|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
6.3.2008 16:40:50   
DEBELUŠKA30
Mi smo imeli danes cepljenje, pa je takoj zaspala, ko smo priđli domov, je prav smrčala. Spala je dobri dve uri, nato pa se je dve uri drla. Zdaj sem ji dala svečko pa spi ko angelček!
Jest sem ţe nazaj od zobarja, kako je bilo, se vidi iz priloge:

user posted image , NATO 
user posted image

PIKAPIKICA, vse najboljđe
user posted image

ALARM!

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
6.3.2008 17:12:40   
Dajica
Dober dan mamice "novemberke"!

Dajica jaz ful verjamem, da nam je čas ob rojstvu odmerjen in ko se izteče, se izteče; kar ti uspe v tem času narediti je to. In tvoj prijatelj je očitno dobro opravil, če ti je po tako dolgem času brez stikov ostal tako močno v srcu. Ful ful hudo za družino in sinka.

mama11-
ja, sej verjetno imas prav, da nam je vsem ob rojstvu dano, kako dolgo bomo ziveli, od nas samih pa je odvisno, kaj v tem casu naredimo.
Pa hvala vsem za tolazbo, lepe besede in objemcke!
Pa super za jezicka mama11 in krasna je tvoja hcerkica Tamara!!! user posted image

Dajica - zakaj si bila ''prisiljena'' nehat opravljati masaže, če ni skrivnost

vanja-to pa zato, ker je "sefica" spremenila nacin placila in vsoto placila in meni ni cisto nic odgovarjalo. Vedno jamra glede denarja, pa kakor jaz vem, se rece, da kdor ful jamra, ta ima dovolj denarja. Pa sem par let delala tam v pop. casu, vedno je bilo vse ok, vse stimalo, zdej pa kar naenkrat konec. Pa bo ze, se marsikaj hujsega je ze bilo in se bo, tko da ne smem nic jamrati glede tega.

debeluska-tudi jaz drzim pestke za hcerkico, da bo vse ok

Slikice iz Celja so full lepe, vse mamice in otrocki ste super, res!user posted image

Sonchek-tvoja Neli je tudi full prisrcna princeska!user posted image

A ima katera stolček Bumbo?

scuba-mi nimamo, ker zaenkrat res se ni potrebe po tem

Vas častim z eno user posted image , ko sem ravno leto starejša...

pikapikica-VSE najboljse za rojstni dan in hvala za tortico

Pa VSE NAJ NAJ tudi malemu Taju, ki je pravi lepotec! user posted image user posted image

Sem gledala albume in slikice od vseh, ki ste napisala, da ste dodajale slikice, pa se res ne spomnim katere tocno ste to bile, ampak zapomnila sem si pa to, da so bili vsi otrocki pravi cukerck!user posted image user posted image

Nasa Kaja je full pridna gleda spanja, vceraj je zaspala malo cez 21.uro, se zbudila ob 3eh, je pojedla in spala naprej do 8.45. Pridna, tko da je tudi mamica lepo naspana. Se vedno pa dosti spi tudi cez dan. Obvezno vsakic ko se doji oz. ko poje, pa se ko se navelica igrati v igralnem centru, pa v vozicku. Tko da kr veliko predremlje cez dan, potem pa se ponoci lepo spi. Baje takrat otroci rastejo, tko do bo nasa ocitno veliiiika.user posted image Pa vprasanje za vas, na katerega bom kar sama odgovorila. Kaj trenutno dela Kaja? Spi....

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
6.3.2008 18:25:25   
potepinka
mama11-Ja Mark je še prost še nisva nič iskala princeske   user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
6.3.2008 18:45:42   
gruška
Pikapikica - VSE NAJBOLJĐE:

user posted image

Jooly, nismo đe lovil slonov, včeraj ni blo časa, danes pa đe manj user posted image ... Dopoldne sva bli s Tajo v Baby centru, sem đla un bon izkoristit user posted image , popoldne sta imela pa Pika plesne, Tevţ pa akrobatiko, tko da smo đele zdaj "na kupu"...

Scuba, mi tud nimamo unga stolčka, pa ga tud ne bomo mel... men ni praktičen user posted image

Gorenjke, Đtajerke, BK - povejte kdaj pa kje... pa pridemo.... kdor prej pride, prej melje oz. kdor prej povabi, prej pridemo user posted image

TKT - bravo za navezo tađča - snaha user posted image

Taj - čestitke za mini RD user posted image

Aja punce, nisem đe vsem povedala - spet bom teta user posted image  ... Tannaya, moja sestrca bo imela đe enga dojenčka ... (btw. Tannaya in moja sestra sta bili sođolki)

user posted image user posted image user posted image  Ful lepe slikce in cort dojenčke imate user posted image user posted image user posted image

Kviiiiiiiiizzzzzzzzzz!!!!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
6.3.2008 18:46:30   
gruška
Kaj je pa spet s šumniki? user posted image user posted image user posted image  

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
6.3.2008 18:50:38   
zirafa76
pozdrav od nas...

je tolk odrena, da za znoret..ne vem, kaj ji je no..verjetno je tudi pri nas ta teden....user posted image

Tannaya..vidim, da uziva v vozicku, jaz sem ravno danes bila v eni trgovini, kjer pise za Ouinnije..od 6m naprej priporoceno, te letne verzije..ne vem no....jaz bi jo ful dala,saj Buzz se fajn da dol ampak se vseeno....me je strah, da se ni ready...user posted image

Ninocka...ce ti lahko pomagam, ker sem billa 5 let v ZDA...ROSS, TJ Max,Payless Shoes,Gap,Macy's,Nike ...Predvsem prve tri so poznane po tem, da vsepovsod prodajajo artikle priznanih modnih znack, ampak po znatno nizji ceni, do 70proc...so kolekcije od prejsnje sezone ali ostanki sedanje,super stvari za malo denarja, notri imas pa vse dobre znamke tega sveta...jaz sem ponavadi kupovala za moje necake in kolegice tam...se posebej za otroke Ross,TJ Max,v Pazlessu, pa imas cevlje kar hoces,tudi varianta 2 za ceno 1 itd....
Ce te se kaj zanima me lahko vprasas..Kam pa gre, v kater del ZDA???
In za zenske je absolut BEBE..vsaj zame....Guess,...

joj, krici grem..

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
6.3.2008 18:58:15   
mama11
V bistvu bolj čekiram, če sem se računalniško kaj opismenila (avatar).

Pa še ena pametna - sem malo gledala, kaj se dogaja pri januarkah in ugotovila, da dajejo user posted image  že ful AD3 oz D3 kapljic. Jaz pa še vedno le po dve na dan. Takšno je bilo navodilo moje P, dva dneva po eno in potem po dve. Je pa to taista P, ki me je skoraj spravila ob mleko, zato še vprašanje - koliko kapljic dajete ve?

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
6.3.2008 18:58:51   
mama11
očitno avatar ostaja višja znanost...

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
6.3.2008 19:06:45   
nicolina
Mama 11, jaz dajem 2 kapljici D3.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
6.3.2008 19:15:01   
DEBELUŠKA30
Jest pa dons na OBROKE berem in odgovarjam user posted image user posted image user posted image , skoz me nekaj prekine user posted image !
Emma je danes dobila napotnico za nevrologa, sem jo takoj poslala po pošti za naročit! Zdravnica je napisala, da prosi za čim prejšnji pregled user posted image , res je zakon tale Emmina pediatrinja!

Taj vse najboljše za mini RD user posted image !

Tanayya, kje jih "pobiram", še ena oz.en  vic na tvoj račun:

V Idriji v trgovini Ljubljančan kupuje salamo:

Ljubljančan: Gospa, dajte mi prosim deset dek pariške.

Prodajalka: A zrižem?

Ljubljančan: Hmmm, deset dek pariške, prosim.

Prodajalka: Ja, a zrižem?

Ljubljančan (ne ve, kaj bi): No, pa mi rajši dajte deset det mortadele.

Prodajalka: Ja, prou, mortadelo. A zrižem???

Ljubljančan (že mal jezen): ma ne z rižem, brez riža no!

Prodajalka: Ja če vam jo zrižem al kej???

Cela vrsta zadaj se pa reži. Jolly, iz tvojih ust v Božja ušesa user posted image user posted image user posted imageTKT, odličen vic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted imageGruška, ko "lepiš" slikce z one strani, ti spremeni šumnike in moraš nato ko sporočilo oddaš,iti na uredi in popravit user posted image Pa še nekaj:Mi se lahko tudi včlanimo v klub "TEČK", naša ima fulll reakcijo na današnje cepljenje in je fulllll tečna, zdaj hvala Bogu spančka user posted image !  

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
6.3.2008 19:29:16   
Tanayya29
joj debeluška za crknt,taj mi je skor z rok padu!!!!!
jst vas tok površno berem,da mi je prav nerodn.pa nič ne vem,kaj morm odgovortuser posted image .

uuuuuuuuuuu gruškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozdravi A.,in ji čestitaj še v mojem imenuuser posted image user posted image user posted image .res lepo!!!!

a vam povem,da ga spet niso cepluser posted image user posted image user posted image ,zdj pa na izvide krvi čaka,jauuuuuuu pa bi me ja naročila takrat,jaz hodm že en mesc vsak tedn oz. 14 dni goruser posted image user posted image ,no vsaj za težo vem,da je vse uredu.sedaj smo dolgi 63 cm in mamo 6280...neli,uredu mere,a?user posted image user posted image user posted image

uhhhhhhh mali se je pokakal.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
6.3.2008 19:35:47   
gruška
PUNCE - PLAVANJE:
(NanaLiza, Martita, Mama11, Scuba, Dajica, Tannaya, Jooly, Mamathea, Anit28, Ninočka in BrinaS)

Plavanje se začne 31.3.2008 ob 11ih!!!!! Traja 10 ponedeljkov, mislim, da je zadnji 2.6.2008 ...

Tiste, ki boste prvič vozile na plavanje, se "morate" (oz. priporočajo) udeležiti uvodnega sestanka, na katerem izveš vse v zvezi s plavanjem ... Ta sestanek bo 25.3. ob 16ih na Difu, predavalnica A ali 27.3. ob 16ih na Difu, predavalnica B.... Sestanek traja približno eno uro, prosijo, če se mamice udeležijo sestanka same, brez otročkov...

Vas še kaj zanima?

Mama11 - jaz dajem po 7 kapljic !!!! A ti ni pediatrinja rekla dva dni po 1, dva dni po 2, dva dni po 3, ... do 7... potem skoz 7 kapljic... Tud pri starejših dveh sem dajala po 7 ... pa sem pri vsakem od otrok imela drugega pediatra ... (šele zdaj imam za vse 3 istega zdravnika ...)  

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
6.3.2008 19:37:39   
gruška
Aja Mama11, nisem napisala, da dajem AD3 ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
6.3.2008 19:52:17   
Tanayya29
mama11 jaz dajem oleovit d3,po 2 kapljici,drugače pa imam zdj recept za plivit d3,pa mi je rekla po 3 na dan,ko mi zmanjka oleovit.

No,sem pa prej prižgala svečko in dala not eterično olje baby,ampak pazi to,namest eteričnega olja sem not zdozirala,kar oleovit,(embalaža je skor ista)tok o še vedno moji zmedenostiuser posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
6.3.2008 19:53:15   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Gorenjke, Đtajerke, BK - povejte kdaj pa kje... pa pridemo.... kdor prej pride, prej melje oz. kdor prej povabi, prej pridemo user posted image

Ojla punce,
No glede na to da sem jst že za naslednji teden na Gorenjsko vabla, bi lohk rekli dsa sem prva aneuser posted image , razen seveda Nicoline k nas je res že pred časom povabla v BK ampak se mi zdi da bi tja res lohk šle bolj pozno spomladi al pa poleti, ko se lahko na kak travnik pred kolpo za cel dan vržemo pa tko....se mi zdi tisti čas najlepše tam doli....se strinjaš Nicolina?user posted image

Ej moj tavelik otrok pa zdej bere Rdečo Kapico svojemu malemu bratcu, on ga pa z odprtimi usti posluša pa ful komentira zravenuser posted image user posted image . Bom dala slikce v album pol kasnej k jih vse odrajtam spat.

Debeluška se opravičujem, k sem zadnjič napisala ime tvoje hčerkice napačnouser posted image , nisem namreč vedela da ima 2 m-ja. Oprosti Emmauser posted image

D3 kapljice  - jst dajem po 3.....so mi rekli 1. teden po 1; 2.teden po 2, 3 teden in do konca potem 3, jemljejo se pa do 1. leta starosti. Začela sem pa pri skoraj 2 mesecih.....

No v glavnem, smo bli v Austriji, šli v Hofer in seveda smo dobili tisto kar so pri nas že zjutraj razgrabiliuser posted image . Sem se pa odločla da bom spet začela gor hodit nabavlat, ker imajo ful več artiklov, pa tud boljš so založeni kot pr nas, pa itak imam do Borovelj pol urce vožnje.....no ja bomo vidli, če se mi bo dalo, k pol pa najdem 100 in en izgovor da mi ni treba user posted image user posted image user posted image

No zdej vas pa pozdravljam, se vam pol še kaj oglasim....
Čao

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
6.3.2008 20:00:32   
Tanayya29

Žirafa ja,pediatrinja mi je rekla naj še kakšen mesec le počakm z vozičkomuser posted image user posted image ,ampak kaj ko mi bo košaro raznesl,se kr maje...

debeluška vprašanje ,kaj je to marejna?vidim,da obvladaš idrijščinouser posted image user posted image user posted image pa ugotovi ja,ja,ti dam nagrado.

guess imam eno jakno,veš žirafa....aleluja je pa cena,ne povem,je bla preveč,tako da jaz kupujem ponavadi kr v zari,mangu,pa tako podobno....user posted image

dajica sem šele sedaj prebrala zgodbo.....user posted image user posted image user posted image .
glede masaže pa se priporočam!

Emmauser posted image user posted image user posted image user posted image vso srečo.
plavanje,super!

< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 6.3.2008 20:04:20 >

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
6.3.2008 20:09:20   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

No,sem pa prej prižgala svečko in dala not eterično olje baby,ampak pazi to,namest eteričnega olja sem not zdozirala,kar oleovit,(embalaža je skor ista)tok o še vedno moji zmedenostiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Za crknit .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... Pazi mal Tannaya, da ne boš enkrat hišo u luft vrgla user posted image user posted image .......

Moji trije mucki pa že pančajo ... jaz grem pa tud pod tuš pa pod koutr... Grem gledat Trenja, dons bo zanimivo user posted image user posted image

Aja, a pol samo jaz dajem 7 kapljic, al kaj? user posted image  Pa jaz sploh nobene ne poznam, ki jih NE BI dajala 7 ... user posted image  Mislim samo za AD3 ....

Nočko!!!! (sej mogoče se pol pred spanjem še iz pojstle kej oglasim ... user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3867
6.3.2008 20:13:59   
Tanayya29
Aja, a pol samo jaz dajem 7 kapljic, al kaj? Pa jaz sploh nobene ne poznam, ki jih NE BI dajala 7 ... Mislim samo za AD3 ....

tako dajejo tut moje kolegice,ki imajo ad3.d3 pa po 3 ,oleovit po 1-2,nekak tako je.

jaz tut gledam trenja,gruška men se pa zdi,da sta si z lendero mal podobniuser posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
6.3.2008 20:39:59   
scubadiver

Hihi Tanayya to je še uredu, sam pazi da ne boš dala Taju eteričnega olja user posted image  user posted image . Tale tvoja P. je pa res mal hecna. Sej je menda vedla da še ne bo izvidov? Kako pa je Taj? So pikce čist izginile?

Super za plavanje. Joj upam da bo moj lahko šel prej iz službe da bom lahko šla na sestanek user posted image

Kapljice: jaz dajem plivit kapljice in smo še vedno samo na 1 kapljici.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 3869
6.3.2008 20:45:46   
DEBELUŠKA30
Vanja, ni  panike, že ko smo Emmi dali ime, smo se zavedali, da bodo pač tisti, ki ne vedo, pisali z enim "m-jem"!
Ja drugič pa povej, da greš v Avstrijo, pa se še jaz "priklopim", pa ne bo izgovorov user posted image !

Tanayya, sem malo iskala tole tvojo idrijsko besedo: marejna in mi računalnik odgovori:
Toga, ka ste iskali, toga nega v mojen slovari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa sem najdla user posted image user posted image user posted image  marejna-OMARA user posted image user posted image user posted image  BRAVO ZAME!!!

A SI OMENJALA NAGRADO user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 3870
6.3.2008 20:47:20   
zirafa76
tud mi dajemo 3 kapljice...user posted image user posted image ...prej sem imela dva, mi je rekla, da za 3 tedne 3, pol pa vidim..

moja zirafa jr.je se kar pokonc danes..ne vem no..

Tannaya...tam je to cena nase Zare..se posebej ker je dolar tak nizek..sem si pa ful stvari takrat nakupla,no sedaj jih se ne morem nosituser posted image user posted image user posted image ,ampak se ful splaca..mi je pa moj obljubil New York novembrauser posted image user posted image midva imama prijatelje tam, snaho pa vodjo TA/karte zastonj..no letalske..tako da probama pac najceneje pridet skoz...ker za male je pa super..
pogresam \gap za otrokeuser posted image

ja,mala zirafa je se kar ful poweruser posted image user posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

Neposredna povezava do sporočila: 3871
6.3.2008 20:56:12   
Tanayya29
bemti debeluška.........

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
6.3.2008 20:57:54   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

koliko kapljic dajete ve?

nobene user posted image  Ampak jst itak nisem po p.s.-u dohtarjev, tko da... ne jemlji me kot vzor user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Sestanek traja približno eno uro, prosijo, če se mamice udeležijo sestanka same, brez otročkov...

Tale je pa lovska. Jst si bom kot uspeh štela že to, če bom pršla sam z enim user posted image

25. je glih materinski dan, pa bom spet verjetn mogla pr kaselcu stat, k poštar ne bo mogu vsega not zmetat. Tko je ponavad za valentinovo user posted image user posted image user posted image

gruška men se pa zdi,da sta si z lendero mal podobniuser posted image user posted image

user posted image
Da slišiš Gruško pet!!! Lohk Saška kr takoj zapre firmo user posted image

Pazi to: pošljem mojga dons v trgovino, pride dam, pa prav: "Matr, se je pa res vse podražil!!" Pogledam v vrečo, je pa kupu kruha za 1 teden, 30 dkg salame (ki jo je samo Staš), banan in jabolk pa do naslednje jeseni... user posted image user posted image user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
6.3.2008 21:00:19   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

očitno avatar ostaja višja znanost...

user posted image user posted image user posted image
kaj ti pa ne gre???

Mi imamo Oleovitd3..samo 1kapljico na dan...

..taj..uredu,uredu...taprav dec boš....user posted image

no zdej grem pa mal spat..haha..

lep večer še naprej..naša že zdavnaj spiiiii NOČKO

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
6.3.2008 21:04:45   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: jooly
Pazi to: pošljem mojga dons v trgovino, pride dam, pa prav: "Matr, se je pa res vse podražil!!" Pogledam v vrečo, je pa kupu kruha za 1 teden, 30 dkg salame (ki jo je samo Staš), banan in jabolk pa do naslednje jeseni... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image
ta je pa hudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..za crknt

user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?