Majchi
|
Jutro! Joj Rogljiček, Reya je res tok lušna punčka. Po mojem bosta imela z Dezom čez enih 14 let veliiiik dela . Pa vidim, da bo do takrat že pol sveta vidla in če bo kaj po vama, ga bo kmalu še ostalo polovico . Rožica, Nace ima pa en poseben pogled, takšen sanjski . Res je lep fantek in čist teb je podoben. Res moraš enkrat pridt, da vaju vidimo, no. Tejč, jaz imam tole s tekočino dost podobno. Lani vsak dan čaj skuham, pa vsak dan ga stran mečem . Spije med 50 in 100 ml na dan, pa še za to revšno ji moram čaj ziher 10x uturit . Sem probala tudi Hippov sok, pa en domač čist bio nesladkan jabolčni sok, pa Hippove čaje s cukrom, pa ni dost boljš, tko da kar vztrajam ne bebe čaju v filtrih. Hvala bogu pri dojenju še obe vztrajava zjutra, enkrat popoldne (pa ne vedno) in zvečer po rižolinotu, tko da so plenice dost uscane. Feliška, upam, da Uroš ne zboli in da se vidmo drug teden. Je lahko kakšen nov zobek? Lex, čakam slikico vaše miss. Me zanima lepotička mala . Petra a, kje si pa bla žlehtnobica ? Lepo, da si prišla mal nazaj nagajat. A si se učila skoz? Vrtci: hm, zgleda, da bomo mi jeseni dobili. Je mami ene barve za les in volno zrihtala v vrtec in so bli ful veseli, zdaj je pa v navezi z direktorco, pa še s hišnikom. Sem ravno pred dnevi novo vlogo poslala, da jim osvežim spomin . Priporočam tak sistem. Če imate kaj za podarit, kar jim bo prav prišlo, pejte tja dobrotnike špilat in morda se iz občutka dolžnosti najde prostor. Lana teži v postelji in noče spat.
|