|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
5.3.2008 21:34:15   
jakoLUlana
kreme...
v prvi nosecnosti sem uporabljala Clarins olje in nisem imela nobene strije, a mi je bilo malo premasno.
Zdaj uporabljam od Aventa olje proti strijam - nima vsiljivega vonja in res hitro se vpije- za enkrat bom ostala pri kombinariji teh dveh

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
5.3.2008 21:47:55   
nynna
Hvala meta21user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
5.3.2008 22:01:33   
Anonimen
kje na rudniku pa bo H&M z nosecniskimi?

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1603
5.3.2008 22:39:50   
lana17
Meta21, čestitam za drugo zvezdico.

Vsem, ki imate jutri Ns želim vse naj naj. Jaz jo imam jutri, vendar popoldne in se mi zdi še tako daleč. vrjetno zaradi tega danes ne morem spati. sem bila že v postelji pa sem vstala. zdaj sem tu, čist nič zaspana.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
5.3.2008 22:41:22   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kje na rudniku pa bo H&M z nosecniskimi?

Nasproti Leclera. Odpira se nek nov večji objekt, v katerem bo kr nekaj trgovin.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
5.3.2008 23:18:49   
arabela*
bubu,ti me kar pocukaj za rokav,če me kje srečaš.Tam pri račkah pa naju s tamalo itak ne moreš zgrešit,ker povečini kakšni priletni pari posedajo na klopcahuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1606
5.3.2008 23:27:04   
arabela*
prej sem nekaj študirala,da bi bilo fajn za prvomajske it kam na morje.A ve katera za kakšen kraj bolj blizu(razen Pule),da imajo kak lep hotel primeren za otroke,pa pešćena plaža??user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
6.3.2008 7:29:00   
taja1235
Punce en lep pozdravček od mene.

Že dolgo časa me ni bilo na forum, vidim da je veliko novega, sm namreč ful zasedena...iskala
sem poročno obleko-nosečniško, potem rezervacije te in one...skratka
letanja da bo maja vse zlaufalo tko kt more, po vrhu vsega pa še rihtava
stanovanje tkoda, drugi teden pridejo polozit parket, keramika je na sreco ze,
kuhinjo dobim 20.4. potem nama pa se ostane jedilnica in spalnica ter kopalnica
za opremit...kok enga skakanja....tko da zvecer kar padem v posteljo...

Počutje je zaenkrat u redu...me je pa zacel uceraj špikat na levi strani trebuha ko sm
se prepognila...tak pekoč občutek user posted image  
Js si mazem joške in trebuscek z oljem Eucerin pa mi je ful usec, mi ga je priporocala
moja gin. V sredo imam Nuhalno in ze komaj cakam da vidim naso pikico ups zdej je ze zihr
mal vecja pikica user posted image

Vsem user posted image  pošiljam en iskren user posted image  ob bližajočem se prazniku pa vse najlepše in naj bo ta dan samo naš
zato vsem pošiljam dišečo svežo user posted image

Zdej sm pa zopet v sluzbi in sibam po delu.....Mislim na vse vas, drzte se in bozajte bušije user posted image   PAPA****

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
6.3.2008 8:08:08   
onina
Na Rudniku bo tudi H&M za nosečnice.

Midva greva v Vodice na morje...prej greva poskusno za teden dni, da vidiva, če nama ustreza, potem pa še konec julija za več dni.
A boste vse šle prej na morje, a bo katera šla avgusta? Bo kar zanimivo, ker bom takrat (na morju) že v 33. tednu. Buši bo že kar velik in v napoto, sinček bo pa takrat star 1,5 leti in bo verjetno čisto naspidiran in bo treba kar letat za njim...user posted image .

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
6.3.2008 8:24:04   
Marsy
Ste se pa razpisale! In o palacinkah res ne bi bilo treba toliko besed user posted image , ker ze 3 dni razmisljam o njih...
Mazanje: jaz se vsak dan mazem z oljem. En dan z mandljevim (Kneipp), en dan z arganovim (ki pa mi smrdi, ampak je full v redu). Sklenila sem, da se ne bom mazala z nobeno kemijo. Koža je le najvecji organ in vse potegne vase. Se bolj drzim tega, da na kozo nanasati stvari, ki bi jih lahko tudi zauzili in s tem ne bi bilo nic narobe. Moja koža je zdaj res prijetna za bozanje (sicer imam zelo suho, se kar luscim) in je dragi cist navdusen, jaz pa tud, ker sem delezna vec bozanja user posted image .
Dopust: ravno vceraj sva vplacala akontacijo za 14-dnevne pocitnice v ElGouni (Egipt). Greva od 20.4. do 4.5. Sicer sva hotela na Mauricius, pa sva ugotovila, da je predolg let in se - bankrotirala bi... Dala sva delat tudi posteljo in ne bo cist zastonj (za zdaj imava jogi kar na tleh). Predvidevava, da bi bilo bolj prakticno zame, ce bi bila postelja mal visja, da se bom cez nekaj casa sploh lahko spravila iz postelje user posted image .

Drugac pa se res Z VESELJEM zmenim za pijacko, sprehod ali kaj podobnega s katerokoli od vas. user posted image  Najvec sem na relaciji Kamnik-Ljubljana. Zivim pa v Kamniku.
Torej - se beremo in vidimo! Cimprej. Drzim pesti za vse nas in odstevam dneve do NS - se 12...

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
6.3.2008 8:50:17   
Lea2007
Marsy...cestitke za pogum in odločitev za Egipt...Midva sva se odločila za Španijo....pa kukr sm brala na forumu, ne gre skor nobena kam dlje....Sm že misnla, da mal pretiravam...no upam na najbolš in da se bo sešlo...greva pa 13.5 za en teden....ja Mauricius je pa res mal dolga...midva sva še Kanarske skenslala (4 ure leta)....No upam, da bo lepo in vse ok...

Mene zadnje čase skoz neki špika...taka ostra bolečina....pa ponoč me je en krč zagrabu, pol sm šla na vc je blo mal bolš...sam sm se kr prestrašla....

Aha glede mazanja...jst sm tut bol za naravno...mažem se pa z mandljevim oljem po trebuhu....me je prijateljica opozorila, da se je fino tudi po tazadni mazat, da se ona ni in da je tam dobila potem strije....

En lep dan...pa da bo čim prej sonček....

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
6.3.2008 9:02:39   
bark
Morango seveda sem ZA. Vse drugo pa najboljše,da se po ZS zmeniva, da ne bova smetili po temi.
Midva greva pa s prijatelji za prvomajske praznike v Rabac, ostalo se pa še ne ve. po mojem mi bo poleti bolj v kakšnem Bohinju ustrezalo.

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
6.3.2008 9:23:16   
Marsy
Ja, dopusta se full veselim. Zaradi user posted image  sva izbrala hotel 5*, kjer ni da ni, tudi zdravnik je vec cas v hotelu. Saj ne,da bi imela kaksne nacrte okrog tega, ampak zihr je zihr... Glede trajanja leta mi je pa G rekla, da do 5 ur ni problem. Fino je med letom mal vstat in se sprehodit, da ne zastaja kri. Ceprav poznam nosecke, ki so bile na Mauriciusu... Ampak ce so tako rekli, nocem bit zivcna :)

Jaz se z oljem mazem po celem telesu. No, razen hrbta ne user posted image . Ker je ocitna razlika v proznosti kože.

Špika pa tudi mene velikokrat in to že ves čas nosečnosti. Sploh od 8. tedna dalje. Ampak zdaj sem se na to že kar mal navadila in se mi zdi, da je tega manj. Ko začutim, se čimbolj sprostim, globoko in umirjeno zadiham, pa je takoj OK. Sem pa vceraj v avtu kihnila in me je tako zabolelo, da sem mislila, da se mi je trebuh pretrgal.

Se beremo!

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
6.3.2008 9:32:35   
KAHLO
OJ pupe vidim da že na veliko razmišljate o dopoustu!!

Midva bova šla konec junija in začetek julija, kam naju bo še pot peljala še neveva, ampak letos kam dlje ne bova mogla potovat k renovirava stanovanje, mava idejo da bi šla z avtom do španije (sva navdušena kamperja), drgače bova pa mogla kar k sosedom zavituser posted image  da se vsaj malo na močimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene je tud zdaj v 14. tednu začelo spet tam doli na trenutke ščipat, danes ponoči sem se kar zbudila, me pa tud špikne če ornk zakašljam ali pa če se pretegnem.....morem to vse nekaj na izi zdaj počet.....čeprav nisem navajena in se včasih kar spozabim!!

Za tiste ki ste spraševale kdaj se opdre h&m na rudinku je to 20. MARCA!!

Glede srečanja pa.....bi se pa res lahko kdaj dobile........na kakšnem kofetku.....ups.....sem mislila sokuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
6.3.2008 9:41:20   
pf
Pozdravljene.  Držim pesti za vse, ki imajo danes ns ali uz. Superca, da se odločate še za tujino, mislim potovanja z letalom. Midva bova pa letos kar v Istri, pa čeprav zelo rada potujeva, ali pa vsaj letujeva v Dalmaciji, ampak sva se letos odločila, da nikamor predaleč. Rok imam 1.9.08 in kar imam nizko ležečo posteljico lahko da bo prej, tako da bom julija in avgusta bolj pod Pohorjem, kot na plaži, pa kaj jaz vem, ko vidim nosečke tam zadnja dva meseca si že kar malo bolj okoren, pa trebušček te že ovira, pa vročina. Na dopust bova šla junija. Vam povem, da ne vem, če prej nisem opazovala nosečk na morju preden sem sama zanosila, ampak v tisti vročini jih je verjetno res malo na plaži. No to je moje mnenje, da ne bo kake zamere, seveda je vse odvisno od posameznice.

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
6.3.2008 9:43:05   
petra1978
Joj, vidim, da ste že vse na dopustu.
Pri nama pa bo to verjetno prvo leto, ko si ne bova mogla privoščit enega takega pravega dopusta. Seliva se namreč v stanovanje, ki je zdaj še v 3. gradbeni fazi. Jaz pa vztrajam, da morava bit do začetka avgusta noter, tako da ne bo ne časa, ne denarja za pravi dopust. Ampak, kakšne 2,3 dni si bomo pa privoščli, ne?
Pa saj nima veze, samo da se začne lepo vreme, tu okoli nas je pa toliko term, da sploh ni problem it kam zaplavat. Bomo pa drugo leto šli kam dalje.

Joj, kako se že vleče do te NS.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
6.3.2008 10:06:42   
tasha23
en lep veterni pozdrav... tukaj je mrzlo za popi.... burja tako zavija, da je OJOJ.

Drugače pa se dogajajo čudne stvari: prvo tromesečje je šlo mimo z razno raznimi slabostmi vendar brez kozlanja, zdaj pa je že nekaj dni moj najboljši prijatelj ko ustanem Wc-školjka user posted image , se že slišala za user posted image , ki so bruhale celo nosečnost, ampak, da bruhaš ko vstopiš v 2.tromesečje user posted image user posted image user posted image .

Lakota se je malo umirila, za razliko od prve user posted image sem zdaj kot pubertetnica, oziroma niti v puberteti nisem imela toliko mezoljčkov. Naslednji teden gremo malo v hribe, na marje pa povsej verjetnosti ne bomo šli, saj živimo že ob morju user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

Neposredna povezava do sporočila: 1617
6.3.2008 10:25:21   
KAHLO
Evo to so naše septembrke ki imajo danes preglede in NS!!!

meta21user posted image user posted image user posted image
tejchyuser posted image user posted image user posted image
*zoe*user posted image user posted image user posted image
Lana17user posted image user posted image user posted image
bučkabbuser posted image user posted image user posted image

Želimo vam vse naj naj, da se pregledi dobro iztečejo in da potrošite čim manj živčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
6.3.2008 10:30:19   
KAHLO
pa še to , nikjer nisem zasledila kako je bilo na NS pri JakoLulani, morango in anonimniL....če želite lahko delite z nami vaš potek pregleda NS, če veste in želite nam lahko zaupate, če mogoče že veste ali se vam bo pridružla user posted image  ali user posted image , ali vam kar user posted image  pripopam v seznamček!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
6.3.2008 11:17:36   
emi*
ola!

Jaz pa grem z dragim na morje nekje na koncu julija ali začetek avgusta,je bolj varno,da slučajno,da ne pride kaj prej ven.user posted image Greva pa v Crikvenico,saj imam tam nono pa dokler se da je treba izkoristit.Upam samo,da bo takrat lepo vreme,ker vedno,ko sem šla na dopust je bilo večinoma oblačno.

Vi se pa kar naprej pogovarjate o oblekicah,meni še vedno ne pade na pamet kaj kupovat,mi še ni treba,edino,kar sem pas umaknila iz hlač. Meni se še ne pozna tako grozno,še vedno je pod hlačami. Kaj vpliva rast tudi od tega kolko poješ ali raste kot pač raste?user posted image

Jaz še vesno ne jem veliko,mi ne paše.En dan ja en dan pa spet ne.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
6.3.2008 11:28:36   
KAHLO
emi....meni se takoj pozna vsak obrok, no vsaj zdaj po novem me kar napihne, evo danes sem pojedla eno sirovo štručko in že sem napeta!!!!!včeraj sem pojedla zvečer hruško pomarančo in banano.......in sem bla k v 7 mesecu!!!!......mislim da je bl prebava.....pa mogoče se je malo izbočil ta trebušček......ampak če si že itak suhcana....pol se ti po moje ne bo tako hitro poznalouser posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
6.3.2008 11:34:16   
Tejchy
Ojla punce!

Ja, danes je zame težko pričakovani D dan user posted image  user posted image  ... in sicer imam uro (pregled, NS) ob 15h. Vsekakor vam takoj ko bo mogoče poročam kako in kaj..

Vidim, da že pridno razmišljate o dopustu. Midva sva letos želela iti v Egipt, a ga bova rajši prestavila za kako leto. Sj če piramide stojijo že ne vem kolk časa tam, bodo pa še eno, dve leti počakale user posted image  user posted image  Kam se bova dala pojma nimava, verjetno pa bova letos skočila kar malo k sosedom pokukat...

Se tipkamo...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
6.3.2008 12:37:23   
*bubi*
bubu

od kod pa tebi bubu? user posted image user posted image user posted image  OK, velja, upam, da se vidimo user posted image

Jaz sem tudi razmišljala, da bi nekam skočili za 1. maj. Če bo user posted image  dopust dobil. Ravno so punce Umag hvalile. Peščena plaža ni ravno pogoj, ker se itak ne bomo kopali v morju. Meni je važen ogrevan notranji bazen user posted image

Poleti pa bomo šli takoj v začetku julija, pač ko jaz dobim dopust (v šolstvu si ga ravno ne morem izbirat). Kasneje ne bi upala, spolh zaradi morebitnega poroda ne. Ta dodatna zavarovanja večne veljajo za nosečnice po nevemkaterem tednu.

emi* Tudi meni se še nič ne pozna, pa sem začela že 15. teden. Je pa res, da nisem ravno med ta suhimi, tako da se verjetno še kar nekaj časa ne bo opazilo. Hlače so mi še čisto normalno prav.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse preglede danes, upam,d a jih bo dovolj user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
6.3.2008 12:50:35   
emi*
Tejchy no veliko sreče.user posted image

Zdaj se že lažje diha. Sem že misli,da tamala nič ne raste,saj se pozna napet trebušček in tudi,ko se najem,sem ko bomba,ampak ko spet zjutraj vstanem je ravno.user posted image  Mah važno,da je potem tako ok.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
6.3.2008 12:53:41   
emi*
meta21
tejchy
*zoe*
Lana17
bučkabb

Pardon,vsem vam veliko sreče pa mogoče še kaj zvemo več kot je treba.user posted image
Brez skrbi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.