|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
6.3.2008 13:20:15   
bučkabb
evo mene sem že iz pregleda, no že nekaj časa, ampak mi je zdajle uspelo prit sem gor in vas najprej vse prebrat, ko ste se kr razgovorile.

najprej vam morem povedat, da je blo na pregledu vse OK. izvidi so vredu, pikica pa je velika 4,32 cm, kar pomeni da je velikosti za 11tednov 4/8. po izračunu glede menze bo pa juter 11 tednov, tak da mi po novem piše na slikci od UZ PDP 21.9, sam mi gin. ni nič spreminjala še datuma in je rekla da naj ostane kr še 25.

no danes teden pa mam NS in je rekla da bo glih prav. je pa naša pikica zelo živa, skos skače sem in tja po maternici. ponovni pregled pri gin. pa imam šele 17.04, razen če bi imela kakšne težave se morem it takoj pokazat.

no vidim da mate veliko debato glede dopusta, midva še tud nič ne vema kak boma šla, če boma sploh kaj šla. urejama stanovanje in bo zelo veilko dela, če hočemo našo pikico prinesti iz porodnišnice že v novo stanovaje. no kakšnih par dni si bova ukradla razvajanja nekje v juliju, sam ne bomo šli nikamor daleč.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
6.3.2008 13:57:20   
emi*
Pravkar sem pogledala ven pa vidim,da spet sneži,sem mislila,da bo prenehalo!user posted image

Bučkabb lepo je slišat,da je vse ok. Saj sem jaz tudi,ko sem bla pri ginekologu prvič imela rok 25.8. po menstruaciji,pol drugič pa ker je bil plod manjši je že bilo 8-9.9. na koncu pa končno ta NS in imam rok 5.9. user posted image Nikakor se odločit!

Zdaj pa veselo na kuhanje kosila,danes pa bo mineštra,malo za spremembo,treba tudi kaj na žlico pojest.user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
6.3.2008 14:05:31   
morango
Ojla, Kahlo,

nisem še nič poročala o NS, ker sem si jo prestavila na soboto. Pol se pa sigurno oglasim.

Joj, jaz že tudi čakam počitnic, pa se mi zaenkrat še ne da razmišljat, kam bova šla. Če ne drugega bom šla najprej mal v Švico za prvomajske svojega dragega pogledat in malo svoje prijatelje obiskat. Za naprej pa bom še vidla.

Lepo se mejte pa še eno butasto vprašanje: kako si pogledam zasebno sporočilo? Sem še bolj nova na forumu in pol se tud to zgodi.

Dijo

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
6.3.2008 14:56:20   
bark
Morango,čist na vrhu ti piše Moja ringaraja, znotraj tega pa(potem,ko si že prijavljena seveda), najdeš zasebna sporočila.Tam te pa potem čaka sporočilouser posted image user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
6.3.2008 17:36:14   
pinka1
Pozdravljene!

Spremljam vas že od vsega začetka, ampak se do danes, ko sem imela NS nisem odločila, da se vam pridružim, ker sem imela avgusta SS (bila sem nesojena aprilčica) in sem rekla, da bom tokrat raje malo počakala.

Torej sem mamica 2 letnega sinka, zdaj pa mi je dr. Strah danes na NS nakazala (kar 3x) da bi naj bila punčka. Sicer se mi zdi, da se to lahko še vse spremeni in še kaj zrasteuser posted image , ampak bomo veseli kakrkoli bomo imeli, samo da bo zdravo dete.

Torej rok imam 15.9., to je moj drugi otroček, naslednji pregled pa imam 7.4. - uf še cel mesec.

Sem že tudi cel mesec na bolniški, ker že 7 tednov nonstop bruham, ampak upam, da se zadeve počasi umirjajo in da bom počasi šla nazaj delat.

To je zaenkrat vse, full sem vesela za vse vas nosečke in user posted image  za tiste, ki ste se predčasno poslovile. Verjamem da je trenutno hudo, ampak treba je gledat pozitivno in verjeti v to, da se vse zgodi z nekim namenom.

Lep večer še naprej!

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
6.3.2008 17:44:35   
meta21
oj!
Samo da sporocim. Nuhalna je za nami, dete do dneva ustreza velikosti, tveganje je 1:4429 (1,5 mm), na spol bomo pa še malo počakali. Kahlo, če boš že kaj urejala, 3P imam 9.4., morfologijo oz. nalednji UZ pa 8.5.
Šibam...

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
6.3.2008 18:08:49   
arabela*
čestitke novim user posted image ,pa vsem za uspešno opravljene preglede

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
6.3.2008 19:21:32   
Tejchy
Evo tudi mene iz pregleda... da se vam na hitro javim. Vse ok user posted image  user posted image ... Tveganje 1:4000 pa neki čez (glih nimam lista pri sebi...  NS 1,7). Velikost celih 6,87 cm. Zaenkrat pa user posted image  še uživa v prostoru, ki ga ima na voljo - prav razkomoten je bil oz. bila. Žal spola zaenkrat še nisva izvedela.. Je bilo pa ful zanimivo, ker se mu je sredi pregleda začelo kolcat - je očitno malo prehitro spil plodovnico user posted image  .. Božček.. vete kolk ga je metalo.. Sicer se smešno sliši, sam men se je prav zasmilil. Je ati reku, da ima to ziher po mami - meni se ponavadi začne pri juhi tko orng kolcat user posted image  user posted image .

Tko da.. vse ok, zdj pa čakamo na naslednji pregled, ki ga imam... joj, joj, joj .. šele 4. aprila. Pa smo spet na začetku odštevanja user posted image  

Čestitke tudi vsem ostalim, ki so uspešno opravile preglede.
Ter dobrodošle vse nove user posted image   (pinka1,... )

Aja, PDP ostaja 10.9.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
6.3.2008 19:51:21   
alysa
Tejchy user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled, pa čestitke tudi vsem ostalim, ki ste danes vidle svoje user posted image .

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
6.3.2008 21:30:05   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  za uspešne preglede. Lepo je to prebrat user posted image

Meni je tak lepo DVD pogledat, ko se je user posted image  vmes zbudil in se začel pretegovat user posted image  

Evo, naslednji UZ imam konec meseca- 27.3., sem se ravno danes naročila. Redni P pa en dan prej. Redna morfologija pride na vrsto verjetno šele na naslednjem pregledu pri moji G, enkrat konec aprila. No, do takrat pa je še kar nekaj časa.

user posted image  Tiste, ki imate že starejše otroke..... ste jim že povedale za dojenčka? Mi bubiju še nismo in mu verjetno kar se da dolgo ne bomo.... vsaj dokler ne bomo malo bolj prepričani, da je vse OK. Je pa smešen, zdaj so v vrtcu obravnavali človeško telo in sklepam, da je tam slišal, da dojenček raste v trebuščku..... pa skoz govori, da je on bratec, da ima dojenčka v trebuščku user posted image user posted image user posted image  In si nosi kake majhne pliškote in govori, da so njegov dojenček user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
6.3.2008 21:37:24   
lana17
ojla,
pa sem le dočakala NS. Bilo je tolk lepo, da sem kr mal solzic potočila. že na prvem Uz je bil tako miren in je le ležal, tako je bilo tudi danes. nikakor se ni hotel premaknit. G ga je mal vzpodbujal, potem mu je šlo  to očitno na živce in se je začel premikat. postavil se je na glavo, bil je prav smešen. Joj, pa ko vidiš srček, pa kako premika roke, pa kako  brca z  nogicami ... zdaj sem prvič slišala biti srce. sicer mu je mla preveč bil, ampak je Grekel, da  ni čudno , če pa tud mamici tako bije. bila sem res vznemirjena. za spol mi je rekel, da je prezgodaj, da se bo videlo okrog 20 tedna.  to je res lep pregled. z dragijem sva prav uživala. sicer pa je vstopnina za takle fimček kr draga. ampak se je splačala. na CD nama ni posnel, je rekel, da še ni usposobil  oz. da ne ve kako se posname. obljubil, da do druge NS bo stvar delovala.

drugače smo pa v 12 tednu + 4 dni, velik je 64 mm, zmeril mu je tud želodček, velik je 3mm., tveganje pa je 1:8173 (NS: 1, 5 mm).
sem pa vidla, da i na tem poročilu piše, da imamPDP 14. 9., v materisnki mi pa piše 15.9. Ga bom naslednjič vprašala, čemu ta razlika.
tiste, ki še čakate na Ns, to je res s fulom lep in čustven pregled.
čestitam tudi ostalim souser posted image , ki ste imele pregled danes.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
6.3.2008 21:40:15   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: pinka1

Pozdravljene!

Spremljam vas že od vsega začetka, ampak se do danes, ko sem imela NS nisem odločila, da se vam pridružim, ker sem imela avgusta SS (bila sem nesojena aprilčica) in sem rekla, da bom tokrat raje malo počakala.

Torej sem mamica 2 letnega sinka, zdaj pa mi je dr. Strah danes na NS nakazala (kar 3x) da bi naj bila punčka. Sicer se mi zdi, da se to lahko še vse spremeni in še kaj zrasteuser posted image , ampak bomo veseli kakrkoli bomo imeli, samo da bo zdravo dete.

Torej rok imam 15.9., to je moj drugi otroček, naslednji pregled pa imam 7.4. - uf še cel mesec.

Sem že tudi cel mesec na bolniški, ker že 7 tednov nonstop bruham, ampak upam, da se zadeve počasi umirjajo in da bom počasi šla nazaj delat.

To je zaenkrat vse, full sem vesela za vse vas nosečke in user posted image  za tiste, ki ste se predčasno poslovile. Verjamem da je trenutno hudo, ampak treba je gledat pozitivno in verjeti v to, da se vse zgodi z nekim namenom.

Lep večer še naprej!
povej mi kako se je videlo, da bo punčka. men ni čist jasno kako lahko določi spol. pri men s fulom ni bla jasna slika, da bi lahko vida spol.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
7.3.2008 0:43:25   
arabela*
čerka.
Oi bubi,vidim da si pričvekala med septemberkeuser posted image
No,tako.Tud mi imamo doma že eno skoraj tri letno frkljo.Se že konkretno zaveda,da bo dobila bratca al pa sestrico.Vsak dan me boža po trebuščku,pa lupčka ga,pa se pogovarja z njim.Cel porod zna že prav strokovno opisat.Ona mi celo že diktira,kateri voziček bomo kupili za bratcauser posted image Danes mi že ves čas govori,da hoče imet tri bratce,ampak da oni mene ne bojo lupčkaliuser posted image
Drugače pa nič novega.slabosti se vrstijo,danes pa me še za spremembo že cel dan daje glavobol(prej ga nikoli nisem poznala).Eh,pa bomo že preživeli,še kaj hujšega smouser posted image
Zdaj pa hitro počivatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
7.3.2008 8:01:29   
onina
Moj sinček bo ob rojstvu drugega star 20 mesecev. Sedaj je star 13 mesecev in se sploh ne zaveda moje nosečnosti. Je še vse prekmalu. Upam pa, da ne bo kakšnega ljubosumja. Sedaj, če imam kakšnega drugega otroka v naročju, ga sploh ne porajta. Sošolka ima pa 20 mesecev staro punčko in ne mara, da mami druge otroke crklja.

Danes je petek, jutri pa me čaka NS. Upam, da se bo spol videl - z možem kar čutiva, da bo poscanka! user posted image   No ja, v prvo sva tudi mislila, pa je bil fantek.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
7.3.2008 8:02:42   
*bubi*
Dobro jutro!

Oi bubi,vidim da si pričvekala med septemberke

user posted image user posted image  jaz sem že ves čas med septembrkami, samo sem bila anonimna user posted image  
Jaz pa kar ne upam bubiju povedat. In mu še kar dolgo ne bom. Imam preveč slabo izkušnjo od lani user posted image  V vsem skupaj je bila samo ta sreča, da je bil še toliko majhen, da je v bistvu takoj pozabil in ni spraševal. Tudi tisti teden, ko sem bila v bolnici, mu nismo povedali, zakaj sem tam.

Tako da malo previdnosti ostaja (recimo tam do 25t, ko bi pa se res že moralo videti na UZ), kljub temu pa sem optimistična, da bo tokrat le šlo vse tako kot mora user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
7.3.2008 8:11:01   
*zoe*
Živjo,

najprej en lep pozdravček in seveda čestitke vsem user posted image  za uspešno opravljene preglede. Ful lepo slišat user posted image  user posted image  user posted image

Pinka1 kako to, da si ti danes imela pri Strahovi pregled, če je kao bolna???? Mene so zvečer ob 8-ih (5.3.) skenslal, da je bolna in mi prestavili pregled NS na soboto 8.3. Sem bila kar jezna in slabe volje, ker sva si z mojim dragim zrihtala dopust in vse pol pa tole. No zdej mi pa ni nič jasno, če si ti imela pregled. Poleg tega so me dali k eni drugi tako da me niti ne bo imela Strahova. Res sem slabe volje.

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
7.3.2008 9:34:12   
pinka1
Lana 17, najprej je vprašala če želim vedeti spol - seveda sem potrdila in je rekla, kaj pa jaz čutim da nosim in sem rekla, da punčko. Potem se je zasmejala in rekla, da imam prav. Vprašala sem kako to vidi in mi je na UZ pokazala, da vidi po zunanjen spolovilu in da kaže punčko. Potem pa je še trikrat med UZ rekla "ja ja princeska bo" jaz pa "a spet vidite" in ona "ja seveda".
Po pravici povedano, jaz kot laik nimam pojma, mi pa pri prvem otročku (sem bila tudi pri Strahovi) ni videla spola in je rekla, da raje nič ne reče. Torej včeraj je zvenela zelo suvereno, ampak jaz vse skupaj jemljem z rezervo in bom počakala do morfologije - tam pa se ponavadi, če je otroček lepo obrnjen, že prav lepo lahko vidi.

Jaz sem včeraj po NS svojemu sineku (2 leti) povedala da ima mamica dojenčka v trebušku in je prišel k meni, me pobožal po njem in mi dal lubčka. Se že kar zaveda, ker je bilo zadnje čase okrog njega dosti nosečnic in lepo ve, kaj raste v trebuških.
Bubi tudi jaz sem mu lani avgusta, ko sem imela splav takoj povedala, potem pa naenkrrat ni bilo več dojenčka notri, ampak je tudi hitro pozabil. Tokrat sem rekla, da bom počakala do NS da mu povem, seveda pa mu to zdaj tudi vsak dan ne bom omenjala in sedaj zrem z optimizmom naprej.

*zoe* mene ni noben klical, jaz sem bila naročena ob 11.30, prišla tja in dr. Strahova je bila čisto zdrava in dobre volje kot ponavadi. So bile pa tudi druge nosečke za nuhalno, zato res ne vem zakaj so te prestavili. Res smola. Te čisto zastopim in tudi jaz bi bila jezna, če me potem ne bi ona pregledala.

Pozdravčke vsem!

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
7.3.2008 10:18:37   
KAHLO
OJ punce moje!!

Čestitke za dobo opravljene preglede, krasni so ti pregledi na NS a nisouser posted image user posted image user posted image  jaz še mojga kr ne moram pozabit, mene je tud dr. strah najprej vprašala kaj mislim da nosim pa sem rekla punčko in je tud ona rekla da je, nama je na ekranu pokazala nevem no jaz nebi vedla da je to bil spol bebija, ampak je rekla da to kaj je v obliki črke V da je to bila lulikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zgleda da naša dama kr rada pokaže kaj ima, kr nama je kar dakrat pokazala ta Vuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak je vseeno pol g. povedala da pa do 20. tedna naj bl za sebe držima to, ker sto procentno pa ne mora rečtuser posted image  no ampak midva sva se zdaj kar na punčko sfokusiralauser posted image

nič bo treba seznamček uredit, pa da vidim katere majo kaj danes preglede!!!user posted image

vsem novim pa seveda dobrodošlica!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
7.3.2008 10:37:33   
*zoe*
Ja to je pa res čudno - kaj se ga pa grejo? Res mi je blo ful bad, ko me je ob 8-ih zvečer klicala sestra in rekla, da je Strahova zbolela in da ne morem pridit kao včerej - uro sem pa imela ob 16-ih. Pa ful sva se oba dva veselila in si komaj dopuste zrihtala, pol te pa takle čist iztiri. Pa sej to bi še preživela, če bi me potem kakšen drug dan pregledala ona, ne pa da so mi še g. menjali. Zdej me bo pa imela kr ena (po možnosti še brez licence). Sem mogla vzet soboto, ker drug teden ni šans da dobim dopust, pol bo pa že prepozno, moj pa še tolk manj, poleg tega je rekla, da jo še drug teden verjetno ne bo.

A so še katero drugo, ki ima drug teden pregled klicali?

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
7.3.2008 10:44:03   
KAHLO
user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya                -2. user posted image , 3P 12.3.,PDP 1.9/31.8user posted image user posted image
user posted image   maybebaby        -1. user posted image , PDP 1.9.
user posted image   pf                       - user posted image , 3P 12.3., PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image P 21.3., PDP 1.9.user posted image
user posted image   *bubi*              - 3. user posted image , 4P 27.3., PDP 3.9., user posted image
user posted image  KSIA                  - 2. user posted image , 2P 15.2., PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka     -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , 2P 13.3., PDP 4. 9. user posted image user posted image
user posted image   Nitty                  - user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                     -1.user posted image , 3P 12.3., PDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  Optimizem        - user posted image , PDP 5.9.user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image , PDP 6.9., user posted image

user posted image  petrax               -1.user posted image , 3P 28.4., PDP 7.9. user posted image user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , 3P 14.3.,PDP 8. 9.,user posted image user posted image   
user posted image  Anonimna A       -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , 2P 11.3., PDP 10.9 user posted image
user posted image  anchy82          -1. user posted image , 3
P 25.3., PDP 9.9.user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , 3P 27.3., PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 3P 10.4., PDP 9.9.user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 3P 9.4.,M 8.5., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image , 4P 4.4., PDP 10.9.user posted image
user posted image   tasha23             -2. user posted image , 3P 26. 3., PDP 12. 9. user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image ,1P 29. 1., NS 3.3., PDP 12.9.user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image , 2P 13.3., PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                 -  user posted image , PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image , P6.3, PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , 2P 14.1., PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image ,3P 26.3., NS 6.3., PDP 15.9. user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image ,2P 25.2,NS 8.3.,PDP 15.9.user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , P 7.4.,PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , 1P 6.2., PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image ,1P 4.2., PDP 16.9.
user posted image  lana17              -1. user posted image , 3P 20.3,PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina               -2. user posted image , 2P 18.2., PDP 17.9. user posted image
user posted image  nosecka08       -1. user posted image 1P 12.2.,PDP 18.9. user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image , 2P 1.4., NS 7.3., PDP 18.9 user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , 2P 28.3.,NS 12.3., PDP 18.9. user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 2P 10.3., NS 11.3., PDP 19.9. user posted image
user posted image  taja1235         -1. user posted image
, 2P 19.3., NS 18.3., PDP 19.9 user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , P 20.3, PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image ,NS 12.3, PDP 20.9. user posted image user posted image
user posted image  amor real         -1. user posted image ,P 11.3., PDP 20.9.user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image , NS 11.3., PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , NS 17.3, PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image1P 1.2., PDP 23.9.

user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 3P 17.4., NS 13.3., PDP 25.9.user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image , 3P 3.3., NS 18.3., PDP 25.9.user posted image
user posted image  anonimna L       -2. user posted image , 2P 7.3., NS 4.3., PDP 26.9.user posted image
user posted image Čarli08             -    user posted image , 1P 6.2., PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image , 2P10.3., NS 14.3., PDP 28.9.
user posted image  ajcom1              -?. user posted image , 1P 11.2., PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image ,
user posted image  majaS80          - 2. user posted image , 1P 20.2.
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           - user posted image
user posted image  metuljčica27     -2.user posted image , 1P 12.2. 
user posted image  najcom             -user posted image
user posted image  tejči28             -user posted image ,

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image

z nami so začele:
C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

Danes držimo pesti za bambiD katera ima NS in AnonimnoL katera ima pregled user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
7.3.2008 11:07:52   
bučkabb
jaz mam tud drug teden v četrtek NS pri Strahovi in me do danes ni še nobedn klical. upam, da bo, ker si resnično želim, da me pregleda ona, če se bom že tak daleč peljala. no vam sporočim če me bo kdo klical.

drgač pa čestitam vsem za uspešno opravljene NS in preglede.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
7.3.2008 11:25:35   
emi*
Dan!

Same punčke!user posted image  To je zanimivo videt,na koncu pa bodo sami fantki.user posted image Se hecam!  Jaz mam zdaj pregled pri svojem G pa ne vem,če bo tudi UZ. Rada bi,da je,če ne bo komaj naslednji mesec.user posted image Uff!

Kaj mogoče kateri krvavijo dlesni,ko si zobe umiva in da ma ko gre spat nos zamašen? Še to se je začelo.user posted image  Kaj nas še čaka.user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
7.3.2008 11:35:41   
*zoe*
Emi* tudi meni krvavijo dlesni in se mi zdi da imam take napihnjene, pa tudi robec je nepogrešljiv dnevni dodatek user posted image . Jaz pravim, dokler bo samo to - bo super user posted image .

Res me tale NS nervira, pa še mal hormoni,.... držte pesti za jutri, sem spet vsa na trnih. So se mi včeraj od živčkov in hormončkov naredili taki fleki po ksihtu, da me je kar mal sram ven it, pol me pa vsi sprašujejo kva mam to. Mozoljev pa tudi tolk kot ena najstnica. Po moje jih še v puberteti nisem imela tolk.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
7.3.2008 11:45:13   
KAHLO
Meni tud dlesni krvavijo, sem že mislila da bom mogla k zobozdravniku, na trenutke mi tud zatečejo pr kakem zobu, tak da upam da ne bom kakšnega zgubilauser posted image  k stare mame pravijo da pri vsaki nosečnosti gre en zob, ali kako je že ta rek!?!?!.....in zdaj nevem ali jih naj na izi ščetkam al kr tako kot sem prej...pa z nitko pa vse....še dobro da je sestrična zobozdravnica, mi je rekla naj kr z nitko naprej, čistim!!
Drgače pa mam en nov nosečniški znak poleg krvavenja, da mam joškice vse prepletene z modrimi žilami, k da bi spydermena mela notuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  une črte po sredini trebuha pa še nimam, čeprav tam na koledarčku od RR piše da se ti v 14 tednu že lahko prikaže...no meni se še niuser posted image
Svašta kakšne spremembeuser posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
7.3.2008 11:51:43   
onina
Ja, hormončki delajo svoje!user posted image  Tudi meni se nekaj mozolji delajo... ampak še malce, pa boste videle...koža bo lepa, lasje bujni, nohti trdi...še malce. Potem pa 3 mesece po porodu - lasje odpadajo 100 na uro user posted image .

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

dojenje
1hruška

Do kdaj ste dojile?

nisem dojila. (15%)

do 3 mesecev (18%)

do 6 mesecev (13%)

do 1 leta (31%)

do 1,5 leta (14%)

do 2 let ali več (9%)

Število vseh glasov: 352

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!