karamela6
|
Aloha mačke! Končno imam net v novem stanovanju! Jupiiiiii! Nas je neki telefonski kabel zafrkaval in se je vleklo od prejšnjega tedna. No, zdaj je vse ok in bom spet več med vami! Kako ste? Sem vas prebrala oz. preletela, pa še za prelet vaših postov sem rabla uro in pol. Čveke ste, da joj! Najprej naj se zahvalim tisti, ki mi je povedala za previjlne po meri. Je bilo že toliko nazaj, da se ne spomnim, katera je že bila. Torej hvala! Jaz imam jutri 3D in morfologijo pri Strahovi - komaj čakam. Upam, da se bo videl spol, ker odkar mi je na NS rekla, da bo , me mikajo nakupi kot frutko - luštne cunjce za pupike. Do sedaj sem kupovala vse nevtralno, kar bom sicer tudi v bodoče (za naslednje otročke), ampak kakšno kiklco bom pa kupila. Zaenkrat je z mano in pikico vse ok. V zadnjih 2 tednih se mi je vidno povečal trebušček. Pa tudi do zdaj mirujoči kilogrami, se počasi večajo. Saj tako mora biti, kajne? 2x na dan pijem Legofer - železo, ki mi že počasi preseda, saj je sladek za znoret! Drugače pa se mi je drastično povečal apetit, tudi želja po sladkarijah se je na žalost vrnila! Zdaj pazim, da se ne nažiram preveč. Dopoldan imam itak večinoma 2-3 kose sadja, okrog 12h malico (nekaj na kruhu, jogurt z musliji), malo po 15. pa kosilo. Ampak problem je v tem, ker rabim kmalu po kosilu nekaj sladkega (tako, kot pred ), sploh pa bi non stop jedla, ko pade tema - super, ne? Upam, da me napadi lakote oz. bolje rečeno požrešnosti čimprej minejo. No, zdaj pa tudi jaz šibam za knjige. Mi lex dela slabo vest, ko je tako pridna, ob vseh dosedanjih obveznosti, jaz pa brez otročkov, pa se ne spravim učit. Lenoba sem, da to ni res! bye bye, se beremo Aja, pa dobrodošle vse nove! Malce z zamudo: vse najboljše dzaniki!
|