tasyo
|
Dober dan! Sem zdaj najprej mal prebrala, kaj ste napisale včeraj, pa me je Darja prehitela s kavico! Hvala in tudi ostale uživajte v njej! Roberta, super, da se je tvoj pikolino obrnil- jaz komaj čakam ponedeljek, da vidim, če se je tudi naša mala odločila, da je kljub vsemu bolj luštno viset z glavico navzdol... Čeprav se mi dozdeva, da ne.. Bomo videli. Zdaj sem se že nehala sekirat. Kar bo, pa bo. Kolcanje pa zadnje čase občutim tako pod kot nad popkom, tako da nič več ne vem. Včeraj sem prišla domov utrujen kot hudič - sej je blo čist luštno na sejmu, ampak midva sva v bistvu že v taki fazi gradnje, da nema vse skupaj ni bilo v veliko pomoč. Bolj izlet. Pa sem mislila potem še do Bauhausa skočit, da kupim peno za obrobo, pa pozabila Bo treba v Zagreb v naslednjih dneh, dokler se mi to še da. Zvečer sem pa potem prehitro zaspala in posledično že ob 2h gledala čist čukasto. No, pa sem potem vseeno še uspela nekako naštelat moje kolke in še malo odspat do 6h. Hja, ene ste res že ful pridne in imate za malčke že vse preoprano in pripravljeno... Jaz pa sem se zdaj šele dokončno odločila, da gremo domov v plišu. Se pravi, pajacek imam, spodaj pa body, žabice, nogavičke, kapica - a rabim še dodatno majčko za čez body? Sicer pa itak mislim, da bo do mojega poroda že tako toplo, da bo že pliš čist preveč... Tako da imam danes v načrtu, da se lotim telik cotk in začnem prati (ja, sej vem, da sem to že nekajkrat napisala, pa vseeno). Še prej pa skočim do lekarne, pa v trgovino, pa čistilnico, pa sigurno sem še kaj pozabila... Lepa posadka, hvala za info! Bova priskakljala v ponedeljek. Darja, meni gredo kile tudi v teh tednih kar malo nenormalno gor. Pa ne jem toliko, oz. sploh ne nič več kot prej... Sem na +11, pa ugotavljam, da se bo treba mal v roke vzet in prikrajšat za kakšno sladico in kruh. Tako da bom danes skuhala nekaj bolj lahkega - verjetno ribico in krompirček z blitvo. Pa obvezno solato, ker brez te pač ne gre. Pinka - čestitke in upam, da se tokrat vse super izteče... Boš videla, kako hitro bo tukaj september... Strije - pri nas se zaenkrat še niso pojavile, imam pa kar nekaj tistih, ki sem jih pridelala v puberteti, tako da - upam na najboljše in se pridno mažem, kako pa se bo izteklo, bomo pa itak kmalu videli. Malecka - saj ni nič takšnega. Tudi sama jem Retafer in sem ena izmed tistih, ki je železo ne zapira mapak prežene in ga zato tudi ne jemljem prav redno. Vsi železovi preparati pa blato obarvajo črno, tako da naj te to ne skrbi! Jabolko - čestitke za nakup! Je luštno, kajne? Že tako, za dušo... Tako, zdaj bo pa počasi dovolj. Se bom mogla kar zmigat, če želim vsaj en del tega, kar sem si zastavila, tudi zares naredit. Pa še likanje me čaka... Lepo se imejte!
|