|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
7.3.2008 12:34:44   
*zoe*
Kaj boste kaj počele čez vikend?

Jaz imam poleg NS penzlanje na programu user posted image  pa še kaj se bo našlo.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
7.3.2008 12:37:09   
bark
Jaz imam noszamašen že kakšna dva meseca. Ful imam suho vse,pa tudi po malem krvavim iz nosu. Zlasti ponoči je zoprno, ko se zbujam sredi noči, ker začnem dihati skozi usta in potem imam suha še usta. Ta teden, ko je zunaj bolj vlažno je malo boljše.
Dlesni pa mi tudi ves čas po malem krvavijo. Pri zoboudravniku pa sem bila že v desetem tednu,itak pa redno hodim na preglede.

Punce lepo praznujte jutrišnji praznik, za vsako pa pošiljam eno user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
7.3.2008 12:43:25   
emi*
Ma ja jaz sem tudi slišala,da vsako nosečnost stane en zob.Kriza!user posted image  Upam,da ne bodo popadali.user posted image  Jaz mam tudi napad mozoljev,mela sem jih v puberteti zdaj pa spet. Saj komaj čakam,da zginejo tej mozolji,žil še ni nikjer,črte še nikjer,zaenkrat še nič takega opaznega,razen teh mozoljev.user posted image

No potem se jaz po nosečnosti ne rabim bat,da bom ostala plešasta,ker imam full goste lase!user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
7.3.2008 12:47:45   
arabela*
oila,punce.Spet imamo tako fino vreme.Zac enuser posted image
Da vam povem,da imam tud jaz probleme z dlesnimi.Sem pred mesecem morala obiskati zobarja,ker nisem mogla jest,tako ma je bolelo.Pa je reko,da je to normalno v nosečnosti,ampak da je fajn če se zdravi.Priporočal mi je ustno vodo za izpiranje.
Kaj boste kaj danes kuhale.Jaz bom kar palačinke naredila,če mi ne bo preveč slabouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
7.3.2008 12:50:08   
arabela*
aja,glede kože,pa je sedaj ,ko sem drugičuser posted image ,čist kontra.Sedaj imam čisto kožo(no,ni tistih velikoh mozoljev),takrat pa sem imela čist aknasto kožo,pa svetlikajočo od razš.poruser posted image ,tak da še ko sem šla v porodno sem se napudralauser posted image .So vsi rekli takrat,če imaš tako kožo,bo pa punčkauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
7.3.2008 12:57:23   
emi*
Prav sem se pred kratkim ogovarjala z eno punco in je rekla,da so ji rekli,da če imaš mozolje bo sigurno fantek. user posted image Vidim,da pri nas to ne deluje,saj so punčke.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
7.3.2008 13:02:27   
arabela*
hhha,vidiš,vsak drugače govori.Pa ne vem,jaz sem nekako v to verjela,pa je pol bila punčkauser posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
7.3.2008 13:10:09   
bučkabb
punce jaz mam tud velik mozoljev, pa slabost in bruhanje me je kr dajalo, no še dones zjutraj sem zajterk takoj zbruhala.

so mi že napovedal da bo fantek, ker me tak želodec matra, pol pa če pravte, da so znaki za fantka tud nečista koža in še včeri na UZ je bila pikica zelo živa in so mi spet eni rekl, ja to pa zato ker bo fantek, tak da mogoče bo pa res fantek. bomo vidl, mogoče že drug teden na NS zvem kaj bo.

si pa oba z fantom želima fantka in sma že kr prepričana da bo res. konckoncov pa sploh ni važen kaj bo sam da bo user posted image  zdrav in da bo user posted image  potekala brez večjih zapletov. user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
7.3.2008 13:27:04   
onina
Tudi jaz sem slišala, da če bo fantek, da imaš lepo kožo, pri punčki pa mozoljasto. Prvi sinu sem bila na začetku tudi mozoljasta, samo ne vem, do katerega tedna, potem pa sem bila kot pušeljc! user posted image  

Babe, jutri lepo praznujte! Upam pa, da vas možički vsak dan crkljajo in ne samo na praznični dan!

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
7.3.2008 14:21:48   
pinka1
*zoe* res ne vem zakaj so te prestavili - čudno, ampak boš videla, sigurno tudi druga G zna pravilno izmeriti NS in jutri bo vse OK. Držim pesti, da ti hitro mine današnji dan.

Tudi jaz vam jutri vsem želim en lep dan žena in lepo se imejte. Čav

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
7.3.2008 14:34:32   
tia
Pozdravljene,

končno po dolgem času se tudi jaz oglašam in to z mojim nickom , moj stari anonimna L ga več ni , od sedaj moj nick Tia.
Zato prosim kahlo ali meta da mi spremenita v seznamčku moje podatke.

NS katero bi morala imeti v torek smo prastavili na ta torek 11.3., tako da bomo potem videli kako in kaj.
Danes sem imela GP in srčeka smo poslušali in se z G. kar lepo nasmejali ,ko je rekla : lepo si se notri skril user posted image , ( težko smo ga našli,utrip namreč ).

Naslednji pregled imam komaj 11.4. (16 t ),kje je še to.

Drugače pa mi je slabo 100/h komaj kaj vase spramim le sadje mi diši.

Doma imam hčerko staro 2,5 leti in je prava navihanka.Za prihod novega člana smo ji povedali in sedaj drugo ne govori , mama ima tu notri brateca (kaže na trebuh ).
Ko sem danse prišla s pregleda me je vprašala: mami, aje bratec tu notri ,ga teta ni ven vzela user posted image user posted image user posted image  , ti je dala sliko?user posted image user posted image user posted image  Kaj vse ti otroci si ne zmislijo.

Tako to bo vse od mene ,upam da se mi uspe bolj pogosto oglašat , v službi imamo tako norišnico,tako da vas lepo vse pozdravljam in se kaj tipkamo.
Berem vas,vsak dan redno.

LP

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
7.3.2008 15:57:55   
lana17

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya                -2. user posted image , 3P 12.3.,PDP 1.9/31.8user posted image user posted image
user posted image   maybebaby        -1. user posted image , PDP 1.9.
user posted image   pf                       - user posted image , 3P 12.3., PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image P 21.3., PDP 1.9.user posted image
user posted image   *bubi*              - 3. user posted image , 4P 27.3., PDP 3.9., user posted image
user posted image  KSIA                  - 2. user posted image , 2P 15.2., PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka     -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , 2P 13.3., PDP 4. 9. user posted image user posted image
user posted image   Nitty                  - user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                     -1.user posted image , 3P 12.3., PDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  Optimizem        - user posted image , PDP 5.9.user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image , PDP 6.9., user posted image

user posted image  petrax               -1.user posted image , 3P 28.4., PDP 7.9. user posted image user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , 3P 14.3.,PDP 8. 9.,user posted image user posted image   
user posted image  Anonimna A       -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , 2P 11.3., PDP 10.9 user posted image
user posted image  anchy82          -1. user posted image , 3
P 25.3., PDP 9.9.user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , 3P 27.3., PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 3P 10.4., PDP 9.9.user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 3P 9.4.,M 8.5., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image , 4P 4.4., PDP 10.9.user posted image
user posted image   tasha23             -2. user posted image , 3P 26. 3., PDP 12. 9. user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image ,1P 29. 1., NS 3.3., PDP 12.9.user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image , 2P 13.3., PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                 -  user posted image , PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image , P6.3, PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , 2P 14.1., PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image ,3P 26.3., NS 6.3., PDP 15.9. user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image ,2P 25.2,NS 8.3.,PDP 15.9.user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , P 7.4.,PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , 1P 6.2., PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image ,1P 4.2., PDP 16.9.
user posted image  lana17              -1. user posted image , 3P 20.3,PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina               -2. user posted image , 2P 18.2., PDP 17.9. user posted image
user posted image  nosecka08       -1. user posted image 1P 12.2.,PDP 18.9. user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image , 2P 1.4., NS 7.3., PDP 18.9 user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , 2P 28.3.,NS 12.3., PDP 18.9. user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 2P 10.3., NS 11.3., PDP 19.9. user posted image
user posted image  taja1235         -1. user posted image
, 2P 19.3., NS 18.3., PDP 19.9 user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , P 20.3, PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image ,NS 12.3, PDP 20.9. user posted image user posted image
user posted image  amor real         -1. user posted image ,P 11.3., PDP 20.9.user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image , NS 11.3., PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , NS 17.3, PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image1P 1.2., PDP 23.9.

user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 3P 17.4., NS 13.3., PDP 25.9.user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image , 3P 3.3., NS 18.3., PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      -2. user posted image , 2P 11.4., NS 11.3., PDP 26.9.user posted image
user posted image Čarli08             -    user posted image , 1P 6.2., PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image , 2P10.3., NS 14.3., PDP 28.9.
user posted image  ajcom1              -?. user posted image , 1P 11.2., PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image ,
user posted image  majaS80          - 2. user posted image , 1P 20.2.
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           - user posted image
user posted image  metuljčica27     -2.user posted image , 1P 12.2. 
user posted image  najcom             -user posted image
user posted image  tejči28             -user posted image ,

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image

z nami so začele:
C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

Danes držimo pesti za bambiD katera ima NS in AnonimnoL katera ima pregled user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
7.3.2008 16:05:45   
lana17
Ojla,
danes sem tudi sodelavkam povedala za veselo novico. No, v resnici mislim, da so itak vse vedle, ker se mi že s fulom pozna. Apetit je naredil svoje. Ampak, zdaj je uradno in ne bo prihajalo do nerodnih situacij.
Drugače sem pa še čist blažena od včerajšnega pregleda. Se mi kr smeji, ko se spomnim.

Tudi mene so napadli mozolji, vendar se mi zdi, da se zadeva malce umirja. Dlesni mi zaenkrat še ne krvavijo. Imam pa zamašen nos in, ko si ga obrišem imam je robček večkrat krvav. Ampak to je značilno za nosečnost.

Punce, danes sem zvedela, da imajo nosečniške hlače ( za ostale artikle ne vem) tudi v Zari. Sem jih vidla na kolegici, s fulom dobre. Mi je žal, da sem jih že kupila v Kepici, ke rmi niso nič kej preveč ušeč. Bom še mal počakala, da si bom potem kupila kaj bolj lahkega.

Tiste, ki imate Ns srečno in želim vam, da bodo vaše opikice  čim lepše pozirale.user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
7.3.2008 16:17:19   
petra1978
Ojla punce.
Tudi meni krvavijo dlesni oz. zdaj ne več. Mi je kolegica, ki je bila lani noseča priporočala zobno pasto Paradontaks. Da vas opozorim, tiste ki jo boste morda kupile, ful je ogabna, pa tudi poceni ni, samo pomaga pa res. Meni je po enem tednu redne uporabe pomagalo in zdaj mi res ne krvavijo več. Pa zdaj je ne uporabljam več redno.

Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem za uspešno opravljene preglede. Jaz pa še moram celih 10 dni čakat.

Moj dragi si je v ponedeljek kupil nov telefon in potem si je naredil fotografijo najine pikice, zdaj pa jo ima na ozadju v telefonu. Pol pa jo vsem kaže in se hvali. Kak je smešen.

Jutrišnji praznik pa izkoristite zase in uživajte!!!

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
7.3.2008 16:43:42   
morango
Ojla,

da se vam na hitro oglasim. Ja, mene jutri čaka NS, upam, da bo vse v redu. Čestitke vsem, ki ste že videle svoje otročke.
Zoe in Onina za vaju pa bom že danes držala pesti, jutri bom preveč živčna.

Jaz razen slabosti, ki se pa tudi umirjajo, nimam kakšnih drugih težav. Kožo mam ful lepo in sijočo, samo lasje, se mi zdi, da so bolj suhi. Tudi pozna se mi še nič, samo jaz vem, da je trebušček mal večji, medtem ko je bil prej raven.
V službi bom povedala v ponedeljek in upam, da se bom potem vsaj kdaj pa kdaj lahko kakšnemu dodatnemu sestanku izognila.

Imejte lep vikend, upam, da bo kaj topleje. Drug teden bo pa sigurno še kaj user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
7.3.2008 19:36:05   
pf
Petra 1978 za zobno paso pa imaš pravo, je res ogabna tako da je hudo, ampak pomaga pa. Lasje pa so moji tudi bolj suhi. Sem ful vesela, da ste imele dobre rezultate na pregledih. Kopalke pa sem najdla in to trojne ful dobre in ker se nisem mogla odločiti katere naj kupim sem kupila vse tri. No samo so bile v akciji v h&m, lanska kolekcija. Videla sem tudi tako lepo nosečniško jeans krilo (30 EUR), pa ne vem če ga ne bom kupila, se mi zdi kar praktično, spomladi imaš lahko še štunfeke spodaj, poleti pa lepo majčko in natikačke in je praktično. Lep vikend.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
8.3.2008 7:06:11   
nynna
Lana17 povej prosim v kateri Zari si našla nosečniške hlače?
Hvala

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
8.3.2008 7:28:26   
lana17
Dobro jutro.

Kolegica mi je rekla, da imajo v Zari. MIslim, da v BTC-ju. Nisem pa zihr. Sicer je baje je en majhen prostorček.

Rousseau

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
8.3.2008 9:06:42   
Lea2007
Lep pozdrav septembrke....Pa smo dočakali soboto....še sonček bi....

Mene tudi nekaj zanima, v spodnjem delu trebuha pogosto občutim ostro bolečino, saj ni huda, je pa kar neprijetna, me pa malo skrbi in sploh ne vem, a je to čist normalno ali bi bilo dobro poklicati G...Me pa res tako ostro špika...
Ali se kateri dogaja podobno....Hvala

Uživajte čez vikend.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
8.3.2008 9:47:53   
anchy82
Ojla! Me že celo večnost ni bilo na RR...in sem vas že prav pogrešala.

Najprej da vam poročam o NS, ki sem jo imela 29.februarja... Najprej vse pohvale dr.Babnik, res je zelo prijazna, vse lepo obrazloži! Na pregledu sva z user posted image izvedela, da naj bi imela PDP po novem 13.9.! Najina pikica je bila takrat velika 5,36 cm, noseča pa sem bila 11t6/7. Danes je že večja! user posted image Vsi rezultati so SUPEEERRRR!user posted image user posted image user posted image Špranja je velika 1,4mm, R pa je 1:7169! Jupi. Srček lepo bije, pikica je živahna. Verjetno pa naj bi bila pupa!user posted image user posted image user posted image Ampak ni važno, samo da bo user posted image zdravo!!!! Moj dragi je bil presrečen, da je lahko opazoval najino pikico!!!!
Čez 17 dni pa imam 3.pregled - komaj čakam!

Zdaj se vam bom pa, upam, kej bolj pogosto javljala! Z dragim sva v polnih pripravah na najino poroko...obleke, vabila, čevlji...Dobro, da sva precej stvari že uredila, pa da moja user posted image poteka ok!

Lep pozdrav, pa ČESTITKE OB NAŠEM DANAŠNJEM PRAZNIKU!!!!!!

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
8.3.2008 17:33:31   
onina
Eto, jaz sem s pregleda. Vse je OK in zgleda, da bomo zopet imeli fantka user posted image user posted image user posted image !! Sedaj imamo Gašperja, zdaj nama je pa všeč ime Matic. Z dragim sva seveda malce proslavila.
Kako pa je bilo pri vama Morango in Zoe?

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
8.3.2008 20:53:29   
morango
Ojla vsem,

zdaj se pa še jaz javljam z Ns. Bilo je res fajn, zanimivo, rezultat je v redu. Smo se morali pa kar potrudit, da se je dete premaknilo v pravo pozo. Enih 15 min je namreč zelo umirjeno poziral s par strani, ki pa niso bile prave. Ni pomagalo ne pokašljevanje niti G ga ni mogel spravit v pravo pozicijo. In pol sem se šla malo sprehajat po stopnicah gor pa dol. In ko sem se vrnila, je bilo dete zgleda zbujeno in se je prav fajn premikalo.
Je pa kar zraslo, tako da bom verjetno na naslednjem pregledu pri svoji G, 2. 4., izvedela, ali še velja 15. 9. Danes je  bil otroček velik za 7. 9.

In potem sem ugotovila, da nisem niti vprašala za spol. Je pa res, da se s tem sploh ne ukvarjam. Kar bo, bo. Zgleda, da bo pa precej trmast in samosvoj dojenček - zdaj počivam, počakte, se bom pol pokazal.

Od same sreče sem si šla kupit nosečniške kavbojke v Zaro (BTC). Imajo posebni nosečniški kotiček, kjer so kavbojke pa kavbojska krila, ene črne oblekce, bela bluzica in še ena lahka poletna srajčka. Pol se pa že konča. Kavbojke stanejo 50E in so oprijete pa precej velik elastični pas imajo. Prav fajn izgledajo. Za zgoraj pa se splača pogledat v normalnem oddelku, ker je precej bluzic, srajčk, ki so zelo široke, A linija, ali pa frfotajoče pomladne tunike.

In, drage moje, vse najlepše ob današnjem dnevu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - si jih vse zelo zaslužimo.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
9.3.2008 9:09:08   
lana17
Dobro jutro nosečke!

Čestitam za dobro opravljeno NS.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rousseau

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
9.3.2008 9:31:30   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  joj, je lepo prebrat dobre novičke iz NS user posted image

Za kaj več pa nimam časa, sem že par strani v zaostanku. In nič ne kaže, da bom kmalu na tekočem user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
9.3.2008 9:52:37   
pf
Lep nedeljski dan vsem, zgleda da bo danes malo lepše vreme. 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

ime za punčko
mala mama

Kaja (15%)

Klara (21%)

Lara (38%)

Tija (26%)

Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!