MetiLu
|
Dan punce, dones sem pa tudi jaz ko zombi spala sem zvečer dve dobre ure, pa od štirih do šestih ... joj, ta moj mulček ga res serje, skoz mu neki ne paše ... najbolj srečen je, ko lahko zaspi pri atiju na trebuhu to ne moreš verjet, ko ga dam pa jaz k seb tako ležat, se hoče pa raztrgat, samo da bi na zizo prišel in to potem, ko je sit in previt in bi moral samo še zaspat ... tko, da je dones spet skoraj celo noč pri nama spal zvečer v svoji posteljici, do enih zjutraj, pol je pa jedu, pol ga je pa zvijalo, pa sva se nosila, pol je končno kupčka podru, se posral, sem ga šla previt in valjda se je čist zudil, tako, da sem spet norela ponoč včasih sploh več ne vem kako naj mu še ustrežem??? pol je pa takoj pri atiju zaspal. Pa očitno mu ful paše na trebuščku spat, ker je tako danes preživel noč. Sej vem, da to ni dobr, sem ga skoz kontolirala, da še diha in da ima glavico na stran, zato sem pa čist neprespana... no, zdele mi je pa celo uspelo, da sem ga dala budnega v košek, dudo v usta (je celo tisto tagumjasto sprejel), sem ga mal rukala in je zaspal Mojga spet ni doma, tko, da z mojimi opravki dones očitno ne bo nič Ne vem katera mi je rekla za ležalnik v Rutarju za 25 €, sem pol šla pogledat v reklamo in sem ga res najdla. Ga bi šla kupit, samo ne bi rada tamalda sabo vlačila... Jaz sem šla tudi včeraj na sprehod, pa je bilo kar precej mrzlo. Sem ga malo bolj oblekla in ni bilo nobene panike, samo men so roke zmrznile, ker sem rokavice pozabila Je bila pa včeraj to zadnja opcija, da je moj Janez zaspal, ker ga je nekaj metalo in cel dan ni zaspal (od osmih zjutraj do petih popoldan...). No, pol ga je pa takoj zmanjkalo. Dones zvečer se bomo pa kopali, upam, da bomo potem imeli eno super prespano noč, ker sem jaz res že mal skurjena Bamby, jaz sem ta katalog ravno včeraj dobila in se mi je že čist mešalo, kake cort zadevce imajo ga moram dones malo bolj pregledat, pol bom pa kej naročila za poleti Janey, mene bi tud panika zagrabila. Mah za te naše bi res vse naredil, samo da jim je vse ok, zdej so oni na 1. mestu. Čeprav me včasih ponoči (npr. dones ) zagrabi en tak napad občutka nesposobnosti in jeze zaradi utrujenosti, ga bi zjutraj kar pojedla, ko se tako lepo zbudi in je tak cuker, da ga najprej lupčkam par minut pa se mu opravičujem Sem se pa dones ponoč po dveh urah res mal , ker nisem mogla več