|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
5.3.2008 8:54:22   
Vrtnica79
Mi imamo posvetovalnico vsak mesec. Mislim pa da bo zdaj pri 3 mesecih že cepljena.

Jaz pa si zdaj kuham sezamov napitek z mlekom. Bomo vidli, je baje boljši okus. Samo upam da tudi učinkuje istouser posted image . Bom poročala.

Tejka, če prideš kaj v Mb javi. Da ponovimo tisto srečanjeuser posted image user posted image user posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
5.3.2008 9:45:49   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Čav!

Timotej že cel teden tolk fajn spi. Od 21h do 5h, potem se naje in spi še do 8h. Problem imamo le s kakanjem. Danes mu bom dala kamilice z laktozo, če to ne bo pomagalo pa svečkauser posted image . Nimam več druge ideje.

Ayo, jaz ne morem za 1. maj. Gremo namreč od 1.-3. v Rovinj.

ElaM: jaz bi šla ful na kavo. Želva a greš z nama, saj do Žirov imaš samo 20min. Ampak bo treba počakat, da sneg skopni. ElaM, pri vas ga je verjetno ogromno.

Lp

loncica, če je Timotej samo dojen, potem ne kompliciraj s kakanjem. je povsem normalno, če kaka 1x na 10 dni. Zarja je tako malo kakala, se skoraj nisem znajdla takrat, ko se kočno je pokakala.

samo spremljaj ga, če ima mehak trebušček (če je trd in napet, ni v redu), če je sicer normalno razpoložen, je plenička mokra in ima apetit. če je vse OK, potem ga ne matraj z raznimi pripravki. bo pač manj kakal. sedaj, ko ga dojiš. ko bo začel normalno hrano jesti, bo pa tudi kakanje drugačno.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
5.3.2008 9:55:31   
želva
Lončica, jest sm takoj za, sam ko bo lepš vreme, ker tole ni pa nič.
Pri nas je tud tako,da imajp pri prvem mesecu posvetovalnico pri dr, pri drugem samo tehtanje v ambilanti, pri tretjem pa spet posvetovalnico in cepljenje.Midve greva v ponedeljek.
Sva pa zdej glih iz UZ kolkov in je vse bp., tako da nimamo več povijalkuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
5.3.2008 10:00:05   
lana38
Pri nas je pa sivo in veter piha, tako da ne bo nič s sprehodom, čeprav ne dežuje.
Posvetovalnice so pri nas vsak mesec. Ko sem pa hodila z Blažem, so bile pa vsak drugi mesec. Cepljenje pa je tudi takrat bilo prvo že pri 3 mesecih.
Včeraj je Tim dobil ležalnik od mojih sodelavcev, takšnega z lokom in igračke so gor obešene. Zelo zadovoljen je notri, kar gruli in se smeje.
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
5.3.2008 10:10:55   
lana38
V albumu Tim3 so 3 nove slikice.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
5.3.2008 10:29:26   
nian
Dobro jutro!

Pri nas je pediater pri 6 tednih, 3 mesecih, 6 mesecih... skratka takrat ko je kakšno cepljenje. In dokler je vse v redu, je tako še najbolje. Ko smo imeli mi pri 6 tednih pregled je bila tamala vsa mozolasta. pediatrinja pa je rekla, da to ni čiščenje kožice ampak alergija. Nato pa jaz na dieto. JAO! No potem pa je alergija zginila, jaz pa sem šele prejšnji teden začela normalno jest! Mala pa na srečo nič več nima pikic. Tako da me prav zanima, s čim me bodo naslednji teden prestaršili pri zdravniku.

A vaši malčki kaj palčka vlečejo. Jaz ji ga na vse pretege ven vlečem, pa mi ne gre ravno. Samo ponoči ji ga pustim, ker se mi ne da vstajat ob 5 zarad palčka .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
5.3.2008 10:40:15   
želva
Ayo, men odgovarja tud čez prvomajske, če bodo druge tudi za

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
5.3.2008 12:51:47   
pikica*
Ojla!

Mene sicer nobena ne pogreša, se pa vseeno na hitro javljamuser posted image .
Pri nas je ves čas akcija, zato vas zelo poredko berem, za pisanje pa itak ni časa.

Ena je omenjala mireno. Jaz sem jo šla tudi iskat. Zaenkrat ni težav, ampak je o tem itak še nesmiselno govorit, ker jo imam šele par dni.

Tudi naš Lovro pridno raste. Pri dveh mesecih je imel nekaj čez 6kg in 63cm. Zdaj je že prav lušno, ker se kar lepo zamoti na svoji igralni podlogi in z raznimi igračkami. Najljubša igračka mu je pa itak Zoja (in seveda kontra)user posted image .

Evo, še ena slikica naših dveh pobalničkov (eden je malo manj zainteresiran za fotografiranje kot drugiuser posted image ), potem pa šibam. Je Zoja danes doma in ni časa za počitek.

user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
5.3.2008 14:01:18   
Ayo
Mi smo spet slabo spali, ampak to je sedaj itak ze postala rutina. Upam, da se v roku 4 mesece to spremeni, ker potem ko bo sluzba, je to cisto druga pesem user posted image

Pri nas je ful lep soncek, ampak piha kot 100 user posted image in bova z Gabrielom kar doma. Imam itak za likat 2 kosa user posted image

A vasi ze prijemljejo igrace in jih drzijo v rokcah? Moj zacenja, je se bolj slucaj kot namen. user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
5.3.2008 18:31:20   
želva
men je pet dolgcajt in zato tukaj slikice škratka in mamice
user posted image
user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
5.3.2008 19:56:28   
hokejistka
Kolk so sladki vaši malčki vsi po vrsti user posted image . Jaz bi tudi fotko prilepla, samo če mi katera razloži, kako naj to storimuser posted image

Jaz sem imela danes poporodni pregled- malo pozno, pa vseeno. Je vse OK, mi je edino rekla, da moram nujno delat Keglove vaje, vsaj dvakrat na dan. Pa kontracepcijske tabletke mi je predpisala in mi rekla,d ajih lahko začnem uporabljat, ko bom samo enkrat do dvakrat na dan dojila. Midva user posted image kar brez zaščite. Glede na to,d a sva se za Julijo matrala kar nekaj časa, se nimam za bat, da se nama bo kaj ponesrečilo.

Meni pa tašča NEUMORNO teži, zakaj Juliji ne dajem čajčka za pit user posted image . Pa bolj kot ji razlagam, da dokler je polno dojena tega ne rabim počet, non stop utruja. Mi je zadnjič rekla, da je kupila flaško in čajček. Pa jaz imam flaške. Takšne kot meni pašejo. Pa tud čaja ji ne bom kuhala, ampak jo bom na vodo navajala. Si je ne upam pustit pri njej v varstvu, ker ji ne zaupam, da je ne bo s čajčkom silila. Ima skoz komentarje: pa vsaj eno žličko ji daj, a ne vidiš, da se ji dviguje in jo peče (pa se tamala sploh ne pritožuje). Živce mi bo požrla. user posted image Pa skoz jo neki po rohak hoče vlačit. Sem ji lepo razložila, da tega ne maram. Pa božat po obrazu, pa po rokicah non stop. GRRRRRR. No, pa sem se skašljala. Hvala!

Zdajle naša punca pančka. Se je zmatrala, ko sem jo skopala. Potem bo pojedla, potem bo pa pokonci, ker ne mara zaspat pred deseto.

Me zanima, kaj počnete s svojimi user posted image : Jaz ji kakšno zgodbico preberem, pa CD ji dam za poslušat, pa pojem ji kakšno pesmico, pa zapleševa kdaj, pa  igračke rada opazuje- ima tako telovadnico, ki jo postavim nad njo. Še kakšna ideja?

Igrač pa moja še ne prijema. Ji še ne uspe zagrabit.

Zdaj pa šibam, ker je še auf.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
5.3.2008 20:18:49   
ursa1981
Zdravo,

no pri nas že pol ure spimouser posted image  Res se je naša Anja navadila na ritem, d gre spat od 19.30 do 20.00, če je drugače je čist tečna. Pa sj je prov tako, da smo ujeli ritem.

Jutri imamo tretjo posvetovalnico + cepljenje. Upam, da ne bo kakšnih hujših reakcij na cepiva. Če bo spala, kot nekatere pišete bo kar OKuser posted image  Samo, da ne bo prevelikega joka ali kakšne vročine.

Evo, pri nas v službi so mi že dali zadelat, tko da že pomagam, ne morejo brez mene. 17.3. pa začnem z vodenjem enih vaj. Povejte mi ali dajete vašim dodatek, če so ful lačni pa vas ni zraven - če jih imate npr v varstvu - se malo bojim, da bo ful lačna, ker začnem z vajami ob 16.30 in bom prišla domov okoli 19.00 - se pravi, da bo jedla okoli 16.00. Moj ji bo kar dodatek dal, če bo lačna, saj drugega ne preostane - dobro da bo to le enkrat na teden - včasih dvakrat.

Ja, se moram mal považit, da sva dans z user posted image  naročila voziček. Na koncu sva se odločila za Peg Perego GT3 - sva se pa odločala še med JANE SLALOM in HARTAN - pa sva vse tri dobro pregledala in se na koncu odločila za zgornjega. Tudi po mnenju prodajalk iz Pikapolonice in BC je to kao eden izmed boljših vozičkov - v Pikapolonici so mi celo odsvetovali JANE SLALOM pa čeprav so zastopniki za te vozičke. Zanimivouser posted image
Sva pa izbrala TANGA barvo.
Komej čakam, da bo Anja že lahko sedela, ker jo ful zanima zunanji svet, sploh če jo nosiš v naročju je ful firbčna, če pa leži v košarici pa sevedatakoj zaspi.

Ja, pa moj se je odloču, da bom zdej jst mogla vozit tavečji avto in da bo on vozu mojega malčka in zdej sm mu kar dala pogoj, da nabavi prostoročno, ker v mojem je že vgrajeno, saj mi ga je kupila firma, ker ga rabim saj imam vedno polno telefonov, tudi ko sem v avtu, zdaj pa če bo mel on moj avto pa sm jaz spet brez tega in sva ga šla že gledat (no na koncu se je odločil oz. sva se da bova dala še par eurov zraven in bova kupila kar navigacijo GARMIN).
Jutr me bo pa itak kap ko bo registracija pa kasko, včeraj je bil servis in moj avto ma vsako drugo leto ful drag servis in sva dala 212 EUR - sj sm rekla, da sm še za avte delama:)
Sam z enim avtom bi pa težko.

Ja zdaj pa še malo o Anji no, sj smo zaradi tega tukaj a neuser posted image  Naša Anja pa ma ful rada knjigice - leži v ležalničku jaz pa ji jih kažem - včeraj sem kupila eno tako iz blaga - ful dobra pa še poje in tko brca z nogicami pa maha z rokicami pa še take face dela, da se ji morm kr nasmejat. No dans pa ji je oči kupu knjigico, ki poje je pa iz trde plastike in ko odpreš stran začne peti pesmico - 6 različnih pesmic, pa potem še številke, barve,.... Je primerna za 6 m do 36 m, ampak Anja že zdaj uživa ob njej.

No naj končam, me mož priganja pravi če sem normalna ko tok pišemuser posted image

Se slišmo.

URŠA

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
5.3.2008 20:59:09   
Vrtnica79
Hokejistka mislim da tabletk ne smeš jemati dokler dojiš, tudi če samo 2x na danuser posted image

Ursa, saj si mleko za tisti en obrok lahko izčrpaš. Če ga imaš dovolj je škoda dodatek dajat. Pol se ti posledično ne bo več toliko mleka proizvajalo. Bi bilo škoda.........

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
5.3.2008 21:50:34   
želva
Hokejistka. Najprej naredi album-glej moja ringaraja, pol pa klikneš slikico, ki bi jo rada prirepila z desnim gumbom na miški in izbereš kopiraj, pa pol odpreš post in napišeš, pa spet z desnim pritisneš i prilepi

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
6.3.2008 8:24:03   
lana38
ursa1981, to je pa grozno, da že moraš začeti delati.user posted image

hokejistka, tvoja tašča pa mene ful spominja na mojo. Jeaz tudi nikoli nisem upala Blaža pri njej pustiti. Blaž je imel alergijo in ona mu je zraven mene hotela dati hrano, ki je ni smel jesti. Pa vedno je komentirala, saj maličko ne škodi. Pri alergijah pa je dovolj že zelooo malo, pa se otrok lahko začne dušiti. Samo nje to sploh ni zanimalo, saj ona ni letala ponoči po bolnicah. Pa tudi Tima ji zdaj ne bi upala pustiti v varstvu. Bi mu že kar dala kaj za probat, ker njeni otroci so hitro začeli poskušati drugo hrano, ker maličko ne škodi. Par strani nazaj sem se tudi jaz potožila, ko ga je hotela za moj RD cel dan imeti pri sebi doma. Imela je foro, da za Tima ne bo prostora, ker bo polna hiša ljudi.user posted image  Ne vem, če si brala. Dobro, da imamo porodniško. Jaz bi kar doma ostala zraven otrok, če bi se dalo tako živeti z eno samo plačo.

Tim je pa precej prehlajen. Ima ful poln nosek, pa ne zna izkihati. S pumpico pa skoraj nič ven ne dobim. Potem pa gor vleče in mu gre vse v grlo, pa zaradi tega še kašlja. Tiste, ki ste že imele prehlajene svoje user posted image , kako dolgo je to trajalo? Neizkušenost s prehladi... Blaž je namreč vedno dobil sekundarno infekcijo in je sledil antibiotik ali bolnica. Upam, da bo Tim premagoval prehlade brez zapletov.
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
6.3.2008 8:47:18   
loncica
Jutro!

Lana, jaz ti svetujem fiziološko. Jaz do zdaj nisem znala pravilno delat z njo, zdaj pa dosegam kar uspehe. Tima položi na bok (z glavico ne sme gledat navzgor) in stisneš kar celo ampulo fiziološke v eno nosnico. Ker potem pihne to fiziološko z smrkljem skozi drugo nosnico. Meni je to še bolj uspešno kot s pumpico, pa še bolj naravno je.

Urša, zakaj si ne bi stisnila mleko. Jaz sicer ne maram najbolj črpalke, ampak ko sem ga morala pustiti v varstvu, sem si že zjutraj načrpala flaško mleka.

Punce, tiste ki imate otroke v posteljici. A imate vse uno peno (ne vem kako se ji reče, gnezdece ali kaj) okrog stranic. Ker meni se ponoči buta v prečke pa ne vem kaj naj naredim. Če bom dala gnezdece notri, ga ne bom več videla. A naj samo oblečem s čim prečko?

Glede varstva. Jaz ga tašči in tastu sigurno ne bi pustila niti minuto. Ga pa brez skrbi pustim moji mami, ker je še večji panik kot jaz. Še eno zanimivost. Ko je bil Timotej star 6 tednov, je bila teta vsa začudena, ko sem ji povedala, da se samo doji. Češ, kako da mu ne dajem nič drugega. Ja, težko bi pri 6ih tednih že zrezke jedeluser posted image .

Hokejistka, glede čajev imaš čisto prav. Eni tega pač ne morejo razumet. Moji mami tudi na začetku ni bilo jasno kako, da ne bo pil čajev. Ker v njenih časih so zelo malo časa dojili, potem pa dodajali, tu pa naj bi pili čaj. Jaz mu ga dam samo, če dolgo ne kaka in se matra zaradi tega. Da bi pa vsak dan pa nikakor ne. Saj nima smisla.

Lp

< Sporočilo je popravil loncica -- 6.3.2008 8:51:52 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
6.3.2008 9:01:48   
nian
Pri nas ima pa tašča težave z razumevanjem, zakaj potrebujemo lupinico za v avto. Da je bilo včasih drugač in mnogo bolj praktično, ker so samo košaro dali na zadnje sedeže. In njej ni jasno zakaj sedaj tako kompliciramo. Jo imam vrh glave! Sedaj se ji je pa sploh odpel, ker sem rekla, da bova šla z Blažem voziček za tamalo gledat in se odločat kakšnega. JA  KAKO, A SE VOZKI ZA 3 MESECE KUPUJEJO????? Mi smo manj komplicirali smo imeli ... user posted image user posted image user posted image
Drugače pa jo moram pohvalt, z malčico se pa super znajde.

No in sedaj me res zanima, kaj gledate pri športnem vozičku. Jaz sem bila čisto zgubljena. Tega, ki ga imamo smo 'poverbal' in se nikol nisem poglabljala v vozke, sedaj pa pojma nimam kaj naj sploh gledam. Imela pa bi voz, ki se na majhno zloži in bi šla lahko z njim po makedamu in na rolerje. Kakšne ideje???

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
6.3.2008 9:08:09   
nian
Punce, tiste ki imate otroke v posteljici. A imate vse uno peno (ne vem kako se ji reče, gnezdece ali kaj) okrog stranic. Ker meni se ponoči buta v prečke pa ne vem kaj naj naredim. Če bom dala gnezdece notri, ga ne bom več videla. A naj samo oblečem s čim prečko?

Meni je bilo tudi grozno, da tamale ne bi več videla, potem sem pa videla, kako je njej dobro, ker lahko tudi od strani gleda nekaj zanimivega. Ta 'pena' je namreč zelo pisana in ji zgleda zelo ustreza. In še to, odkar ima to peno, čez dan sama zaspi v posteljci. Jo dam budno notri in potem se globoko zagleda v slikice in učke se zapirajo. Zvečer še kar pali samo joška. user posted image  probaj z eno poslikano zadevščino.

ps. citiranje mi še ne gre user posted image

< Sporočilo je popravil nian -- 6.3.2008 9:10:09 >

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
6.3.2008 10:38:30   
želva
Hokejistka,men je g rekla (smo se tud matrali), da ko enkrat zalaufa, da se pol rado odpre in je še prehitr kakšuser posted image .Čeprav sva midva tud brez zaščite, ampak glede na pogostost user posted image ni panikeuser posted image . Za mireno je G rekla, naj počakam do 1.menstruacije pa pol moram prav v porodnišnico vstavit, ja user posted image  pa ni od nikjer.
O, taščah pa itak, kaj čmo, stara šola, pa čajčka (naša bi jo tud kar zalivala), pa prehiter z GH, pa skoz mečkat, ampak sej to ni žlehtnoba, sam pomagat si pa ne morejo.Ampak naša se je že vnesla, jo je sine dvakrat nadrl, zdej je pa dobra. Za pazit Manco mi pa res ni problema dat, ker ji popolnoma zaupam, tako da večkrat kam šibnem za 3 urce, pol pa hitr nazaj podojituser posted image
Nian, če rabiš vozek za po makedamu je najboljš, da ima napihljive gume-večje ko so boljše, ampak to pomeni, da se ne bo na majhno zlagal.Za rolanje, pa bremzo na ročaju

Naša tud še nima tiste pence okol posteljice, ker pol je pa ne vidim, pa tu zaletava se še ne v ograjco

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
6.3.2008 10:43:12   
želva
Še lana 38, prehlad user posted image  pri nas traja že 2 meseca,pa čistimo s fiziološko, pa pumpico na sesale sem kupila, pa kaj ko se smrklji vedno znova delajo.Pa včasih ji pleničko namažem z vicksom in dan na prsi, da lažje diha.Kej druzga pa že ne moreš pomagat

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
6.3.2008 10:47:40   
lana38
Tudi moja tašča je komplicirala pri lupinici. je rekla, da Tim nima trdnega hrbteka in ga ne smemo notri imeti v lupinici. Potem sem pa rekla, da se tako ne vozi nekam 2-3 ure daleč. Do zdravnika in domov iz P je pa tako samo nekaj minut. Pri njej pa še nismo bili na obisku, ker ima v sobi tako vroče, da se skuhaš. Ko odpreš vrata, te pa živa zima zajame in ful popiha. Še meni vleče, kadar sem tam. Malo bolj kompliciramo pri Timu, ker je bil Blaž kar naprej bolan. Pa to ni nič slabega, če ga malo popazimo.
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
6.3.2008 11:04:00   
hokejistka
želva hvala za razlago. bom poskusila, če mi bo uspelo Julijo pripopat user posted image

lana38 jaz tudi priporočam zlivanje fiziološke v nosek. Jaz to počnem praktično od dneva ko se je rodila. Pa ni bila še nikoli prehlajena do sedaj. Sem ji prva dva meseca ampulce (tiste od Nivee) notri stiskala, potem pa kose vate nafrkala/nasvaljkala in ji še s tem ven smrkljček spravila. Sedaj sem pa kupila kar pol litra fiziološke v lekarni in takšno majhno plastično stekleničko 10 ml in ji s tem nosek čistim. So tele Niveeine ampule namreč zelo drage.

Jaz jo kar na roko na trebušček naslonim in noter špricnem. Potem pa zamenjam in jo dam na drugo roko. Nato jo obrišem, ker je vsa mokra okoli ust, pa nekaj šmrkeljčka tudi že ven pride. Potem ji pa še s vatko do konca vso umazanijo ven potegnem. To počnem vsak večer po kopanju. Občasno pa tudi zjutraj, če se mi zdi, da ima kaj v nosku.

Sem pa nekaj časa delala tako kot loncica in je tudi učinkovito. Tudi jaz ne uporabljam pumpice.

loncica jaz sem v ikei kupila tako obrobo. Mene nič ne moti, da je ne vidim user posted image , ker jo še predobro slišim. Julija se je tudi enkrat zbudila čisto stlačena ob stranice in sem prav vesela, da imam obrobo. Pa še opazovat je pričela živalce, ki so naslikane gor.

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/90129904
Me veseli, da imate ostale tudi probleme s "pametnimi" komentarji tašč user posted image
Zdaj pa šibam, ker je poulurnega dopoldanskega spanca nepreklicno konec.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
6.3.2008 11:10:14   
lana38
Sem mu našpricala Aqua maris v nosek. To je čista morska voda, pa tudi user posted image  lahko uporabljajo. Pa je čez par minut že fajn kihnil in je sfrčalo ven.user posted image  Zdaj je pa v ležalniku zaspal in sem ga kar pustila. Mislim, da bolj dremlje kot prav spi. Če bi ga prestavila, bi se pa zbudil in jokal.
LP

lana38

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
6.3.2008 12:23:24   
pikica*
Uf, cel kup novih temuser posted image .

Čajčki: Jaz sem tudi ena izmed tistih, ki so prepričane, da so otroci tudi žejni. Sicer s tem nikomur ne utrujam. Vsaka mamica naj se odloči zase. Zoji sem ga redno dajala (nesladkan bebe čaj) in ji je tudi zelo pasal. Mogoče tudi zato, ker je bolj žejne sorte in je vedno spila velike količine čaja in kasneje vode. Tudi Lovrotu ga dajem. Otrok pa že sam pokaže, če mu ne paše in bi raje mleko.

Zabavanje user posted image : Moje osebo mnenje.....malo jih je že treba zabavat, ne pa pretiravat, ker bo drugače tako tudi, ko bodo večji. Saj zdaj je lušno, ko so takšni majhni štrukeljčki, ko bodo večji in bo po možnosti poleg še mlajši bratec ali sestrica, zna pa zadeva postat prekleto naporna. Jaz delam tako, da dam Lovrota na igralno podlogo in ga pustim, da se igra sam, dokler ne začne kazat, da ima dovolj. Potem ga pa še malo sama zabavam. In ko vidim, da ima dovolj, zamenjava lokacijo. In je za nekaj časa zopet ok. Ko je pa utrujen in vidim, da ni več interesa za igro, se pa malo pocartava, da si odpočije. Pa nasploh se mi zdi, da otroci postanejo samo nervozni, če se preveč sili vanje ali pa, če s ejih obremenjuje z igračkami, ki zanje še niso primerne. Potem veliko hitreje pregorijo in postanejo sitni.

služba: Zakaj pa bi bilo hudo, če gre kakšna mamica malo v službouser posted image . Jaz sem se sama ponudila, da vsake toliko malo vskočim. Trenutno imajo gužvo in jim prav pride kakšna pomoč na terenu. Meni pa bi pa tudi pasalo it do kakšne od strank, malo preklopit s plenic in flaš na kakšno intelektualno malce zahtevnejšo temo in si tako nafilat baterije. Saj ne rečem za vsak dan, ampak kakšen dan v tednu se pa prileže.

Tašče: niso vedno zmajiuser posted image . Včasih jih ni slabo poslušat. Zdaj je pač trend zavijanja otrok v vato in totalnega pretiravanja. Ok, ne reče, da na vseh področjih. Npr. tista zgodba o lupinici je res malo huda. V tem primeru gre za varnost otroka. Ampak drugače pa znajo tašče kdaj tudi odpreti oči. Ena izmed stvari, pri katerih se zdaj totalno pretirava, je npr. gosta hrana. Ko smo bili mi otroci, so nas že pri treh mesecih dali na gosto hrano. Pa ni bilo nikomur hudega. In ni bilo toliko alergij, kot danes, vsi smo gor zrasli in ne samo to....po moje smo bili bistveno bolj zdravi kot današnji otroci. Zdaj pa se kar nekaj čaka in komplicira glede tega. Mi smo pri Zoji začeli z gosto hrano pri treh mesecih in pol (po pediatrovem priporočilu) in mi je bilo prav hecno, ko jepri petih mesecih prišla patronažna,  da mi da navodila za uvajanje goste hrane. Nikakor ji nisem mogla dopovedat, da je naša punca že ornk na gosti hrani in da ne moremo več govorit v uvajanju. Nekatere mamice so me pa itak čukasto gledale, če je z mano vse ok.
No, malo sem zajadrala. hočem povedat, da tašče ne mislijo nič slabega. Včasih gre samo za to, da smo tako zaverovani v svoj prav, da ne opazimo, da smo totalno zakomplicirali zadevo. Saj je tudi moja tašča včasih pri Zoji naredila kaj, kar mi (oz. nama z možem) ni bilo čisto prav in včasih sva ji to tudi povedala. Na srečo se je dalo vse pomenit na lep način. Zdaj, ko gledam nazaj, pa vidim, da je včasih imela bolj prav kot midva. In koneckoncev, vzgojila je (in to zelo dobro) dva sinova, tako da je očitno vedela kaj dela. In kaj bi dala, da bi ji lahko to sedaj povedalauser posted image .  Kot zunanji opazovalci pogosto vidijo zadevo drugače kot mi in so lahko ravno zaradi tega zelo v pomoč. In čisto tako, btw., tudi, ko berem vaše poste, bi pri marsikateri lahko dala kak komentar, ker imam pač drugačno mnenje. Ampak nočem bit v vlogi zoprne taščeuser posted image . Vsaka pač dela tako, kot misli, da je za njenega otroka najbolje. Tudi jaz in marsikatera od vas bi se verjetno ob moji vzgoji prijela za glavo...ker smo pač različneuser posted image .

Uf, sem se razpisala. Se vidi, da Lovro spiuser posted image . Zdaj pa šibam, ker moramo poštimat registracijo za avto.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
6.3.2008 12:46:13   
želva
Čav Pikica, evo kar se GH tiče se čist strinjam s tabo. Grem včasih kakšen post na forumu GH odprt pa me skor na rit vrže.na mamica ni svoji punčki dala do 18 meseca pit kravjega mleka, pa ne zato da bi bila alergična, ampak preventivno.To mi je čisto pretiravanje.Jaz tud mislim pri 4 mesecu začet uvajat, čeprav je polno dojena. Joj, pa ta gluten, to se pravi nič kruha, nič makaronov do 1 letauser posted image Pri nas sigurno dobi skorijco za glodat, ko bo znala v usta nest.Pri nas nismo nič preveč "moderni" kar se GH tiče.
seveda, pa vsak počne kakor se mu najbolje zdi.Ampak včasih se mi zdi da stroka pretirava, pa itak čez 5 let bo pa vse obratno.Je pa res, da je več alergij, malo zaradi spremenjene hrane in vrjetno veliko zaradi ovijanja otrok v vato.
Pa ne se preveč hudit, ker tale Gh je občutjiva temauser posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......