|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
5.3.2008 10:50:11   
Dinki
Joj, NČK, ti pa maš prigode user posted image ...

no, drugače pa drage moje tudi jaz z velikim veseljem sporočam, da imam za našega user posted image  vse oprano in zlikanouser posted image ...sem tolk vesela, pa moram rečt da sem prav uživala v tem opravilu user posted image . Zdejle bom šla le še vse malo po številkah skupčkat, potem pa dam vse v predalnik. Pa to še ni vse...tudi vse oblekice za iz P imam prištimane za user posted image  in zame, pa še torbo za v P....končno mi je uspelo user posted image . So me pa kar eni čudni občutki dajal ob vsem tem user posted image ...kr tist...a se res to men dogaja? jaz bom kmalu prinesla eno malo živo bitje domov in bom zanj odgovorna 24/7....hmmmmmuser posted image .....
no pa še tašča me je včeraj mal razveselila, mi je kupila solno lučko, da jo bom lahko imela na previijalni mizi ali pa ob posteljici ko bom zvečer in ponoči dojila.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
5.3.2008 10:58:45   
max81
bejbe a je še katera tko čudna kt jest, že od včeri sem tko čudna, pa ne vem al je to od vremena, tko me čudn glava boli...vlečem se kot megla kle po bajti, vse mi gre na živce, mala je končo zaspala....jest pa ne vem če ne bom spet letela na wc, se mi zdi, da se je mali navihanček danes malo umiril v trebušču

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
5.3.2008 11:00:12   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Isto je ko grem v trgovino. Če nimam spiska, kar tavam okoli kot kak lunatik...Koncentracija je šla po gobe...

user posted image  si me spomnila ... danes sem na delikatesi naročala 1/2 dag kruha in na blagajni ubogi blagajničarki ponujala mobitel namesto kartice ... user posted image  

Sej bo bolš, sej bo ...
zdej pa konec čveke, res morm polikat, kar sem oprala!

user posted image user posted image user posted image

zdele mi je pa skor ušlouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3128
5.3.2008 11:01:19   
eva78
Ursi84, čestitke za korenjaka Nejca!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
5.3.2008 11:03:49   
Dinki
Eva78, upam, da ne zameriš, a kako sta kaj ti in tvoja Neli? user posted image  je vse OK?

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
5.3.2008 11:03:59   
Katy13
Ursi84 - user posted image  za Nejca, želim vam veliko cartanja in prespanih noči.

Tudi jaz še vozim avto in po pravici povedano se najbolj varno počutim, če vozim sama. Vsi okoli mene mi že tečnarijo, da ne bom sama vozila, vendar dokler se bom jaz počutila dovolj sposobna, se bom, pa naj rečejo kar hočejo. RAvno jutri grem v SG (30 km), pa an preglede se sama vozim, pa prejšnji teden sem bila v Mb (80 km).

Sem bila sedaj v laboratotiju. Ne boste verjele kaj se mi je rped tem zgodilo doma. Pred zajtrkom sem šla na WC, ker sem vedela, da ne bom zdržala do 9:00 oziroma malo kasneje. Pred zajtrkom vedno popijem 3 dcl vode (na tešče) in zraven zajtrka 2 dcl čaja. Potem pa sem mislila, da bom popila še 3 dcl vode preden bom šla, da bom sigurno lahko dala urin. Ko pa sem se začela spravljat, me je pritisnilo na veliko potrebo. Povejte mi tistega junaka, ki ne lula zraven kadar kaka. user posted image  Potem pa sem se nacejala z vodo... No, pa mi je le uspelo potem dati urin, vendar sedaj pa kar naprej hodim na WC... 

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
5.3.2008 11:06:41   
san
dinkiuser posted image user posted image user posted image
jaz sem imela podobne občutke. zdej smo pa verjetno že vse pripravile vse potrebno. pa bravo za tvojo taščouser posted image , si nekaj časa nazaj pisala, da bi rada imela solno lučko, se spomnim, da si spraševala, če jo katera ima.

avto jaz tudi še vozim, sicer sem en malček okorna, ampak se mi zdi, da je še ok. glede kakšnih norcev na cesti, je pa tudi mene strah. upam, da nobenega ne srečam.

max, moja glava je danes tudi še zmeraj na pol prazna, ampak slabo mi pa ni več. sem pa danes že čistila stanovanje, da mal odmislim, ker me vrh trebuha skoz nekaj boli, al tišči... ma ne vem kaj, sam je ful moteče, že ponoči ne morm spat zarad tega. moj mali je pa tko, ni aktiven kot je bil, ampak se vsake toliko časa premakne kot bi se recimo mal obrnil, ali nogo prestavil in to je to. ampak to že nekaj dni traja.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
5.3.2008 11:11:02   
*BellaLuna*
Nasy in Ursy čestitke! Lepo uživajta s svojima zakladoma.

Jaz pa pogrešam sneg. Zjutraj ko sem se zbudila je bilo tako lepo belo, zdaj pa nič več. Sem si včeraj rekla, da že če ne grem rodit, bom pa vsaj snežaka naredila. Pa ne bo nič s tem.

A se še kateri zdi, da je najtežje prenašati ravno zadnje dni nosečnosti, ko smo že tako neučakane? Jaz grem kar sama sebi na živce, pa ful me hormoni dajejo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
5.3.2008 11:12:40   
san
user posted image katy

men se zadnje tri dni dogaja, da skoz na wc-ju visimuser posted image , sam da neki spijem in sploh ne upam pit veliko. tko kot zofy, se mi zdi, me vse požene. kako ti znese toliko spit že zjutrajuser posted image ?
pa lačna sem tud nonstop, že ene dva dni bi lahko skoz neki v usta dajala, čez cel danuser posted image in po moje, ko me bo danes tehtala, bo spet zraven klicaj naredilauser posted image - to zdej že zadnje tri preglede delauser posted image . men se pa zdi, da še nisem šla tolk gor. se bojim, da če bo otrok do konca not, da bom spet na 20 plusa na koncu.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
5.3.2008 11:15:43   
san
A se še kateri zdi, da je najtežje prenašati ravno zadnje dni nosečnosti, ko smo že tako neučakane? Jaz grem kar sama sebi na živce, pa ful me hormoni dajejo.

joj, jaz mam še 19 dni do konca, pa se že nekaj časa težko prenašam in to sam zato, ker me tko čudn pritiska v trebuhu. ne vem, če je to res sam rita od malega, ker se mi je trebuh že spustil vmesuser posted image . pa še zatekam zraven, ampak spet tko, da sam v podplate in prste na rokah, kr neki. zdej se grem pa počasi rihtat za pregled.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
5.3.2008 11:15:46   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

user posted image  si me spomnila ... danes sem na delikatesi naročala 1/2 dag kruha in na blagajni ubogi blagajničarki ponujala mobitel namesto kartice ... user posted image  

Sej bo bolš, sej bo ...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3136
5.3.2008 11:16:00   
Dinki
Ja San, imaš prav glede lučke user posted image ....sem si jo zaželela in zamislila, da bi bila ravno primerna za take primere, pa še druge pozitivne učinke ima. Pa si je tudi moja "tašča" to zapomnila ko sem omenjala in mi jo je sedaj kupila.
drugače pa tudi moj user posted image  ni več tak akrobatek kot je bil prej, se vidi, da nima več toliko prostora. Sicer ga tudi jaz še čutim ko se premakne, malo kdaj upre predvsem v desno rebro ali kolk, pa nogico ali rokico kdaj stegne na desno stran trebuha, tko da je pol čist alien trebuh user posted image . Je pa včeraj imel prav počivalni dan, zato pa je bila noč toliko bolj pestra z njegovim kolcanjem user posted image . Počutje je pa pri meni OK, nimam kakih glavobolv in podobno, da potrkam.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
5.3.2008 11:25:18   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: san

user posted image katy

men se zadnje tri dni dogaja, da skoz na wc-ju visimuser posted image , sam da neki spijem in sploh ne upam pit veliko. tko kot zofy, se mi zdi, me vse požene. kako ti znese toliko spit že zjutrajuser posted image ?
pa lačna sem tud nonstop, že ene dva dni bi lahko skoz neki v usta dajala, čez cel danuser posted image in po moje, ko me bo danes tehtala, bo spet zraven klicaj naredilauser posted image - to zdej že zadnje tri preglede delauser posted image . men se pa zdi, da še nisem šla tolk gor. se bojim, da če bo otrok do konca not, da bom spet na 20 plusa na koncu.

Ko sem jaz doma in mi ni treba v laboratorij, sem tudi kar naprej na WC-ju. Same danes, ko pa bi morala, sem se morala prav potrudit. Drugače pa že skoraj celo  user posted image  spijem najprej kozarec vode, nato pa čaj. Oziroma od tedaj, ko so se mi pojavile beljakovine v urinu, to pa je bilo na prvem pregledu oz. na drugem mi je povedal.

Hrana... tudi meni se skoz nekaj lušta, najslabše je, ker ko nekaj začnem sedim zraven dokler ne pojem. Včeraj se mi je zluštalo napolitank in sem jih odprla (na srečko kupujem tiste kilogramske, ki so potem pakirane na manjše) insem eno celo pojedla. user posted image  Bomo videli kaj bo tehtnica pokazala naslednji četrtek.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
5.3.2008 11:34:33   
Katy13
Grem posesat stanovanje, pobrisat prah in pomiti tla. Je včeraj moj user posted image  bil tako priden, da moram danes to narediti jaz, če ne bom imela slabo vest. Jaz sem bila pri mojih staršin, on pa je prišel 20.20 iz službe in se generalno lotil kopalnice in ko sem prišla domov je imel že vse počiščeno. user posted image  

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
5.3.2008 11:36:38   
Dinki
Joj, San in Katy13....kg.....men je kr grozno ker imam sedaj tehtanje vsak teden, torej na vsakem pregledu. Tudi meni se skoz neki je, pa čeprav količinsko ne morem veliko, ampak mlinček bi imela pa skoz vklopljen user posted image . Moram prav paziti, da ne bom v petek stopila na vago in mi bo spet pokazala kakšen čuden plus in pol se začne sestra tam kar spraševat kaj je zdaj to.....si pa res ne želim še kakšnih dodatnih preiskav sedaj na koncu.....No, pijem pa ogromno tekočine tudi jaz. Že pred user posted image  sem jo in sem se toliko navadila, da se sedaj počutim slabo če ne spijem dovolj. Na srečo imam najraje vodo. 

San, srečno na pregledu.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
5.3.2008 11:52:03   
janet
Dobro jutro!!!!!!!!!!

Ursi - iskrene čestitke za tvojega Nejca, pa velikooooooo cartanja vam želim
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, moje spanje do pol petih sem 3x vstala in šla na wc, nato sem ob pol šestih zaspala do pol sedmih, pa malo spravila v šolo, pol sem pa zaspala od sedmih pa do enajstih, čist zmešan ritem imam!!!!user posted image

No drugač mene tud čez dan boli trebuh, ker se tamali nonstop špona v moje rebre, al pa v žličko, je pa res ful bol miren kot prej, mi je pa včeraj ginek. rekla, da mam še res visoko trebuh, pa da ko se bo spustil, da bom lažje dihala. Kaj pa če se mi ne bo?user posted image Se mi pri hčerki tud ni, pa je bla 9 dni čez rok.user posted image No js upam da se mi bo, ker res težko diham, pa prepognit se sploh ne smem sem ful zapihana, tak da js sem nehala z brisanjem po tleh, ker se preveč utrudim, se vidi da sem male rasti in nima trebuh več kam ko pa sam na stran še.user posted image

Tud js mam lušte zadnje 14 dni, saj zato je pa včeraj kazala vaga 1,5 kg več, kar neki.user posted image Sem se včeraj z malim zmenila, da zdaj sem pa že vse lušte potešila, da zdaj se pa lahk rodi.user posted image

Ma vreme je pa res čudno, kr neki pada, pa vse je mokro, prime se pa tk ne kaj tega snega. A ste vidle da je še kr napovedan za naslednje dni.user posted image

No lep dan vsem srečkam user posted image , če pa katera odrine, pa čimlažji in čimhitrejši porod!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
5.3.2008 11:52:31   
*medica*
dobro jutro punce....

no ursy smo komaj čakala da nam javiš veselo novičko..user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke..pridno cartaj z malim nejcom ..želim vama veliko prespanih nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image

NČK sem se prav nasmejala ko sem prebrala da si dajala na blagajni mobi namest karticeuser posted image user posted image user posted image kaj češ to ti je pač ta nosečniški hormon k udari včasih tam k ni treba..in smo take ko da bi šle prvič nekam..user posted image user posted image user posted image mal sklerozne vse prežaloščene pa ne vem še kaj..ampak dobr da se nam dogajajo take malenkosti da ne naredimo kaj hujšga...
zj sem se spomnila ko je ena pravla ko je kluče pozabla mobi v avtu a kluče vzela s sabo s kolegico pa okol .na koncu pa tašča mogla tasta klicat da je pršu..kera je že bla gaya se mi zdi..user posted image user posted image

avto..vozim še ..ampak bolj okorno ..kr se kr mal včas naštimam..ampak samo ta mestna vožnja do trgovine al pa do mojih...drgač pa kj več ne ..

čestitke vsem tisitm ki ste ble na pregledih in držem pesti za vse tiste ki še greste..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zj grem pa mal porihtat pa kosil delat..

podite pridne in pridno božajte svoje bušije..

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
5.3.2008 11:55:41   
*medica*
ta post sem pa napisala s kupom napak..ko da bi z nogami tipkalauser posted image user posted image user posted image ..sej bote pomoje razumele..user posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
5.3.2008 12:02:59   
ek76

user posted image user posted image URSI84 ČESTITKE user posted image user posted image user posted image . Ali si rodila v Brežicah?

Ko že govorite o vožnij avtomobila, tudi jaz še vozim in na preglede še hodim sama vendar moram priznati, me je že malo strah. Počasi bo treba aktivirati šoferja kot danes. Sem peljala avto na servis cca 4 km od doma in sem se odločila iti domov peš. Vse je bilo vredu razen vremena (veter, dež, sneg). Ko pa pridem domov pa ugotovim, da sem v avtu pozabila ključe od stanovanja. In sem bila primorana poklicati očeta, da me je peljal nazaj.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
5.3.2008 12:10:41   
Tejka.387
Urši84: user posted image user posted image user posted image  tebi in korenjaku Nejcu še z moje strani. Lepo sspočijte, pa crkljanja ne pozabit .... Ko bo pa čas dopuščal se pa le javi kaj.

Avto: js ga še vozim, sicer se že težko vsedem za volan, ampak pol pa kr gre.

Joj, punce, men se tud danes čist nič ne da. Se po stanovanju vlečem ko ena megla user posted image , najraje bi šla kar spat. Pa še noga oz. bolj stopalo mi je zateklo user posted image  . Grem dat kosilo kuhat, posodo pospravit iz pomivalnega stroja, pa v kopalnici še par stvari pospravit.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
5.3.2008 12:25:43   
tina50
Pozdravljene!

Ursi84 čestitke ob rojstvu sina Nejca!user posted image user posted image user posted image user posted image . lepo se rihtajta

Tudi jaz še kar vozim avto, sam se pol iz njega mal težko spravim. razen če grem z enoprostorcu pol je mal lažje. sam zdej, če bom pa začela po roku vsak drug dan hodit na CTG v bolnico, me bo pa moj user posted image  vozil.

vsem čestitke za opravljene preglede.

jaz sem zdajle končala čiščenje hladilnikauser posted image user posted image , pa kosilo sem napol naredila, zdej bom pa mogla it mal noge gor dat, ker so mi kar zatekle. sam sem seveda mogla prej prit vas prebrat. načvekale ste se pa kar res veliko. pa sej je prav tako. men je kar žal da se vam nisem prej pridružla.user posted image       čvekiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
5.3.2008 12:28:46   
Čakajoča
Pozdravljene!

Andrej77 tudi tebi vse čestitke za Mašo! Prav lepo je, da tudi user posted image marčevk sodelujete! Pozdravi Nasy in želim vam obilo prespanih in spočitih noči! Pa da bi bili zdravi in se čimprej doma cartali! Če pa boš imel čas, le povej, kako je bilo na porodu!

Ursi84 končno si se javila! Vse smo bile na koncu z živci, ko se nisi nič javila! Iskrene čestitke za Nejcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Ko pa boš imela več časa, pa le napiši porodno zgodbo!

Punce; vse, tiste neučakane na user posted image user posted image ! Sem izvedela recept na porod! Mi je G rekla, da če si dražiš bradavice oz. če user posted image baje greš rodit! Mi je user posted image rekel, da bomo user posted image v petek, da bi šli potem v soboto rodit! No, bomo videli, če bom dočakala petek 2v1 in bomo sprobali! 8. mare je res lep datum za rojstvo prvorojenca, kajne!?
Je sprobala katera že ta recept? Sem se pogovarjala s sosedo in sem ji omenila sex na koncu user posted image , pa mi je potrdila, da je bilo pri njej 2x tako. Po sexu par ur, so se ji začeli popadki! Torej, nekaj je že na tem!

Grem počasi kuhat! Je katera že delala hrenovke v testu?

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
5.3.2008 12:40:58   
Dinki
he, he Čakajoča, sem slišala tudi jaz, da je nekaj na tem, da če user posted image lahko predčasno sprožiš porod, vendar ni pa to zagotovo. Vem za primere ko so jih iz P pošiljali domov in jim rekli naj poskusijo s user posted image , pa ni šlo. No, tudi midva z mojim sva to prakticirala tri dni nazaj (pa ne zato, da bi hotela iti že rodit user posted image ) pa sem še zmeraj v enem kosu user posted image ...no, tkole čist na koncu nimaš kej za zgubit, vidva se kar prepustita užitkom, ker pol še neki časa ne bomo mogli user posted image .

Za hrenovke v testu pa nič ne vem, jih še nisem delala.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
5.3.2008 12:53:02   
*medica*
čakajoča tud jest sem prakticirala pred parimi dnevi user posted image user posted image in sem celo mislila da kej bo ...sem se takrat še z luclu menila da bi šle skup v rim ...pa sem še kr 2 v 1user posted image

bom pa definitivno še probla mal z user posted image vajamiuser posted image magar dons zvečer k je še moj fajn frej..pa ne bo roblemuser posted image user posted image mogoč pa se kaj sproži do petka..

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
5.3.2008 12:58:53   
*medica*
skleroza...kaj mi je danes ..user posted image ..menda priuser posted image sperma sproži kao nekaj..važn vsebuje neke snobi da pač prido do "poroda" da se ženska začne odpirat..no tko mi je en G razlagal zakaj naj nebi na začetku prakticiral sexa..da je to bolj priporočljivo proti koncu..no enim rata tko drugim spet ne ..odvisno od ženske ..

glede hrenovk v testu pa tud jest nisem nikol delala...tko da sorry..morbit pa kera je pa bo že ona napisala..

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.