaj ene 8 oz. namesto tega kakšno drugo sadje), sploh ne vem, kaj naj jem user posted image . Jaz mislim, da je od otroka do otroka različno in baje se kar hitro vidi, kaj mu paše in kaj ne. Moj user posted image po "cevkici" v trebuhu dobiva tok te robe (sadja in zelenjave), da če se je ni vsaj malo navadil, potem pa bog pomagaj user posted image .

Interspar odejice: sem pa tut jaz zadnjič tam bombažno odejico kupila (mislim, da je bila 4 eur) in sem prav zadovoljna, ker kjerkoli sem jo iskala, so jih imeli samo iz nekih umetnih materialov ali pa neke ogromne. Jaz bi jo pa v bistvu rada predvsem za v voziček. Sem drugače že razmišljala, da bom uporabljala kar brisače.

Jaz se pa glede pripravljenosti na user posted image sploh več ne sekiram. Sicer sva najbrž edina, k imava vse (s tem, da še ene malenkosti manjkajo) kar še zapakirano v kleti in bo tako najbrž še kar nekaj časa ostalo. Drugače je pa moj user posted image zelo praktične in iznajdljive sorte in vem, da tudi če naju kaj preseneti, bo v tistih treh dneh že vse spedenal. Sem mu že omenila, da če se to slučajno zgodi, naj kar vzame dopust, ker se mora vse res šajnat.

Kriza je pa edino to, da se nama tudi sanja ne, kako bo user posted image ime. Jaz računam na to, da ko ga bom zagledala, mi bo ime kar padlo z neba user posted image . Drugače bo pa najbrž kar nekaj časa brez, al' kaj? Prov "fouš" sem vam vsem, ki imate na lagerju ne samo eno, ampak celo več variant.

(odgovor članu Lubici)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
7.3.2008 17:46:36   
Jo@n
Pozdravljene souser posted image ,
moj zadnji dan v službi se je iztekel, v ponedeljek grem le še spraznit pisarno in pobrat privat stvari...

Je bilo kar malo čudno vse skupaj, zjutraj so še vneto zvonili telefoni, potem se je pa še to nehalo... Mislim, da se bom na domači ritem kar hitro privadila user posted image

Pazite nase in pobožajte bušije!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
7.3.2008 18:01:49   
malecka24
Oj punce!Jaz sem pa zadnje case tko utrujena pa nimam pojma zakaj.Sam spet me nekaj skrbi(ja kaj cem taka sem)user posted image
Od torka imam vsake toliko bolecine v spodnjem delu hrbtenice(kriz) in ni taka bolecina ki bi me bolela od kakega dela al od utrujenosti,ampak tko zaboli da se siri na vse strani in traja ene 5 sekund in nato neha,pa tu srce mi zacne utripat kot zmesano in me kar mal skrbi.Ne vem no upam da je samo to pac del nosecnosti.Pa tud zelo nisko nosim mojo pikico,tko da sam upam da bo zdrzala do konca v mojem trebuscku.Ne bom vec tecka nosecka,ampak sam izpovedat sem se hotela.Hvala ker ste me SPET poslusale in hvala vam za vaso podporo.Lep vecer vsem user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
7.3.2008 18:29:19   
matejchykam
Zdravo, souser posted image !
Vidim, da ste vse dobro, čestitam pa prvima mamicama!
Jaz še vedno pridno hodim na faks -sem 34t, ravno delamo Unicefov tečaj za svetovalke za dojenje, tako da sem to temo v materinski šoli izpustila, pa sem zdaj na 18-urnem tečaju izvedela še pa še o dojenju.

Danes sem imela pregled. Me je kae na rit vrglo, ko sem stopila na tehtnico-imam komaj +2,6 kg več kot pred nosečnostjo! Sicer imam že tako preveč kil, ampak jem pa tako veliko, da sem pa zdaj pričakovala vsaj kakšno kilo več od prejšnjega pregleda. Sicer pa pupika še vedno prehiteva-razdalja simfiza-fundus je 37,5cm, naj bi pa bila tam okoli 34. Hja, pa kaj, samo da bo vse OK.
Sem pa imela pritisk 180/80, doma pa normalnega. Pa si ga merim 2-krat na dan pa je OK, očitno imam sindrom belih halj.user posted image

Naslednji pregled in CTG imam 20. 3.

Drugače pa mi manjka še vzmetnica za posteljico, pa kakšen kompletek še-za iz porodnišnice, pa nekaj drobnarij, kozmetike...Tako da bom šla v akcijo 12., ko dobim denar od paketa.

Želim vam lep dan še naprej, pa lep vikend!user posted image

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
7.3.2008 18:40:55   
trnuljčica
Malecka 24 a slabokrvna pa nisi? Mislim ko so ti nazadnje gledali kri je bilo vse ok?

Meni je zadnja dva dni tudi bilo slabo. Ampak sem ugotovila, da zaradi kisline. Pač pregrehe( paradižnik, začimbe...). Je vedno minilo najkasneje 3 ure po hrani, da je slabost čudežno izginila.

Neposredna povezava do sporočila: 1036
7.3.2008 18:46:08   
NaTaŠa*
07.03.

- big mamma -  CTG

10.03.

- scorpiogirl - GP
- tasyo - UZ
- lepa posadka - CTG
- barby78 - GP
- Tanja555 - UZ
- bela vrtnica - GP

11.03.

- petty82 - GP
- Jo@n - GP
- simvir - CTG

12.03.

- modrookica - GP + CTG
- NiLe - GP

13.03.

- Katja271 - GP
- resnično srečna - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG

14.03.

- sasy20 - GP
- barby78 - CTG
- aprilska34 - CTG

17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP
- tz980 - GP

18.03.

-
Majček28 - GP
- Barb77 - GP + CTG

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ

25.03.

- Srčekgirll - GP

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
7.3.2008 19:09:57   
malecka24
Ja jst sm ze od malega slabokrvna in sedaj ko sem noseca pa se bolj,ampak nimam ne vem kakih probemov zaradi tega,sam tablete za zelezo pijem.Ko sem dala nazadnje kri mi je sam predpisal tablete za zelezo in to je to.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
7.3.2008 20:11:45   
Isabellabina
čER punce!

Najprej poročilo pregleda

Ctg---reaktiven ,je mali tako brcal ,da ga je blo veselje poslušat.Malo je bil previsok pritisk 140/85 ,pa mi je dala spet vodo gledaat.S-F je 38 kar je že vseskozi preveč Naslednji CTG mam  20.3.08 čez dva tedna ,ker ima drug teden dopust.
No kilogrami so mi pa v štirih tednih kar malo hecno šli gor in sicer sem jih dobila kar 4 tako da sem jih do sedaj pridelala 10+

Tablete spazmex moram nehat jemat ,ker sem sedaj izven kritičnih dni in bi blo vredu tudi če rodim.

Hrana po porodu----ja tako je ,res je okoli tega ful za povedat vsaka ,ki je dojila lahko daa svoj nasvet.Moj je tak ---moji otroci NIKOLI niso imeli krčev,ker sem se držala nasveta moje stare mame in sicer NIČ svinjine ,sadje ves  prekuhan ,nič umetnih sokov ,za večerjo na mleku skuhan gres ali pa riž ali pa kaša in imele boste veliko mleka in še sila bogato hranilno za dojenčka(sicer tudi za nas ,ampak če pomaga za boljše mleko se splača poskusit)Nič kar bi napenjalo vas -potem pust posledice tudi na otročku ,solate jaz nisem jedla dokler sem dojila(jo nisem nič pogrešala!)Pila sem HIPOV čaj za dojenje in pa ogromno vode.Od mesa ostalo lahko vse le pri jedeh ,katerim je dodana sladka paprika npr.golaž sem se malo pazila ne v velikih količinah ker se takoj pozna na mleku.(menda ima mleko malo drugačen okus)Tako je to res je kar precej za pazit ,in mogoče se kateri zdi neumno ,tudi meni se je ful smešno zdelo ampak sem se potem kar privadila na tako hrano in sem se hitro vklopila tako ,da sem se podzavestno pazila še ko nisem več dojila.Res pa je da bo morala vsaka sama sprobat ali bo otročku kaj nagajalo če bo jedla vse ali pa se lahko zgodi da bo kljub vseješčnosti mame otrok priden.

Neposredna povezava do sporočila: 1039
7.3.2008 20:21:59   
NaTaŠa*
10.03.

- scorpiogirl - GP
- tasyo - UZ
- lepa posadka - CTG
- barby78 - GP
- Tanja555 - UZ
- bela vrtnica - GP

11.03.

- petty82 - GP
- Jo@n - GP
- simvir - CTG

12.03.

- modrookica - GP + CTG
- NiLe - GP

13.03.

- Katja271 - GP
- resnično srečna - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG

14.03.

- sasy20 - GP
- barby78 - CTG
- aprilska34 - CTG

17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP
- tz980 - GP

18.03.

-
Majček28 - GP
- Barb77 - GP + CTG

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ

25.03.

- Srčekgirll - GP

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
7.3.2008 22:55:02   
NiLe
Čer ... vidim, da poteka debata o hrani v času dojenja. Nekaj nasvetov ste že dobile od izkušenih mamic in tistih, ki so pridno poslušale predavanja na MŠ ...

Še nekaj mojih izkušnej: moja dva nista imela hudih oz. dolgotrajnih krčev (prvi par noči, druga pa ene parkrat), pa sem jedla več ali manj vse oz. tisto, kar jem vsakdan in nisem drastično spreminjala jedilnika. Dobro, svinjino načeloma sploh ne jem, agrumov in jagod nisem jedla, solato sem jedla (majhno porcijo), ker bi težko zdržala brez, zelo začinjenih jedi sem se izogibala ... Ne vem, kako bi zdržala samo ob prekuhanem sadju in kruhu user posted image . Otrok mora uživati oz. dobivati raznovrstno hrano, tako da bom ostala pri istem sistemu kot 2x doslej.
Pa še ena izkušnja iz porodnišnice: prva večerja po porodu je bil ciganski golaž s hrenovko (hudo pekoče), za kosilo masten zrezek in skleda solate s fižolom, tudi zelje smo dobili user posted image , za zajtrk pašteta ... pa še kaj bi se našlo, kar načeloma naj ne bi sodilo na jedilnik doječe matere user posted image

Drugače pa sem danes oprala še eno žehto cotic za našo user posted image , jutri si pa obvezno pripravim torbo za v P ... namreč, že dva dni sem čist adijo ... V spodnjem delu me ful matra, pa tako me tišči kot da moram na veliko potrebo ... v glavnem, težko hodim, sedim ... Popadkov nimam, ampak tak čuden filing je tam spodaj ... ne vem no, panike glih ne bi zganjala in se hodila kazat v P, saj imam naslednjo sredo pregled. Bomo videli.

Keeeetriiiin, kje si se izgubila??? Upam, da je za tvoje "nejavljanje" kriv naporen teden in da nisi slučajno kam zbežala user posted image . Sicer pa, še en teden in boš tudi ti lahko izpregla user posted image user posted image

Pinka, vesela sem tvoje novice ... lepo nosečnost ti želim!

Jabolko, super za novo zibelko! Super si to izvedla!!

Tasyo, drug teden boš pa res oprala cunjce ... nikar se ne sekiraj. Sem jaz ista. No, danes sem le oprala eno rundo, ker ne bi rada - če me slučajno kaj preseneti - da mi dragi prinese cotke od moje triletnice za odhod bejbija iz P user posted image user posted image user posted image Pa danes sva imeli isti jedilnik user posted image user posted image user posted image

Prijeten vikend vam želim ... grem počivat ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
7.3.2008 23:09:31   
minicca
Živjo vsem,
tako ste pridne, da me je kar sram. Pucate, kuhate, nakupujete, pakirate, jaz pa še nič.... sem se danes skoraj zjokala, ker sem imela občutek, da sem sama za vse. Res pa je, da je sine že od srede bolan, kuha, buši buba in samo na meni visi, da sem ga mogla še na stranišče nosit s seboj. Spi na moji rami celo noč (trenutno drži calpol, tako da spi in se bom vsaj stuširala lahko), kar pomeni, da sem zjutraj čisto zlomljena, user posted image  kolovrati po trebuhu, jaz pa komaj zadremljem, že moram na wc. Mož je praznoval v sredo 30. let, jaz pa s tamalim cel dan v postelji-grozauser posted image . Sva se zmenila, da se bomo zabavali konec marca, ko praznuje še sine. Upam, da ne bo kdo bolan.
Tako ste se lepo načvekale, ampak nimam časa komentirat, ker bi se vsaj malo rada naspala. Sem pa vesela dveh novičk, včeraj je rodila najboljša prijateljica (ženske-začelo se je ob pol devetih zvečer, rodila je pa prej kot v uri in pol, mene bi kap, komaj je prišla do P), danes pa še sošolka s faksa, za katero sploh nisem vedela, da pričakuje. Luna deluje očitno.
Saj se bom jaz tudi poboljšala, ampak sedaj raje več počivam, da prilezem do 36. tedna, potem pa akcija. Sem pa 33T1d, OT 97cm, +12 kg(za ušesa se bom..).
Fajn bi bilo, da damo na seznam, v kateri P nameravamo rodit. Samo predlog.
Lepo spančkejte!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
7.3.2008 23:42:45   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (25let): LJ

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE

- tz980:

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let):

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček 28 ( 28let):

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ

- big mamma (33let): LJ

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ

- tosja:

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ

- petty82: LJ

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM

- tana13:

- nisika:

- barby78:

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena:

- Ketrin (28let): LJ

- u04111976: CE

- 5erca04: MB

- Jelcy:

- sasy20 (27let): LJ

- NiLe (35let): LJ

PDP 15.04.

- Tejcha (24let):

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28:

- JABOLKO3:

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let):

- mišeka:

- darja33: CE

- Roberta69:

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ

- aprilska34: MB

PDP 20.04.

- matejchykam (21let):

- tasyo (29let):

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ

- shoo (32let): CE

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA

- maxi133 (24let):

- Katka28:

- Jo@n (32let): LJ

PDP 23.04.

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB

- scorpiogirll (27let): KR

- minicca (29let):

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO

- sinskaT (26let): PO

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let):

- trnuljčica (30let): MB

- Sirenetta:

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let):

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24: PO

- pikica030407 (25let):

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
96 SREČNIH

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 5
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 8
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 0
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 2
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(8 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V PORODNIŠNICAH

21.02.2008---->>>>

- Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

01.03.2008---->>>>

- zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
8.3.2008 9:19:24   
Jo@n
Jutro!!!!
Eno user posted image  za vse souser posted image .

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
8.3.2008 9:19:24   
SpeliG
A je možno, da se danes še nobena ni oglasila? Res je eno leno jutro, zato je ravno pravšnje za eno user posted image ! Najprej naj vam vsem voščim lep dan žena, upam da se bodo moški danes izkazali.

Za seznamček pa, jaz bom rodila v Kranju. Lep dan vsem!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
8.3.2008 9:22:37   
Tanja555
Najprej želim vse eno lepo dobro jutro in vam podarjam dišečo user posted image  user posted image  in pa, ker je Dan žena, eno dišečo user posted image !
Pinka 1 jaz ti tudi čestitam za user posted image  in ti želim vse dobrouser posted image user posted image user posted image . Pa javi se še kaj, da bomo na tekočem, pa še kak nasvet ti bomo lahko daleuser posted image .
Včeraj sem se spravila čistit kopalnico in WC, pa se se trudla delat vse bolj na easy, pol sem imela pa celo noč take krče v spodnjem delu trebuhauser posted image . Še zdaj sem čist adijo... krči, tu pa tam pekoče špikanjeuser posted image .
user posted image  pa hvalabogu čutimuser posted image ! Upam, da se bo vse pomirilo, zdej bom pa res sam počivalauser posted image .
Komaj čakam pregled v ponedeljek, da mi končno zmeri user posted image  in me potolaži, da je vse ureduuser posted image . Ta vikend nameravam sam zlikat cotikeuser posted image . Sem hotla počakat, da dobim previjalno, pa se bojim da me ne bi kaj prej prehitelo, tako da bom vse zlikala in zapakirala kar v vrečke.  Popoldne bom pa user posted image  poslala po tetra pleničke v baby center. Ima katera kak nasvet katere naj kupi? Ena je zadnjič napisala, da so TO-TO čist tankeuser posted image
Vijolica, rodit nameravam v Slovenj Gradcu, hvala da pridno urejaš seznamčekuser posted image .
Ima katera kako idejo kaj za kosilo? Sem mislila naredit pire krompir, sladko zelje v omaki, zraven pa popečene ribe - pango file!

Lep dan želim vsem in se še kaj javim!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
8.3.2008 9:36:16   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (25let): LJ

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE

- tz980:

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček 28 ( 28let):

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ

- big mamma (33let): LJ

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ

- tosja:

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ

- petty82: LJ

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM

- tana13:

- nisika:

- barby78:

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena:

- Ketrin (28let): LJ

- u04111976: CE

- 5erca04: MB

- Jelcy:

- sasy20 (27let): LJ

- NiLe (35let): LJ

PDP 15.04.

- Tejcha (24let):

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28:

- JABOLKO3:

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let): KR

- mišeka:

- darja33: CE

- Roberta69:

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ

- aprilska34: MB

PDP 20.04.

- matejchykam (21let):

- tasyo (29let):

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ

- shoo (32let): CE

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA

- maxi133 (24let):

- Katka28:

- Jo@n (32let): LJ

PDP 23.04.

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB

- scorpiogirll (27let): KR

- minicca (29let):

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO

- sinskaT (26let): PO

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let):

- trnuljčica (30let): MB

- Sirenetta:

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let):

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24: PO

- pikica030407 (25let):

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
96 SREČNIH

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 5
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 8
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 0
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 2
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(8 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V PORODNIŠNICAH

21.02.2008---->>>>

- Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

01.03.2008---->>>>

- zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
8.3.2008 9:42:15   
NaTaŠa*
Dobro jutro punce

Zamano je res lepo prespana noč (trkam) tako da sem res naspana. Hval za kavo ki je že v želodčku. Tudi jaz vam pošiljam  eno prav lepo dišečo user posted image   in pa en velik šopek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 8. marec. Upam da tudi doma dobite od najdražjih kakšno lepo rožico. Jaz sem tetra pleničke dobila mi jih je ena soseda prnesla kar iz bosne so velik cenejše kukr pa tukaj pri nas, čeprav so bolj tenke ampak mislim da ne bo nič narobe sam da jih imam.
Drgač je pa res eno leno jutro. Čeprav sem naspana sem kar lena in dvomim da bom danes naredila kaj koristnega user posted image .

No punce moje želim vam lep dan še naprej pa se še kaj oglasim. Zdaj je na vrsti zajtrk.

pa-pa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
8.3.2008 9:44:30   
NaTaŠa*
Aja sem pozabila napisat da sem že v 37t in moram povedat da mi gre res hitr vse skupaj in se bojim da bi me prehitr prehitel tale porod. Čeprav imam že vse zrihtan ampak bi vseeno rada še mal takole uživala pa čeprav komaj čakam da dobim v roke tole našo malo razgrajačico, da lahko vidim kdo me je 9 mesecev brcau user posted image user posted image user posted image .

pa-pa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
8.3.2008 9:46:20   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Najprej - danes praznujemo user posted image , zato danes ne smemo nič delat!
Jaz sem se za vsak slučaj že včeraj na to pripravljala - od silnih včerajšnjih planov nisem uresničila skoraj nič. Ves dan sem bila nekako bolj ali manj v stanju zaspanosti in meditacije, uspelo mi je le oprati in posušiti dva stroja perila ter skuhati kosilo, likalnik in čiščenje pa še kar čaka. Me je pa mož pohvalil, da sem le uspela en dan malo bolj počivat - kdo bi razumel moške? Sem pa to noč veliko bolje spala - morda, ker sem bila bolj spočita? Kakorkoli, planov ne bom več delala, ker sem potem slabe volje, če niso izpolnjeni. Sicer pa danes praznujemo, jutri je nedelja in se tudi ne spodobi delat, ponedeljek je pa še daleč.

Vijolca - pričakujem fantka, rodila bom v Ljubljani.

Lep praznik vsem (pa če praznujete ali ne).

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?