|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
14.2.2008 21:55:44   
Putka
Rožica, tvoj Nace je pa tudi lep ko en gorenjski nageljuser posted image . Se moramo že v živo videt, nazadnje sem ga videla je spal in imel kapo na glavi (Zbilje enkrat jeseni)

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
14.2.2008 21:58:50   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

...Armando, ali pa Fedoruk, Gruda (soseda)...

user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
14.2.2008 22:00:44   
rožica81
O, hvala Putka

Ja, videli se pa res že nekaj časa nismo, men se kar ne da v Lj pripeljat. Pa ne vem, zakaj sem tolk lena user posted image  Skoz obljubljam, pa nič user posted image  Se bom mogla enkrat prikazat, a ne

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
14.2.2008 22:03:13   
Putka
Rožica, jaz sem v Dravljah doma in imam do Kranja po stari cesti 20 minut. Do Q-Landije kakih 5 minut dlje.  Nebodilena.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
14.2.2008 22:04:07   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: rožica81

O, hvala Putka

Ja, videli se pa res že nekaj časa nismo, men se kar ne da v Lj pripeljat. Pa ne vem, zakaj sem tolk lena user posted image  Skoz obljubljam, pa nič user posted image  Se bom mogla enkrat prikazat, a ne

Aha.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
14.2.2008 22:11:44   
dodi
Putka,Tejč-hvala,da sta me pogrešaliuser posted image

Mi smo trenutno zdravi (trkam) in upam,da tudi ostanemo,jih je pa danes mlaj trkaluser posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
14.2.2008 22:19:26   
petra a
lex-malo z zamudo-VSE NAJBOLJŠE!!user posted image

Bambina-jst pa vem o kom ti to,superuser posted image

majchi-testi lahko kdaj tud lažejouser posted image

bambina & majchi & rožica-hehehe,sumljive steuser posted image

rogljiček-jst vem kaj je to limonina trava,sem jo videla v dominikanski republiki,pri nas je še nisem zasledila (razen v čajih od Mullerja),ne vem kakšno je stanje v nemčiji,mal za predstavo-to je kot en šop trave,ki raste približno na način papeževe trave (tako iz stičišča ven,ne kot travniška),ma mal širše liste in neizmerno diši enako kot limona,od tu tudi ime

tejč-ne kupta ji prevelkega,ker jo bo bolela hrbtenica in vrat,pa še čofne lohk...eni pretiravajo in kupujejo večje,ker mislijo da bodo s tem prišparali,ker bo za dalj časa (to vem od mojga,k se ukvarja s kolesarstvom)

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
14.2.2008 22:23:12   
petra a
dons sem poklicala preko 30 vrtcev (sem pa vztrajna,a ne?)...odgovor povsod isti,si lahk predstavljate...pa mojo bučo tud

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
14.2.2008 22:45:29   
kaya2007
petra čestitke za vztrajnost user posted image

pa tudi pri nas se dogaja, da hodim čisto otovorjena, moj pa praznik rok..no včasih ima v naročju celo otroka user posted image

putka, tudi jaz vedno povem kaj hočem, ampak moj očitno vsakič sproti pozabi. pravzaprav si po novem tudi izmisli kakšno verzijo, ki je njemu bolj po godu user posted image  da bi me pa kdaj sam od sebe vprašal, če me zmasira...c c c, nemogoče user posted image  

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
14.2.2008 22:53:40   
lex
upam, da ne bom edina ostala user posted image , dajte nas že razveselit s kakšno podobnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petra a tole ti verjamem da je svinjsko zoprno. K nam pripelji, mi vzamemo vsakega otroka z odprtim rokami.

dodi super, da ste zdravi. Mi smo pa končno spali, ampak čez 14 dni bomo pa spet pokonci ko čukiuser posted image

dedc.... moj je pa tako pozoren, da vedno vse iz avta znosi. Jaz mam samo Alino za ven est, Aleks ma že svoje noge, on pa vse ostalouser posted image , no o kakšnem čohanju hrbta... mene neki srbi, a bi me počohal, pol pa pol ure uživam ahhhhhhh, grem kar pod tuš, pa mu hrbet pomoli pod rokeuser posted image

bambina... jaz sem se pa tako navadila na tojega Grišata, da mu kaj drugega sploh ne bi pasalo.

Nace je pa res, ko bi bil že krepko čez leto star.

No vam jutri pokažem slio kako naša mis bere cosmopolitan (skrivaj pod stolom - sedaj se mi ne da fotke dol vlečit, ko sem že tak zaspana)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
15.2.2008 8:29:13   
kjava
Jutro!
Bom pa danes jaz prva. Erika še spi, meni je zarad RR že mleko skipelo user posted image , zunaj je pa še ˝taka noč˝ (po Andrejevih besedah). Neki oblačno.

A ste tok Valentina praznovale, da ne morte vstat?user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
15.2.2008 9:18:28   
tejč
Juh, juh, babe, vstat!
Naša Maša je budna že od 6, zdaj je šla nazaj v posteljico tulit.user posted image Počasi jo zmanjkuje. Celo jedla je!!! Lino Riž s sadjem in riževo mleko, plenica je bila celo polulana. Malo bolj se zdaj doji, pije pa še vedno nič!user posted image Par žličk ob vsakem obroku mi je pa le uspelo podturit, jaz res upam, da dobi dovolj po joški.user posted image
Aha, še to: najbrž je za vse kriv zob, ki ji leze ven, š**** je že čez.

Jaz sem skuhala sadno malico za njo (gres na jabolčni čežani) in joto za nas.

Smo mislili čez vikend na morje-no way-spet bo veter.user posted image  V sob zvečer na Kreslina k vam, v Kranj, rožica, ančka..., ostalo pa doma. V ponedeljek pa v Avstrijo-najbrž kar Celovec, saj itak nimamo denarja za nek velik šoping....

Evo, stanovanje je usrano, res, no. Po tleh kar škriplje od včerajšnje Mašine žemlje (sem se včeraj švercala in sam z unim malim sesalcem za drobtine potegnilauser posted image )...Grem najprej kopalnico, pol pa ostalo...

o, petra a, živjo! Hvala za nasvet glede kolesa. JA, jaz sem defintivno za ne šparat pri tem, sploh pa se dedi ponuja, da bo kupil. Tudi prav!

< Sporočilo je popravil tejč -- 15.2.2008 9:21:44 >

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
15.2.2008 9:21:34   
tejč
A, ne me hecat, cenzuriralo je MAšin zob oziroma š.p.i.č.k.o. zoba!user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
15.2.2008 9:28:59   
felicia
Dobro jutro,

a danes pa nobena ne kuha kave?user posted image

No pa nič. Uroš je res prehlajen kašlja, včeraj je mel celo malo vročinice tamo okoli 37,5. Pa spet nos pušča, upam da bo čez kakšen dan boljši al naj grem kar k zdravniku, malce je več zaspan, kar je pa tudi normalno.

No jaz včeraj nisem nič dobila ampak nisem niti neki preveč pričakovala, dala sem pa milkino bonbonjerico tisto ki ima srčke.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
15.2.2008 9:41:38   
tejč
Za feliško in tudi druge.user posted image

http://www.genspot.com/video-20566/tecni-zaradi-kave.aspx

http://www.genspot.com/video-43372/kava.aspx

< Sporočilo je popravil tejč -- 15.2.2008 9:43:51 >

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
15.2.2008 9:54:08   
rogljicek
Valentinovega pri nas nin bilo, tako kot nikoli. Ampak, sem šla pa solato za večerjo kupit v vrtnarijo, ki jo imamo tukaj zraven in sem dobila eno lončnico. Joj, sem bila tako vesela user posted image  Res lepo od njih.

Mi imamo pa grozno vreme, je tako sivo, pa depresivno zunaj- teden je bil tako lep, a vikend bo pa sedaj deževen?!?! Dezu se zadnje tedne nekaj dogaja, skoz me nekam vabi user posted image . Prejšnji teden smo šli na Dunaj, ta vikend bi šel v London. Ampak, midve greva v Slo v ponedeljek pa ne vem, če se mi ravno da it nekam daleč za vikend. Pa on bi šel z avtom, pravi saj je samo 9 ur (za američane ja to malenkost) Za pocenski let smo malo pozni in bi nas prišlo predrago.

Še ena fotka Darkota z najino punčko. Darko je Makedonec, ki dela za Iskro Tel in brez njega ne bi bilo ne najine punčke, ne naju. Smo ga šli obiskat na Dunaj, fajn dečko.

user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
15.2.2008 10:13:37   
rogljicek
A se katera spomni, saj je bil Starbucks pri nas a ne, tam ki je sedaja Zara?!?!?

Tejča, hvala za kofe user posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
15.2.2008 10:22:07   
Majchi
Jutro!
Joj Rogljiček, Reya je res tok lušna punčka. Po mojem bosta imela z Dezom čez enih 14 let veliiiik delauser posted image . Pa vidim, da bo do takrat že pol sveta vidla in če bo kaj po vama, ga bo kmalu še ostalo polovicouser posted image .

Rožica, Nace ima pa en poseben pogled, takšen sanjskiuser posted image . Res je lep fantek in čist teb je podoben.
Res moraš enkrat pridt, da vaju vidimo, no.

Tejč, jaz imam tole s tekočino dost podobno. Lani vsak dan čaj skuham, pa vsak dan ga stran mečemuser posted image . Spije med 50 in 100 ml na dan, pa še za to revšno ji moram čaj ziher 10x uturituser posted image . Sem probala tudi Hippov sok, pa en domač čist bio nesladkan jabolčni sok, pa Hippove čaje s cukrom, pa ni dost boljš, tko da kar vztrajam ne bebe čaju v filtrih.
Hvala bogu pri dojenju še obe vztrajava zjutra, enkrat popoldne (pa ne vedno) in zvečer po rižolinotu, tko da so plenice dost uscane.

Feliška, upam, da Uroš ne zboli in da se vidmo drug teden. Je lahko kakšen nov zobek?

Lex, čakam slikico vaše miss. Me zanima lepotička malauser posted image .

Petra a, kje si pa bla žlehtnobicauser posted image ? Lepo, da si prišla mal nazaj nagajat. A si se učila skoz?

Vrtci: hm, zgleda, da bomo mi jeseni dobili. Je mami ene barve za les in volno zrihtala v vrtec in so bli ful veseli, zdaj je pa v navezi z direktorco, pa še s hišnikom. Sem ravno pred dnevi novo vlogo poslala, da jim osvežim spominuser posted image . Priporočam tak sistem. Če imate kaj za podarit, kar jim bo prav prišlo, pejte tja dobrotnike špilat in morda se iz občutka dolžnosti najde prostor.

Lana teži v postelji in noče spat.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
15.2.2008 10:47:23   
lex
user posted image
berem cosmo, skrivaj pod stolomuser posted image

user posted image
pospravljanje perila

user posted image
stara 1 teden

rogljiček: tvoja Reya je tak cuker s temi velikimi rjavimi očmiuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
15.2.2008 10:56:22   
Putka
Midve sva pa potegnile danes, se je Katja ob pol 10h zbudila, jaz pa še kako minutko čez.

Greva pa počasi v BTC, ena darilca za RD kupit (2 punčki praznujeta ta teden), pa v Mullerja, pa mal v inšpekcijo za blagom. Če bo katera tam se za kavo javim. Mislim, povabim in plačam.

Rogljiček, ni bil Strabucks, ampak nekaj podobnega, Coffee.. se ne spomnim, pomoje od tiste francoske verige s hrano (zraven so bili burgerji). Je bil pa isti sistem, ja, velike plastične šalce.

Manjka tudi meni ta sistem, čeprav se je zdaj precej lokalov spomnilo kavo za s sabo. Spet so bili kadilci vzrok,prej je bilo redkokje (La Storia ima lokal v Kliničnem centru, tam imajo že leta). Bo katera franšizo odprla?

Ne morem tipkat, mi Katja ne pusti. Je že parkrat zaklenila računalnik, pojma nimam kaj je pritisnilauser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
15.2.2008 10:58:37   
Putka
Rogljiček, jaz še vedno upam, da Reya ne bo edinka. Naj tale Darko še kdaj na obisk prideuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
15.2.2008 11:16:09   
vanesa24
Zdravo.
Sm se jst prisla mal pokukat na rr po dolgem casu.
Kristinca mi je ta teden zacela kobacati. Sicer mal storasto, ampak prekobaca celo sobo. Pa se prvo besedo je izgovorila.......mamauser posted image .
VRTEC: mi mamo tudi problem s temi vrtci. V Grosupljem so jih lansko leto zavrnili okoli osemdeset. Sva pa dala tudi vlogo va Dravelski vrtec, ceprov dvomim, da bomo dobili....tako za Grosuplje kot za v dravljah.
TEKOCINA: meni mala pa spije 3krat na dan po 125ml cajcka ali sokca. Ampak ponavadi samo takrat, ko rata zaspana.

Zlati zaspancek naj ti zleze v oci, nasmeh je tisto, kar te zjutraj zbudi.
25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
15.2.2008 11:27:56   
Eca
Hej!

Jaz imam svojih "5" minut. Dorian je uspel zaspatiuser posted image .

Včeraj so bili moji starši na obisku in je Mark rekel odločno, da gre na počitniceuser posted image (samo da ni treba v vrtec). Potem sem letela hitro kupit ene spomladanske čevlje (Ciciban je dobil novo kolekcijo) in potem je dobil blagoslov za počitnice. Tako sva z mojim imela prost večeruser posted image . Darila in masaže pa nisem dobilauser posted image . Mojemu sem kupila olje za tuširanje od L'ocitane (al kak se napišeuser posted image ) in sem se kar finančno olajšala. Pa dobil ga je z dostavo v službo. Potem pa me kliče iz službe in me vpraša, če se mora že v službi stuširatuser posted image . Moški pač. Aja no zvečer sva si pogledala Petelinji zajtrk - meni je bil kar všeč (mogoče zato ker že "100" let nisem gledala nobenega filma), mogoče je moj mislil da me na ta način razveseli za Valentinauser posted image .

Tašča mi je podarila orhidejo. Upam, da ne crkne, kot po navadi. Aja edino dve mi skozi cvetita (ena od mojih učencev in ena, ki sem si jo kupila za obletnico porokeuser posted image , obe sta očitno bili iz srca).

Punce, katera je zdaj noseča?user posted image user posted image user posted image user posted image Dajte nam malo razloga za veseljeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Slike vaših sončkov so zelo lepe. Tale od Ančke je pravi fant, kot da ime že 2 leti. Naš Dorian še prav dojenčkasto zgledauser posted image . Reya pa bo rabila stroge staršeuser posted image , fantje bodo kar pri vas dežurali.

Grem, me čakajo položnice za plačat. Danes sem bila že pridna, malo pa še moram bitiuser posted image , kosilo imamo od včeraj (mesno-zelenjavno enolončnico). Aja one bio kocke za juho imajo tudi v Sparu na oddelku za diabetike. Sem jih tam včasih kupovala, zdaj pa user posted image pozabim.

Me že niuser posted image .

Eca

p.s.
Tejč in Putka (mogoče še katera)!
A vajine punce zbirajo sličice Fifi? Naš Mark je velik fan Fifi in imamo sličice za razmenjat.

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
15.2.2008 11:28:03   
petra a
majchi-men je 24 ur prekratek dan,sem za podaljšanje vsaj še za enkrat toliko

men so rekl da septembra naj bi skor sigurn dobil vrtec,sam jst rabm od maja do septembra,ne dobim ne vrtca ne zasebnega varstva,nune ne pridejo v poštev ker hočjo da si poročen in da je otrok krščen (user posted image ),da bi pa enga študenta poiskala se mi pa tud ne zdi

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
15.2.2008 11:43:48   
lex
petra a men pripelji, bom mela od julija 4user posted image  v varstvuuser posted image user posted image user posted image .
samo res, če nikjer ne dobiš ka pa ti preostane kot kakšno študentko najet. A kakšne prijazne tete nimaš za sosedo?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......