|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
5.3.2008 14:19:45   
petra1978
kar 2 enaki sporočili na enkrat sem poslala. Nekaj me internet zeza. user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
5.3.2008 14:19:59   
*zoe*
Hvala za prijaznost petra1978 user posted image  sem se kar s segedinom za danes sprijaznila - obožujem kislo zelje na vse načine user posted image  čeprav mi danes tako grozno vse smrdi. Ne vem kako to. Imam 2 m stran na mizi eno žemljico in je najprej v papirnatem ovitku pol pa še v plastični vrečki in jo non stop voham, da mi gre tud že...... nekam.

Po moje mi že mal živčki delajo za jutri (NS). Jutri se vam ne bom mogla nič javit, ker bom cel dan lutala okrog, bom pa v petek poročala kako je bilo. Upam da bo vse ok.

Lep dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1577
5.3.2008 14:40:34   
onina
Prvič sem se mazala z oljem od DM - Babylove. Je bilo res mastno in sem potem oblekla ene stare spodnje majčke čez. V glavnem, strije nisem dobila niti ene, ampak je to res bolj odvisno od tipa kože. Sedaj sem kupila enako zadevo, vendar kot krema in ne kot olje. Sem se ene 2x namazala, ker zaenkrat še ne čutim nobenega žgečkanja oz. srbenja po koži.

Kopalke pa imam ene še stare z nizkim pasom in bomo kar OK. Kdaj pa greste kaj na morje? Mi nameravamo iti za teden dni 1.6., potem pa še za ene 10-14 dni konec julija. Upam, da me ne bo porod prehitel! Prvič sem namreč rodila točno na rok, je pa par dni nazaj sošolka rodila 1 mesec prekmalu.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
5.3.2008 14:45:54   
pf
Kahlo hvala za nasvet glede kopalk, sem jih videla, ampak kaj ko jih ne morem probati. Pa saj imam kopalke, samo bikinke, pa mi nekak niso najbolj ok. Zoe na morje greva za tri dni drug konec tedna v Sol Umag (Umag), pa  se bova malo namakala in uživala v welnesu in sprehajala. Verjetno bom zdajle ker imela še lanske, maja, junija, ko bova šla na morje bom pa druge kupila. Saj sem nekaj gledala, ampak ne vem katere so mi bile všeč. Glede mazanja jaz se mažem vsak dan že od tedna po testu dalje in vam povem, da mi ni žal. Ne vem kakšen bo končen rezultat, malo bolje bo pa sigurno. Pa ravno mi je kolegica, ki je lani rodila rekla, da je treba fino namazat prsi, celoten trebuh, ritko in noge spredaj in zadaj do kolen. Mažem pa se z Bubchen lotionom proti strijam, pa Loccitane karitijevo kremo (25%), imam pa tudi mandljevo olje za enkrat na teden na mokro kožo. Bubchen sem imela najprej in sem ga zdaj že porabila, nadaljevala pa bom z karitijevo kremo. Je sicer draga (okrog 30 EUR), ampak je kar velika embalaža . Danes sem dobila nosečniški pas, ki sem ga naročila včeraj po internetu. Zdi se mi praktična stvar, pa še udoben je za nositi.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
5.3.2008 15:05:44   
KAHLO
Petra hvala za palačinke oz. za te lušte........une s mrmelado bi kar ene tri maznila, pol pa še tiste s sladoledom....to moram pa prav probat !!!!!!user posted image user posted image  Meni se moj že itak sam reži kakšne kombinacije jem, zadnič sem za zajtrk jedla kruh z maslom pa ananas........meni je tako hudičevo pasalo, moj se pa je zraven zvijal....ampak meni se je zdelo to čist normalno, dokler me ni začel ****, pol sem pa tuhtala da prej pa res nikoli nisem takih kombinacij jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se zaenkrat mažen z kremo babylove....je taka mala tubica, kot sem že rekla vsak drug dan, ampak se pa po riti pa po stegnih nisem.....no bom še to uvedla....!!! drgače pa zgleda da se bom po joškicah kr mogla, k se hočjo bradavičke lušit, po moje jim grejo modrci na živceuser posted image user posted image user posted image user posted image  ampak bodo mogli kr potrpet, nebi rada da bi mi lih pol kje kaj viselo tam do popkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
5.3.2008 15:41:28   
petra1978
pf vidim, da gresta v Sol Umag. Midva sva bila tam lani februarja, samo za par dni, ampak sva bila ful zadovoljna. Hotel je res na nivoju, vsi so zelo prijazni (tudi do slovencev), pa welnes in masaže, pa hrana je tudi bila OK. Upam, da boš uživala.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
5.3.2008 16:09:06   
lana17
Vidmi, da je danes debata o strijah. V lekarni sem spraševala katero kremo mi priporočjao. Imajo tako, ki stane nekaj evrov in take, ki stanejo malce wčez 30 evrov. Farmacevtka mi je rekla, da je odvsino predvsem od same kože, potem pride masaža in malenkost tudi krema. Sem pa tud slišala, da npr, kreme za celulit so učinkovite toliko kolkor se masiramo, ko sijo vtiramo v kožo. torej je predvsem pomembno, da se masiramo, ko si jo nanašamo na telo.

Neposredna povezava do sporočila: 1582
5.3.2008 16:57:11   
jakoLUlana
hej punce.. spet se javljam od doma. Sem bila sluzbeno 2 dni v Milanu in sem kot vedno user posted image  opravila shopping.. Toliko dobrih stvari sem nasla pa sem morala same take jemat, kamor gre trebuh noter user posted image
Kupila sem si celo dvojne kopalke - ful dobre - pa za poleti 4 obleke pa ful majic pa kikle pa hlace - sem se eno potovalko kupila samo za novosti, ki sem jih privlekla domov user posted image  --- komaj cakam, da se zacne lepo vreme in da vrzem bundko v omaro .

..pa tako lepe stvari za user posted image  sem nasla - zelene, oranzne in rumene - ker ne vemo kaj dobimo user posted image  - ko vstopim v otrosko trgovino, ne grem ven brez polnih vreck .haha

A ste ve ze kaj nabavile?

< Sporočilo je popravil jakoLUlana -- 5.3.2008 17:02:50 >

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
5.3.2008 16:59:42   
meta21
Oh, babnce! Sicer sem sama v sobi ampak, če bi kdo stal pred vrati bi verjetno mislil, da se mi je odpelalo. Od kar sem prebrala, da si petra1978 ponoči oropala ginekologa ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se že cel cajt krohotam.
Pa še nekaj me zanima. Pravite, da vas mravlinči koža po trebuhu in prsih, ker se razteza. Meni očitno rastejo podplati, ker me kakšen teden mravljinči po podplatih. Glede na to, da mam že zdaj nogo 41, jao jaouser posted image user posted image user posted image .
Pa diber tek vsem palačinkarcam (in ostalim, ki ste nanizale cel meni sm gor-kot da se še ne redimo dovolj).

Jutri pa NS-že ob 8h zjutraj. Vidim, da nas je cela vojska.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
5.3.2008 17:07:33   
*bubi*
Zdravo!

Danes pa ste mi take lušte s sladoledom naredile, da sem morala it v skrinjo pokukat user posted image .

Joj, ste pridne z mazanjem, jaz še nisem začela user posted image  Edino za tuširanje sem si kupila olje, da ne bo presuha koža. Pa si fajn vmasiram in je super občutek.
Kar pa se srbenja tiče, pa imam iz 1. user posted image  zelo slabo izkušnjo, ki se je na srečo dobro končala. Takrat pa me je resnično ful srbelo, predvsem po nogah. Razlog pa so bila moja jetra, še dobro, da so pravočasno odkrili. Se pa take težave pojavijo šele v 3. tretjini, tako da zaenkrat ni za skrbet. Trebuh in prsi pa tudi mene že zdaj srbijo user posted image

Danes sem dobila po pošti novi Neckermannov katalog Naš dojenček. Joj, so lušne stvari za bebike, pa tudi za user posted image  je kar nekaj lušnih stvari. No, saj je vse na internetu, ampak meni je lažje v katalogu pogledat in prebrat. Ko bo čas, bom itak svoje stare stvari ven potegnila, pa v C&A malo zavila, potem pa še kaj zraven naročila. Pa tak ne bom nič rabila. Škoda. user posted image

Saraya, jaz sem ravno danes razmišljala, da bi bubija v Leclerc peljala, imajo super igrala. V Evropark ne upam it z njim, ker ne morem za njim skozi tiste luknje plazit user posted image user posted image user posted image  pol mi pa pobegne in noče domov user posted image  No, danes ni bilo nič iz tega, jutri pa imam jaz obveznosti popoldan in ga bo ati čuval. Pa v petek tudi. Mogoče pa se čez vikend odpraviva. Če bo kaj sončka, pa seveda pod Pohorje račke nahranit user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
5.3.2008 17:54:02   
pf
Petra1978 ja tudi nama je super, greva že tretjič tja. Ravno to nama je všeč, da je urejeno, da je dobra postrežba, dober welnes in bazen in seveda kot si rekla izredno prijazni so, pa še peš je fino it do centra Umaga, ker ni daleč. Bova šla verjetno tudi junija tja za teden dni, ker kasneje v juliju in avgustu se bova odpovedala dopustu. Sem razmišljala, da bi rezervirala, ker so še sedaj neke ugodnosti, če rezerviraš nekje do srede marca, ampak sem si premislila. Bom kar mesec dni prej. A ve že veste kam greste na dopust?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
5.3.2008 18:07:33   
jakoLUlana
mi smo ze najeli vilo na Santoriniju z bazenom za dva tedna - hcerka bo uzivala, ker je bazen samo za nas pa jaz si bom spocila user posted image  - takrat ze z velikim trebuhom user posted image , pred tem pa gremo se na Hvar za 10 dni.. Komaj ze cakam

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
5.3.2008 18:15:58   
meta21
jakoLUlana glede na tvoje nakupe in planirane počitnice, bi rekla, da denar ravno ni tvoj problem. Blagor! K bom jest velika bom tud bogatauser posted image .

Ej, a sm si jest glihkar 2. zvezdico prislužla?

Neposredna povezava do sporočila: 1588
5.3.2008 18:19:24   
jakoLUlana
veliko casa je minilo od takrat, ko sem nazadnje odgovorila na taka vprasanja- kam na morje? kaj ste si kupile? kaj ste kupile za svoje otroke? itd. , ker vedno naletim na tak komentar kot je tvoj.
od zdaj naprej kampiramo v prikolici pod ljubljansko obvoznco in okrog hodimo v oblacilih os karitasa - tako me nekatere vsaj ne boste vlacle p zobeh...

< Sporočilo je popravil jakoLUlana -- 5.3.2008 18:20:36 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
5.3.2008 18:30:35   
Anonimen
Samo tole bi povedala. Na svetu so revni ljudje in tudi bogati. Ja res je, ne boste verjele.

Neposredna povezava do sporočila: 1590
5.3.2008 19:16:02   
emi*
večer!

ja da vam povem,če me boste slučajno opazile,do sedaj me niste ko sem kaj vprašala. Jaz sem vidla v lekarni olje za strije od Eucerina in stane okrog 13€.Farmacevtka pravi,da so full uredu,da se ni noben še nič pritoževal ali pa od Vichy krema ali olje ne vem.

Hvala za posluh,adijo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
5.3.2008 19:33:46   
morango
Ojla vsem,

da se vam na hitro oglasim. S palačinkami ste mi prav sline pocedile. Sladoleda pa začuda sploh ne pogrešam, ne jem. Mogoče me zagrabi poleti. Sem pa zadnje čase bolj odvisna od sadnih sokov, takih pravkar stisnjenih. Babo v stari Lj je zakon al pa vse, kar vsebuje ingver. Pomaga tudi pri prebavi.

Ta teden sem se tud jaz začela mazat, in sicer imam Vichyjevo kremo in Eucerinovo olje. Priporočajo oboje, bom videla in poročala o rezultatih. Mislila sem, da se s tem začne kasneje, ko se trebušček že precej vidi, pa je treba začet čim prej.

Ker vidim, da se ene že mal spoznavate, sem za, če gre katera na sprehod (LJ grad, Rožnik ...) in  Bark jaz stanujem blizu Metelkove. Tako da če se ti da, bi lahko šli kdaj  v SEM. Imajo božanski mediteranski sendvič, ki ti ga pogrejejo.
Grozno, v zadnjem času zahajam tja, kjer imajo kaj njami za jest/pit. Prej še pomislila nisem na kaj takega.

Upam, da bo jutri kaj sončka. Ga že prav pogrešam.

Dijo vsem

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
5.3.2008 19:35:17   
nynna
Živjo? A slučajno katera ve kdaj se na rudniku odpre H&M z nosečniškimi cotami?
Hvala

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
5.3.2008 19:44:35   
meta21
jakoLUlana čisto narobe si me razumela. Včasih je težko kaj napisat, ker tudi vsi smeškoti ne pokažejo čustev, ki jih sporočevalec želi pokazat oz. sporočit. Če bi vedela, da te bom s tem kakorkoli prizadela ali užalila, zagotovo ne bi napisala.

Komentar ni imel nikakršnega zlobnega ozadja in vedi, da ti iz srca privoščim vse kar si lahko privoščiš. Tisti, ki me poznajo, vedo, da z velikim veseljem poslušam zgodbe kot je tvoja, ker sem tiste sorte romantik, ki bi rada cel svet naredila boljši (in to celo poskušam), zato me sreča vsakogar razveseli.

V bodoče bom bolj previdna. Za zdaj pa če moreš, oprosti!

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
5.3.2008 19:48:02   
morango
Emi, da se ne boš počutila spregledana:
Zaenkrat se pri meni ne pojavlja še nič kaj takega, tako da ne vem, kaj bi bilo. Mogoče pa se koža razteza tudi tam? Jaz sem zaenkrat samo bolj utrujena, ko se zbujam, ker mi moja najljubša spalna poza na trebuhu že dolgo ne ustreza več. Pol se pa vrtim z enega na drug bok pa vmes na hrbet ...

Pozdravček

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
5.3.2008 19:58:18   
meta21
Emi brez skrbi, da smo te opazile. Saj sem ti voščila dober tek prej (no vsem, ki jeste palačinke danes). Tvoj dragi je verjetno tudi že doma.
Meni je še posebno všeč tvoj nickuser posted image .

Vsega pa tudi vedno ne uspemo prebrat, ker se preveč nabere ali pa smo malo površne.  

nynna H&M na rudniku se odpre konec marca. Moja kolegica je vprašala v BTC-ju.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
5.3.2008 20:01:32   
emi*
Morango hvala lepa.user posted image  Kar tako me je zanimalo pa mi noben ni nič povedal.

Lep večer še naprej!

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
5.3.2008 20:02:00   
meta21
Aja, še to sem mislila vprašat. A hodi katera k Tataloviču oz je bila pri njem na NS. Zanima me, če posname CD in na splošno kako zgleda pregled pri njem.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
5.3.2008 20:04:36   
emi*
Meta21-ma sej bo. Dragi pride komaj čez eno urco iz službe.user posted image Hvala na komplimentu.(še li dodaš pa pride moje ime ven)user posted image

Caw!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
5.3.2008 20:14:26   
meta21
Aja, na to pa nisem pomislila. To pa ni ravno pogosto ime, ne? Vsaj pri nas in v tej obliki ne. Meni je za punčko všeč ime Ema, čeprav naš ati ni najbolj navdušen.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.