|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.3.2008 14:33:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
   RE: Julijke II. - 2008
5.3.2008 14:43:59   
nika9
jaz sem kupila elektrolux sušilni stroj, ki lika user posted image user posted image . res je da stane 1000€, je pa zlata vreden.
imam ga že 1 leto in prvič slišim da bi morala kupovat 1 št. večje cote.
problem sem imela samo s tem ker nisem prav sortirala in mi je zabarval.
ker sem alergična na prah, pršice mi je zadevo omilil, saj pri vsakem sušenju ostane plast praha...
jaz sem z njim zadovoljna.

ima pa moja mama pralno sušilni, ki je pa zanič.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
5.3.2008 14:53:07   
tims
No, potem bi blo pa fajn, da se mi tud za tazga odločmo, ker ima naš mali tudi alergijo na pršice. Dobro, je že res da je drag, ampak saj ne kupuješ vsak let novga. Raj dam mal več, pa da vem da dober. Bom mogla mal pogledat prospekte. Ker pri prodajalcih se mi zdi pa tako-tako. Včasih kakšen prav nima pojma ko ga vprašaš kakšna je kje razlika user posted image  in ti potem nekaj naklada, pa ti je kar hitr jasno da ti buče prodaja.user posted image

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
5.3.2008 14:58:53   
ilatic
Sušilec je ZAKON. Dobiš tako mehke brisače ven, čeprav je že zrabljena. Res, jaz brez njega nikamor. Včasih res kakšno cunjiko mal zmanjša ampak ni omembe vredno. In tudi manj so zmečkane in če jih takoj ko posuši zložiš so kot zlikane! Samo se mi zdi fa je full odvisno od stroja, tako da se pozanimajte.

Hruška debeluška, vidim da se tudi ti ukvarjaš z prešvicanimi trenirkami in majčkami - GROZA. Čeprav sem malo na boljšem od tebe in samo 1x dnevno trenira na dan, in je prvo to treba posušit pol pa prat.  Kaj pa trenira, če smem vprašat?
Glede prostora je pa tako, da daš sušilc na pralni stoj in je zadeva rešena! Res pa je da zdaj pa nimam previjalne mize kam dat k je pralni zaseden.

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
5.3.2008 15:04:09   
glugluglu
mi smo najprej imeli en poceni sušilec, pa se ni ravno obnesel, je treba dati res kar ene 1000 EUR.

No zgodba je taka, da sem pol v akciji v Harvey Normanu videla whirlpool 6 čut, smo šli in na koncu potem kupili na obroke dosti dražjega Siemens. Pa Bosch je bil tudi ok. Fora je bila v tem, da so mi tam prižgali sušilce in tisti 6 čut sploh ni dojel, da nima perila za sušit in je kar delal, Siemens je takoj pogruntal, da je konec sušenja in da nima nič več (valjda, če je prazen), potem so pa tu še ostale funkcije, ki pa jih večina imajo. pa Gorenje tudi hvalijo zelo.

Cunje so pa tako: ene so tako super, da se nič ne zmečkajo, nič ne skrčijo, druge so pa totaln šit. To je odvisno od cunje, pol nekako dobiš občutek za ta material, res pa je, da se zna pri kakšni 100% bombaž trenirki zgoditi, da gre skupaj, tudi če je to ne vem kakšna firma.

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
   [Brisano sporočilo]
5.3.2008 15:16:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1056
   [Brisano sporočilo]
5.3.2008 15:19:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1057
5.3.2008 15:29:16   
ilatic
Glede sušilca, moj sploh ni bil tako drag kot so omenjale punce (1000 EUR) in očitno imam srečo ker ga imam že cc 4-5 let in mi dela ko šus, cunje niso mokre, zmečkane, včasih se kakšna volna zmanjša ampak to itak ne smeš dat sušit (jaz spregledam pol je pa moj ves navdušen ko ima 3/4 rokave po zimi). Skratka mislim, da je dobro da veš da moraš kupit samostojnega sušilca, potem kakšno imaš možnost s paro itd. Znamka je po moje tud važna. Ne vem no, jaz sm ga kr kupila in očitno imela srečo. Hvala bogu.

Neposredna povezava do sporočila: 1058
5.3.2008 15:36:55   
Inigo
glede sušilca, da še jst povem user posted image mi ga mamo, pa niti malo nism zadovoljna. predvsem zato, ker cote nič več ne dišijo, ker jih čisto prelufta. pa mamo fajn sušilnik. ne takega iz špara... user posted image tk, da ga mamo zdj bol kot ne za okras, sušimo pa na štriku

naš mali pa dans tk brca... user posted image mi trebuh kr sm in tja skače user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
5.3.2008 15:47:06   
tims
Zdaj sem pa res v dilemi. Jaz bi rada kupila sušilca zdaj, ko bo prišel še user posted image  na svet in bo še več perila za prat. Že zdaj ne dohajam. Poleti je že ok, ko lahko sušim zunaj in je v dveh urah perilo suho, pozimi se mi pa zdi, da ga samo prekladam z enega konca na drugega, in se samo paca user posted image  , predvsem posteljnina, ki je tudi raztegnit ne morem ali pa brisače. Bom še malo preštudirala.user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
   [Brisano sporočilo]
5.3.2008 15:50:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1061
5.3.2008 16:06:52   
glugluglu
neboglasnica, računovodkinja je imela tako prav, meni so to skoz govorili. No sem pristala na bolniški, ne samo zaradi počutja, sedaj mi pa pravijo, da pri tretjem si pa res že zaslužim bit doma.
Sej sem res komaj že preživela  v službi, kjer sem bila tam tudi več kot 8 ur (in če prištejemo še vožnjo v eno stran pol ure, me skor cel dan ni bilo), pa kdaj ni časa za na kakšno malico iti, pa tako.

Sej ni čudn, da je vse dol zlezl. Res je, da gre tudi vse ostalo v maloro, finance, napredovanje, ja pa kaj, važen je otrok. ostalo se da nadoknaditi, tega pa ne. No 13. imam kontrolo pa bomo videli, če bom šla še kaj v službo. 

Neposredna povezava do sporočila: 1062
5.3.2008 16:08:52   
frutka_
user posted image Jaz imam Gorenjevega sušilca. Ni bil drag, ni bil najbolj poceni. Edino kar sem gledala je bilo to, da je Gorenje in da je čimboljši energijski razred. Ima 3programe.Za bombaž, občutljivo perilo in časovno nastavitev.
Inigo, meni cote noro dišijo, ko jih iz sušilca dam. Še najbolj poceni mehčalec diši in zmehča perilo. Od mehčalcev uporabljam Softlan in Lenor, občasno Silan (samo rumenega z mandlji). Pa Ariel.
HD jaz imam bojler tudi nad strojema. Je bilo prenizko pa smo bojler prestavili višje in sta stroja zdaj lepo postavljena drug nad drugega.
Zimska, ne morem pomagat. Sem štajerka.user posted image
Karamela še nekaj malega sem kupila...bom dala ob priliki v album. Zdaj pa je res dovolj...za kakšen mesec.user posted image user posted image user posted image

LP, ju3 pa uradna morfo pri mojem gin.!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1063
   [Brisano sporočilo]
5.3.2008 16:14:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1064
   [Brisano sporočilo]
5.3.2008 16:37:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1065
5.3.2008 17:43:20   
Inigo
moje pa nočejo dišat... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1066
5.3.2008 18:08:48   
neboglasnica
Glugluglu: razmišljam, da bi šla na bolniško. Zdaj pa ne vem, ali moram h ginekologinji ali splošni zdravnici, zlasti, če imam namena biti dlje časa. Nasvet? Sem pa že dobrih 5 mesecev, počasi bom odkorakala, saj tako kot praviš: pri tretjem si pa res že zaslužimo.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
5.3.2008 18:08:50   
bastian111
Tudi jaz imam že kaki dve leti Gorenjevega ,zelo zadovoljna in res ne vem kaj bi brez njega. Ampak mojemu možu to sploh ni všeč ,saj pravi da brisače kar so tako mehke sploh ne brišejo... Tako da včasih samo povem ,da sem zlikala in so zato toliko mehke! Ne vem ampak pri meni je glih obratno. Skratka sušilec ma svoj plus in svoj minus.Lp

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
5.3.2008 18:14:29   
karamela6
Doma, pri mojih starših imamo sušilni stroj že odkar pomnim. Ko sem v osnovni in srednji šoli trenirala odbojko - vsak dan + ob sobotah tekme - nam je prišel ekstra prav. Potem na faksu, ko sva oba z bratom ob vikendih domov nosila umazano perilo tudi. Lahko si predstavljate, da 5 strojev v dveh dneh posušiti ni mačji kašelj.
No, odkar pa imam svojega, sploh čutim pozitivne lastnosti. Oprano v dveh urah, posušeno v dveh urah in če takoj zložim, ne rabim likat. Tako da, super! Sploh pa imam še nek poseben program, ko nastavim, da se boben v sušilcu ne obrača preveč in tako še manj zmečka cunje. Moram ga še bolj sprobat, saj sem v stanovanju šele 3 tedne in nisem še toliko sušila. Kar se pa dišav tiče, meni lepo cunje dišijo od detergenta, mehčalcev že nekaj časa ne uporabljam več! Aja, imam pa Boschovega.

No, toliko o tem. Grem napadet omarico s sladkarijami! user posted image

< Sporočilo je popravil karamela6 -- 5.3.2008 18:15:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 1069
5.3.2008 18:23:23   
24julij
ojla pozdravljeneuser posted image .kako kaj?mi2 si imava tudi namen omislit susilni stroj samo morava pomislit kam ga datuser posted image

Morfologijo imam 14 3 ze komaj cakam ker nasuser posted image  se do sedaj ni hotel pokazat user posted image aliuser posted image  mogoce bo pa sedajuser posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
   [Brisano sporočilo]
5.3.2008 19:06:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1071
   [Brisano sporočilo]
5.3.2008 19:07:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 1072
5.3.2008 19:44:01   
bastian111
Pozdravljena Almera in dobrodošla med nami. Želim ti zdravo nosečnost in en lep nakup sošilca.Lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1073
5.3.2008 20:00:28   
Anonimen
almera in vse ostale nove user posted image  pika74 sem zdaj prebrala, držim močno močno močno pesti da si nosečka, javi nam takojuser posted image    bastian, všeč mi je tvoj podpis user posted image user posted image user posted image user posted image  a je pomota? al hec? user posted image

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 1074
5.3.2008 20:01:52   
tims
Almera, dobrodošla med nami. Se bova lahko potem pomenile, katera je kupila bolši sušilc user posted image user posted image user posted image  Uživaj v klepetu user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?