|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
5.3.2008 12:17:50   
glugluglu
samsa, dobrodošla!user posted image

nika9, ja sej ta strah je res zoprn, skoz se sprašujemo, kaj pa če..., pa vseživo, ma kaj, stran s tem, vse bo ok!

pa kakšno pikapolonico za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
   [Brisano sporočilo]
5.3.2008 12:22:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nika9)
  Neposredna povezava do sporočila: 1027
5.3.2008 12:23:06   
maja24
No da vam povem današni dogodek,pride soseda pobirat denar ker je pač sosed umrel in je pr ns taka navada da se zbira denar za to družino in nakar me upraša kje ga mam,jest pa njej nazaj"ja koga pa" in ona men"ja dojenčka ne" jest pa njej nazaj "ja kokr jest vem je v trebuhuuser posted image user posted image " ona pa nazaj "ja madona sej se vam nč ne pozna,ja kolk ste pa noseča?" jest njej nazaj da bom kmalu polnih 6mesecev in ona spet "ja pol pa srečno dekle."

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
5.3.2008 12:23:50   
maja24
Samsa dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
5.3.2008 12:24:51   
karamela6
Aloha mačke!

Končno imam net v novem stanovanju! Jupiiiiii! Nas je neki telefonski kabel zafrkaval in se je vleklo od prejšnjega tedna. No, zdaj je vse ok in bom spet več med vami!

Kako ste? Sem vas prebrala oz. preletela, pa še za prelet vaših postov sem rabla uro in pol.  Čveke ste, da joj!

Najprej naj se zahvalim tisti, ki mi je povedala za previjlne po meri. Je bilo že toliko nazaj, da se ne spomnim, katera je že bila. Torej hvala! user posted image

Jaz imam jutri 3D in morfologijo pri Strahovi - komaj čakam. Upam, da se bo videl spol, ker odkar mi je na NS rekla, da bo user posted image , me mikajo nakupi kot frutko - luštne cunjce za pupike. Do sedaj sem kupovala vse nevtralno, kar bom sicer tudi v bodoče (za naslednje otročke), ampak kakšno kiklco bom pa kupila.

Zaenkrat je z mano in pikico vse ok. V zadnjih 2 tednih se mi je vidno povečal  trebušček. Pa tudi do zdaj mirujoči kilogrami, se počasi večajo. Saj tako mora biti, kajne? user posted image 2x na dan pijem Legofer - železo, ki mi že počasi preseda, saj je sladek za znoret! user posted image Drugače pa se mi je drastično povečal apetit, tudi želja po sladkarijah se je na žalost vrnila! user posted image Zdaj pazim, da se ne nažiram preveč. Dopoldan imam itak večinoma 2-3 kose sadja, okrog 12h malico (nekaj na kruhu, jogurt z musliji), malo po 15. pa kosilo. Ampak problem je v tem, ker rabim kmalu po kosilu nekaj sladkega (tako, kot pred user posted image ), sploh pa bi non stop jedla, ko pade tema - super, ne?user posted image Upam, da me napadi lakote oz. bolje rečeno požrešnosti čimprej minejo.

No, zdaj pa tudi jaz šibam za knjige. Mi lex dela slabo vest, ko je tako pridna, ob vseh dosedanjih obveznosti, jaz pa brez otročkov, pa se ne spravim učit. Lenoba sem, da to ni res!

bye bye, se beremo

Aja, pa dobrodošle vse nove! Malce z zamudo: vse najboljše dzaniki!

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
5.3.2008 12:55:55   
maja24
No kje ste zejuser posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
5.3.2008 13:04:34   
ilatic
Ja Karamela super, da boš spet z nami. In kako se počutiš na svojem. Pogrešaš kaj taščo?
Ej punce mene pa zanima, če bo katera med vami po porodu, prav tako kot jaz, sama doma pristala z možem in otročkom? Pri meni je situacija strašna. Že pri drugi hčerki sem po porodu ostala sama z dvema. Pravzaprav imam tako mamo in tako taščo, da sem res raje sama , samo me malo skrbi. Upam da bo porod hiter in neboleč in da bom že 4 oz 5 dan na nogah. Mož bo delal, verjetno mi bo pa bosta hčerkici pomagali. Jah bo že. Sam jamram a ne? Ampak tako informativno me pa res zanima, koliko od vas imajo pomoč doma al sem jaz pr redkih.

LP

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
5.3.2008 13:06:17   
klarazan
Halo user posted image , lepo pozdravljene, jaz sem prou srečna, ker je nehal snežit, pa tiste napovedi o pol metra snega, hvala bogu, da jih je brcnal, se mi kar toži po tistem sončku od prejšnjega tedna, upam, da spet kmalu posijeuser posted image user posted image .

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
5.3.2008 13:22:59   
nika9
se pogovarjata mama in sinček

sine: mami zakaj imaš tako velik trebuh

Mami: veš, tukaj notri je dojenček.
sine:  user posted image
Mami: tale dojenček je zelo priden....
sine: Ja mami, če je priden, zakaj si ga pa pojedla?

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
5.3.2008 13:25:54   
maja24
Nika ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
5.3.2008 13:28:27   
glugluglu
Ilatic, koliko sta stari hčerkici?
Ja pri meni bo nekaj časa mož doma (ja upam) potem pa mami, ali pa ona sploh ne bo, pa bosta šla starejša potem k njej na počitnice, če bosta sploh hotela. Sicer mi že zdaj kaj pomagata, bolj kakor hočeta in večino tisto kar bi morala že tako in tako, ampak sta kar pridna.

Tašče pa ne bi glih, ne vem, do sedaj nisem, bom še premislila, čeprav je sedaj ona v penziji, moja mami mora pa še dopust vzeti, ker ji še kar manjka nekaj let do penziona.

Tudi sami se bomo znal porihtat, skrinjo nabašeš z vnaprej pripravljenimi omakami za testenine, pa juhami, pa še s  kakšnim kosilom, pa sej mizica pogrni se je tudi fajn, pač nekaj časa se nič ne pospravlja in čisti - pa kaj, zvečer pa mož plenice v pralni stroj in še kaj, pa bo. Obiski naj pa pridejo šele čez en mesec, če mislijo, da se jih mora še streči zraven vsega.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
   [Brisano sporočilo]
5.3.2008 13:29:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1037
5.3.2008 13:33:07   
karamela6
Ilatic, tnx! Haha, ne, tašče ne pogrešam, je pa pri meni bolj bil problem tast. Zdaj sva srečna na svojem, da bolj ne bi mogla bit. Delam kar hočem, kdaj hočem in kako hočem. To je res božansko!
Sem pa tudi jaz na podobnem kot ti, glede pomoči ostalih. Tašče tako ali tako 14 dni na mesec ni doma - 10. julija ravno spet gre, jaz pa imam 12. rok. Tako da nje ne bo. Sem pa prepričana, da bi moja mami prišla k meni, če bi jo potrebovala - tu se razlikujeva. Sicer je 150 km stran, ampak vem, da bi vzela dopust, če bi jo potrebovala. Bom videla, kako bo. Rada bi, da bi moj dragi takrat vzel dopust, ampak je pri njemu to zelo težko. Ga mora napovedat veliko prej, pa še nima nikogar v službi, ki bi ga nadomestil. Sploh, ker je tako ali tako čas dopustov.
Ti sploh ne skrbi! Pri dveh bejbah, ki jih imaš doma, ti pa res ne bi smelo biti prehudo. Boš videla, kako se bodo silile zraven, še odganjala jih boš.user posted image

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
5.3.2008 13:37:17   
tims
Ilatic, midva sva z možem pri ta prvem user posted image  bila sama in ne bi tistega časa zamenjala za nič na svetu. Vsa gospodinjska dela je on opravljal, moje je pa bilo, da sem počivala, si nabirala mleko za dojenje, z otročkom pa sva se ukvarjala oba. Sta se moja mama in tašča ponudile, da nama bosta pomagali, pa ju je moj kar na hitrco odslovil. In ti povem, da nam nič ni manjkalo. No, plenice glih niso bile zlikane kot bi mogle bit, pa na posodi se je tud poznal da so jo druge roke pomivale, sam to so malenkosti. Imela sva pa svoj mir. Je pa res, da je bil takrat mož 14 dni doma in enkrat mi je rekel, da komaj čaka, da gre v službo, ker je ful zmatran. S tem, da po tleh ni niti enkrat pomil, kopalnica je tako ali tako zaprta pa se ne vidi user posted image  (to so njegove besede). In še zdaj dostikrat reče, da je gospodinjska pa težka. user posted image user posted image user posted image  Mi je kar fajn, da je vidu, kaj ženske vsak dan delamo in ne samo dvakrat v življenu po 14 dni user posted image

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
   [Brisano sporočilo]
5.3.2008 13:44:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1040
   [Brisano sporočilo]
5.3.2008 13:46:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1041
5.3.2008 13:50:15   
tims
ojoj ojoj hruška debeluška, še dober da si me spomnila na likanje user posted image . Jest grem tud. Katera je že rekla da prav rada lika user posted image ? Ji z veseljem prinesem svoj kuuuuuupček. user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
5.3.2008 13:55:09   
glugluglu
zakaj meni ravno likanje od vseh opravil sploh ni potegnl, mi smo kar zmečkani, zelo malo likam, samo kar je res nujno, obožujem nas sušilni stroj, ki mi malo olajša likanje.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
5.3.2008 14:02:53   
Motoristka
Zdravo!

Kje je sonček?user posted image Jem že 6 banano-danes mi nenormalno pašejouser posted image ...pa premišljujem kaj bom naredila za kosilouser posted image -jaz si tako želim jesti samo testenine z paradižnikovo omako, moj jih pa že videti več ne moreuser posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
5.3.2008 14:12:27   
neboglasnica
Oj, klepetulje!

Lex: strokovni je še kar težak, mogoče malo manj, če deluješ samozavestno, ker jim daš vedeti, da ti pa res vse znaš. vsaj pri meni je bilo tako.

Tudi jaz se danes slabo počutim, me vse tišči dol in to še bolj kot ponavadi. Mi je pa računovodkinja dala misliti: sem šla po plačo, ona pa zakaj sem  še v službi, da tako ali tako tega ne bo nihče cenil čez 15 let. Po mojem že čez eno leto ne. Edino me jezi, user posted image , da bom spet cel dopust šenkala šolskemu ministru, grr.

Grem kuhat, vas preberem kasneje!

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
5.3.2008 14:14:14   
netki
evo, čufti skuhani in pospravljeni user posted image , kruh pečen, dedci so siti...mami pa zdej kofetka user posted image user posted image

me pa tud čaka še neki za zlikat, tko da še nisem čist frej.

kar se tiče pomoči po porodu, sem jaz v prvi nosečnosti spokala domov k staršem in moj user posted image  tud. Spala sva tam in mami nama je kuhala. To je blo prvi teden. Potem pa sva  oz. smo zaživeli svoje življenje, pa čeprav sem imela taščo eno nadstropje višje, sem preživela brez pomoči. Samo enkrat se je ponudila in skuhala kosilo.
Tudi sedaj bo tako. Malo pred porodom spokam domov in se vrnem konec dopustov al pa še kasneje. Sinek gre konec julija s mojima staršema na morje, midva pa bova skrbela za hišo tačas. Mami dela v vrtcu in je tako al tako cele počitnice skor doma. Bom se malo pustila razvajat.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
5.3.2008 14:19:01   
ilatic
No saj se mi je zdelo da nisem osamljen primer. Res paše da ti dragi pomaga sam to ni to. Tko kot je ena omenila, v 14 dneh se vsega polno nabere. Res malo računam na punčke in še dobro da ni šole ker pol jih pa ne bi obremenjevla. Stari sta 11 in 8 let tko da že kar poprimeta za metlo in cunjo ni panike, sam kuhata pa še ne.
No upajmo, da se vrnemo iz porodnišnice polne moči (ha ha). Tiste ki ste rodile veste, koliko energije imaš a ne.

Lex kam si ti zginla? Kadar sem jaz gor te nikoli ni, ko pa odpeketam pa sam pišeš. Tebi bo verjetno tud taščica pomagala a ne user posted image ??

Karamela a ne kakšen užitek je bit na svojem? Joj jaz sem že 15 let na svojem in ko pride mama ali tašča, komaj čakam da gresta. Tko je fajn k ti noben ne utruja (še možek bi včasih mogu kej spregledat) pa bi bilo kot v sedmih nebesih!

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
5.3.2008 14:20:18   
tims
Glugluglu in ostale: mene pa nekaj zanima: tale sušilc. Do sedaj ga nismo imeli, premišljujem pa, da zdaj ko se bova preselila, da bi si ga kupila. Ne vem pa kako se kaj obnese. Ali je res treba potem kupovat večje številke oblačil, če misliš sušit v sušilcu?user posted image  To se spomnim, da mi je enkrat rekla ena stranka v trgovini, da si vedno kupi eno številko večjo. Kako pa potem veš, da ti bo potem ta ena št. več stala tako kot treba?user posted image  Ker če je res tako, bom kar brez ostala.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
5.3.2008 14:23:19   
neboglasnica
Mimogrede med kuhanjem: po prvem zelo težkem porodu, sem ležala sama doma, moj nikakor ni mogel dobiti dopusta, tašča je prišla samo 1x in jamrala, kako boga je, mame nimam več, tako da sem imela hčerko pri sebi na postelji cel dan in se komaj sestavila, da sem odprla okno dostavljalcu hrane. Mastitisi so me zdelali. Po drugem porodu je bil mož doma, pretegnil se ravno ni pri gospodinjskih opravilih, je pa odlično skrbel za starejšo, takrat staro 5 let. Kako bo v tretje še ne vem, vem pa, da bosta obe punci doma, saj ima ena počitnice, drugo bomo pa vzeli iz vrtca. Ampak to pot upam, da brez mastitisov!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
5.3.2008 14:24:43   
neboglasnica
tims, mene sušilec heca že dve leti, pa tudi serviser ne ve zakaj. Belo perilo in brisače posuši ok, vse ostalo moram še na stojalo dajati. Da me mine. Poslušam pa druge, kako hvalijo sušilec. Kaj pa vem...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?