|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
5.3.2008 20:05:19   
CAC
Holja nosečke!

Madonca ste strašno čvekave, komaj vas dohajam, saj niti ne uspem prebrati, kaj vse pišete.
Jaz sem bolj delovna, tako v službi, kot popoldan doma, saj potekajo zadnja dela pri hiši pred skorajšjo selitvijo, pa mora bit vse o.k.. Majstri se mi kar čudijo, da se tako razumem na vse stvari... user posted image  

Moj trebušček sicer raste, ampak bolj počasi, pa tudi gibov še ne čutimuser posted image ... no, mogoče se že kaj giblje, pa jaz tega ne zaznavam. Ko be bo redno brcnil, potem bom valda to ugotovila, hihi.

Lex za morfologijo pa mi lahko pripišeš  datum 21.3.

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
   [Brisano sporočilo]
5.3.2008 20:17:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu CAC)
  Neposredna povezava do sporočila: 1077
5.3.2008 20:18:41   
neboglasnica
Hruška debeluška, hvala za nasvet. bom koj v petek stopila k njej.

Danes sem pa nekam sitna, vse me boli in nič mi ni prav. razen tone sladoleda, ki sem ga ravnokar pojedla. Ua, to se je pa prileglouser posted image . Sedaj vas pa spet zapuščam, večji dve nekam user posted image , da hočeta še lubčka, pa ne vem kaj še, samo spali ne bi.

Nočka!

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
   [Brisano sporočilo]
5.3.2008 20:37:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1079
   [Brisano sporočilo]
5.3.2008 20:43:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1080
   Julijke II. - 2008
5.3.2008 20:50:28   
dzanika
hruška sam tole bi pa res lahko povedala. K zdej pa še mene firbec matra k ste lih začele temo. Povej kir je no. user posted image Al pa povej v kirem klubu igra pa bomo ugibale. user posted image K zdej se mi ne da it nazaj iskat kjer si napisala kje igra... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1081
5.3.2008 20:52:51   
sasula
Glugluglu:
prvič sem zasledila, da je ena napisala, da gredo z nosečnostjo napredovanja v maloro. No, o tem sem veliko sama razmišljala in kar malo me je strah... kako je, ko se vrneš nazaj v službo. user posted image  
Jaz sem prvo mislila, da bom še v službi kakšen korak naredila, pa sem lani imela dve operaciji na MV, zaradi sprememnjenih celic, potem so me še enkrat žgali z laserjem in kirurg mi je rekel, da bi bilo fajn na mojo starost 32 imeti otroka. Pa smo se odločili. Potem sem imela prvič po dolgemmmmmmmm času bris I in sem se rešila pap celic in sem srečno noseča:) So se mi pa porajala vprašanja kako je, ko se vrneš v službo. Verjetno bo to večini čudno vprašanje, ali pa tudi ne.

Neposredna povezava do sporočila: 1082
5.3.2008 20:56:05   
suzanazagar
Suzana PDP 25.7.08 (1 user posted image user posted image )

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
   [Brisano sporočilo]
5.3.2008 20:58:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1084
5.3.2008 21:05:15   
sasula
No sej to me skrbi, če ti lahko tudi plačo znižajo?????????????????
AJa , sem pozabila povedat, sem konec 19 tedna in se mi zdi, da čutim vsake tolk nezn dotik notr:) Upam, da ni samo črevesjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1085
5.3.2008 21:08:54   
najsi
Ojla čveke,

da vam še jst mal obarvam julij modro, smo namreč včeraj zvedeli, da bomo dobli user posted image fantkauser posted image user posted image user posted image

Lex naslednji pregled imam 1.4.

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
5.3.2008 21:42:42   
glugluglu
končno so šli mali spat, da se lahko oglasim,

najsi čestitke za user posted image
sasula, pri nas se oosnovna plača po porodniški ne sme kar znižati, ker je napisana v pogodbi o zaposlitvi, ni pa od začetka nič ostalih nagrad - variabilni del plače, projektno delo, ki jih lahko še dobimo. Ker imamo tak sistem napredovanja, da daš redno napredovanje skoz v 3 letih, potem pa, če se ti ne spremeni delovno mesto, je pa vse od šefa odvisno, ker lahko samo še izredno napreduješ. In seveda, sedaj so drugi prevzeli moje delo in ko pridem iz porodniške bo trajalo spet nekaj časa, da ugotovijo, da bi bilo fajn kaj napredovati. In to traja in traja...user posted image

Drugače je za tiste, ki nimajo kolektivne pogodbe, ampak individualno (direktorji in ostali vodilni), njim se plača lahko tudi zniža, če pristanejo na nevodilnem delovnem mestu, vendar se to baje ne zgodi pogosto. Tudi direktorice so bile že na porodniški in ko so prišle nazaj so bile še vedno direktorice.

neboglasnica, kot je rekla že Hruška Debeluška, meni je ginek. samo napisala nek obrazec -  sporočilo za splošnega. Potem greš pa s tem k splošnemu zdravniku, ki odpre bolniško in kamor greš po bolniški list.

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
5.3.2008 21:48:44   
glugluglu
jaz sem bila pa takrat bolj mlada nosečka in mamica, sedaj pa že bolj starauser posted image ,user posted imageuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1088
   Julijke II. - 2008
5.3.2008 22:54:25   
dzanika
Očitno da ste že vse šle spat. user posted image Moj mali razgrajač ma pa zdajle takšno telovadbo kot še nikoli. Me tuk brca da kar ne morem verjet. user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
5.3.2008 22:59:38   
glugluglu
ne nismo šli še spat, ja pri meni tudi ful razgraja, prej sem kar malo zatulla au,
no sedaj pa res lahko noč!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
6.3.2008 0:04:29   
sončika84
suzana čestitke ob 1user posted image ! Mava pa kr precej blizu rok,en dan zamika.user posted image ti želim prijetno nosečnost.

najsi tudi tebi čestitke za user posted image user posted image !

sasula tut js sem tko mislila prvič,da je sam črevesje. ampak črevesej se drugač oglaša.heheuser posted image no,ampak sej boš vidla oz. čutla sama najbolj. Ko sem prvič tko začutla sem začela ful spremljat dogajanje tam notri. zvečer sem se ulegla dol in sprostila,zamižala,ter se prijela za trebuh. no in pol kr naenkrat je brcnu al brcnila.user posted image pa tut je blo to konec 19 tedna. tko da čist možn,da čutiš gibe. user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
6.3.2008 7:32:26   
ilatic
Neboglasnica vidim, da si 3user posted image in da imaš že dve hčerki. Koliko sta pa stari? Tudi jaz imam 2 user posted image sedaj pa pričakujemouser posted image in sem kar malo skeptična. Tako sem navajena na punce, da se sprašujem kakšno vez si bom spletla s sinekom. s hčerami imam zelo topel pristen stik, po 10x na dan se objamemo, ljubčkamo.. Sploh se ine predstavljam kako bo fantek padel v vs to not (hi,hi). Upam da ga ne bom pomehkužla.

LP

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
6.3.2008 8:41:41   
nima
Tako...mi smo pa včeraj končno imeli morfologijo in izvedeli da dobimo fantka user posted image  in punčkouser posted image ........user posted image .....jupiiii....

lex...naslednji pregled imamo pa 27.03.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
6.3.2008 8:57:57   
Balonchy
user posted image

Dobro jutro čveke...

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 6.3.2008 8:59:19 >

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
6.3.2008 9:24:49   
klarazan
Dobro jutro čvekice, user posted image
Balonchy, tale kavica pa tak lepo zgleda, da si jo moram kr prvošit.
A  katera mogoče ve kaj se dogaja z sasi13, je že kar nekaj časa ni tuki gor, le kje se je zgubila.?
sasi13, kje si? upam, da je vse OK.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
6.3.2008 9:38:57   
sončika84
dobro jutro! kaka lepa kava!!! jaz bi tut znala tako narest. user posted image za moje "drage" goste.user posted image user posted image kako ste kej? tuki tko piha,da nas bo mnde kr odpihnlo.user posted image

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
   [Brisano sporočilo]
6.3.2008 9:48:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sončika84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1097
   [Brisano sporočilo]
6.3.2008 9:50:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1098
6.3.2008 9:52:37   
lex
Balonchy hvala za kavico - mmmmmmmmmmm je dobra.

Ilatic včeri me ni blo, sem bila pri vas v Lj na sejmu. Zvedla sva veliko, il je bolj kot ne gradbeni material, okna, vrata samo v 1 hali majo malo posteljnega programa (sem se mogla kar zadržat, da nisem padla v katero posteljo, tak sem bila že crknjena), pa vgradne omare,... Najboljš so bli pa jacuzzijiuser posted image  bi kar vvodo skočla.
Je blo pa ful zanimivo. Zjutraj ko sva šla je pri nas ful snežilo, v MB ne duha ne sluha o snegu, v Gornji Radgoni je skor sonce sijalo. No v Lj pa skor nisva vidla vremena, ko sva brzela medgradbinci. Veliko sva zvedela o topoltnih črpalkah, ker bova verjetno delala vrtino, da nas bo grela podtalnica, ker mimo teče Drava in je voda ful blizu in se da. No invensticija je cca10.000€, ampak se bo obrestovalo glede na to, da je nafta vsak dan dražjauser posted image .

Evo Aleksa mam spet doma ker je včeraj bruhal, zdaj pa ne vem ali psihično, ker naju ni blo al mu je kaj v želodčku obležalo ali pa je kak user posted image  virus.

Jaz bom po porodu SAMA, ker sem prvič mela mojega doma, kuhal itak ni ker je tašča prišla vsako jutro vprašat če mi kuha, pa je valda zagrabil. Una pa brez materinskega čuta mi kuha take stvari, ki jih doječ mami sploh povohat ne sme, ne da bi jih jedlauser posted image . Še sreča, da je moja mami kako juho od kot pricoprala. Ko je pa moj šel v službo pa sem sama vzela v svoje roke, je blo mleko, mali je bil priden in še srečna sem bila, da lahko sama skrbim za svoja dva moška. Pri Alini je bil 1 dan doma, pol je delal tak na pol, pa sem ga rajš na šiht poslala, kot pa da ne vem kje sem. Kuhala sem od prvega dneva sama in tako bo tud sedaj. Še sreča, da so dopusti takrat, ker si bom lahko vzpostavla svoj red. Če ne bo funkcioniralo bom Aleksa dala v vrtec za 4 ure, tolk da se na igra. No moji so itak obljubili, da ju bodo vzeli s sabo na morje (en sam ne more it, ker se drugemu zmeša), tako da bomo pol 14 dni sami 3 doma (uh bo dolgčasuser posted image ), če bosta pa še njegova dva hotela pa lahko gresta še z njima, čeprav...

Sušilc - jaz ga bom tak zabrisala skoz zaprto okno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa novga bom kupla. Nikoli več ne kupim bele tehnike izpod 500€. Takrat sva bila brez keša, pa bi blo boljše, če bi še kak mesec zun obešala cote. Men cote ko jih dam iz pralnega dišijo, ko pa pridejo iz sušilca pa smrdijo, tak da se zgodi da dam katere iz sušilca direkt nazaj v pralnega. Edino 1 stroj bom dala na pol pa bom pol jaz posušila, pol pa bom k tašči nesla, samo tolk da vidim da je res sušilc kriv. Ma jaz sušim cote v sušilcu bolj dolgo, kot pa če bi jih na štrik obesla. Sva mela celega narazen, pa ni odkril nič, tako da bomo verjetno kar neki novga kupli. Pa verjetno bom kar navadnega vzela, bom pol v bajti 1x kondenzacijskega spet mela. So me malo azočarali.
Ta 6 čut tud meni ni najbolj jasen. jaz mam pralnega tega, pa mi na programu vedno isto dolgo pere, ne glede na to kolk je not in kolk je umazanouser posted image . me pa čaka še nakup pomivalca, ker mam zdaj enega 15 let starega od tete, pa tud ne pomiva več najboljš. Edino je boljše kot pa na roke pomivat. To pa.

Evo tu mate spis, jaz grem pa otročičke nafotrat, pa vas čekiratuser posted image

Novi dobrodošliuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
6.3.2008 10:00:22   
nika9
dobrodošle nove nosečke!!!

Ja moj elektrolux - ov je airon aid, tako da kao lika tudi srajce, ampak ne vse! Vedite tudi, da na rob ne zna zlikat hlačuser posted image . mi pa olajša t-shirtke, ki seem jih najbolj sovražla likat. te samo zložiš pa je! moraš pa zložit takoj ko konča če ne nisi naredil nič.

drgače pa upam, da nas ne bo odpihnal, tuki na obali je danes full močen veter.

a je gledala katera včeraj oddajo o nosečnicah? ena ko je rojevala se je tako drla, da sem začela razmišljat o epiduralni...

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?