Dajica
|
Dober dan mamice "novemberke"! Dajica jaz ful verjamem, da nam je čas ob rojstvu odmerjen in ko se izteče, se izteče; kar ti uspe v tem času narediti je to. In tvoj prijatelj je očitno dobro opravil, če ti je po tako dolgem času brez stikov ostal tako močno v srcu. Ful ful hudo za družino in sinka. mama11-ja, sej verjetno imas prav, da nam je vsem ob rojstvu dano, kako dolgo bomo ziveli, od nas samih pa je odvisno, kaj v tem casu naredimo. Pa hvala vsem za tolazbo, lepe besede in objemcke! Pa super za jezicka mama11 in krasna je tvoja hcerkica Tamara!!! Dajica - zakaj si bila ''prisiljena'' nehat opravljati masaže, če ni skrivnost vanja-to pa zato, ker je "sefica" spremenila nacin placila in vsoto placila in meni ni cisto nic odgovarjalo. Vedno jamra glede denarja, pa kakor jaz vem, se rece, da kdor ful jamra, ta ima dovolj denarja. Pa sem par let delala tam v pop. casu, vedno je bilo vse ok, vse stimalo, zdej pa kar naenkrat konec. Pa bo ze, se marsikaj hujsega je ze bilo in se bo, tko da ne smem nic jamrati glede tega. debeluska-tudi jaz drzim pestke za hcerkico, da bo vse ok Slikice iz Celja so full lepe, vse mamice in otrocki ste super, res! Sonchek-tvoja Neli je tudi full prisrcna princeska! A ima katera stolček Bumbo? scuba-mi nimamo, ker zaenkrat res se ni potrebe po tem Vas častim z eno , ko sem ravno leto starejša... pikapikica-VSE najboljse za rojstni dan in hvala za tortico Pa VSE NAJ NAJ tudi malemu Taju, ki je pravi lepotec! Sem gledala albume in slikice od vseh, ki ste napisala, da ste dodajale slikice, pa se res ne spomnim katere tocno ste to bile, ampak zapomnila sem si pa to, da so bili vsi otrocki pravi cukerck! Nasa Kaja je full pridna gleda spanja, vceraj je zaspala malo cez 21.uro, se zbudila ob 3eh, je pojedla in spala naprej do 8.45. Pridna, tko da je tudi mamica lepo naspana. Se vedno pa dosti spi tudi cez dan. Obvezno vsakic ko se doji oz. ko poje, pa se ko se navelica igrati v igralnem centru, pa v vozicku. Tko da kr veliko predremlje cez dan, potem pa se ponoci lepo spi. Baje takrat otroci rastejo, tko do bo nasa ocitno veliiiika. Pa vprasanje za vas, na katerega bom kar sama odgovorila. Kaj trenutno dela Kaja? Spi....
|