lex
|
Balonchy hvala za kavico - mmmmmmmmmmm je dobra. Ilatic včeri me ni blo, sem bila pri vas v Lj na sejmu. Zvedla sva veliko, il je bolj kot ne gradbeni material, okna, vrata samo v 1 hali majo malo posteljnega programa (sem se mogla kar zadržat, da nisem padla v katero posteljo, tak sem bila že crknjena), pa vgradne omare,... Najboljš so bli pa jacuzziji bi kar vvodo skočla. Je blo pa ful zanimivo. Zjutraj ko sva šla je pri nas ful snežilo, v MB ne duha ne sluha o snegu, v Gornji Radgoni je skor sonce sijalo. No v Lj pa skor nisva vidla vremena, ko sva brzela medgradbinci. Veliko sva zvedela o topoltnih črpalkah, ker bova verjetno delala vrtino, da nas bo grela podtalnica, ker mimo teče Drava in je voda ful blizu in se da. No invensticija je cca10.000€, ampak se bo obrestovalo glede na to, da je nafta vsak dan dražja . Evo Aleksa mam spet doma ker je včeraj bruhal, zdaj pa ne vem ali psihično, ker naju ni blo al mu je kaj v želodčku obležalo ali pa je kak virus. Jaz bom po porodu SAMA, ker sem prvič mela mojega doma, kuhal itak ni ker je tašča prišla vsako jutro vprašat če mi kuha, pa je valda zagrabil. Una pa brez materinskega čuta mi kuha take stvari, ki jih doječ mami sploh povohat ne sme, ne da bi jih jedla . Še sreča, da je moja mami kako juho od kot pricoprala. Ko je pa moj šel v službo pa sem sama vzela v svoje roke, je blo mleko, mali je bil priden in še srečna sem bila, da lahko sama skrbim za svoja dva moška. Pri Alini je bil 1 dan doma, pol je delal tak na pol, pa sem ga rajš na šiht poslala, kot pa da ne vem kje sem. Kuhala sem od prvega dneva sama in tako bo tud sedaj. Še sreča, da so dopusti takrat, ker si bom lahko vzpostavla svoj red. Če ne bo funkcioniralo bom Aleksa dala v vrtec za 4 ure, tolk da se na igra. No moji so itak obljubili, da ju bodo vzeli s sabo na morje (en sam ne more it, ker se drugemu zmeša), tako da bomo pol 14 dni sami 3 doma (uh bo dolgčas ), če bosta pa še njegova dva hotela pa lahko gresta še z njima, čeprav... Sušilc - jaz ga bom tak zabrisala skoz zaprto okno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa novga bom kupla. Nikoli več ne kupim bele tehnike izpod 500€. Takrat sva bila brez keša, pa bi blo boljše, če bi še kak mesec zun obešala cote. Men cote ko jih dam iz pralnega dišijo, ko pa pridejo iz sušilca pa smrdijo, tak da se zgodi da dam katere iz sušilca direkt nazaj v pralnega. Edino 1 stroj bom dala na pol pa bom pol jaz posušila, pol pa bom k tašči nesla, samo tolk da vidim da je res sušilc kriv. Ma jaz sušim cote v sušilcu bolj dolgo, kot pa če bi jih na štrik obesla. Sva mela celega narazen, pa ni odkril nič, tako da bomo verjetno kar neki novga kupli. Pa verjetno bom kar navadnega vzela, bom pol v bajti 1x kondenzacijskega spet mela. So me malo azočarali. Ta 6 čut tud meni ni najbolj jasen. jaz mam pralnega tega, pa mi na programu vedno isto dolgo pere, ne glede na to kolk je not in kolk je umazano . me pa čaka še nakup pomivalca, ker mam zdaj enega 15 let starega od tete, pa tud ne pomiva več najboljš. Edino je boljše kot pa na roke pomivat. To pa. Evo tu mate spis, jaz grem pa otročičke nafotrat, pa vas čekirat Novi dobrodošli