|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
4.3.2008 10:49:32   
petra a
dodi-lepe, pa tudi žalostne porodne zgodbe.Hvala ker si jih delila z nami.Sem vesela za vseh 10 tvojih otrok.user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
4.3.2008 10:53:35   
kjava
Huh, dodi, jest kar švicam zraven, ko tole berem, ker se tok vživim user posted image . Mater, kakšna plodnost, kar naprej dvojčki in celo trojčki...
Pa zgleda, kot da s tako lahkoto vse opraviš user posted image

A boste še kakšnega meli?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
4.3.2008 11:05:15   
petrazg
ojla...

No, mi smo že v Ljubljani, kar pomeni , da smo dosti bolje...user posted image user posted image user posted image Očitno  so vse vaše lepe želje in pikapolonice pomagale. Hvala punce moje...

Anžetu je dodajanje kisika pomagalo user posted image , Ventolin je takoj opravil svoje delo in sedaj "samo še" hropimo. Anže normalno diha, kisika ima več kot 92, pa nagajiv je spet po starem user posted image . Sedaj bomo bojda še hropeli enih 14 dni, potem bo pa ok, dokler se spet ne ponovi (smo resni kandidati za kroničen bronhitis user posted image ). Ventolin mu dajem podnevi na 4 ure, ponoči pa samo enkrat takrat ko se zbudi oz. če se zbudi in težko diha lahko tudi na 4 ure. Ampak je danes prespal celo noč in se je prvič zbudil ob 6 user posted image ... kakšno olajšanje po vseh  teh  slabo prespanih nočeh.

Mi je pa zdravnica rekla, da lahko gremo tako kot danes že ven, če bo lepo vreme in ni glede tega nobenih problemov. Pa tudi prenašal se bronhitis naj ne bi user posted image Sem jo posebej vprašala, ker je rekla da bo še 14 dni malo slabši...

Grem še malo za nazaj brat...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
4.3.2008 11:06:41   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: tejč
Bi se mogle v teh dneh dobit, k je slabo vreme. JAz bom v četrtek dopodlne v Lj. Če bo še katera, se lahko dobimo...

Jaz bi prišla, da vas mal vidim. Lani nos še zmer pušča, ampak do četrtka bo menda v redu. Upam. Drugač pa pač drug teden enkrat. Aja, takrat bo pa že VSM.
Pa zobki jo tud mal matrajo. Je zadnjič rekla P, da ta zgornjim čist mal še manjka. In res se že vidijo bele črtice, ampak še ni prebilo čez dlesen.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
4.3.2008 11:08:53   
Majchi
Petrazg, super za Anžetauser posted image !

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
4.3.2008 11:10:54   
petra a
petrazg-sem vesela za Anžetauser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
4.3.2008 11:17:10   
kjava
Bravo, Anže user posted image

Kaj pa od kai Anže? Kako se uvaja v vrtec?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
4.3.2008 11:22:13   
petra a
kai je kr mrknila ?????????????????????????????

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
4.3.2008 11:26:54   
kjava
Neki je rekla, da bo generalno delala, ko bo Anže v vrtcu, pa najbrž ne upa računalnika prižgat, ker bo pol bolj slaba generalna user posted image

Brez zamere, kai.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
4.3.2008 11:34:37   
kjava
Kašno smotano vreme! Kar naprej se menjata sneg in dež.
Nič, ko se bo Erika zbudila, jo vržem v ruzak in grem mal z marelo ven.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
4.3.2008 11:39:15   
Majchi
U Kjava, dobra ideja. Mi smo glih včeri ruzak kupil, pa bi ga šla lahko kar na sprehod sprobat.

Ja Kai, kako je šlo uvajanje? Kako se Anže v vrtcu počuti?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
4.3.2008 11:39:30   
petra a
mi2 bova šle tud vn

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
4.3.2008 11:47:46   
kjava

Ja, tile ruzaki so ful praktični, če greš recimo na pošto al pa kam, kjer je bolj ozko in moraš pol user posted image  iz vozička jemat. Pa fajn se jim zdi, ko so visoko in ponavadi so pridni not user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
4.3.2008 11:51:28   
petrazg
Ja, vreme je pa danes katastrofalno... Samo mi je v bistvu kar všeč, da ne sije sonček in nama z Anžetom ne dela lušt...user posted image

Petrinja... vse naj naj.... naj se ti ob tvojih dveh moških uresničijo še vse tiste želje, ki se skrivajo v srčku... user posted image user posted image user posted image A te je letos tvoj dragi tudi na morje peljel? Se spomnim , da sta lani šla na pijačko... tortica je pa morala počakati... Upam, da si se je letos pošteno najedla...

Bolančki mali - dajte se čimprej pozdravit user posted image user posted image user posted image

Dodi - lepo , da si še z nami delila svoje zgodbe. Sem s kurjo poltjo in solzami prebirala zgodbico o malem angelčku ... Sedaj pazi svoje bratce in sestrice in je vesel in brez skrbi , ker imajo tako super mami...

Majchi -  ste bili v btc včeraj okoli 5, a ne... Se mi je zdelo da vas vidim, pa nisem bila ziher. Smo se mimogrede ustavili...    Drugače smo mi tudi dobili bon od BC in znesek vseh nakupov, pa si tudi sama razbijam glavo kaj za vraga smo kupili... moj ima pa tudi  nevmesna vrprašanja kaj za vraga sem tolko zapravljala user posted image user posted image user posted image ... pa je moj račun pol manjši od tvojega... user posted image user posted image user posted image

Nahrbtnik  sem tudi jaz včeraj naročila... Mi smo vzeli pa Deuterjevega Kid Comfort III. Tako, da sem takoj za Šmarno, samo moram poskusit prej, če lahko sama Anžeta nesem...user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
4.3.2008 12:37:37   
rogljicek
user posted image user posted image user posted image Petrinja vse najboljše

Dodi, kakšne zgodbe!!! Že dolgo časa mi niso tekle tako debele solze.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
4.3.2008 12:40:01   
rogljicek
Punce, jaz sem si pa včeraj zvečer pretipala prsa in najdla neko zatrdlino user posted image  na desni dojki. res je, da sem ravnokar nehala dojit in, da sem jo na desni dojki že prej odstavla (ni bilo mleka). Je možno, da je ta zatrdlina od tega?

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
4.3.2008 12:41:55   
rogljicek
Ah, mi je očitno vseeno poslalo.

< Sporočilo je popravil rogljicek -- 4.3.2008 12:42:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 2942
4.3.2008 12:42:54   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

Punce, jaz sem si pa včeraj zvečer pretipala prsa in najdla neko zatrdlino user posted image  na desni dojki. res je, da sem ravnokar nehala dojit in, da sem jo na desni dojki že prej odstavla (ni bilo mleka). Je možno, da je ta zatrdlina od tega?

JA, možno. Bodi pozorna nanjo vseeno-če se kaj spreminja...Najverjetneje pa je vozel. Ko boš pa pri G, pa povej, naj raje pogleda. Al pa pri splošni zdravnici, saj je vseeno.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

Neposredna povezava do sporočila: 2943
4.3.2008 13:28:06   
Majchi
Rogljiček, po mojem je tud možno, da je še od dojenja. Boli te nič? Po mojem bi mogla kar kmalu zgint, če pa ne bo, pa le omeni pri zdravnici.
Drugače sem pa jaz dobila eno bulco še ko sem bila v OŠ in me je zdravnica poslala na onkološko. Tam me je pregledal celoten konzilij, naredili so mi punkcijo in na koncu zaključili, da gre za hormonsko zadevo. Ta bulca je sčasoma res izginila.
Hočem povedat, da smo takole po porodu vse mal nagnjene k tem hormonskim spremembam, tko da tud če ni od dojenja, po mojem ni nič hudga.

Petrazg, ja, smo bili v BTC-ju. Ne boš verjela, ampak ko sem zagledala GA, sem se spomnila na vas, pa sem si rekla, ah, saj so v Celju, ni variante, da jih kje srečamuser posted image . Smo šli po ruzak in v Mullerja po plenice. Smo nabavli 4-ko za Lano, so ji že prov. Če imaš še tiste trojkice za ponucat, mi jih hitro prodaj, ker so ji še prav (enkrat si rekla, da jih še imaš).

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
4.3.2008 13:30:47   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Tako, da sem takoj za Šmarno, samo moram poskusit prej, če lahko sama Anžeta nesem...user posted image

Uf Petra, tale zna bit pa težka, jauser posted image . Boš pa res fajn mišice dobila, na rokah si jih žeuser posted image .

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
4.3.2008 14:03:56   
tejč
DODI, user posted image user posted image user posted image user posted image , tudi jaz sem se pošteno zjokala ob tvojih zgodbah-malo od sreče, malo od skrbi, sočutja...Lepo si opisla. Ne vem, če bi jaz zmogla vse to (psihično, fizično pa itak neuser posted image , ker sem reva napram tebi), svaka čast, res.
Tisti del s tisto ovelo travo...ma...res žalostno...lepo si opisala.
Hvala, da deliš občutke z nami.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
4.3.2008 14:11:45   
Majchi
Kok je normalna temperatura, merjena v ritki. A je treba 0,5 stopinje odštet, al kako že? Zdele sem jo glih Lani zmerla, pa kaže 38,1. Če odštejem, je to ok, ne?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 14:12:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2948
4.3.2008 14:55:57   
Eca
Ka je zaj babe? user posted image

A VMS odpade? Jaz bom sicer prišla v Kamnik (Tejč vidišuser posted image , saj veš kam sem namenjena), samo dajte že neko uro in kraj določit PROSIM. Pa da bo plac za previjanje!

Saj vem da sem že tečnauser posted image user posted image user posted image user posted image . Grem takoj doluser posted image user posted image user posted image user posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
4.3.2008 14:57:46   
rožica81
Lukrecija, sem ti poslala ZS. Držim pesti, da bo vse dobro user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Dodi, sem prebrala tvoje zgodbe. Pa saj ti si carica!!!! Tako pogumna, tako srčna ženska! Pa ful si lepo napisala zgodbe. Še enkrat kapo dol, dodi, res. Svaka čast user posted image

Petrazg, sem vesela, da je Anže bolje user posted image

Nahrbtnik - midva ga tudi kupujeva, ampak še vedno bolj v mislih. Še nisva šla nič gledat po trgovinah. Pa komaj čakam, da ga kupiva, da pol pičmo malo v hrib. Da še jaz kaj zase naredim. No, pa moj tudi. Sva totalna gnojca kar se tega tiče, priznam.

Pri nas je že ful snega. Saj je fajn, ampak... A ni malo pozno?

Nacek pa spi že skoraj 2 uri. Pri hrani spet štrajka, meni pa kar po šivih poka, ker je tako trmast... Se bo treba mal v jezik ugriznit.

Kai, saj res, kako se Anže počuti v vrtcu? Kaj pa ti, ker ga nimaš doma? A je čudno?

Felicia, a si dobila kremo?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?