|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
4.3.2008 15:01:14   
rožica81
Majchi, ja, tako nekako je. A misliš, da je zaradi zobkov?

Rogljiček, kako je pa Reya?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
4.3.2008 15:18:05   
Majchi
Lukrecija, imaš zs. Srčno upam, da bo s sestro vse dobro. Držimo pestiuser posted image .

Nahrbtnik: Glih kar stestiran. Sva ble z Lano kakšne pol ure zunaj, pa pes zraven, pa marela. Lana je uživala, je bla pridna ko bubica. Hrbet me mal boli, ampak ni sile. Takole okrog jo nosit ziher ne bo lahko, tok težko, da bi se Šmarni odpovedala, pa tud ne. Tko da, jaz sem za akcijo, takoj ko bo vreme. Torej Putka, Petrazg, Kaya, se slišmo!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
4.3.2008 15:20:35   
Majchi
VSM je bilo pa predlagano takole nekako:
- parkirmo pred Lidlom na Viru pri Domžalah
- se mal sprehodimo ob Bistrici do gostilne Ravbar
- datum naj bi bil 10.3. (ponedeljek)
- ura pa...ne vem...ob 11ih?

Tako da Eca, ti kar začni z organizacijo nekako v tej smeriuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
4.3.2008 16:06:43   
dodi
No to so utrinkiuser posted image  sneg pa še kar noro pada,imamo ga pa že blizu 30 sm

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
4.3.2008 17:07:15   
rogljicek
SEm brala forum "kakšne vozičke vozite". Madoniš je ne folk kresnen!!! Dodi verjetno za kaj takega nima časa ne volje. Vidim, da res na polno uživate user posted image

< Sporočilo je popravil rogljicek -- 4.3.2008 17:08:22 >

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
4.3.2008 17:08:15   
dodi
Zakaj?

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
4.3.2008 17:08:55   
rogljicek
Ker se med sabo kregajo o popolnoma nepomebnih stvareh. Pejt brat user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
4.3.2008 17:10:02   
dodi
Prilimaj link,ker se mi ne da iskatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2958
4.3.2008 17:14:42   
Putka
Dodiuser posted image , zdaj še boljt voj podpis pride do izraza. Ko sem prebrala tvoje zgodbe, sem se spomnila, ko sva se srečali v porodnišnici na UZ. Pa se mi nisi nič preveč zaskrbljena zdela. Se spomnim, da je bil Nace zraven, pa mož. Ja tudi meni je primarij blazno všeč, Tulovo ima pa prijateljica za svojo g in jo zelo pohvali. Jo je vsakič še za starejša dva povprašala, pa veliko časa si vzame..

No, ker sta tako zelo plodna, je za pričakovati, da vas bo nekega dne 13, 14..

Kako to, da se v Tolmin voziš h ginekologinji? Jaz jo sicer alužbeno poznam in mi je zelo fajn, je pa malo daleč..

Tejč, jaz grem v četrtek nujno na telovadbo, potem pa v laboratorij delat. Se pa slišimo, do kdaj boste klepetale, pa se mogoče še pridružim. Danes smo delali body pump, pa že vidim muskelfibr jutri.

Lukrecija, to pa ni fajn novica o tvoji sestriuser posted image . Moji so lani izrezali cisto (pri 26-ih), pa je bilo precej mučno, ko izvide s patologije čakaš.. Upam, da je še zgodnja faza, ker je okrevanje zelo dobro.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
4.3.2008 17:15:51   
Putka
Dodi, Vesna pa že cel dan na sneg čakauser posted image , pa samo dežuje pri nas...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
4.3.2008 17:27:40   
dodi
Putka-jo moraš k nam pripeljatuser posted image

Dr.Taljatova je taka g. da bi za njo šla še v Maribor,ne samo v Tolmin.Kaj pa delaš,da jo poznaš?
Saj ni tako daleč,samo 45 kmuser posted image
A da nisem bila zaskrbljena-bolj ko se je bližal datum bolj in boljuser posted image  pa pred tujimi ljudmi znam skriti,kajti če bi povedala zakaj,bi me vsak obsojal zakaj nisem šla na AC.Še na oddelku potem nisem nikomur povedalauser posted image user posted image  

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
4.3.2008 17:33:30   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: dodi
pa pred tujimi ljudmi znam skriti,kajti če bi povedala zakaj,bi me vsak obsojal zakaj nisem šla na AC.Še na oddelku potem nisem nikomur povedalauser posted image user posted image  
To je čisto vajina odločitev. In se mi zdi zelo pogumno, da sta se tako odločila. Jaz ne vem, kaj bi v taki situaciji. Če bi zgodaj odkrili napako, bi bil 99% splav.

Ampak da imajo take ukrepe, z injekcijami in to tik pred porodom, ko otročka nosiš 9 mesecev, pa da se odločiš ga ubiti. To mi je pa nagnusno!!

Gremo v telovadnico, čeprav Vesna protestira. Pa glih ljubi se mi v tem vremenu.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
4.3.2008 18:02:36   
rogljicek
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2483043&mpage=1&key=

Dodi, ziher se boš zabavala.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
4.3.2008 19:07:32   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

VSM je bilo pa predlagano takole nekako:
- parkirmo pred Lidlom na Viru pri Domžalah
- se mal sprehodimo ob Bistrici do gostilne Ravbar
- datum naj bi bil 10.3. (ponedeljek)
- ura pa...ne vem...ob 11ih?

Tako da Eca, ti kar začni z organizacijo nekako v tej smeriuser posted image .

Mislim, da smo predlog vse ujeleuser posted image , bi pa rade, vsaj te, ki pridemo od daleč, da vemo kako in kaj, ker nimamo 10 min do doma, da bi spidenale svoje malčke!

Torej, pri prejšnjem vsm sva z Bambino rezervirali prostor en mesec prej, oz. obvestili osebje o obisku posebne skupineuser posted image .
Kdo je pa zdaj zadolžen za preverjanje terenauser posted image  Je primerno za deževni dan in plazilceuser posted image  Pa da nimajo v ponedeljek zaprtouser posted image

Takole je verjetno Eca imela v mislihuser posted image !
Eca, jaz sem pa Doriana kar določila, da se bo plazil do takratuser posted image , ker tako lepo na štirih obstane.. Upam, da ga bolezen ne bo preveč zmozgala user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
4.3.2008 19:58:24   
felicia
ojla

evo me sem mela cel dan net neki pokvarjen. pa to vreme za znoret, mali že spi jutri bomo pa ob 5 že pokoncuser posted image  Joj. Na VSM komi čakam da vas vidim.

Aja pa lahko bi se tudi v četrtek kej dobile a ne tejčuser posted image  Kje pa boš?

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
4.3.2008 20:00:34   
kai1
Petrinja, vse naj naj
user posted image

Vsi bolčkani se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

Lukrecija, naj bo s tvojo sestro vse ok.user posted image

Dodi, joj, ko sem brala tvojo zgodbo so me kar solze oblile.  Te zelo občudujem, da vse zmoreš. user posted image

Nahrbtnik,Mi imamo en star nahrbtnik, ampak jaz ga itak ne  bon preveč nosila, saj sem imela poškodovano hrbtenico. Za kakšne nizke  hribe, kjer so klopi, pa jaz nisem , od kar mi je lansko leto brat staknil klopni meningitis in za las ( ampak res za las) ušel smrti. Ker se lansko leto nisem mogla cepit proti KM, bom eno leto še počakala s hribi, takrat pa cepim še malega.

Uvajanje v vrtec, Anže super prenaša vse skupaj. Včeraj sva bila tam cca 2h in sem bila skoz z njem, danes sem ga tam že pustila 0,5h, jutri gre pa tja že k zajtrku in ga bom tam pustila cca 1h, za naprej pa še ne vem. Tam ta teden še ne bo prespal, tako da ga bo mož naslednji teden šel iskat takoj po spanju. Taka je njihova praksa, ki mi je kar všeč.

Sedaj pa šibam na folklorne vaje, saj se bomo ponovno po 10 letih dobili in naštudirali ene gorenjske plese ob 30. letnici skupine.

čav

< Sporočilo je popravil kai1 -- 4.3.2008 20:12:53 >

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
4.3.2008 20:06:12   
felicia
No jaz sem se danes zezala s temi urinskimi vrečkamiuser posted image  Prvič se ni in ni hotu polulat Uroš not v vrečko ker je lih kar pred tem opravil svoje. Pa jo dam dol pa v smeti. Drugo vrečko je pa sam dol potegnu in v smeh kaj je mel to na lulčku obešenga. Druga v smeti. Tretja vrečka nataknem gor sem pol ure z njim v kopalnici ga nalivam z vodo puščam vodo da teče, pa nič ne pomaga pa ga babica obleče sam v trenirko in ga vzame s sabo in se mulo polula neki v vrečko večino pa kar po babici in hlačah hihihih. No v glavnem jutri dobim rezultate upam da bo vse ok

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
4.3.2008 20:09:44   
kai1
Kjava, ja mal sem že začela z generalnim čiščenjem, ampak večina pa pride na vrsto v čet. in petek.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
4.3.2008 20:21:48   
felicia
še to Rožica dobila sem kremo jo majo tudi pri nas v lekarni hvala vseeno!

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
4.3.2008 20:39:49   
felicia
Nič grem pa počasi v mižule če se nobena noče pogovarjat!

lahko noč
user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
4.3.2008 21:32:23   
rogljicek
Rožica, Reya je sedaj zdrava, hvala. Prejšnji teden je bila cel teden na dieti, ta teden pa je ko volk- očitno poskuša nadoknadit user posted image

Dodi, sem te nekaj omenjala mojemu bratu in je rekel, da imaš tako pridne in samostojne otroke, ki naši najbrž nikoli ne bojo. Je včasih delal za CP in so bili veliko v vašem koncu, zato te na videz pozna.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
4.3.2008 21:39:45   
Putka
Ja, Juniorka, imaš kar prav. Bomo organizirale in domačinko v ogled poslale. Ane Indyuser posted image ?

Samo da bo lepo vreme, pa smo lahko veliko zunaj.  Bomo pa še natančno razložile, kako se do tja pride, pa res ni težko. Kje pa je tisti seznam, da ga malo osvežimo?

Mi je pa Katja malo prej s postelje padla, sem jo uspavala in je lezla, pa se obračala in mi je ušla, sem samo pižamco zagrabila. Ni blo hudega, je nizka. Ampak jutri pa sestavimo novo posteljico, sem jo danes v tem lepm vrememnu komaj v avto stlačila. Dve prodajalki pomagali, tako da +++ za BC Šiška. Mi pa niso hoteli 500€ zmenjat, je dal dedek malo preveč denarja, pa noben noče bankovca vzetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2972
4.3.2008 21:44:42   
Putka
Mah, ne najdem VSM seznama, pa sem šla do 89 strani. Naprej ne grem, grem raje Bones gledatuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
4.3.2008 21:47:11   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Mi pa niso hoteli 500€ zmenjat, je dal dedek malo preveč denarja, pa noben noče bankovca vzetuser posted image

Zakaj pa ne? A se bojijo da je ponarejen al kaj? A nimajo une mašince za preverjanje bankovcev? Matr, to mi je pa tolk bedno, zakaj pa pol sploh dajejo take bankovce ven, če jih trgovci nočejo vzet user posted image  Pa itak bi ga morali vzeti a ni tko? Kaj sem se pa zdej v to tolk zapičla tut ne vem user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
4.3.2008 21:50:00   
rožica81
Aja, dodi, prav luštno je pogledati tele tvoje fotke. Res zimska idila in kaj je lepšega kot kup nasmejanih in srečnih otrok na njih user posted image  Res super!

Zdej grem pa pomivat.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......